Halvat lennot Tanskaan alkaen 50 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Tanska suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Tanska

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Tanska olivat annetulla aikavälillä 50 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 84 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Tanska

Tanska – Lomat Economy-lennoilla

Skt. Petri
Apartments by Brøchner Hotels
Grand Joanne
City Hotel Nebo
City Square Hotel Apartments
Rosenborg Hotel Apartments
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lähde perheen kanssa Tanskan-matkalle

Eteläisin Pohjoismaa Tanska on viehättävä matkakohde mukavan lähellä. Tanskaan voi helposti lähteä vaikka romanttiselle viikonloppulomalle tai koko perheen voimin pitemmällekin visiitille. Pienestä Tanskasta löytyy nähtävää jokaiselle. Kaupunkilomien ystävä on pääkaupunki Kööpenhaminassa kuin kotonaan. Jyllannin niemimaan suurin taajama Aarhus pitää sisällään mielenkiintoisen ja historiallisen Den Gamle Byn, jossa matkaat ajassa taaksepäin ja koet aidon menneiden aikojen tunnelma aina 1500-luvulta 1900-luvulle. Tanskalla on pitkä historia, ja kuningaskuntana maasta löytyy tietenkin lukuisia linnoja. Viikinkiaika oli merkittävä osa Tanskan historiaa, ja heidän elämäänsä voi käydä tutustumassa niin lukuisissa museoissa kuin vaikka viikinkimarkkinoilla.

Tanskan-matka on hyvä vaihtoehto lapsiperheelle. Tanskan Billundissa sijaitsee kuulu Legolandia, jossa on monta eri teema-alueetta ja viihdettä riittää taatusti koko perheelle. Kiinnostavia kohteita ovat myös Knuthenborgin safaripuisto villieläimineen sekä tietenkin Kööpenhaminassa sijaitseva huvipuisto Tivoli. Tanska on myös pyöräilijän paratiisi: yli 12 000 kilometriä pyöräteitä tekevät Tanskan tutuksi lähietäisyydeltä. Tanskan niemimaa sijaitsee kahden merialueen välissä. Toisella puolella aukeaa Itämeri ja toisella Pohjanmeri. Tanskan rantaviiva on pitkä, ja niinpä rantalomailuun sopivia kohteita riittää vaikka millä mitalla. Varaa ebookersin sivuilta halvat matkat Tanskaan ja lähde tutustumaan ihastuttavaan pieneen Pohjoismaahan.

Paras aika matkustaa

Tanskan säätilät ovat Suomea leudommat, ja kesäaika kestää paljon pidempään. Kesä on otollista aikaa viettää varsinkin Tanskan lukuisilla hiekkarannoilla kunnon rantalomailun parissa. Meressä voit käydä uimassa tai kokeilla purjelautailua. Yhtä lailla kevät ja syksy ovat lauhkeine ilmoineen sopivia Tanskaan suuntautuvaan matkailuun. Erilaiset nähtävyydet, kuten linnat, museot tai kaupungit ostoskeskuksineen ja ravintoloineen pitävät ovensa auki ympäri vuoden. Joulukuussa eri puolilla Tanskaa järjestetään joulumarkkinoita, joilta helposti löytää kivoja joululahjoja. Kesäisin Tanska täyttyy festivaaleista. Vieraile viikinkimarkkinoilla, rautakausi- tai keskiaikamarkkinoilla. Kuten Suomessakin, myös Tanskassa järjestetään useita musiikkifestareita, joista tunnetuin on tietysti jokavuotinen Roskilde.

Hintojen vertailu kannattaa

Lentohinnoissa ei ole suuren suurta vaihtelua varsinkaan, kun lennon määränpäänä on Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina. Runsaasta lentotarjonnasta johtuen mahdollisuus hankkia halvat lennot Tanskaan on parempi kuin hyvä. Viikottaista vaihtelua lentohinnoissa voi olla, mutta tarkkaavaisimmat ja nopeimmat onnistuvat aina nappaamaan itselleen parhaat tarjoukset. Edullisimmat tarjoukset viedään käsistä jo kahta kuukautta ennen lähtöä, mutta myöhemminkin voi vielä saada hankittua lennot hyvään hintaan. Yleisesti ottaen hinnat voivat olla kalliimpia erityisesti heinäkuussa, ja riippuen siitä, mikä Tanskan matkakohteista ja lentokentistä on valikoitunut määränpääksi, myös kesä- ja elokuu voivat olla muuta vuotta kalliimpia. Edullisia lentoja on tarjolla varsinkin loppusyksystä loka–marraskuussa, mikä voi silti olla vielä hyvää matkustusaikaa, sillä Tanskan sää ei viilene yhtä nopeasti kuin Suomen, vaikka ilmat voivat olla jo sateisempia.

Halvat lennot Tanskaan

Nopein tapa matkustaa Tanskaan on tietenkin lentäen, ja Suomesta lähtee lentoja eri puolille Tanskaa. Lentojen hinnat Tanskan pääkaupunki Kööpenhaminaan eivät päätä huimaa. Suora ja lyhyttäkin lyhyempi lento Tanskaan vie alle kaksi tuntia, ja Helsingin ja Kööpenhaminan väliä liikennöi useampi lentoyhtiö. Näitä ovat muun muassa halpalentoyhtiö Norwegian, SAS sekä kotimainen Finnair. Tanskaan lennetään useita kertoja päivässä, joten voit valita parhaan ajan ja hinnan monista vaihtoehdoista. Vaihtoehtojen vertailussa sinua auttaa ebookersin kätevä hakukone, jonne voit syöttää haluamasi päivämäärät ja varata mieleisesi lentoliput Tanskaan. Matka lasten suosikkiin Legolandiaan sujuu myös vauhdikkaasti, sillä Finnair lentää suoria lentoja pääkaupunki Kööpenhaminan lisäksi Etelä-Tanskan Billundiin. Yhdellä välilaskulla pääsee SASin tai Finnairin kyydissä Jyllannin niemimaalla sijaitseviin Aarhusiin sekä Norwegianin kyydillä Aalborgiin.

Autonvuokraustarjoukset Tanska

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.