Rovaniemi matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Rovaniemi:

Arctic Light Hotel
Arctic City Hotel
HAAWE Boutique Apart Hotel
Hotel Aakenus
Scandic Rovaniemi City
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Rovaniemi – Lennot ja hotelli

Pitkäaikaisten haaveiden kohteina olleista unelmalomista viime hetken viikonloppumatkoihin – ebookers räätälöi kaikki lentoliput, majoitukset ja retket sinun toiveittesi mukaisesti.

Hanki lentoliput ja huoneet yhtä aikaa meidän avullamme, ja saat alennusta jopa 7.6%.

Jos varaat lomasi meidän kauttamme, edessäsi on runsain mitoin unohtumattomia elämyksiä. Kansainvälinen tietokantamme kattaa yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500000 majoituskohdetta. Jos haaveidesi lomakohde on olemassa, me viemme sinut sinne.

Ehkä tämä helpottaa päätöksentekoa: mikäli löydät edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä matkapaketin varaamisesta, pistämme paremmaksi ja palautamme sinulle erotuksen.

Nyt on koittanut oikea hetki! Anna sisälläsi uinuvan tutkimusmatkailijan ottaa valta. Joka maailmankolkassa on yllätyksiä ja kaikenlaista nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua lomasuunnitelmissasi. Varausehtoja sovelletaan.

Rovaniemi – Matkat

Lomalla kannattaa olla utelias, tutustua nähtävyyksiin ja nauttia uusista kokemuksista. Tähän tarjoutuu mahdollisuus kohteessa Rovaniemi, joka saa monet matkailijat palaamaan takaisin.

Usein tietyn kohteen mukava ilmapiiri on sen asukkaiden ansiota. Rovaniemi on miellyttävää aluetta, jonka väestöstä suunnilleen 35 000 asustelee vakituisesti tämän kaupungin alueella.

Kulkemalla siitä 710 km etelään pääset koko maan pääkaupunkiin (Helsinki). Jos kuitenkin päätät seikkailla 10 km luoteeseen, tulet lähimpänä sijaitsevaan kaupunkiin, joka on Nivankylä.

SantaPark on paikka koko perheen rakastamien ikuisten muistojen luomiseen.

Rovaniemi tarjoaa ihastuttavia luonnonnähtävyyksiä, joista yksi on Auttiköngäs. Sen komeasti jylisevä virtaus ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

Arktikum saa varmasti kiinnostuksesi heräämään, ja kuulet paljon uutta tieteen kehityksestä.

Ethnografinen museo tarjoaa tilaisuuden viettää vapaa-aikaa ennennäkemättömiä asioita tutkien. Museo on täynnä monia kiehtovia ja erikoisia näyttelyesineitä ja löydöksiä: ne opettavat sinullekin varmasti jotain uutta.

Lordi-aukio on hyvä paikka ihmisten tarkkailuun ja paikallisten elämään tutustumiseen. Jos haluat, voit käynnistää juttutuokion paikallisten kanssa. Voit saada hyviä neuvoja käymisen arvoisista käyntikohteista.

Olet sitten taitava laskettelija tai vietät ison osan päivästä vaakatasossa, Ounasvaara on takuuvarma talvilomakohde.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Rovaniemi

Miten löytää kohteen Rovaniemi matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Rovaniemi. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Rovaniemi lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Rovaniemi pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Rovaniemi?

Juuri nyt kohteeseen Rovaniemi saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Rovaniemi itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Rovaniemi ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Rovaniemi?

Kohteen Rovaniemi suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Rovaniemi halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Rovaniemi

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Rovaniemi
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Rovaniemi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.