Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Kittilä – Matkat

On sama, lähdetkö matkaan yksin vai koko perheen kanssa, koska kohteen Kittilä-lomat tarjoavat tekemistä joka makuun.

Kittilä – Lennot ja hotelli

Matkustaminen on unohtumattomia kokemuksia. Jos Kittilä ja sen kiehtovat nähtävyydet ovat haaveittesi täyttymys, ebookers on valmiina avustamaan upeiden matkojen löytämisessä. Ebookers auttaa tekemään matkastasi niin upean kuin suinkin mahdollista.

Kukapa ei haluaisi alennusta? Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, hinnanalennus on jopa 7.7%^.

Toteuta ihanteellinen loma etsimällä haluamasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta.

Haluatko olla varma, ennen kuin päätät? Varaa koko matkapaketti kerralla ebookers-palvelusta. Jos näet jossakin tarjoustamme edullisemman hinnan seuraavan 48 tunnin kuluessa, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle tarjousten välisen erotuksen.

Pakkaa matkatavarasi, sillä loma alkaa nyt! Me autamme sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – halusitpa sitten erämaan helteisiin tai korkeille vuorenhuipuille, tai vaikkapa niiden väliin jääville rannoille.

Varausehtoja sovelletaan.

Kittilä – Matkat

Ottaen huomioon, että kaupunkialueelta löytyy vakituisia asukkaita 6 000, uusiin ihmisiin voi tutustua vaivatta!

Koko maan pääkaupunki Helsinki sijaitsee 830 km etelään kohteesta Kittilä. Kaukonen sitä vastoin löytyy paljon lähempää: sinne pääsee suuntaamalla 17 km etelään.

Pääsenko kaupunkikierrokselle? Järjestetäänkö viikonloppuna kiinnostavia tapahtumia? Luontokeskus Kellokas on paikka, josta saat vastaukset mihin tahansa vierailuasi koskeviin kysymyksiisi.

Jos haluat avartaa maailmankuvaasi tai pelkästään rentoutua hiljaisessa ympäristössä, ota kohteeksi Kiela Naturium. Muonion Kotiseutumuseo ja Särestöniemi-museo ovat lisäksi ovat kiinnostavia kohteita. Kysy kohteessa ollessasi onko opastettuja kierroksia saatavilla.

Ei tarvitse olla taiteen alan asiantuntija saadakseen jotain irti näistä omaperäisistä, yllättävistä ja joskus myös shokeeraavista teoksista, jotka löydät ripustettuna esille kohteessa Taidemuseo Einari Junttila.

Kittilän kotiseutumuseo esittelee varsin lumoavien näyttelyjen ja historiallisten esineiden välityksellä tämän seudun upean perinteen.

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, pyhissä paikoissa on usein jotakin levollista. Muonion kirkko on paikka, jossa kannattaa käydä, jos haluat hiljentyä hetkeksi.

Levi ja Ylläksen hiihtokeskus ovat paikkoja, joissa voit nauttia uskomattomasta maisemasta ja raikkaasta vuoristoilmasta samalla, kuin suihkit rinnettä alas.

Joskus tietyn paikan vähemmän tunnetut nähtävyydet ovatkin kaikkein mieleenpainuvimpia. Pidä tämä mielessä ja harkitse käymistä sellaisissa paikoissa kuten Ylläs 1- ja 2 -gondolihissit, Huippu 2 -hiihtohissi ja Kuru-hiihtohissi.

Löydä halvat matkat kohteeseen Kittilä

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Kittilä. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Kittilä lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Kittilä?

Juuri nyt kohteeseen Kittilä saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Kittilä itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Kittilä ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Kittilä matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Kittilä löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Kittilä?

Kohteen Kittilä suosituimmat kuukaudet ovat maaliskuu, joulukuu, helmikuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Kittilä halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kittilä

Hae hinnat
Break Sokos Hotel Levi

Break Sokos Hotel Levi

4.0 kautta 5.0 Tähtitie 5, Kittilä
Break Sokos Hotel Levi on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 202 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Levi Panorama

Hotel Levi Panorama

3.5 kautta 5.0 Tunturitie 205, Kittilä
Hotel Levi Panorama on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 170 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Northern Lights Ranch

Northern Lights Ranch

Ounasjoentie 1619, Kittilä
Northern Lights Ranch tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä hotellissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
Hae hinnat
Levi Northern Lights Huts

Levi Northern Lights Huts

4.0 kautta 5.0 Isotaalontie 285, Kittilä
Levi Northern Lights Huts on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden huvilassa on 10 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
Hae hinnat
Lapland Hotel Saaga

Lapland Hotel Saaga

4.0 kautta 5.0 Iso-Ylläksentie 42, Ylläs
Lapland Hotel Saaga on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ylläksen hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 84 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television.
143 €
Levi Hotel Spa

Levi Hotel Spa

4.0 kautta 5.0 Levintie 1590, Kittilä
Levi Hotel Spa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 14 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 203 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
55 €
Levilehto Apartments

Levilehto Apartments

3.0 kautta 5.0 Levintie 1625, Kittilä
Levilehto Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistolomakeskuksessa on 33 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
80 €
Hotel Hullu Poro

Hotel Hullu Poro

4.0 kautta 5.0 Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
Hotel Hullu Poro on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 157 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Lapland Hotel Ylläskaltio

Lapland Hotel Ylläskaltio

3.0 kautta 5.0 Sivulantie 7, Äkäslompolo, Suomi
Lapland Hotel Ylläskaltio sijaitsee lähellä kohdetta Ylläksen hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 72 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja minibaarit.
92 €
Hotelli Kittilä

Hotelli Kittilä

3.5 kautta 5.0 Valtatie 49, Kittilä
Hotelli Kittilä on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taidemuseo Einari Junttila. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 37 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Halvat meno-paluu lennot Kittilä

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kittilä

Katso kaikki kohteen Kittilä vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.