Pori matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Mitkä ovat Porin parhaat nähtävyydet?

Pori on monipuolinen lomakohde, jossa viihtyy ympäri vuoden. Alta löydät Porin parhaita nähtävyyksiä kesään ja talveen.

Sään ollessa kaunis, kannattaa tutustua Porin Etelärantaan ja Kirjurinluotoon. Ensin mainittu on alue ja katu Kokemäenjoen rannassa, josta löydät muun muassa venelaitureita, upeaa historiallista arkkitehtuuria sekä tunnelmallisia ravintoloita. Kirjurinluoto on puolestaan Kokemäenjoessa sijaitseva saari, jossa on muun muassa nurmikenttiä, uimaranta ja frisbeegolfrata. Porin tapahtumat järjestetään pääosin juuri Kirjurinluodolla, ja näistä ylivoimaisesti suosituin on heinäkuussa kaupungin täyttävä Pori Jazz. Sen aikana, kuten myös koko kesän, Kirjurinluotoon pääsee Etelärannasta kävelysiltaa pitkin. Jos viihdyt Porissa hieman pitempään, kannattaa ehdottomasti suunnata myös läheiseen Yyteriin. Sieltä löydät maamme upeimpiin lukeutuvan hiekkarannan, dyynejä ja paljon muuta.

Kylminä vuodenaikoina Porin parasta antia ovat museot, monipuolinen Promenadikeskus sekä keskustan ravintolatarjonta. Museoista kannattaa huomioida ainakin Porin taidemuseo, Rosenlew-museo, Satakunnan museo sekä Luontokeskus arkki. Promenadikeskuksesta löydät puolestaan suuren elokuvateatterin sekä konsertti- ja tapahtumapaikkana tunnetun Promenadisalin. Se sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Yrjönkadulla. Kadun varrelta löydät myös ravintoloita ja baareja, mutta kaikkein eniten niitä on Porin kauppatorin ympäristössä. Jos olet kiinnostunut antiikista tai vanhasta tavarasta, kannattaa huomioida myös Porin kirpputorit. Niitä on muun muassa Rautatienpuistokadulla ja Paanakedonkadulla.

Mistä löydän parhaat pakettitarjoukset Poriin?

Varaatpa sitten pelkät lennot tai kokonaisen matkapaketin, parhaiten se onnistuu ebookersin hakukoneella. Sinun tarvitsee vain valita matkapäivät ja palvelu tai paketti, niin saat heti eteesi kattavan määrän valmiita vaihtoehtoja. Muiden kohteiden tapaan myös Poriin pakettivaihtoehtoja on neljä: lennot ja hotelli Poriin, lennot, hotelli ja vuokra-auto Poriin, lennot ja vuokra-auto Poriin sekä hotelli ja vuokra-auto Poriin. Lisäksi matkalle voi varata myös aktiviteetteja ja vakuutuksen. ebookersilta saat sekä ne että matkasi markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan.

Miten löydän edullisimmat Porin pakettimatkatarjoukset?

Eniten säästät varaamalla kaiken kerralla. Samalla sinulle kertyy myös maksimimäärä ebookersin BONUS+-etua. Kannattaa kuitenkin huomata, että hintaan vaikuttaa aina myös valitsemasi ajankohdan varaustilanne ja kysyntä. Esimerkiksi Pori Jazzin aikaan kysyntää on rutkasti, mutta loma-aikojen ulkopuolella vähemmän. Jos matkapäivissäsi on joustoa, Porin matkapaketteja kannattaa aina hakea mahdollisimman pitkältä ajanjaksolta. Pienikin muutos matkan alku- tai loppupäivään voi pudottaa hintaa huomattavasti. Kuten olettaa voi, viikonloppuun ajoittuva matka on lähes aina arkilomaa kalliimpi. Vertaile hintoja siis ainakin hetki – tällä hetkellä halvin pakettimatka Poriin maksaa vain .

Voinko perua Porin pakettimatkan tai muuttaa sitä?

Pakettimatkan muutos- ja peruutusoikeudet riippuvat siihen sisältyvät palvelut tarjoavien tahojen omista ehdoista. Asia on siis huomioitava jo varausta tehdessä. Lentoyhtiöt ja Porin hotellit tarjoavat lähes aina sekä halpoja, ei-hyvitettäviä lentoja ja huoneita että sellaisia, joihin sisältyy täydet muutos- ja peruutusoikeudet. Jälkimmäiset ovat lähes aina ensin mainittuja kalliimpia, tosin poikkeuksiakin on. Varsinkin hyvitysoikeus on aina tietynlainen vakuutus. Kannattaa huomata, että sen voi ottaa myös osalle paketin sisällöstä. Tämä onnistuu esimerkiksi siten, että valitset Porin matkapakettiin täysin hyvitettävät lennot mutta ei-hyvitettävän hotellihuoneen. Jotta vältät ikävät yllätykset, tutustu kaikkiin matkapakettiisi liittyviin muutos- ja peruutusehtoihin huolellisesti jo ennen varauksen tekemistä. Ennen lentojen tai hotellin peruuttamista kannattaa myös huomata, että ebookers vähentää niiden hyvityssummasta aina pienen peruutuskorvauksen. Lisätietoja löydät asiakaspalveluportaalistamme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Pori

Miten löytää kohteen Pori matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Pori. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Pori lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Pori pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Pori?

Juuri nyt kohteeseen Pori saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Pori itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Pori ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Pori?

Kohteen Pori suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Pori halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Pori

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Pori
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.