Halvat lennot Kittilä

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Kittilä

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Kittilä olivat annetulla aikavälillä 68 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 128 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Kittilä vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Kittilä?

✔️ Lennot kohteeseen Kittilä maksavat yleensä 128 €–250 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Kittilä, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 68 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Kittilä?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Kittilä yhdensuuntaiselle matkalle on joulukuussa ja menopaluulennolle helmikuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Kittilä?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Kittilä helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Kittilä saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Kittilä?

✔️ Voit muuttaa kohteen Kittilä lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Kittilä?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Kittilä helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Kittilä lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Kittilä sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Air Baltic, Norwegian Air Shuttle, Norwegian Air International Ltd, Finnair. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Kittilä (ENF) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Kittilä (ENF), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Halvat lennot Kittilään

Lapin Kittilä tunnetaan erityisesti Levin matkailukeskuksesta. Levitunturin ympärille kasvanut keskus houkuttelee erityisesti talviaikaan laskettelemaan mutta myös muina vuodenaikoina tutustumaan upean puhtaaseen lappilaiseen luontoon. Kittilän kunnan lentoasema onkin kasvattanut matkailijamääriään viime vuosikymmenten aikana melkoisesti, kun lentomatkailu sekä ulkomailta että kotimaasta on lisääntynyt. Lennot Kittilään ovat maaliikennettä huomattavasti nopeampi tapa päästä perille Pohjois-Suomen luontokohteita tutkimaan. Kysyntä on kasvanut suuresti, ja nykyään onkin entistä helpompi löytää myös halvat lennot Kittilään. Kotimaan sisällä lentoja on tarjolla Helsingistä, ja vaihtoyhteydellä Helsingin kautta pääsee sujuvasti myös muista kaupungeista. Suorat lennot Kittilään tarjoaa sesonkiaikana Norwegian ja muina aikoina Finnair, joka lentää myös välilaskulla Ivalon kautta. Välilasku on lyhyt eikä sinänsä pidennä matkaa paljoa, joten myös välilaskulliset vaihtoehdot kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon matkaa varatessa. Lento Kittilään kestää alle kaksi tuntia ja vaihtoyhteydellä Ivalon kautta vain noin puoli tuntia kauemmin. Maata pitkin matkustava saa helposti varata matkantekoon koko päivän. Tämän vuoksi lentäminen on yhä useampien Levin-matkaajien valinta. Halvat lennot löytää useimmiten tekemällä varauksen hyvissä ajoin, sillä hinnat tapaavat kivuta ylöspäin aina lähtöpäivän lähestyessä. Valikoimakin on sitä laajempi, mitä aiemmin on asialla, sillä koneet täyttyvät useasti jo varhain, etenkin sesonkiaikaan. Kiireisintä aikaa lentää Kittilään on talvi, joka Lapissa kattaa yleensä myös koulujen syys- ja hiihtolomien ajat. Korkeimman sesongin aikaan hinnat eivät yleensä laske kovin alas, joten budjettimatkailijan kannattaa olla tarkkana ja tutustua myös hintaeroihin eri viikonpäivien välillä. Saman viikon aikana voi olla erihintaista matkustaa päivästä riippuen.

Lennot Kittilään

Kittilän lentoasema (KTT) sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Kittilän kunnan keskustasta ja noin 15 kilometrin päässä Levin matkailukeskuksesta. Levi houkuttelee vuodessa satoja tuhansia matkailijoita aktiivilomailemaan ja rentoutumaan puhtaan luonnon ympäröimissä upeissa maisemissa. Yhä useampi valitsee lennot autoilun tai raideliikenteen sijaan. Kittilään halvalla lentäminen ei kuulosta huonolta vaihtoehdolta varmasti kenenkään mielestä. Lentoasemalta on erinomaiset kulkuyhteydet julkisen liikenteen avulla sekä Kittilän kunnan keskustaan että Levin matkailukeskukseen. Etenkin sesongin aikana liikennettä on paljon, mutta kannattaa aina tarkistaa joukkoliikenteen aikatauluista esimerkiksi ruskaretkelle tai kesäreissuun lähtiessä, millä bussilla pääsee määränpäähän. Bussit kuljettavat matkailijoita sesongin aikaan lähes jatkuvasti, joten siirtyminen lentoaseman ja hotellin välillä on helppoa. Myös taksiliikennettä on reilusti, ja takseja on aina lentojen saapumisaikaan lentoasemalla vastaanottamassa matkailijoita. Taksin voi myös varata etukäteen, jolloin pääsee takuuvarmasti heti lentoaseman ovelta hotellille. Taksit ovat luonnollisesti helpoin tapa siirtyä lentoasemalta määränpäähän, sillä monesti Lapin-matkailijoilla on suuria matkatavaroita mukana eikä niiden kanssa ole välttämättä kaikkien mielestä mukava sompailla joukkoliikennevälineissä. Bussikyyti on taksia halvempi, mutta monesti lentokenttäbussinkin hinta on normaalia paikallisliikenteen kertalippua korkeampi, joten erot eivät välttämättä jää suuriksi – varsinkaan jos taksin jakaa matkakumppanin kanssa. Vertailu kannattaa aina, etenkin jos matkabudjetti on pieni.

Halvalla Kittilään

Lappiin lentäminen on houkutteleva vaihtoehto lentoliikenteen nopeuden vuoksi. Raideliikenteen avulla matkanteko kestää moninkertaisesti lentoihin verrattuna, eikä junalla edes pääse Kittilään asti, vaan lähin rautatieasema sijaitsee noin 80 kilometrin päässä. Kotimaan lennot operoidaan Helsingin ja Ivalon kautta. Myös muualta kuin Etelä-Suomesta on yhä suositumpaa matkustaa lentäen Kittilään, sillä lentoyhteyksiä on paljon tarjolla. Vaihtoyhteydelläkin matka-aika on etenkin sesonkiaikaan varsin kohtuullinen, ja lentoliikenteen houkuttimena on nopeuden lisäksi myös sen helppous verrattuna esimerkiksi autoiluun. Kittilä houkuttelee monipuolisella aktiviteettitarjonnallaan ja upeilla maisemillaan. Puhdas Lapin luonto ja Suomen parhaisiin lukeutuvat laskettelumahdollisuudet ovat Kittilän suurimpia valttikortteja.

Kittilä Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
ENF
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Air Baltic, Norwegian Air Shuttle, Norwegian Air International Ltd, Finnair
Halvin lento
128 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Kittilä
Menopaluumatkan hinta
104 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Kittilä?

Air Baltic, Norwegian Air Shuttle, Norwegian Air International Ltd, Finnair

Kittilä – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Aurora Pyramid Glass Igloos
Northern Lights Village Levi
LomaGuru Apartment
Holiday Club Ylläs
Hotelli Taivaanvalkeat
Levi Spirit Luxury Villas & Resort
Villa Rauha
Break Sokos Hotel Levi
Lapland Hotels Sirkantähti
Kuerkievari KuerHotel
Design Hotel Levi
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Kittilä
Näytä kaikki matkat
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.