Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Saariselkä

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Saariselkä

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Saariselkä

Loma-asunnot + lennot kohteessa Saariselkä

Huoneistot + lennot kohteessa Saariselkä

B&B + lennot kohteessa Saariselkä

Matkapaketit kohteeseen Saariselkä

Parhaat lomapaketit kohteeseen Saariselkä

Lomapaketit kohteeseen Saariselkä Kolmeksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Saariselkä Neljäksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Saariselkä Viideksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Saariselkä 6-7:ksi Yöksi

Saariselkä – Matkat

Huolimatta siitä, kestääkö matka kohteeseen Saariselkä pari päivää vai useita viikkoja, ebookers tekee kaiken organisoinnista vaivatonta. Näin voit nauttia kaupungista täysin siemauksin.

Saariselkä – Lennot ja hotelli

Kun koittaa aika jättää kaikki taakse ja kokea Saariselkä ja sen aarteet, ebookers tarjoaa sinulle mahtavat tarjoukset kaikesta siitä, mitä hyvään matkaan tarvitaan.

Jopa 9.6%^:n säästöt voivat olla sinun, jos varaat lennot ja hotellihuoneet pakettitarjouksena meiltä.

Jos varaat lomasi meiltä, edessäsi on upeita elämyksiä. Maailmanlaajuinen tietokantamme kattaa yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoitusliikettä. Jos unelmakohteesi on olemassa, me viemme sinut sinne.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman hinnan jossakin muualla 48 tunnin sisällä ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme tilillesi hintojen välisen erotuksen. Älä siis enää kuhnaile!

Nyt on aika toteuttaa matkaunelmat. Suuntasitpa sitten talvimaisemiin tai paahtaville hiekoille, me autamme sinua näkemään ja kokemaan kaiken sen, mitä haluatkin.

Varausehtoja sovelletaan.

Saariselkä – Matkat

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 30 km etelään naapurikaupungista (Ivalo) ja 930 km pohjoiseen koko maan pääkaupungista (Helsinki).

Oikea hetki hemmotella lapsia? Angry Birds Activity Park Saariselkä on paikka, jossa koko perhe varmasti viihtyy.

Pidä tauko ainaisesta twiittailusta, jätä ilmoitukset huomiotta ja pistä puhelin syrjään. Viritä aistisi sen sijaan luontokokemuksille suunnittelemalla visiitti kohteeseen Urho Kekkosen kansallispuisto.

Jos olet uskonnollinen tai vain kiinnostunut oppimaan uusia asioita, käynti kohteessa Saariselän Pyhän Paavalin kappeli tuo varmasti lisää merkitystä matkaasi.

Saariselkä – Hotellit

On hyvä varmistaa majoitus hyvissä ajoin. Juuri nyt saatavilla on ainoastaan 5 majoitusliikettä. ebookersin sivustolta saat selville kaikki tarvittavat yksityiskohdat.

Mikäli toiveenasi on lomailla yhdessä pidetyimmistä majoitusliikkeistämme, ystävällinen henkilökunta takaa sen, että lomasi sujuu miellyttävästi. Tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Lapland Hotel Riekonlinna ja Holiday Club Saariselka.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Saariselkä

Näytä kaikki 53 majoitusliikettä kohteessa Saariselkä
100 €
Holiday Club Saariselka

Holiday Club Saariselka

3.0 kautta 5.0 Saariseläntie 7, Saariselkä
Holiday Club Saariselka on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Angry Birds Activity Park Saariselkä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden hotellissa on 139 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
314 €
Star Arctic Hotel

Star Arctic Hotel

4.0 kautta 5.0 Kaunispää, Saariselkä, Lappi
Star Arctic Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Saariselän Pyhän Paavalin kappeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 57 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
370 €
Northern Lights Village Saariselkä

Northern Lights Village Saariselkä

4.0 kautta 5.0 Rovaniementie 3222E, Saariselkä
Northern Lights Village Saariselkä on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saariselkä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 80 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadin.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.