Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.

Varatuimmat hotellit Rovaniemi

126 €
Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotel

4.5 kautta 5.0 Valtakatu 18, Rovaniemi
Arctic Light Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lordi-aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
362 €
Arctic TreeHouse Hotel

Arctic TreeHouse Hotel

4.5 kautta 5.0 Tarvantie 3, Rovaniemi
Arctic TreeHouse Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SantaPark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
99 €
Santa Claus Holiday Village

Santa Claus Holiday Village

3.0 kautta 5.0 Tähtikuja 2, Rovaniemi
Santa Claus Holiday Village on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi SantaPark on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
138 €
Lapland Hotels Sky Ounasvaara

Lapland Hotels Sky Ounasvaara

4.0 kautta 5.0 Juhanuskalliontie, Rovaniemi
Lapland Hotels Sky Ounasvaara on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ounasvaara. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Apukka Resort

Apukka Resort

3.5 kautta 5.0 Tutkijantie 28, Rovaniemi, Lappi
Apukka Resort on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
303 €
Santa's Igloos Arctic Circle

Santa's Igloos Arctic Circle

4.0 kautta 5.0 Joulumaankuja 8, Rovaniemi
Santa's Igloos Arctic Circle on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta SantaPark. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
291 €
Vacation Home Hoviranta in Rovaniemi - 6 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Hoviranta in Rovaniemi - 6 Persons, 1 Bedrooms

Address Provided by Property Manager, Rovaniemi, Lappi
Uimaranta on 33,7 kilometrin ja Pyhä-Luoston kansallispuisto on 51,4 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta.
149 €
Arctic SnowHotel & Glass Igloos

Arctic SnowHotel & Glass Igloos

3.0 kautta 5.0 Lehtoahontie 27, Rovaniemi, Rovaniemi
Arctic SnowHotel & Glass Igloos tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
223 €
Nova Skyland Hotel

Nova Skyland Hotel

4.0 kautta 5.0 Tähtikuja 6, Rovaniemi
Nova Skyland Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta SantaPark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
110 €
Lapland Hotels Ounasvaara Chalets

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets

4.0 kautta 5.0 Antinmukka 4, Rovaniemi
Lapland Hotels Ounasvaara Chalets on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ounasvaara. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
88 €
Santasport Resort

Santasport Resort

3.0 kautta 5.0 Hiihtomajantie 2, Rovaniemi, Lappi
Santasport Resort on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ounaskosken uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
78 €
Hotel Aakenus

Hotel Aakenus

3.5 kautta 5.0 Koskikatu 47, Rovaniemi
Hotel Aakenus on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arktikum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
122 €
Scandic Rovaniemi City

Scandic Rovaniemi City

3.5 kautta 5.0 Koskikatu 23, Rovaniemi
Scandic Rovaniemi City on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lordi-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
60 €
Aakenus Apartments

Aakenus Apartments

3.0 kautta 5.0 Koskikatu 47, Rovaniemi
Tämä huoneistohotelli on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arktikum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
90 €
LAURI Historical 19th Century Manor

LAURI Historical 19th Century Manor

3.0 kautta 5.0 Pohjolankatu 25, Rovaniemi
LAURI Historical 19th Century Manor sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lordi-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kokoushuoneet. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Rovaniemi

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Rovaniemi

Näytä kaikki

Kohteen Rovaniemi hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Rovaniemi? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten SantaPark. Voit valita 153 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Rovaniemi löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Rovaniemi, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Rovaniemi tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 6 lentokenttähotellia
 • 4 halpaa hotellia
 • 14 lapsiystävällistä hotellia
 • 4 luksushotellia
 • 15 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Rovaniemi

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Rovaniemi, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Rovaniemi niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Santasport Resort
 • Snowman World Igloo Hotel
 • Lapland Hotels Bear's Lodge

Nämä kohteen Rovaniemi hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Santasport Resort
 • Scandic Pohjanhovi

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Rovaniemi hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Santasport Resort
 • Scandic Rovaniemi City
 • Scandic Polar

Kohteeseen Rovaniemi tutustuminen

Pikkukaupunkimainen Rovaniemi on tunnettu ravintoloista ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Rovaniemi ja sen lähellä kuuluu:

 • SantaPark
 • Lordi-aukio
 • Arktikum
 • Lapin yliopisto
 • Ounasvaara
 • Lappia-talo
 • Forestry Museum of Lapland

Kun järjestät lomaa kohteeseen Rovaniemi, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Rovaniemi (RVN). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Rovaniemi?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Rovaniemi, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja kesäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Rovaniemi, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 0 °C ja öisin -16 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 107 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 19 °C päivisin ja -6 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 165 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 19 °C ja öisin 2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 258 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 6 °C ja -15 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 119 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Rovaniemi on 649 cm.

Viimeksi varatut hotellit Rovaniemi

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.