Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Pori – Matkat

Matkat kohteeseen Pori odottavat sinua. Tästä kaupungista löytyy paljon nähtävää ja koettavaa, joten loma kuluu kuin siivillä.

Pori – Lennot ja hotelli

Matkustaminen tarkoittaa ennen kaikkea elämyksistä nauttimista. Jos Pori ja sen lukuisat nähtävyydet ovat haaveittesi täyttymys, ebookers on valmiina tarjoamaan asiantuntija-apua mahtavien tarjousten etsimisessä. Ebookers tekee lomastasi hämmästyttävän.

Matkakassaasi jää enemmän käyttörahaa, kun ostat lentoliput ja majoituksen kauttamme kerralla. Voit saada alennusta jopa 9.6%^.

Ihanteellisen matkan järjestäminen ei ole milloinkaan ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi on nyt yhdessä ja samassa paikassa. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoitusliikeen valikoiman ansiosta voit lähteä lomalle vaikka heti.

Jos varaat paketin ebookers-palvelusta ja löydät jostakin edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Nyt on koittanut oikea aika! Anna sisälläsi uinuvan seikkailijan päästä valloilleen. Joka maailmankolkassa on ihania elämyksiä ja kaikenlaista nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua löytämään unelmiesi kohde.

Varausehtoja sovelletaan.

Pori – Matkat

Tässä kaupungissa asuu suurin piirtein 77 000 ihmistä.

Koko maan pääkaupunki Helsinki sijaitsee 220 km kaakkoon kohteesta Pori. Ulvila sitä vastoin löytyy lähempää: sinne pääsee matkaamalla 7 km kaakkoon päin.

Jos haluat ymmärtää nykyhetkeä, paras tapa siihen on tutkia menneisyyttä. Satakunnan museo on käymisen arvioinen silloin, kun haluat saada tietää enemmän niistä ihmisistä ja tapahtumista, jotka tekivät tästä seudusta sen, millaisena me tunnemme sen tänään.

Keski-Porin kirkko on yksi seudun merkittävimmistä uskonnollisista kohteista, ja se tarjoaa vierailijalle myös tilaisuuden rauhoittumiseen.

Jos haluat tutustua kaupungin useisiin menneiden aikojen tarinoihin, Juseliuksen mausoleumi on ihanteellinen kohde aloittaa.

Aiotko hemmotella itseäsi hauskalla illalla ulkona? Porin teatteri on yksi suosituimmista vaihtoehdoista, joten varmista itsellesi hyvät paikat tekemällä varaus ajoissa!

Pori – Hotellit

Jopa kaikista kokeneimmat matkailijat joutuvat toimimaan nopeasti silloin, kun on löydettävä majoitus. ebookersin matkaoppaassa on vain 6 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun vaihtoehtoja on vain vähän, on varmasti parasta varata heti!

Ovatko tähtäimessäsi kaikkein pidetyimmät majoitusliikkeemme? Niihin kuuluvat esimerkiksi Cumulus Pori ja Omena Hotel Pori, joiden pehmeät peitot ja tyynyt, viihtyisät huoneet ja ammattitaitoinen palvelu odottavat sinua.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Pori

Näytä kaikki 48 majoitusliikettä kohteessa Pori
Place to Sleep Hotel Pori

Place to Sleep Hotel Pori

Yrjönkatu 19, Pori
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (47 arvostelua)

  Place to Sleep Hotel Pori on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Keski-Porin kirkko. Majoitusliikkeessä ...

  Place to Sleep Hotel Pori72 €

  Place to Sleep Hotel Pori72 €
  Original Sokos Hotel Vaakuna Pori

  Original Sokos Hotel Vaakuna Pori

  Gallen-Kallelankatu 7, Pori
   3.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (18 arvostelua)

   Original Sokos Hotel Vaakuna Pori on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porin teatteri. ...

   Original Sokos Hotel Vaakuna Pori109 €

   Original Sokos Hotel Vaakuna Pori109 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.