Saariselkä matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Mitkä ovat parhaat käyntikohteet Saariselällä?

Hiihdon ystäville tuttu Saariselän kylä sijaitsee noin 30 kilometriä Ivalosta etelään Inarin kunnassa. Alueen tärkein matkakohde, Saariselkä Ski & Sport Resort -matkailukeskus on kuuluisa kahden tunturin (Kaunispään ja Iisakkipään) laskettelurinteiden lisäksi 200 kilometrin hiihtolatuverkostostaan. Osa laduista kulkee Urho Kekkosen kansallispuiston alueella, ja maastohiihto onkin paras tapa nauttia koskemattomista, upeista tunturimaisemista. Kylän kyljestä alkava kansallispuisto on yksi Suomen suurimmista luonnonsuojelualueista ja suosittu retkeilykohde, jossa voi hyödyntää kattavaa autio- ja varaustupaverkostoa.

Saariselkään kannattaa matkustaa myös kesällä. Alueen upeissa maisemissa voi harrastaa suunnistusta ja geokätköilyä, polkujuoksua, frisbeegolfia ja vaellusta. Saariselän kesä tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia etenkin maastopyöräilyn ystäville. Maastopyöräilyreittejä on lukuisia, kuten Kolmen tunturin retki, Kulmankurun reitti ja Saariselkä MTB Stages -tapahtuman kisareitit. Saariselkä MTB -maastopyöräilytapahtuma on joka vuosi elokuun lopussa järjestettävä kolmipäiväinen etappiajo.

Kaikkien ulkoilma-aktiviteettien vastapainoksi illalla voi rentoutua Saariselän kylpylässä, ravintoloissa ja hotelleissa. Holiday Club Saariselässä voi pulikoida kylpylän allasosastolla tai rentoutua vartalo- ja kasvohoidossa. Upea Northern Lights Village Saariselkä on tasokas lomakylä, jonka lomamajoissa voi hyvällä tuurilla ihailla revontulia omasta ikkunasta.

Miten löydän parhaat pakettitarjoukset Saariselälle?

Tutustuminen Saariselän matkapaketteihin kannattaa aloittaa ebookersin sivuilla. ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluja, joista kokoat hetkessä oman matkasi Saariselälle. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa.

Mahdollisimman edulliset matkatarjoukset Saariselälle löydät käyttämällä ebookersin hakukonetta. Syötä tekstikenttään matkasi perustiedot ja napsauta ”Hae”, niin saat hetkessä eteesi laajan valikoiman edullisia matkapaketteja. Järjestä vaihtoehdot hinnan perusteella, niin saat tarjonnasta selvemmän kuvan ja voit valita budjettisi kannalta parhaat vaihtoehdot. Kun olet valinnut lennot ja majoituksen, voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja matkavakuutuksen. Tällä tavalla voit räätälöidä lomapaketin kaikki osat omien toiveidesi mukaisesti.

Jos etsit mahdollisimman halpaa pakettimatkatarjousta, ota huomioon myös matkustusajankohta. Lennot, hotellit ja vuokra-autot maksavat tavallisesti enemmän vilkkaimman turistisesongin aikana. Hinnat nousevat myös tärkeiden tapahtumien ja kansallisten lomapäivien seurauksena. Yleensä Saariselällä on eniten turisteja jouluna, uutenavuotena ja hiihtolomilla. Kannattaa lisäksi vertailla hintoja eri vuodenaikoina sekä arkipäivinä ja viikonloppuna. Arkena matkustaminen saattaa auttaa säästämään kokonaishinnassa.

Miksi kannattaa varata Saariselän pakettimatka eikä lentoja ja majoitusta erikseen?

Kun valitset pakettimatkan (sen sijaan että varaisit lennot, vuokra-auton ja majoituksen erikseen), vältyt ensiksikin ylimääräiseltä stressiltä. Näin lomamatkan suunnittelu käy helposti ja vaivattomasti eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi kaikki matkaan tarvittavat palvelut kätevästi samasta paikasta voit keskittyä itse lomaan ja rentoutumiseen! Toinen yhtä tärkeä tekijä on se, että mitä enemmän osia pakettiin lisäät, sitä enemmän säästät. Pakettihinta onkin yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen: yhteissummassa saattaa säästää jopa ! Parhaimmassa tapauksessa Saariselän koko lomapaketti maksaa vain .

Onko Saariselän pakettimatka mahdollista peruuttaa tarvittaessa?

Lomavarausten muuttaminen ja peruuttaminen on hyvin helppoa ebookersin avulla. Asiakaspalvelusivullamme on kattavasti tietoa varauksen peruuttamisesta ja muuttamisesta sekä erilaisista matkustusolosuhteisiin vaikuttavista tekijöistä. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat henkilökohtaista apua peruutusprosessissa, voit ottaa meihin suoraan yhteyttä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Saariselkä

Miten löytää kohteen Saariselkä matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Saariselkä. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Saariselkä lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Saariselkä pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Saariselkä?

Juuri nyt kohteeseen Saariselkä saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Saariselkä itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Saariselkä ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Saariselkä?

Kohteen Saariselkä suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Saariselkä halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Saariselkä

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Saariselkä
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Saariselkä

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.