Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Ranua

69 €
Arctic Guesthouse & Igloos

Arctic Guesthouse & Igloos

3.0 kautta 5.0 Pappilantie 1, Ranua
Arctic Guesthouse & Igloos sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ranuan pappila- ja pitäjämuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 17 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja jääkaapit.
189 €
Arctic Fox Igloos

Arctic Fox Igloos

4.5 kautta 5.0 Leirintäalueentie 5, Ranua, Lappi
Arctic Fox Igloos on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ranuan kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4,5 tähden huvilassa on 20 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
225 €
Holiday Village Gulo Gulo

Holiday Village Gulo Gulo

3.5 kautta 5.0 Rovaniementie 29, Ranua, Lappi
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ranua Zoo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
1,300 €
The Iconic Wikkelä Villa

The Iconic Wikkelä Villa

4.5 kautta 5.0 Simontie 52, Ranua
Tämä huvila tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
Hae hinnat
Lapland Northern Lights Hotel Ilveslinna

Lapland Northern Lights Hotel Ilveslinna

3.0 kautta 5.0 Keskustie 10, Ranua
Lapland Northern Lights Hotel Ilveslinna sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ranuan pappila- ja pitäjämuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
The Ultra-luxe Hommala

The Ultra-luxe Hommala

4.0 kautta 5.0 Hommalantie 11, Ranua
Tämä huvila tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
122 €
Villa Havula

Villa Havula

3.5 kautta 5.0 Laaksotie 22, Ranua, Lappi
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ranua Zoo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
115 €
The Elegant Haistila

The Elegant Haistila

4.0 kautta 5.0 50 Simontie, 1, Ranua, Lappi
Tämä huvila tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
1,436 €
Ikoninen Wikkelä-huvila

Ikoninen Wikkelä-huvila

52 Simontie, 1, Ranua, Lappi
Tämä huvila tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Erittäin Ylellinen Hommala

Erittäin Ylellinen Hommala

11 Hommalantie, 1, Ranua, Lappi
Ranua Zoo on 14,4 kilometrin sijaitsevat päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta huvilasta. Ranuan kirkko ja Ranuan pappila- ja pitäjämuseo sijaitsevat 25 kilometrin päässä.
Hae hinnat
Salmilehto Apartments

Salmilehto Apartments

3.0 kautta 5.0 1 Metsätie, A1, Ranua, Lappi
Salmilehto Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ranuan pappila- ja pitäjämuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Enjoy your stay in Ranua

Enjoy your stay in Ranua

3.5 kautta 5.0 Timontie 44 B 6, Ranua, Lappi
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ranua Zoo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
620 €
Villa Ranua, Suomi

Villa Ranua, Suomi

Simojärventie 170, Ranua, Lappi
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Japanitalo. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja pesukoneen.
515 €
Vacation Home Suviranta in Ranua - 6 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Suviranta in Ranua - 6 Persons, 1 Bedrooms

Address Provided by Property Manager, Ranua, Lappi
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Japanitalo. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille takan ja television.
Hae hinnat
Ranua Talo, Nukkuu 3

Ranua Talo, Nukkuu 3

2 Koivutie, Ranua, Lappi
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ranuan kirkko. Huvila tarjoaa asiakkaille television ja astianpesukoneen.

Kohteen Ranua hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Ranua? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 6 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Ranua löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ranua


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Ranua, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat pitävät tästä hotellista kohteessa Ranua sen :

  • Lapland Northern Lights Hotel Ilveslinna

Kohteeseen Ranua tutustuminen


Ranua tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Ranua ja sen lähellä kuuluu:

  • Ranuan kirkko
  • Ranuan pappila- ja pitäjämuseo
  • Ranuan eläinpuisto / Ranua Zoo
  • Japanitalo

Viimeksi varatut hotellit Ranua

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.