Turkki matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Turkki

Gold Island Hotel
Crystal De Luxe Resort & Spa – All Inclusive
GLK PREMIER Regency Suites & Spa - Special Class
Dedeman Bostancı
IC Hotels Santai Family Resort - All Inclusive

Turkki Lomapaketit Kolmeksi Yöksi

Gold Island Hotel
IC Hotels Santai Family Resort - All Inclusive
Selectum Luxury Resort
Villa Augusto Boutique Hotel - Boutique Class
Aquaworld Belek - All inclusive

Turkki Lomapaketit Viideksi Yöksi

Sultanahmet Palace Hotel - Special Class
Arden City Hotel - Special Class
Febor İstanbul Bomonti Hotel & Spa
Erguvan Hotel - Special Class
Hotel Uyan - Special Class

Turkki Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

Crystal De Luxe Resort & Spa – All Inclusive
GLK PREMIER Regency Suites & Spa - Special Class
Dedeman Bostancı
IC Hotels Santai Family Resort - All Inclusive
By Cemil Boutique Otel

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset kohteeseen Turkki

Matkat Turkkiin

Suositut Turkin matkat tunnetaan ennen kaikkea hienoista rantalomakohteistaan sekä historiallisista kaupungeistaan, joissa itä ja länsi kohtaavat. Kiehtova Turkin matka voi olla ainutlaatuinen yhdistelmä Eurooppaa ja Aasiaa.

Turkin matka tarjoaa historiaa ja kaupunkikulttuuria, välimerellisiä ja itämaisia makuja sekä valkoisia hiekkarantoja ja luontokokemuksia. Aktiviteetteja kaipaavalle matkailijalle Turkista löytyy sekä hyvin hoidettuja golfkenttiä että kuvauksellisia patikointireittejä. Turkkilainen ruoka puolestaan on paljon muutakin kuin kebabia. 

Islamin vaikutus näkyy Turkissa edelleen vahvasti, vaikkakin maa on hyvin paljon eurooppalaistunut viime vuosien aikana. Turkin matkaa suunnitellessa kannattaa ottaa selvää hyvistä käytöstavoista, maassa maan tavalla. Turistikylien ulkopuolella olkapäiden ja polvien peittäminen on hyvätapaista ja alkoholia on hyvä käyttää maltillisesti.

Turkin matkoja suunnitellessa

Turkin lomamatkan voi suunnitella eri puolille maata. Turkissa on useita kohteita, jotka ovat päässeet Unescon maailmanperintöluetteloon. Yksi niistä on Istanbul, ainoa kaupunki maailmassa, joka sijaitsee kahdella mantereella. Kaupungin historiallisesti tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Suleyman-moskeijan alue, Grand Bazaar ja Hagia Sofia. Turkin pääkaupunki Ankara on jäänyt hiukan Istanbulin varjoon, vaikka kaupungissa on myös vaikka kuinka paljon nähtävää, kuten Anitkabir-masoleumi, Kocatepe-moskeija ja Anatolialaisten sivilisaatioiden museo. Ankara on huomattavasti turkkilaisempi paikka kuin monet suosikkikohteet, koska kaupunki ei ole Istanbulin ja rantalomapaikkojen tapaan kovin suosittu turistikohde.

Kahden mantereen Istanbul

Turkin pääkaupunki on nimeltään Ankara, mutta maan tunnetuin ja suurin kaupunki, Istanbul, on maailman ainoa kahden mantereen välissä sijaitseva miljoonakaupunki. Kaupungin historiallinen puoli sijaitsee Euroopassa ja uudempi osa Bosporinsalmen toisella puolella Aasiassa. Historia on Istanbulissa läsnä kaikkialla. Bysantin aikakaudella Istanbul eli silloinen Konstantinopoli kilpaili Rooman kanssa maailman merkittävimmän kaupungin tittelistä, minkä jälkeen kaupunki oli ottomaanien valtakunnan keskus. Istanbulin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat sekä kirkkona että moskeijana toiminut Hagia Sofia, Topkapin palatsi ja Sininen moskeija sekä useat museot ja basaarialueet. Istanbulissa tunnetuimmat nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyydellä toisistaan, ja julkisen liikenteen reittiverkosto on varsin kattava. Bosporinsalmen ylittäminen lautalla on luonnollisesti matka, jota Istanbulissa ei voi olla tekemättä. Lautan kyydistä avautuu upea näkymä kaupungin siluettiin minareetteineen ja moskeijoineen.

Turkin rantakohteet

Turkki on täydellinen rantaloman kohde, sillä se sijaitsee kohtuullisen lentomatkan päässä Suomesta, mutta kesäkausi on siellä silti pitkä. Helteet alkavat usein jo huhtikuussa ja jatkuvat pitkälle syksyyn. Turkin tunnetuimpia rantakohteita ovat Marmaris, Antalya ja Alanya. Egeanmeren rannalla Marmariksenlahdella sijaitseva Marmaris soveltuu upeine hiekkarantoineen ja vesipuistoineen erinomaisesti lapsiperheille. Marmaris ei kuitenkaan ole pelkkä turistirysä, vaan eläväinen satamakaupunki, josta löytyy monenlaista tekemistä ja vilkasta yöelämää. Aivan Marmariksen vieressä on pienempi ja rauhallisempi Içmelerin lomakaupunki.

Alanyan täydelliset rannat - Turkin matkan helmi

Suomalaisten suosikkikohde on Alanya, josta löytyy täydelliset rannat ja kaikki tarvittavat palvelut. Matkapaketit Turkin rantalomakohteisiin ovat hyvin suosittuja ja palvelua on mahdollista saada useassa paikassa jopa suomen kielellä.

Kahden hiekkarannan ympärille rakennettu Alanya on suomalaisten suosima lomakohde Turkissa. Sieltä löytyy löytyy täydelliset rannat ja kaikki tarvittavat palvelut. Alanyan hyvät urheilumahdollisuudet tekevät siitä aktiivilomailijan paratiisin. Erilaisten vesiaktiviteettien lisäksi Alanyaa ympäröivillä kukkuloilla mutkittelee erinomaisia patikointireittejä. Nautiskelijoille Alanyasta löytyy useita hamam-kylpylöitä. Rantaelämää, hamam-kylpylöitä ja luontokohteita löytyy myös Antalyan kaupungista ja sen lähiympäristöstä.

Muut Turkin rantalomakohteet

Upea rantalomakohde on myös Antalya, joka tarjoaa erinomaisia rantoja kuin myös upean vanhankaupungin nähtävyyksineen. Näiden kahden kaupungin välissä sijaitseva Belek on golfaajien suosikkipaikka, josta löytyy 14 golfkenttää. Marmaris on klassinen rantalomakaupunki, jonka rantaa pidetään Turkin kauneimpana. Turistien rantalomakohteissa saa pukeutua ja käyttää alkoholia vapaasti. Kaikissa rantalomakohteissa on paljon baareja ja diskoja, joissa villi meno jatkuu aamun asti. Keskikesän vilinästä huolimatta Turkin rantakohteet sopivat myös lapsiperheille, sillä lapsille löytyy paljon tekemistä turvallisista rannoista leikkikenttiin ja vesipuistoihin.

Kappadokian ihmeet matkakohteena

Jos kaipaat jotain erilaista ranta- tai kaupunkiloman sijaan, ota suunnaksi Keski-Turkin Kappadokia. Se on uskomaton yhdistelmä luontoäidin ja ihmisen kädenjälkiä. Kappadokia tunnetaan savupiipunkaltaisista kivimuodostelmistaan, kivettyneen laavan sisään rakennetuista asumuksistaan ja maanalaisista kaupungeistaan. Parhaiten Kappadokian ihmeellisyys avautuu kuumailmapallon kyydistä – monille valokuvat unenomaisen kuumaiseman yllä lipuvista värikkäistä kuumailmapalloista ovatkin tuttuja. Kappadokian maisemat syntyivät kolme.

Milloin on hyvä aika tehdä kohteen Turkki lomamatka

Paras aika matkustaa Turkkiin on keväästä syksyyn. Kaupunkilomailijat viihtyvät kohteessa paremmin kenties kevään ja syksyn leudoilla ilmoilla, mutta pelkästään rantalomaa viettävien kannattaa tilata matkat kesäksi. Keskikesä on toki sesonkiaikaa ja silloin on syytä varautua ruuhkaisiin rantoihin. Matkat Turkkiin hoituvat suorilla lennoilla noin neljässä tunnissa. Myös matkapaketteja Turkkiin on saatavilla monien eri matkatoimistojen toimesta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Turkki

Kuinka paljon lomamatkat kohteeseen Turkki maksavat?

Hakukoneellamme näet kohteen Turkki vain muutamalla klikkauksella. Löydät usein todella hyviä hintoja pakettimatkoille. Voit koota matkapaketin kohteeseen Turkki itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut sinulle sopivaan hintaan. Edullisimmillaan matkat kohteeseen Turkki maksavat tällä hetkellä 515 €.

Miten saada halvat matkat kohteeseen Turkki vuonna 2023?

Vertailemalla eri hotelleja, lentoja ja palveluita ebookersin hakukoneella löydät halvat matkat. Eri lennoista, hotelleista ja vaikka autonvuokrauspalvelusta voit koota hetkessä oman matkasi kohteeseen Turkki. Varaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos sinulla on kysyttävää, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Turkki?

Yleisesti niinä kuukausina kun kohde on suosittu ovat hinnat korkeimmat. Kohteen Turkki suosituimmat kuukaudet ovat . Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että todennäköisemmin silloin löydät kohteen Turkki halvat matkat, joskin täysin varmaa se ei ole. Joskus tietyt lomat tai tapahtumat, voivat aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös kuukausittaisten sesonkiaikojen ulkopuolella. Jos haluat saada varmimmin kohteen  Turkki, on hyvä olla joustava myös päivien suhteen.

Onko kannattavampaa ostaa kohteen Turkki pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Kun ostat kohteen pakettimatkan, voit säästää jopa 16% tai 317 €. Kun varaat pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! Saat lisäksi lukittua nyt olevat hinnat, eikä budjetin kanssa tule yllätyksiä, jos vaikkapa hotellien hinnat ovat myöhemmin nousseet.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä usein näin on. Kohteen Turkki pakettimatkat ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen. Kannattaa siis varata kaikki  kerralla autoa myöten. Alennusta voit saada kaikkiin yhdistelmiin. Yleisesti mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta.

Viihtyisiä hotelleita kohteessa Turkki

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Turkki
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Turkki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.