Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Kööpenhamina

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Kööpenhamina

Lennot Kööpenhamina

Vilkas ja välitön Kööpenhamina on todellinen unelmakohde esimerkiksi rentouttavalle viikonloppulomalle. Muoti, design ja herkullinen ruoka hemmottelevat sinua ja piristävät arkea kummasti. Kaupunki on pullollaan elämäniloa! eBookersin kautta hankit lentosi Kööpenhaminaan helposti ja edullisesti: erinomaisella hakukoneellamme voit etsiä lentoja haluamillasi kriteereillä. Kun varaat samalla esimerkiksi majoituksen, voit säästää kokonaishinnoista jopa 40 %. Kokeile ja hämmästy!

Saapuminen Kööpenhaminaan

Kööpenhaminan lennot laskeutuvat Kastrupin lentokentälle, joka on erityisen tunnettu toimivuudestaan. Kentältä on erinomaiset yhteydet lähes kaikkialle maailmaan, ja sieltä liikennöi myös lukuisia halpalentoyhtiöitä.

Siirtyminen Kastrupista kaupungin ytimeen on uskomattoman helppoa. Nopein ja edullisin kulkuväline on juna, ja se vie sinut suoraan terminaalin alakerrasta Hovedbanegården/København H –rautatieasemalle. Matka-aika on vaatimattomat 12 minuuttia, ja junia liikennöi 10 minuutin välein. Junaa varten sinun tulee hankkia kolmen vyöhykkeen lippu, jonka hinta on noin 36 DKK eli suunnilleen 5 euroa. Muistathan vaihtaa paikallista valuuttaa mukaasi.

Nykyisin pääset Kastrupin kentältä Kööpenhaminan keskustaan myös metrolla. Matka-aika on noin 15 minuuttia, ja lipun hinta sama kuin paikallisjunassa. Linjan yhteydet muuhun metroverkkoon ovat hyvät, ja tarvittaessa pääsetkin kätevästi metrolla eri puolille kaupunkia.

Kööpenhaminaan on helppo rakastua. Rento ja lämmin tunnelma sekä ystävälliset kaupunkilaiset tekevät siitä kohteen, jonne haluat varmasti palata myöhemminkin. Lentolippujen hankkiminen eBookersin kautta on yksinkertaista, ja meillä säästätkin sekä aikaa että hermojasi. Yli 400 lentoyhtiön tarjousten joukosta pääset valitsemaan juuri sinulle sopivat lähdöt. Aloita lomasuunnittelu jo tänään, klikkaa itsesi hakukoneeseemme ja löydä parhaat lennot Kööpenhaminaan!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Kööpenhamina?

Sichuan Airlines, SAS, Norwegian Air International Ltd, Air Baltic, Finnair, Air France

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.