KLM lennot alkaen 138 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat KLM lentotarjoukset – 2023

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 138 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 238 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentoyhtiön KLM tarjoukset vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM

KLM – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön KLM lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentokenttäkoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
ATLUSAHartsfield-Jackson Atlanta Intl.113
DTWUSADetroit Metropolitan Wayne County65
MSPUSAMinneapolis - St. Paul Intl.47
CANCHNBaiyun Intl.46
SLCUSASalt Lake City Intl.42
PVGCHNPudong Intl.41
AMSNLDSchiphol38
XMNCHNXiamen Intl.35
HGHCHNXiaoshan Intl.25
SEAUSASeattle - Tacoma Intl.25

Air France-KLM erikoishinnat

Air France-KLM on ranskalais-alankomaalainen lentoyhtiökonserni, jonka pääkonttori sijaitsee Pariisin Charles de Gaullen kansainvälisellä lentoasemalla. Konsernin toinen päätukikohta on Amsterdamin Schipholin kansainvälinen lentoasema.
Air France-KLM on yksi maailman suurimmista lentoyhtiöistä, vaikkakin molemmat yhtiöt toimivat ainakin toistaiseksi vielä omilla markkinointinimillään. Air France ja KLM lentävät 248 kohteeseen ja tarjoavat yhdessä 1310 lentoa päivittäin.
Molemmat lentoyhtiöt kuuluvat SkyTeam-allianssiin. SkyTeam on yksi maailman suurimmista lentoalliansseista ja siihen kuuluuvat seuraavat lentoyhtiöt: Aeroflot, Aerolíneas Argentinas, Aeroméxico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta Air Lines, Kenya Airways, KLM Royal Dutch Airlines, Korean Air, Middle East Airlines, Saudia, TAROM, Vietnam Airlines ja Xiamen Airlines.  
AIR FRANCEn ja KLM:n yhteisen bonusohjelman nimi on Flying Blue.

 

Minne KLM lentää?

Hollantilais-ranskalainen KLM lentää yli sataan kohteeseen Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Yhtiön keskuskenttä on Alankomaiden päälentoasema Schiphol. Suomesta pääset KLM:llä Amsterdamin kautta lähes mihin tahansa maailmassa, mutta erityisen hyvä vaihtoehto tämä lentoyhtiö on eksoottisiin kaukokohteisiin suuntaaville. KLM:n vahvuuksiin on laskettava myös se, että lennot eivät rajoitu vain esimerkiksi suomalaisten loma-aikoihin, vaan suurimpaan osaan kohteista lennetään vuoden ympäri.

Koska KLM ei ole halpalentoyhtiö, sen kohdevalikoima muuttuu melko harvoin, ja esimerkiksi monille Alankomaiden lomasaarille yhtiö lentää aina. Näihin lukeutuu todella upeita paikkoja, kuten Aruba, Bonaire ja Curaçao. Euroopassa KLM lentää lähes kaikkiin pääkaupunkeihin sekä kattavaan määrään lomakohteita, kuten Nizzaan ja Venetsiaan.

Miten löydät parhaat ebookers-tarjoukset KLM:lle?

ebookers pyrkii aina tarjoamaan sekä yhdensuuntaiset että meno-paluulennot markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan. Matka- ja varausajankohdasta riippuen hinnoissa voi tosin olla huomattavia eroja: jos haluat lentoliput mahdollisimman halvalla, matkalle kannattaa lähteä silloin, kun lennoilla on hiljaista. Lisäksi varaus kannattaa yleensä tehdä mahdollisimman ajoissa.

Kaikkein suurimmat säästöt saat, kun varaat ebookersilta lentojen lisäksi myös majoituksen, vuokra-auton ja/tai muita kohteesta löytyviä palveluita. Yhdessä varattuina niistä saa nimittäin aina tuntuvan alennuksen, jota ei sovelleta, jos varaat samat palvelut erikseen. Koko matkan varaaminen yhdestä paikasta helpottaa myös käytännössä, kun kaikki varaukset löytyvät yhdestä paikasta. Lisäksi mahdolliset ongelmat ratkeavat helpommin, kun niitä ei tarvitse ratkoa useiden eri tahojen kanssa. Paljon hotelliöitä varaavan kannattaa huomioida myös ebookersin BONUS+-ohjelma. Siinä ansaitsemallasi edulla voit saada alennuksia majoituksen hinnasta sekä muita etuja.

Millaista on lentää KLM:llä?

KLM on tasokas lentoyhtiö, jonka lennoilla mukavuudesta ja palveluista ei tingitä. Se on valittu myös maailman täsmällisimmäksi lentoyhtiöksi, mikä tarkoittaa, että KLM:n lennoilla aikataulut pitävät poikkeuksellisen hyvin.

KLM:n lennoilla voi matkustaa joko economy- tai business-luokassa. Ensin mainittu on tyypillinen tasokkaan lentoyhtiön perusluokka, jossa tilaa on rajallisesti mutta mukavuuksia ja palveluita vähintään tarpeeksi. Business-luokassa istuimet on puolestaan asetettu siten, että kaikista pääsee suoraan koneen käytävälle. Lisäksi istuin muuntuu 200–208 cm:n sängyksi. Business-luokalle tavalliseen tapaan viihdetarjonta sekä ateriat ja juomat ovat huippuluokkaa. Jos olet hankkinut economy-luokan lipun, sen voi korottaa business-luokkaan sekä verkossa että lentokentällä, olettaen että paikkoja on vapaana.

KLM:llä on erityisen pitkä kokemus kaukolennoista, sillä se on lentänyt niitä peräti vuodesta 1924. Tästä seuraa, että esimerkiksi aterioiden ajoitukset, valojen himmennys ynnä muut pitkien lentojen mukavuuteen vaikuttavat seikat ovat taatusti kunnossa. Monien mukaan KLM:n lennoilla myös nukkuu erityisen hyvin!

Kuinka paljon matkatavaroita KLM:n lennoille voi ottaa?

KLM:n economy-luokan lennoille saat tuoda yhden käsimatkalaukun (55 x 35 x 25 cm) ja yhden henkilökohtaisen tavaran (esim. kannettavan tietokoneen, jonka koko on enintään 40 x 30 x 15 cm), jotka saavat painaa yhteensä enintään 12 kiloa, sekä yhden enintään 23 kiloa painavan kirjattavan matkatavaran (leveys, pituus ja korkeus yhteensä enintään 158 cm).

Business-luokassa käsimatkatavaroiden ja kirjattavien matkatavaroiden mittarajoitukset ovat samat, mutta sekä käsi- että tavanomaisia matkalaukkuja saa tuoda yhden sijaan kaksi. Myös painorajat ovat korkeammat: käsimatkatavarat saavat painaa 18 kg ja kirjattavat matkatavarat 32 kg.

Monille lennoille on tarjolla myös huippuedullisia Economy Light -lippuja. Niihin sisältyy economy-luokan käsimatkatavarat mutta ei lainkaan kirjattavia matkatavaroita.

Miten teen lähtöselvityksen, ja mistä löydän KLM-lentojeni tiedot?

KLM:n lähtöselvitys kannattaa aina tehdä etukäteen yhtiön oman verkkosivun kautta. Sen voi yleensä tehdä 30 tuntia ennen lennon lähtöajankohtaa (24 tuntia ennen, jos lennon lähtöpaikka tai määränpää on USA:ssa). Verkkosivujen lisäksi lähtöselvitys on mahdollista tehdä myös lentokentällä sijaitsevissa automaateissa sekä vastaanottotiskeillä. Tällöin kentälle on kuitenkin saavuttava hyvissä ajoin, sillä molemmissa selvitys on tehtävä viimeistään kaksi tuntia ennen lennon virallista lähtöaikaa. Myös näissä tapauksissa lähtöselvitys on kuitenkin yleensä aina ilmainen.

KLM-lentojesi tiedot löydät helpoiten ebookersin käyttäjätililtä ja ebookersin sovelluksesta. Niiden kautta voit myös hallinnoida matkojasi sekä omia tietojasi milloin ja missä tahansa.

Voinko ansaita KLM:n lentopisteitä, jos varaan lentoni ebookersin kautta?

Kyllä voit. KLM:n kanta-asiakasohjelma on nimeltään Flying Blue. Saat kaikki sen kautta kertyvät bonukset myös ebookersin kautta varatuista lennoista. Kanta-asiakasohjelman jäsenille kertyy lentomaileja (Miles) ja XP-, eli Experience Points, -pisteitä. Ensin mainittuja voi käyttää esimerkiksi lentojen maksamiseen, jälkimmäisillä voi puolestaan nostaa asiakkuusluokan tasoa. Asiakkuusluokat ovat Silver, Gold ja Platinum, joista kuhunkin liittyy omat etunsa. Lentomailit pysyvät voimassa aina, kunhan lennät KLM:llä vähintään kahden vuoden välein. XP-pisteet ovat sen sijaan voimassa vain vuoden, eli korkeimpiin luokkiin mielivän on lennettävä kohtuullisen usein.

Voinko perua ebookersin kautta varaamani KLM:n lennot?

Kyllä. Jos epäilet, että liput saattaa olla tarpeen perua, tämä on kuitenkin huomioitava jo varausta tehdessä. Muiden lentoyhtiöiden tapaan myös KLM tarjoaa sekä hyvitettäviä että ei-hyvitettäviä lippuja. Jos lippusi ovat ei-hyvitettävät, niiden hinta korvataan yleensä vain siinä tapauksessa, että lentosi peruuntuu.

Kaikki varauksia koskevat muutokset tehdään ebookersin käyttäjätililtä löytyvien matkasuunnitelmien kautta. Lisätietoja ja ajantasaiset peruutusehdot löydät asiakaspalveluportaalistamme.

Hyvä tietää KLM:stä

KLM on hollantilainen lentoyhtiö, joka lentää yli sataan kohteeseen viidellä eri mantereella. Suurin osa KLM:n lennoista liikennöidään Schipholin kansainväliseltä lentoasemalta Amsterdamista. Suomesta KLM:n lentotarjoukset kuljettavat Helsinki-Vantaalta Amsterdamiin useasti päivässä.

Onko KLM:llä kanta-asiakasohjelmaa?

KLM:n kanta-asiakasohjelman nimi on Flying Blue. Ilmaisessa ohjelmassa saa sitä enemmän etuja, mitä enemmän maileja onnistuu keräämään. Maileja voi kerätä KLM:n ja muutamien muiden yhtiöiden lennoista ja palveluista, ja niitä voi käyttää esimerkiksi lentolippuihin, matkustusluokan korotukseen tai autonvaraukseen yhteistyökumppanilta. Flying Blue -ohjelmassa kerätään myös kokemuspisteitä, joiden avulla voi nousta seuraavalle tasolle. Silver-, Gold- ja Platinum-jäsenet saavat etuja, kuten alennuksia, pääsyn nopeisiin jonoihin sekä ylimääräisiä matkatavaroita.

Kuinka paljon matkatavaroita KLM:n lennolle voi ottaa?

KLM:n lennoille voi ottaa yleensä yhteensä 12 kg painavat käsimatkatavarat. Kirjattujen matkatavaroiden määrä taas riippuu ostetusta lentolipusta. Esimerkiksi edullisimpiin, ns. light-lippuihin ei sisälly kirjattua matkatavaraa. Erityisen suurten tai joidenkin muiden urheiluvälineiden ja soitinten kuljetus tulee varata etukäteen. Tutustu matkatavaroiden kuljetukseen KLM:n lennoilla.

Miten muutan KLM:n lentolippuja?

KLM:n varauksen lentopäiviä ja -aikoja tai kohdetta voi muuttaa, jos on ostanut joustavan lipputyypin tai erillisen joustopalvelun. KLM:n sivustolla voi tarkistaa, voiko varausta muuttaa, ja tarvittaessa tehdä halutut muutokset. Muutoksista saatetaan periä maksu. Lue lisää varauksen muuttamisesta ja peruuttamisesta.

Mitä matkustusluokkia KLM:n lennoilla on?

KLM:n lennoilla on economy- ja businessluokat. KLM:n economyluokka on edullisempi perustasoinen valinta. Economyluokassakin tarjoillaan aina syötävää ja juotavaa, ja pitkillä lennoilla käytössä on lisäksi henkilökohtaiset näytöt. Economyluokkaan myydään lisäksi paikkoja, joissa on enemmän jalkatilaa tai joiden penkit kallistuvat normaalia enemmän.

Businessluokan edut huomaa etenkin mannertenvälisillä lennoilla, joilla pääsee nauttimaan makuuasentoon käännettävästä istuimesta, yksityisyydestä ja huippukokkien suunnittelemista aterioista.

Minkä lentoyhtiöiden kanssa KLM tekee yhteistyötä?

KLM kuuluu SkyTeam Allianceen, jossa on 20 lentoyhtiötä ympäri maailmaa. Yhteensä lentoyhtiöt kuljettavat joka päivä yli 1 000 kohteeseen. Allianssiin kuuluminen mahdollistaa, että KLM:n kautta voi varata lentoja yhä useampaan kohteeseen. Lennoista voi lisäksi ansaita Flying Blue -ohjelman kokemuspisteitä, jotka auttavat nousemaan seuraavalle jäsentasolle. SkyTeamiin kuuluvat KLM:n lisäksi esimerkiksi Aeroflot, Air France, Alitalia ja Korean Air.

KLM:llä on lisäksi code sharing -sopimus muutamien muiden lentoyhtiöiden kanssa. Se tarkoittaa, että KLM voi myydä lippuja toisen yhtiön operoimalle lennolle.

Saako KLM:n lennoilla syötävää ja juotavaa?

KLM:n lennoilla tarjoillaan aina syötävää ja juotavaa. Tarjoilujen määrä ja sisältö riippuvat lennon pituudesta ja matkustusluokasta ja saattavat vaihdella voileivästä ja juomasta kolmen ruokalajin ateriaan.

Onko KLM:n koneissa Wi-Fi?

Yhä useammissa, tosin ei kaikissa, KLM:n koneissa on langaton internetyhteys.

Voinko varata istuinpaikan KLM:n lennolle?

Istuinpaikan varaaminen KLM:n lennolle on ilmaista lähtöselvityksen yhteydessä. Ennen sitä istuinpaikan voi varata, jos maksaa pienen lisämaksun, tai jos palvelu sisältyy ostettuun lippuun.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.