Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Pafos

170 €
Amphora Hotel & Suites

Amphora Hotel & Suites

4.0 kautta 5.0 48 Poseidonos Avenue, Pafos
Amphora Hotel & Suites on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Alykesin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 95 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Coral Beach Hotel and Resort

Coral Beach Hotel and Resort

5.0 kautta 5.0 Coral Bay Ave, Pegeia
Coral Beach Hotel and Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Coral Bay Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 422 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
265 €
Annabelle

Annabelle

5.0 kautta 5.0 Poseidon Ave, Pafos
Annabelle on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Páfoksen satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 244 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
90 €
Capital Coast Resort & Spa

Capital Coast Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 Tombs of the Kings Road 69, Pafos
Capital Coast Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Kuninkaiden haudat on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 113 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja jääkaapin.
Hae hinnat
Aquamare Beach Hotel & Spa

Aquamare Beach Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 Poseidonos Ave, Geroskipou, Paphos
Aquamare Beach Hotel & Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pafosin Aphrodite Waterpark -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 237 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
158 €
Leonardo Laura Beach & Splash Resort - All Inclusive

Leonardo Laura Beach & Splash Resort - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Chlorakas Avenue, Chlorakaa, Pafos
Leonardo Laura Beach & Splash Resort - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kuninkaiden haudat. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 307 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
189 €
Alexander The Great Beach Hotel

Alexander The Great Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 Poseidon Avenue, Pafos
Alexander The Great Beach Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alykesin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 202 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
166 €
Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 Theas Afroditis Avenue 10, Yeroskipou, Geroskipou, Paphos
Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pafosin Aphrodite Waterpark -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 379 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Constantinou Bros Athena Beach Hotel

Constantinou Bros Athena Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 Theas Afroditis Avenue, Geroskipou, Paphos
Constantinou Bros Athena Beach Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Páfoksen satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 429 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Princessa Vera Hotel Apartments

Princessa Vera Hotel Apartments

3.0 kautta 5.0 17 Tombs of the kings avenue, Pafos
Princessa Vera Hotel Apartments on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fabrican mäki. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 70 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja parvekkeen.

Halvat meno-paluu lennot Pafos

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Pafos

Katso kaikki kohteen Pafos vuokra-autot

Pafos – Matkat

Tunnetko tarvitsevasi irtiottoa arkielämästä? Tartu tilaisuuteen ja ota suunnaksi Pafos – lomat siellä tarjoavat paljon uusia elämyksiä ja kokemuksia.

Pafos – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki turistit ovat yksilöitä, ja siksi ebookers luo juuri sinun haaveittesi mukaisen matkan. Majoituksesta lentoihin ja erikoisretkistä autonvuokraukseen – Pafos odottaa jo sinua.

Tykkäät takuulla jopa 7.7%^:n säästöistä, kun varaat sekä lennot majoitukset kätevästi samassa paketissa.

Jätä arkinen aherrus taaksesi parilla napsautuksella. Valikoimassamme on runsaat 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituskohdetta ympäri maailmaa, mikä tarkoittaa sitä, että houkuttelevat seikkailut odottavat aivan nurkan takana.

Meillä on tarjolla hintatakuu! Tämä tarkoittaa sitä, että jos satut saamaan jostakin tarjoustamme edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä, vastaamme siihen maksamalla erotuksen takaisin.

Viimeinkin on tullut aika toteuttaa matkahaaveet. Suuntaatpa sitten vuoristomökin suojiin tai kuumalle aavikolle, me voimme auttaa sinua herättämään sisäisen seikkailijasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Pafos – Matkat

Kannattaa muistaa, että minkään kaupungin ilmapiiriä eivät luo pelkät monumentit ja rakennukset – yhtä tärkeässä asemassa ovat paikalliset ihmiset. Tällä alueella asukkaita on yhteensä 36 000.

Valtion pääkaupunki Nikosia sijaitsee kohteesta Pafos 95 km koilliseen ja lähikaupunki Kathikas 15 km pohjoiseen päin.

Tekeekö pikkuväki vanhemmat hulluiksi? Pafosin Aphrodite Waterpark -vesipuisto on paikka, jossa lapset viihtyvät muutaman tunnin ajan.

Nauti aurinkoisesta päivästä lähtemällä piknikille johonkin kaupungin monista puistoista, joihin kuuluvat esimerkiksi Pafoksen kunnallinen puisto ja Eleouthkia Parkin huvipuisto.

Kaipaat ehkä rauhallista paikkaa, jossa voisit unohtaa arjen murheet hetkeksi. Jos asia on näin, Millomerisin vesiputous ja sen kuohuva virtaus saattaa olla juuri sitä, mitä tarvitset.

Voi, kunpa saisin olla meren rannalla! Jos huomaat ajattelevasi jotain tämänsuuntaista usein, niin pidä huoli siitä, että lisäät matkasuunnitelmaasi vierailun kohteeseen Coral Bay Beach.

Afroditen kivi ja sen luonto lumoaa kauneudellaan. Tämä viehättävä paikka antaa sinulle tilaa hengittää.

Jos sää on huono, valitse vierailukohteeksi Limassolin vesimuseo. Esillä on paljon mielenkiintoista tutkittavaa, ja voit myös oppia jotain aivan uutta! Kyproksen lääketieteellinen museo ja Kyproksen moottoriajoneuvomuseo ovat myös ovat kiinnostavia kohteita. Kysy kohteessa ollessasi lisätietoja opastetuista kierroksista.

Hienolta planeetaltamme löytyy ihmeellisen paljon erilaisia luonnon aarteita ja ihmisen kätten työn tuloksia. Onneksi esimerkiksi Pafoksen arkeologinen museo antaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua lukuisiin ainutlaatuisiin näyttelyesineisiin.

Bysanttilaismuseo paljastaa varsin lumoavien näyttelyjen ja jäännösten avulla tämän seudun upean perinteen.

Tunteaksesi ja ymmärtääksesi alueen menneisyyttä todella perusteellisesti, varaa päivä aikaa käydäksesi kohteissa Kuninkaiden haudat ja Pafoksen arkeologinen puisto. Jos palat halusta nähdä enemmän, Kourionin rauniot ja Panagia Chrysopolitissan kirkko ovat myös kaksi ehdotonta käyntikohdetta.

Vierailulle kannattaa ilman muuta ottaa kamera mukaan! Vaikuttavat tornit ja viehättävä ympäristö tarjoavat hyvän mahdollisuuden valokuvien ottamiseen. Jos haluat nähdä lisää vastaavia kohteita, Kolossin linna ja Pafosin linna ovat myös vierailun arvoisia paikkoja.

Agioi Anargyroi -kirkko ja Agios Theodoroksen katedraali ovat juuri oikeita paikkoja seudun historiaan ja uskonnolliseen elämään tutustumiseen. Kysy, järjestetäänkö kohteissa Pyhän Annan kirkko ja Agia Paraskevin kirkko opastettuja kierroksia.

Pafosin majakka on merkittävä rakennelma, jonka äärellä tunnet itsesi pieneksi. Tämä majakka on opastanut vuosien mittaan lukuisia merenkulkijoita vaarallisten vesien halki.

Kings Avenue Mall on loistava paikka nauttia jotain suuhunpantavaa ja shoppailla aletuotteita. Jos et satu löytämään etsimääsi täältä, kannattaa katsoa myös, millaisia aarteita MyMall-ostoskeskus tarjoaa.

Jos haluaisit pelata pari kierrosta golfia, pakkaa mailat mukaan ja ota suunnaksi Elea Estaten golfkeskus tai Minthis Hills Golf Glubin golfkenttä.

Vaikka olisikin houkuttelevaa keskittyä pelkästään tunnetuimpiin maamerkkeihin, alueella on myös mielenkiintoisia vähemmän tunnettuja paikkoja. Afroditen kylpylä on niistä hyvä esimerkki. Aphrodite Hills Riding Club on myös paikka, josta saattaisit pitää.

Pafos – Hotellit

Voit valita majoituksen ilman huolia, sillä ebookersin sivustolla on tarjolla yli 109 majoitusliikettä. Oli miten oli, mitä nopeammin päätät, sitä nopeammin voit alkaa ajattelemaan matkaohjelmaasi.

Olipa haaveissasi yksinkertainen huone tai täyden palvelun sviitti, tästä kaupungista löydät sinulla sopivan majoitusvaihtoehdon. Kings Hotel (38, Tombs of the Kings Road) ja Trianon Guest House (99 Makariou III Ave) tarjoavat mahdollisuuden yöpymiseen hyväksyttävään hintaan. Paradise Cove Luxurious Beach Villas ja Constantinou Bros Asimina Suites Hotel ovat kaksi muuta hyvää vaihtoehtoa. Nämä upeat hotellit sopivat kaikille, jotka haluavat nauttia ylellisistä lisäpalveluista ja luksuksesta lomansa aikana.

Löydä halvat matkat kohteeseen Pafos

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Pafos. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Pafos lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Pafos?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Pafos maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Pafos itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Pafos ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Pafos matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Pafos löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Pafos?

Kohteen Pafos suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Pafos halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Pafos

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Pafos

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.