Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Billund

85 €
Zleep Hotel Billund Airport

Zleep Hotel Billund Airport

3.0 kautta 5.0 Passager Terminalen 4, Billund
Zleep Hotel Billund Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Legoland® Billund Resort on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 163 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
134 €
Hotel Propellen

Hotel Propellen

4.0 kautta 5.0 Nordmarksvej 3, Billund
Hotel Propellen on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Billund Resort. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 94 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
544 €
Lalandia Resort Billund

Lalandia Resort Billund

4.0 kautta 5.0 Ellehammers Alle 3, Billund
Lalandia Resort Billund on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Billund Resort. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 837 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
186 €
Hotel LEGOLAND, DENMARK

Hotel LEGOLAND, DENMARK

4.0 kautta 5.0 Aastvej 10, Billund
Hotel LEGOLAND, DENMARK on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Legoland® Billund Resort on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 223 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
246 €
LEGOLAND NINJAGO Cabins

LEGOLAND NINJAGO Cabins

3.0 kautta 5.0 Ellehammers Alle 2, Billund
LEGOLAND NINJAGO Cabins on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Billund Resort. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden mökissä on 49 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
145 €
LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins

LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins

3.0 kautta 5.0 Ellehammers Alle 2, Billund
LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins on saanut loistavaa palautetta mökkien siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Billund Resort. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden mökissä on 42 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
114 €
Hotel Svanen, Billund

Hotel Svanen, Billund

4.0 kautta 5.0 Nordmarksvej 8, Billund
Hotel Svanen, Billund on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Billund Resort. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 102 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
221 €
LEGOLAND Pirates' Inn Motel

LEGOLAND Pirates' Inn Motel

3.0 kautta 5.0 Ellehammers Alle 2, Billund
LEGOLAND Pirates' Inn Motel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Billund Resort. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden motellissa on 48 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
187 €
LEGOLAND Wild West Cabins

LEGOLAND Wild West Cabins

3.0 kautta 5.0 Ellehammers Alle 2, Billund
Tämä mökki on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Billund Resort. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden mökissä on 48 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
76 €
Billund-BnB.dk

Billund-BnB.dk

2.5 kautta 5.0 7B Kobjergvej, Billund
Billund-BnB.dk sijaitsee lähellä kohdetta Legoland® Billund Resort. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta.
187 €
Refborg Hotel & Spiseri

Refborg Hotel & Spiseri

3.0 kautta 5.0 Buen 6, Billund
Refborg Hotel & Spiseri on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lego House -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 26 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
LEGOLAND Castle Hotel DENMARK

LEGOLAND Castle Hotel DENMARK

3.5 kautta 5.0 Åstvej 20, Billund
LEGOLAND Castle Hotel DENMARK on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Billund Resort. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 142 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Aagaarden

Aagaarden

2.5 kautta 5.0 Annexvej 5, 7190 Billund, Denmark, Billund
Aagaarden sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gyttegardin golfklubi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Hiljattain Remontoitu Talo Kävelymatkan Päässä Lego House & Legolandista Suurelle Perheelle

Hiljattain Remontoitu Talo Kävelymatkan Päässä Lego House & Legolandista Suurelle Perheelle

Møllevænget, 13, Billund, Etelä-Tanska
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lego House -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi vesipuiston. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.
Hae hinnat
Holiday Complex Lalandia®, Billund

Holiday Complex Lalandia®, Billund

Ellehammers Alle 3, Billund, Etelä-Tanska
Tämä lomakeskus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legoland® Billund Resort. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja pesukoneen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Billund

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Billund

Näytä kaikki

Kohteen Billund hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Billund? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 7 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Billund löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Billund, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Billund tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 5 halpaa hotellia
 • 7 lapsiystävällistä hotellia
 • 3 luksushotellia
 • 5 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Billund


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Billund, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Billund niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Propellen
 • Hotel Svanen, Billund
 • Hotel LEGOLAND, DENMARK

Nämä kohteen Billund hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Propellen
 • Lalandia Resort Billund
 • Hotel LEGOLAND, DENMARK

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Billund hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Zleep Hotel Billund
 • Hotel Propellen
 • Hotel LEGOLAND, DENMARK

Kohteeseen Billund tutustuminen


Kompakti Billund on tunnettu virkistysmahdollisuuksista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Billund ja sen lähellä kuuluu:

 • Lego House -teemapuisto
 • Billundin veistospuisto
 • Legoland-puisto
 • Lalandian vesipuisto
 • Gyttegardin golfklubi
 • Givskudin eläintarha
 • Kongernes Jelling -messukeskus

Kun järjestät lomaa kohteeseen Billund, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Billund (BLL). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Billund?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Billund, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Billund, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Maaliskuu ja joulukuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja toukokuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 8°C ja öisin -2°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 20°C päivisin ja 1°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 6 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 20°C ja öisin 7°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 14°C ja -1°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Billund on 34 cm.

Viimeksi varatut hotellit Billund

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.