Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Silkeborg alkaen 58 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Silkeborg

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Silkeborg olivat annetulla aikavälillä 58 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 155 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

pe 27.8.
HEL
Helsinki
BLL
Billund
58 €
Norwegian Air Shuttle
to 26.8.
HEL
Helsinki
BLL
Billund
68 €
Norwegian Air Shuttle
ti 24.8.
HEL
Helsinki
BLL
Billund
91 €
SAS
ke 25.8.
HEL
Helsinki
BLL
Billund
96 €
SAS
la 28.8.
HEL
Helsinki
BLL
Billund
101 €
SAS
pe 27.8.
HEL
Helsinki
BLL
Billund
109 €
Air Baltic
pe 27.8.
HEL
Helsinki
BLL
Billund
115 €
Finnair
to 19.8. - pe 3.9.
HEL
Helsinki
BLL
Billund
155 €
SAS
pe 3.9. - ke 8.9.
HEL
Helsinki
BLL
Billund
160 €
SAS
to 9.9. - to 9.9.
HEL
Helsinki
BLL
Billund
164 €
SAS
pe 1.10. - su 17.10.
HEL
Helsinki
BLL
Billund
165 €
Lufthansa
ke 8.9. - to 9.9.
HEL
Helsinki
BLL
Billund
169 €
SAS
su 18.7. - pe 30.7.
HEL
Helsinki
BLL
Billund
169 €
Air Baltic
la 2.10. - su 17.10.
HEL
Helsinki
BLL
Billund
174 €
SAS

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Silkeborg?

✔️ Lennot kohteeseen Silkeborg maksavat yleensä 155 €–174 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Silkeborg, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 58 €. Halpaa lentoa kohteeseen Silkeborg etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että elokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Silkeborg?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Silkeborg on elokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Silkeborg?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Silkeborg helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Silkeborg saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Silkeborg?

✔️ Voit muuttaa kohteen Silkeborg lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Silkeborg?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Silkeborg helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Silkeborg lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Silkeborg, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air Shuttle, SAS, Air Baltic, Finnair, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Silkeborg (BLL) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Silkeborg (BLL), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Silkeborg Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi BLL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, SAS, Air Baltic, Finnair, Lufthansa
Halvin lento 155 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Silkeborg?

Norwegian Air Shuttle, SAS, Air Baltic, Finnair, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.