Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lentotarjoukset – KLM

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 109 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 160 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


Air France-KLM erikoishinnat

Air France-KLM on ranskalais-alankomaalainen lentoyhtiökonserni, jonka pääkonttori sijaitsee Pariisin Charles de Gaullen kansainvälisellä lentoasemalla. Konsernin toinen päätukikohta on Amsterdamin Schipholin kansainvälinen lentoasema.
Air France-KLM on yksi maailman suurimmista lentoyhtiöistä, vaikkakin molemmat yhtiöt toimivat ainakin toistaiseksi vielä omilla markkinointinimillään. Air France ja KLM lentävät 248 kohteeseen ja tarjoavat yhdessä 1310 lentoa päivittäin.
Molemmat lentoyhtiöt kuuluvat SkyTeam-allianssiin. SkyTeam on yksi maailman suurimmista lentoalliansseista ja siihen kuuluuvat seuraavat lentoyhtiöt: Aeroflot, Aerolíneas Argentinas, Aeroméxico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta Air Lines, Kenya Airways, KLM Royal Dutch Airlines, Korean Air, Middle East Airlines, Saudia, TAROM, Vietnam Airlines ja Xiamen Airlines.  
AIR FRANCEn ja KLM:n yhteisen bonusohjelman nimi on Flying Blue.

 

Hyvä tietää KLM:stä

KLM on hollantilainen lentoyhtiö, joka lentää yli sataan kohteeseen viidellä eri mantereella. Suurin osa KLM:n lennoista liikennöidään Schipholin kansainväliseltä lentoasemalta Amsterdamista. Suomesta KLM:n lentotarjoukset kuljettavat Helsinki-Vantaalta Amsterdamiin useasti päivässä.

Onko KLM:llä kanta-asiakasohjelmaa?

KLM:n kanta-asiakasohjelman nimi on Flying Blue. Ilmaisessa ohjelmassa saa sitä enemmän etuja, mitä enemmän maileja onnistuu keräämään. Maileja voi kerätä KLM:n ja muutamien muiden yhtiöiden lennoista ja palveluista, ja niitä voi käyttää esimerkiksi lentolippuihin, matkustusluokan korotukseen tai autonvaraukseen yhteistyökumppanilta. Flying Blue -ohjelmassa kerätään myös kokemuspisteitä, joiden avulla voi nousta seuraavalle tasolle. Silver-, Gold- ja Platinum-jäsenet saavat etuja, kuten alennuksia, pääsyn nopeisiin jonoihin sekä ylimääräisiä matkatavaroita.

Kuinka paljon matkatavaroita KLM:n lennolle voi ottaa?

KLM:n lennoille voi ottaa yleensä yhteensä 12 kg painavat käsimatkatavarat. Kirjattujen matkatavaroiden määrä taas riippuu ostetusta lentolipusta. Esimerkiksi edullisimpiin, ns. light-lippuihin ei sisälly kirjattua matkatavaraa. Erityisen suurten tai joidenkin muiden urheiluvälineiden ja soitinten kuljetus tulee varata etukäteen. Tutustu matkatavaroiden kuljetukseen KLM:n lennoilla.

Miten muutan KLM:n lentolippuja?

KLM:n varauksen lentopäiviä ja -aikoja tai kohdetta voi muuttaa, jos on ostanut joustavan lipputyypin tai erillisen joustopalvelun. KLM:n sivustolla voi tarkistaa, voiko varausta muuttaa, ja tarvittaessa tehdä halutut muutokset. Muutoksista saatetaan periä maksu. Lue lisää varauksen muuttamisesta ja peruuttamisesta.

Mitä matkustusluokkia KLM:n lennoilla on?

KLM:n lennoilla on economy- ja businessluokat. KLM:n economyluokka on edullisempi perustasoinen valinta. Economyluokassakin tarjoillaan aina syötävää ja juotavaa, ja pitkillä lennoilla käytössä on lisäksi henkilökohtaiset näytöt. Economyluokkaan myydään lisäksi paikkoja, joissa on enemmän jalkatilaa tai joiden penkit kallistuvat normaalia enemmän.

Businessluokan edut huomaa etenkin mannertenvälisillä lennoilla, joilla pääsee nauttimaan makuuasentoon käännettävästä istuimesta, yksityisyydestä ja huippukokkien suunnittelemista aterioista.

Minkä lentoyhtiöiden kanssa KLM tekee yhteistyötä?

KLM kuuluu SkyTeam Allianceen, jossa on 20 lentoyhtiötä ympäri maailmaa. Yhteensä lentoyhtiöt kuljettavat joka päivä yli 1 000 kohteeseen. Allianssiin kuuluminen mahdollistaa, että KLM:n kautta voi varata lentoja yhä useampaan kohteeseen. Lennoista voi lisäksi ansaita Flying Blue -ohjelman kokemuspisteitä, jotka auttavat nousemaan seuraavalle jäsentasolle. SkyTeamiin kuuluvat KLM:n lisäksi esimerkiksi Aeroflot, Air France, Alitalia ja Korean Air.

KLM:llä on lisäksi code sharing -sopimus muutamien muiden lentoyhtiöiden kanssa. Se tarkoittaa, että KLM voi myydä lippuja toisen yhtiön operoimalle lennolle.

Saako KLM:n lennoilla syötävää ja juotavaa?

KLM:n lennoilla tarjoillaan aina syötävää ja juotavaa. Tarjoilujen määrä ja sisältö riippuvat lennon pituudesta ja matkustusluokasta ja saattavat vaihdella voileivästä ja juomasta kolmen ruokalajin ateriaan.

Onko KLM:n koneissa Wi-Fi?

Yhä useammissa, tosin ei kaikissa, KLM:n koneissa on langaton internetyhteys.

Voinko varata istuinpaikan KLM:n lennolle?

Istuinpaikan varaaminen KLM:n lennolle on ilmaista lähtöselvityksen yhteydessä. Ennen sitä istuinpaikan voi varata, jos maksaa pienen lisämaksun, tai jos palvelu sisältyy ostettuun lippuun.