Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Rovaniemi

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Rovaniemi

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Rovaniemi

Loma-asunnot + lennot kohteessa Rovaniemi

Huoneistot + lennot kohteessa Rovaniemi

B&B + lennot kohteessa Rovaniemi

Matkapaketit kohteeseen Rovaniemi

Parhaat lomapaketit kohteeseen Rovaniemi

Lomapaketit kohteeseen Rovaniemi Kolmeksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Rovaniemi Neljäksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Rovaniemi Viideksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Rovaniemi 6-7:ksi Yöksi

Rovaniemi – Matkat

Lomalla kannattaa olla utelias, tutustua nähtävyyksiin ja nauttia uusista kokemuksista. Tähän tarjoutuu mahdollisuus kohteessa Rovaniemi, joka saa monet matkailijat palaamaan takaisin.

Rovaniemi – Lennot ja hotelli

Pitkäaikaisten haaveiden kohteina olleista unelmalomista viime hetken viikonloppumatkoihin – ebookers räätälöi kaikki lentoliput, majoitukset ja retket sinun toiveittesi mukaisesti.

Hanki lentoliput ja huoneet yhtä aikaa meidän avullamme, ja saat alennusta jopa 9.6%^.

Jos varaat lomasi meidän kauttamme, edessäsi on runsain mitoin unohtumattomia elämyksiä. Kansainvälinen tietokantamme kattaa yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituskohdetta. Jos haaveidesi lomakohde on olemassa, me viemme sinut sinne.

Ehkä tämä helpottaa päätöksentekoa: mikäli löydät edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä matkapaketin varaamisesta, pistämme paremmaksi ja palautamme sinulle erotuksen.

Nyt on koittanut oikea hetki! Anna sisälläsi uinuvan tutkimusmatkailijan ottaa valta. Joka maailmankolkassa on yllätyksiä ja kaikenlaista nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua lomasuunnitelmissasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Rovaniemi – Matkat

Usein tietyn kohteen mukava ilmapiiri on sen asukkaiden ansiota. Rovaniemi on miellyttävää aluetta, jonka väestöstä suunnilleen 35 000 asustelee vakituisesti tämän kaupungin alueella.

Kulkemalla siitä 710 km etelään pääset koko maan pääkaupunkiin (Helsinki). Jos kuitenkin päätät seikkailla 10 km luoteeseen, tulet lähimpänä sijaitsevaan kaupunkiin, joka on Nivankylä.

SantaPark on paikka koko perheen rakastamien ikuisten muistojen luomiseen.

Rovaniemi tarjoaa ihastuttavia luonnonnähtävyyksiä, joista yksi on Auttiköngäs. Sen komeasti jylisevä virtaus ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

Arktikum saa varmasti kiinnostuksesi heräämään, ja kuulet paljon uutta tieteen kehityksestä.

Ethnografinen museo tarjoaa tilaisuuden viettää vapaa-aikaa ennennäkemättömiä asioita tutkien. Museo on täynnä monia kiehtovia ja erikoisia näyttelyesineitä ja löydöksiä: ne opettavat sinullekin varmasti jotain uutta.

Lordi-aukio on hyvä paikka ihmisten tarkkailuun ja paikallisten elämään tutustumiseen. Jos haluat, voit käynnistää juttutuokion paikallisten kanssa. Voit saada hyviä neuvoja käymisen arvoisista käyntikohteista.

Olet sitten taitava laskettelija tai vietät ison osan päivästä vaakatasossa, Ounasvaara on takuuvarma talvilomakohde.

Rovaniemi – Hotellit

Kun saatavilla on vain 15 majoitusliikettä, fiksu matkailija ymmärtää valita majoituksensa niin nopeasti kuin mahdollista. Muista ebookersin matkaopas heti, kun matkapäiväsi on lyöty lukkoon. Sieltä löydät kaikki pienimmätkin yksityiskohdat.

Monien vierailijoiden kokeilemat ja hyväksi havaitsemat vaihtoehdot, kuten Lapland Hotel Sky Ounasvaara ja Rantasipi Polar, tekevät sopivan majapaikan varaamisesta todella vaivatonta.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Rovaniemi

Katso kaikki 6 aktiviteettia kohteessa Rovaniemi

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Rovaniemi

Näytä kaikki 95 majoitusliikettä kohteessa Rovaniemi
151 €
Arctic City Hotel

Arctic City Hotel

4.0 kautta 5.0 Pekankatu 9, Rovaniemi
Arctic City Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lordi-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 90 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
573 €
Arctic TreeHouse Hotel

Arctic TreeHouse Hotel

4.5 kautta 5.0 Tarvantie 3, Rovaniemi
Arctic TreeHouse Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SantaPark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 60 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
219 €
Santa Claus Holiday Village

Santa Claus Holiday Village

3.0 kautta 5.0 Tähtikuja 2, Rovaniemi
Santa Claus Holiday Village on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi SantaPark on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 144 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.