Pääosion alkuosa

Halvat lennot Kööpenhamina alkaen 121.90 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat meno-paluu lennot Kööpenhamina

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Kööpenhaminaan

Tanskan iloinen pääkaupunki Kööpenhamina eli tuttavallisemmin Köpis on täynnä hyviä viboja ja ystävällisiä ihmisiä. Vesi herahtaa kielelle ihania smørrebrødejä ja aidolla voilla tehtyjä tanskalaisia viinereitä katsellessa. Vertaile lentoja Kööpenhaminaan ja valitse ebookersin kautta itsellesi sopivin aika lähteä viettämään iloista kaupunkilomaa. Kööpenhaminassa ei stressata turhista, ja tanskalaiset viettävät useasti vapaa-aikaa käyskentelemällä keskustan Strøget-kävelykadulla tai kipaisemalla pyörällä Tivolin huvipuistoon hulluttelemaan. Varaamalla halvat lennot Kööpenhaminaan säästät rahaa shoppailuun ja kulttuurielämyksiin. Uskaltaudutko vierailulle myös anarkistiseen Christianian vapaakaupunkiin? Köpis toivottaa tervetulleeksi perheen, bestiksien tai oman rakkaan kanssa kaupunkiseikkailulle lähtevät matkailijat.

Suorat lennot Kööpenhaminaan ja muut parhaat reitit

Kööpenhamina on Suomesta käsin juuri sopivan matkan päässä, sillä esimerkiksi Helsingistä pääsee suoralla lennolla Kööpenhaminaan noin puolessatoista tunnissa. Myöskään henkinen välimatka ei suomalaisten ja tanskalaisten välillä ole suurensuuri, tosin juroudella ei pääse Kööpenhaminan peruspositiivisten asukkaiden keskuudessa kovin pitkälle. Parasta tai huonointa aikaa vierailla Köpiksessä ei ole, tosin eniten matkailijoita se houkuttelee puoleensa kimmeltävään kesäaikaan. Hae halpoja lentoja Kööpenhaminaan esimerkiksi syyskuun korvilla, sillä silloin kaupungissa on edelleen rentouttavan lämmintä ja lomailu sujuu rennoissa tunnelmissa. Etenkin lapsiperheiden kannattaa tarkistaa lentovaihtoehdot myös Legolandin kotikaupunkiin Billundiin, jonne pääsee Helsingistä suoralla lennolla. Helsinki-Vantaan lentoasemalta käsin on harvinaisen helppoa lentää Kööpenhaminaan, sillä suoria lentoja kaupunkien välillä liikennöidään päivittäin. Finnairin yhteyksistä suurin osa kulkee Tanskaan ja takaisin kaikkina viikonpäivinä, joten sopivan matka-ajan löytäminen on helppoa kuin heinänteko. Myös SAS:n lentopalvelut ovat yhtä kattavat, mutta Norwegian lentää yleensä Helsingistä Kööpenhaminaan vain kerran päivässä. Sinulle sopivaan aikaan lähtevä lento Kööpenhaminaan löytyy vaivattomasti ebookersin haulla, sillä varhaisimmat aamulähdöt Helsingistä nousevat taivaalle seitsemän korvilla ja illalla Tanskaan ehtii vielä puoli yhdeksän maissa lähtevällä koneella. Aikaero Suomen ja Tanskan välillä on vain tunti, joten viikonloppuloma Kööpenhaminassa tuskin ehtii sekoittaa matkailijan sisäistä kelloa. Muista Suomen kaupungeista kuin Helsingistä ei pääse suoralla lennolla trendikkääseen Kööpenhaminaan, mutta yksi välilasku lisää valinnanmahdollisuuksia huomattavasti. Lukuisista Suomen kaupungeista pääsee tietysti Köpikseen Helsingin kautta, mutta muitakin mahdollisuuksia on tarjolla. Turusta pääsee Kööpenhaminaan Riian kautta airBalticin kyydissä 3,5 tunnissa tai Tukholman Arlandan kautta SAS:n koneella vielä vähän vikkelämmin. Arlandan kautta Kööpenhaminaan pääsee myös esimerkiksi Tampereelta ja Vaasasta 3–5 tunnissa. Suomen päässä lähtöaikoja on rajoitetusti, joten varmista varatessasi, että jatkolento suuntaa Kööpenhaminaan kohtuullisen vaihtoajan puitteissa.

Tietopaketti Kööpenhaminan lentoasemasta

Kahdeksan kilometrin päässä Kööpenhaminasta sijaitseva Kastrupin lentoasema (IATA: CPH) on yksi Pohjolan vilkkaimmista ja parhaiten palvelevista lentoliikenteen keskuksista. Kööpenhaminan Kastrup on valittu yhdeksi Euroopan parhaista lentoasemista, ja matka sinne ja takaisin Suomeen sujuu näpsäkkäästi. Amagerin saarella sijaitsevalla lentoasemalla on kolme terminaalia, joista terminaalit numero 2 ja 3 ovat kovimmassa käytössä. Takaisin Suomeen suunnatessa aikaa kannattaa varata turvatarkastuksen lisäksi shoppailuun, sillä Kööpenhaminan lentoasemalla on yli 120 kauppaa ja putiikkia kierreltäväksi. Terminaalien välillä pääsee liikkumaan ilmaisella lentokenttäbussilla. Yhteydet kentältä kaupunkiin ovat erinomaiset, sillä Kööpenhaminaan pääsee bussilla, junalla, metrolla ja tietenkin taksilla. Taksimatka kestää noin 20 minuuttia ja maksaa keskimäärin 35 euroa. Kööpenhamina on jaettu neljään joukkoliikennealueeseen, ja nelosalueella sijaitsevalta lentoasemalta ykkösalueella sijaitsevaan keskustaan matkustaminen maksaa Citypassilla noin 11 euroa, vaikkakin kertalipun saa halvemmalla. Jos aiot käyttää matkalla julkisia useammin, 24 tuntia voimassa oleva lippu on loistava sijoitus. Metrot, junat ja suuri osa kaupunkiin suuntaavista busseista lähtevät terminaalista numero 3. Säkenöivä loma Kööpenhaminassa odottaa hymyileviä matkailijoita.

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.