Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Kööpenhamina

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Kööpenhamina

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi CPH
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 97 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 39 minuuttia

Helsinki - Kööpenhamina Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Kööpenhamina?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Kööpenhamina on 97 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Kööpenhamina. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Kööpenhamina on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Kööpenhamina on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Kööpenhamina on tarjolla 200 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Kööpenhamina?

  reitillä Helsinki -- Kööpenhamina liikennöi 8 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Kööpenhamina -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Kööpenhamina: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Kastrup (CPH), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Kööpenhamina.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Kööpenhamina?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Kööpenhamina hintaan 97 €! Reitillä Helsinki -- Kööpenhamina 8 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Icelandair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Kööpenhamina useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Finnair -- 115 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- CPH\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 43 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- CPH\n \n\n * Icelandair -- 20 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- CPH\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Kööpenhamina joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 115 lentoa reitillä Helsinki -- Kööpenhamina. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 200 lentoa kohteeseen Kööpenhamina (CPH).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Kööpenhamina?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Kööpenhamina kestää yleensä noin 1 tunti, 40 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 897,82 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 40 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Kööpenhamina?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.35\n * Aikaisin saapumisaika: 07.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.35\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Kööpenhamina liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Kööpenhamina liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A319 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| Icelandair | Airbus A319 |\n| Air Baltic | Airbus A319 |\n| Djibouti Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Kööpenhamina?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Halvat lennot Helsingistä Kööpenhaminaan

Kaupunkilomailun ystävät suuntaavat usein Keski-Euroopan suosittuihin kohteisiin, mutta aina aika tai matkabudjetti ei riitä Pariisissa tai Lontoossa huvitteluun. Onneksi silloin voi etsiä halvat lennot Helsingistä Kööpenhaminaan ebookersin kautta ja lähteä Tanskan kutsuvaan pääkaupunkiin. Paikallinen puheenparsi saattaa kuulostaa siltä, kuin juttukumppanilla olisi kuuma peruna kitusissaan, mutta omaan suuhusi voit laittaa mieluummin muhkeita smørrebrødejä tai lehteviä viinereitä. Varaamalla lennot Helsingistä Kööpenhaminaan tutustut paikallisten herkkujen lisäksi kävelijäystävällisen kaupungin kulttuurikohteisiin ja museoihin sekä ilottelet historiallisessa Tivolissa. Rohkeat reissaajat käyvät myös vapaakaupungissa Christianiassa ottamassa haltuun Kööpenhaminan villin ja vapaan puolen. Lämminsydäminen Kööpenhamina on yhdistelmä pohjoismaisittain tuttua avarakatseisuutta ja keskieurooppalaista cityhenkeä, joten lähde viettämään kansainvälistä kaupunkilomaa kutsuvaan Tanskaan.

Paras aika matkustaa kauniiseen Kööpenhaminaan

Huonoa aikaa lähteä kaupunkilomalle Kööpenhaminaan ei ole, sillä kesällä kaupungissa on ihanan lämmintä ja talvella lämpötila käy hädin tuskin pakkasen puolella. Useimmat matkailijat varaavat kuitenkin lennot Helsingistä Kööpenhaminaan säihkyvään kesäaikaan, jolloin kaupunki on täynnä iloa ja elämää. Kokeneet kaupunkimatkailijat osaavat varmasti ottaa ilon irti Kööpenhaminan shoppailu- ja museotarjonnasta mihin tahansa vuodenaikaan, sillä hyvien julkisten liikenneyhteyksien ansiosta Kööpenhaminassa liikkuminen on helppoa ja kävelemällä pääsee keskustassa minne vain. Kaupunkien välillä on runsaasti lentoliikennettä kaikkina vuodenaikoina, ja reitillä liikennöidään paljon suoria lentoja, joten sopiva lento Helsingistä Kööpenhaminaan löytyy varmasti toivottuna päivänä. Niin liike- kuin lomamatkailijat on huomioitu lentotarjonnassa, sillä varhaisimmat lennot lähtevät lähes jo aamukuuden maissa ja illan viimeiset vuorot iltayhdeksän korvilla.

Suorat lennot Helsingistä Kööpenhaminaan

Kööpenhamina on yksi kauniimpia ja kätevimpiä matkakohteita, joihin Helsingistä voi päästä, sillä suora lento Kööpenhaminaan kestää reilusti alle kaksi tuntia. Aikaeroa on vain tunti, joten matkailijan sisäinen kello ei ehdi mennä sekaisin esimerkiksi viikonloppureissulla Kööpenhaminaan. Vertaile suoria lentoja Helsingistä Kööpenhaminaan ebookersin sivuilla ja valitse itsellesi sopivin yhteys Finnairin, SASin tai Norwegianin kautta. Kaikilla yhtiöillä on yleensä ainakin yksi päivittäinen suora vuoro Kööpenhaminaan, joten valinnanvaraa riittää ympäri vuoden. Suora lento kaupunkien välillä kestää yhtiöstä riippuen tunnin ja 35–45 minuuttia, joten kovin pitkää kirjaa matkalukemiseksi ei kannata ottaa. Vielä enemmän vaihtoehtoja kaipaavat matkustajat voivat etsiä lennon Helsingistä Kööpenhaminaan esimerkiksi Air Balticin siivillä, jolloin matkaan sisältyy välilasku Riiassa. Myös SASin välilaskullinen lento Tukholman Arlandan kautta on yksi mahdollinen reitti houkuttelevaan Kööpenhaminaan. Välilaskullisen lennon valitsemalla pystyy yleensä säästämään joitain euroja, mutta matka-aika lisääntyy vähintään kahdella tunnilla.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Noin kahdenkymmenen kilometrin päässä Helsingin keskustasta sijaitseva Helsinki-Vantaa on erinomaisten liikenneyhteyksien päässä, joten jos et saavu omalla autolla tai taksilla, voit valita kätevän juna- tai bussiyhteyden. Rautatientorilta Helsinki-Vantaalle pääsee esimerkiksi Finnair City Busilla tai HSL:n linjalla numero 615, joilla matka lentoasemalle kestää 30–45 minuuttia ja maksaa reilusti alle kymmenen euroa. Uusin vaihtoehto lentoasemalle matkustamiseen on Myyrmäen ja Tikkurilan kautta kulkeva kehärata, jota pitkin matka päärautatieasemalta Helsinki-Vantaan Aviapolisiin kestää puolisen tuntia ja maksaa seutulipun hinnan. Lentoaseman turvatarkastuksissa saattaa olla ajoittaista ruuhkaisuutta aamuisin ja alkuiltapäivästä, joten varaa tarpeeksi aikaa pakollisiin kiemuroihin.

Saapuminen Kööpenhaminaan

Kastrupin lentoasema on Tanskan ja Kööpenhaminan lentoliikenteen keskus, joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä pääkaupungista. Taksilla kentän ja kaupungin väli taittuu noin 20 minuutissa keskimäärin 35 euron hintaan, mutta matka Kastrupista Kööpenhaminan kaduille hoituu nopeasti ja kohtuuhintaisesti myös joukkoliikenteeseen turvautumalla. Jos suunnittelet muutenkin liikkuvasi julkisilla liikennevälineillä, on noin 11 euron hintainen Citypass loistava valinta. Kööpenhaminaan suuntaavat metrot ja junat sekä monet busseista lähtevät Kastrupin kolmosterminaalin kupeesta.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: CPH su
22.9
ma
23.9
ti
24.9
ke
25.9
to
26.9
pe
27.9
la
28.9
Välilaskut
AY 951 07:35 am 08:20 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SK 1709 11:15 am 11:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 953 12:00 pm 12:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
D8 266 01:35 pm 02:15 pm Tarkista hinta - - - - - - 0 välilasku(a)
AY 955 03:40 pm 04:20 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
SK 1713 05:00 pm 05:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 959 05:45 pm 06:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
D8 262 07:45 pm 08:25 pm Tarkista hinta - - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
SK 1717 08:25 pm 09:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
AY 961 08:30 pm 09:10 pm Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
SK 1705 07:15 am 08:00 am - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
3U 8271 08:35 am 09:10 am - Tarkista hinta - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
SK 1707 10:05 am 10:45 am - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
D8 264 02:30 pm 03:10 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
D8 260 10:00 am 10:40 am - - - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hotellit Kööpenhamina

Näytä kaikki 448 majoitusliikettä kohteessa Kööpenhamina
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,4/5 (27 arvostelua)

  Den Blå Planet -akvaario on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Amager Strandpark ja Field'sin ...

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
   2.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (25 arvostelua)

   Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. ...

   Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade87 €

   Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade87 €
   Urban House Copenhagen by MEININGER

   Urban House Copenhagen by MEININGER

   Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
    2.0 kautta 5.0
     
     
    4,0/5 (56 arvostelua)

    Tyko Brahen planetaario ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ...

    Urban House Copenhagen by MEININGER67 €

    Urban House Copenhagen by MEININGER67 €
    CABINN Copenhagen

    CABINN Copenhagen

    Arni Magnussons Gade 1, Kööpenhamina
     3.0 kautta 5.0
      
      
     3,0/5 (7 arvostelua)

     Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ...

     CABINN Copenhagen89 €

     CABINN Copenhagen89 €
     Tivoli Hotel

     Tivoli Hotel

     Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,0/5 (142 arvostelua)

      Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä ...

      Tivoli Hotel132 €

      Tivoli Hotel132 €
      CABINN Metro Hotel

      CABINN Metro Hotel

      Arne Jacobsens Allé 2, Kööpenhamina
       2.0 kautta 5.0
        
        
       3,1/5 (49 arvostelua)

       Royal Arena ja Bella Centerin kongressikeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Rådhuspladsen ja Kööpenhaminan Tivoli ovat myös 10 kilometrin ...

       CABINN Metro Hotel84 €

       CABINN Metro Hotel84 €

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.