Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Venetsia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Venetsia

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi QPA
Lennon hinta 1,682 €

Kohteen Venetsia Parhaimmat Pakettimatkat

Venetsia lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Venetsiaan

Venetsia ei mainoslauseita kaipaa – Venetsia on Venetsia, siltojen ja kanaalien kaupunki. Yli sadalle saarelle rakennettu kaupunki on yhä sellainen kuin se on aina ollut. Olitpa ensikertalainen tai konkari, Venetsian muuttumaton tunnelma tekee aina vaikutuksen. Nyt on oikea hetki varata lennot Helsingistä Venetsiaan, joka on valmiina hurmaamaan jokaisen.

Helsinki–Venetsia-lennot

Suorat lennot Helsingistä Venetsiaan on tarjolla Norwegianilla, jolla lentoaika on alle kolme tuntia. Suoria lentoja on tarjolla maanantaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Myös muita hyviä yhteyksiä yhdellä välilaskulla on myynnissä esimerkiksi KLM:lla, Turkish Airlinesilla, Lufthansalla ja Alitalialla. Lentoaika yhdellä välilaskulla on noin 4–7 tuntia. Venetsiassa vierailee keskimäärin 50 000 matkailijaa päivässä, joten turistitungokseen kannattaa varautua jo lentoja varatessa. Hiljaisempia aikoja ovat tietenkin syys- ja talvikuukaudet. Ilmaston puolesta ei hyviä ja huonoja aikoja ole, sillä subtrooppisen kosteassa ilmastossa sateita saadaan tasaisesti ympäri vuoden. Loppukesästä on kuumaa, talvella riesana ovat kovat tuulet. Vaivattominta lienee keväällä tai syksyllä, mutta aina on hyvä aika matkustaa Venetsiaan.

Lähtö Helsinki-Vantaalta

Helsinki-Vantaalta on mukava lähteä matkalle Venetsiaan. Kentällä on kaikki tarvittavat palvelut eikä uuvuttavia ruuhkia yleensä esiinny. Helsingin keskustasta on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet Helsinki-Vantaalle, sillä voit valita joko bussin, paikallisjunan tai Finnair City Busin, mikä vain aikatauluusi parhaiten sopii. Omalla autolla saapuvia palvelevat tilavat pysäköintialueet. Voit toki myös lentää muualta Suomesta Helsinki-Vantaalle kotimaanlennolla ja vaikkapa yöpyä jossakin lähellä sijaitsevista lentokenttähotelleista.

Vastassa Venetsia

Marco Polon kansainvälinen lentoasema (VEC) sijaitsee 12 kilometrin päässä Venetsiasta pohjoiseen. Lentoasemalta on ACTV- ja ATVO VENEZIA EXPRESS -bussiyhteydet Venetsian Piazzale Romalle ja myös muihin suuntiin. Liput ostetaan tuloaulan lipputoimistosta, lippuautomaatista tai bussista. Toinen vaihtoehto on taksi, joka tilataan aina soittamalla. Eksoottisin ja ehdottomasti venetsialaisin tapa jatkaa matkaa lentokentältä on kuitenkin vesibussi, joka vie Venetsiassa San Marcon, Rialton, Fondamenta Nuoven ja Le Guglien pysäkeille sekä Muranon, Buranon ja Lidon saarille. Lentokentältä vesibussilaiturille on vain seitsemän minuutin kävelymatka. Matkan aikana vesibussit tulevat luultavasti muutenkin tutuiksi, sillä kaupungissa kannattaa ehdottomasti hyödyntää ainutlaatuisia vesireittejä vähänkään pidemmillä matkoilla. Lyhyillä matkoilla kävely on ehdottomasti suositeltavin vaihtoehto. Ainakin Canal Grandella kannattaa nousta vaporetton kyytiin vähintäänkin kokemuksen vuoksi, vaikka vesibussit ovatkin aika hinnakkaita – kuitenkin hinta on kohtuullinen esimerkiksi lähinnä turisteille suunnattuihin gondolikyyteihin verrattuna. Canal Granden yli pääsee traghetto-gondolilla, joka on perinteisesti ollut todella edullinen. Aikaero Suomen ja Venetsian välillä on -1 tunti.

Majoitus Venetsiassa

Venetsia on aina täynnä matkailijoita, joten hotellihinnoissa ei ole paljonkaan vaihtelua. Suosituimpia matkustusaikoja Venetsiaan ovat kesä ja karnevaalien aika helmi–maaliskuussa. Majoitus on näihin aikoihin varattava jopa vuotta ennen matkaa. Jos et löydä majapaikkaa Venetsian ytimestä, kannattaa laajentaa hakua lähisaarille ja mantereen puolelle Mestreen. Venetsiassa suosituin hotellialue on vanha keskusta, San Marcon alue ja luonnollisesti Canal Granden rannat. Koska hinnat ovat jatkaneet nousuaan, on kaupunkiin alkanut putkahdella myös edullisempia hostelleja.

Nähtävää Venetsiassa

Venetsian tärkein nähtävyys on itse kaupunki ja sen kadut, kanaalit, kirkot, aukiot, museot, palatsit, galleriat, puistikot ja sillat sekä niillä vallitseva tunnelma. Aloittaa kannattaa Canal Grandesta, Huokausten sillasta ja Piazza San Marcosta, mutta muuten yksittäisiä käyntikohteita on mahdoton luetella. Oikeastaan voit itse päättää, suunnitteletko tarkan kulkureitin etukäteen loman jokaiselle päivälle vai annatko tunnelman viedä? Varmaa on, että kummallakin tavalla saat Venetsiasta kaiken irti, kunhan varaat Venetsian-matkaan riittävästi aikaa. Halvat lennot Helsingistä Venetsiaan odottavat nyt varaamista.

Helsinki - Venetsia Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Venetsia?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Venetsia on 171 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Venetsia. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Venetsia on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Venetsia on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Venetsia on tarjolla 80 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Venetsia?

  reitillä Helsinki -- Venetsia liikennöi 8 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Venetsia -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Venetsia: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Treviso (TSF), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Venetsia voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Treviso (TSF)\n* Marco Polo (VCE)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Venetsia.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Venetsia?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Venetsia hintaan 171 €! Reitillä Helsinki -- Venetsia 8 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Venetsia (VCE)\n * Finnair\n * Lufthansa\n * KLM\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Venetsia useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Venetsia (VCE)\n * Finnair -- 38 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- VCE\n \n\n * Lufthansa -- 26 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- VCE\n \n\n * KLM -- 8 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- VCE\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Venetsia joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 38 lentoa reitillä Helsinki -- Venetsia. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 80 lentoa kohteeseen Venetsia (VCE).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Venetsia?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Venetsia kestää yleensä noin 2 tuntia, 55 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 855,18 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 55 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 55 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Venetsia?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Venetsia (VCE)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 17.20\n * Aikaisin saapumisaika: 19.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 20.00\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Venetsia liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Venetsia liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|----------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n| TAP Portugal | Airbus A319 |\n| Air Baltic | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Venetsia?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Venetsia

Näytä kaikki 3 652 majoitusliikettä kohteessa Venetsia
Palazzo Veneziano

Palazzo Veneziano

Fondamenta delle Zattere 1413, Venetsia
  4.5 kautta 5.0
   
   
  4,6/5 (53 arvostelua)

  Zattere ja Canal Grande sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Museo Peggy Guggenheim ja Palazzo Grassi ovat myös 15 minuutin ...

  Palazzo Veneziano89 €

  Palazzo Veneziano89 €
  Hotel Montecarlo

  Hotel Montecarlo

  Calle Specchieri 463 San Marco, Venetsia, VE
   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,4/5 (42 arvostelua)

   Pyhän Markuksen basilika, Pyhän Markuksen tori ja Huokausten silta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä ...

   Hotel Montecarlo62 €

   Hotel Montecarlo62 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.