Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Matkoja kohteeseen Rovaniemi loppuvuodesta 2020

Eri majoitusmuodot kohteessa Rovaniemi

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Rovaniemi

B&B + lennot kohteessa Rovaniemi

Matkapaketit kohteeseen Rovaniemi

Parhaat lomapaketit kohteeseen Rovaniemi

Lomapaketit kohteeseen Rovaniemi Kolmeksi Yöksi

Rovaniemi – Matkat

Lomalla kannattaa olla utelias, tutustua nähtävyyksiin ja nauttia uusista kokemuksista. Tähän tarjoutuu mahdollisuus kohteessa Rovaniemi, joka saa monet matkailijat palaamaan takaisin.

Rovaniemi – Lennot ja hotelli

Pitkäaikaisten haaveiden kohteina olleista unelmalomista viime hetken viikonloppumatkoihin – ebookers räätälöi kaikki lentoliput, majoitukset ja retket sinun toiveittesi mukaisesti.

Hanki lentoliput ja huoneet yhtä aikaa meidän avullamme, ja saat alennusta jopa 7.7%^.

Jos varaat lomasi meidän kauttamme, edessäsi on runsain mitoin unohtumattomia elämyksiä. Kansainvälinen tietokantamme kattaa yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituskohdetta. Jos haaveidesi lomakohde on olemassa, me viemme sinut sinne.

Ehkä tämä helpottaa päätöksentekoa: mikäli löydät edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä matkapaketin varaamisesta, pistämme paremmaksi ja palautamme sinulle erotuksen.

Nyt on koittanut oikea hetki! Anna sisälläsi uinuvan tutkimusmatkailijan ottaa valta. Joka maailmankolkassa on yllätyksiä ja kaikenlaista nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua lomasuunnitelmissasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Rovaniemi – Matkat

Usein tietyn kohteen mukava ilmapiiri on sen asukkaiden ansiota. Rovaniemi on miellyttävää aluetta, jonka väestöstä suunnilleen 35 000 asustelee vakituisesti tämän kaupungin alueella.

Kulkemalla siitä 710 km etelään pääset koko maan pääkaupunkiin (Helsinki). Jos kuitenkin päätät seikkailla 10 km luoteeseen, tulet lähimpänä sijaitsevaan kaupunkiin, joka on Nivankylä.

SantaPark on paikka koko perheen rakastamien ikuisten muistojen luomiseen.

Rovaniemi tarjoaa ihastuttavia luonnonnähtävyyksiä, joista yksi on Auttiköngäs. Sen komeasti jylisevä virtaus ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

Arktikum saa varmasti kiinnostuksesi heräämään, ja kuulet paljon uutta tieteen kehityksestä.

Ethnografinen museo tarjoaa tilaisuuden viettää vapaa-aikaa ennennäkemättömiä asioita tutkien. Museo on täynnä monia kiehtovia ja erikoisia näyttelyesineitä ja löydöksiä: ne opettavat sinullekin varmasti jotain uutta.

Lordi-aukio on hyvä paikka ihmisten tarkkailuun ja paikallisten elämään tutustumiseen. Jos haluat, voit käynnistää juttutuokion paikallisten kanssa. Voit saada hyviä neuvoja käymisen arvoisista käyntikohteista.

Olet sitten taitava laskettelija tai vietät ison osan päivästä vaakatasossa, Ounasvaara on takuuvarma talvilomakohde.

Rovaniemi – Hotellit

Kun saatavilla on vain 15 majoitusliikettä, fiksu matkailija ymmärtää valita majoituksensa niin nopeasti kuin mahdollista. Muista ebookersin matkaopas heti, kun matkapäiväsi on lyöty lukkoon. Sieltä löydät kaikki pienimmätkin yksityiskohdat.

Monien vierailijoiden kokeilemat ja hyväksi havaitsemat vaihtoehdot, kuten Lapland Hotel Sky Ounasvaara ja Rantasipi Polar, tekevät sopivan majapaikan varaamisesta todella vaivatonta.

Löydä halvat matkat kohteeseen Rovaniemi

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Rovaniemi. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Rovaniemi lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Rovaniemi?

Juuri nyt kohteeseen Rovaniemi saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Rovaniemi itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Rovaniemi ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Rovaniemi matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Rovaniemi löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Rovaniemi?

Kohteen Rovaniemi suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Rovaniemi halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Halvat meno-paluu lennot Rovaniemi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Rovaniemi

Katso kaikki kohteen Rovaniemi vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Rovaniemi

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Rovaniemi

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.