Rauma matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Rauma – Lennot ja hotelli

Onko Rauma haaveidesi lomakohde? Ebookers toteuttaa unelmiesi matkan – hotellihuoneista lentolippuihin ja autonvuokrauksesta opastettuihin kierroksiin.

Tahdotko vähän ylimääräistä käyttörahaa matkallesi? Voit säästää enimmillään jopa , kun tilaat lennot ja majoitukset yhtä aikaa palveluidemme kautta.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä yli 500 000 majoituskohdetta, joiden joukossa valinnanvaraa riittää, kaipasitpa sitten mitä tahansa.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman paketin jossakin muualla 48 tunnin sisällä ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme tilillesi hintojen välisen erotuksen. Mitä siis vielä mietit?

Älä enää jahkaile, vaan lankea kiusaukseen ja vastaa kaukaisten kohteiden kutsuun. Kaupungin sykettä ja seikkailulomia – rajana on vain mielikuvitus.Varausehtoja sovelletaan.

Rauma – Matkat

Ikimuistoinen loma kohteessa Rauma kannattaa kokea monestakin syystä – miksi et pakkaisi matkalaukkuja ja soisi itsellesi vapaata arjesta? Lue lisää, niin saat paremman käsityksen kaupungin parhaista nähtävyyksistä.

Paikan päällä voit tutustua uusiin ihmisiin: tällä alueella asuu noin 37 000 henkeä.

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 14 km lounaaseen lähimmästä kaupungista (Eurajoki) ja 220 km luoteeseen valtion pääkaupungista (Helsinki).

Laivanrakennuksella ja navigointitekniikoilla on ollut tärkeä merkitys monien maiden kehitykselle. Jos haluat oppia lisää seudun merenkulun menneisyydestä, ota suunnaksi Rauman merimuseo.

Rauman museo kertoo monista kaupungin historian tärkeimmistä salaisuuksista. Museo tuo esiin mielenkiintoisten tietojen, esineiden, tärkeiden ihmisten ja tapahtumien avulla sen, mistä seutu on kasvanut nykyiseen mittaansa.

Rauman kauppatori on paikka, joka kuhisee elämää. Se onkin siis erinomainen kohde paikalliseen elämään tutustumiseen.

Rauma – Hotellit

Jopa kaikkein parhaiten varautuneet matkailijat joutuvat olemaan nopeita silloin, kun on varmistettava majoitus. ebookersin sivustolla on saatavilla ainoastaan 5 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun vaihtoehtoja on rajoitetusti, on varmasti parasta olla nopea!

Cumulus Rauma ja Best Western Hotel Raumanlinna ovat myös muutamia majoitusvaihtoehtoja, jotka on hyvä muistaa varausta tehdessä. Jos pidät näkemästäsi, älä viivyttele varauksen teossa! Nämä majoitusliikkeet ovat monien suosiossa kodikkaiden huoneidensa ja hyvän palvelunsa ansiosta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Rauma

Miten löytää kohteen Rauma matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Rauma. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Rauma lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Rauma pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Rauma?

Juuri nyt kohteeseen Rauma saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Rauma itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Rauma ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Rauma?

Kohteen Rauma suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Rauma halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Rauma

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Rauma
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.