Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Kööpenhamina

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Kööpenhamina

Lennot Kööpenhamina

Vilkas ja välitön Kööpenhamina on todellinen unelmakohde esimerkiksi rentouttavalle viikonloppulomalle. Muoti, design ja herkullinen ruoka hemmottelevat sinua ja piristävät arkea kummasti. Kaupunki on pullollaan elämäniloa! eBookersin kautta hankit lentosi Kööpenhaminaan helposti ja edullisesti: erinomaisella hakukoneellamme voit etsiä lentoja haluamillasi kriteereillä. Kun varaat samalla esimerkiksi majoituksen, voit säästää kokonaishinnoista jopa 40 %. Kokeile ja hämmästy!

Saapuminen Kööpenhaminaan

Kööpenhaminan lennot laskeutuvat Kastrupin lentokentälle, joka on erityisen tunnettu toimivuudestaan. Kentältä on erinomaiset yhteydet lähes kaikkialle maailmaan, ja sieltä liikennöi myös lukuisia halpalentoyhtiöitä.

Siirtyminen Kastrupista kaupungin ytimeen on uskomattoman helppoa. Nopein ja edullisin kulkuväline on juna, ja se vie sinut suoraan terminaalin alakerrasta Hovedbanegården/København H –rautatieasemalle. Matka-aika on vaatimattomat 12 minuuttia, ja junia liikennöi 10 minuutin välein. Junaa varten sinun tulee hankkia kolmen vyöhykkeen lippu, jonka hinta on noin 36 DKK eli suunnilleen 5 euroa. Muistathan vaihtaa paikallista valuuttaa mukaasi.

Nykyisin pääset Kastrupin kentältä Kööpenhaminan keskustaan myös metrolla. Matka-aika on noin 15 minuuttia, ja lipun hinta sama kuin paikallisjunassa. Linjan yhteydet muuhun metroverkkoon ovat hyvät, ja tarvittaessa pääsetkin kätevästi metrolla eri puolille kaupunkia.

Kööpenhaminaan on helppo rakastua. Rento ja lämmin tunnelma sekä ystävälliset kaupunkilaiset tekevät siitä kohteen, jonne haluat varmasti palata myöhemminkin. Lentolippujen hankkiminen eBookersin kautta on yksinkertaista, ja meillä säästätkin sekä aikaa että hermojasi. Yli 400 lentoyhtiön tarjousten joukosta pääset valitsemaan juuri sinulle sopivat lähdöt. Aloita lomasuunnittelu jo tänään, klikkaa itsesi hakukoneeseemme ja löydä parhaat lennot Kööpenhaminaan!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Kööpenhamina?

Finnair, Norwegian Air International Ltd, SAS, Air Baltic, Czech Airlines, Lufthansa, Air France

Kartta

Usein Kysytyt Kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Kööpenhamina?

✔️ Lennot kohteeseen Kööpenhamina maksavat yleensä 99 €–164 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Kööpenhamina, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 65 €. Halpaa lentoa kohteeseen Kööpenhamina etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että lokakuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Kööpenhamina?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Kööpenhamina on marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Kööpenhamina?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Kööpenhamina helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Kööpenhamina saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Kööpenhamina?

✔️ Voit muuttaa kohteen Kööpenhamina lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Kööpenhamina?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Kööpenhamina helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Kööpenhamina lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Kööpenhamina, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Finnair, Norwegian Air International Ltd, SAS, Air Baltic, Czech Airlines, Lufthansa, Air France. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.