Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Matkat Egyptiin

Turistit tulevat Egyptiin kokemaan sen muinaiset maamerkit ja tutustumaan Niilin joen suiston kulttuuriin. Egypti tarjoaa kiertueita pyramidien sekä alueen muinaisten kuninkaiden hautakammioiden luo. Egyptin entisille faaraoille pystytetyt muinaiset monumentit ja niitä ympäröivä alue tarjoavat maan suurimman nähtävyyden. Pyramidit ja hautakammiot sijaitsevat ympäri aavikkoaluetta, joka pysyy monien ulkomaalaisten vierailijoiden mielenkiinnon kohteena. Toiset tulevat katsomaan modernia Kairoa ja osallistumaan moniin alueen tarjoamiin tapahtumiin. Anna Ebookers.fi- sivuston auttaa sinua suunnittelemaan seuraava seikkailusi tähän maahan.

Paras aika matkustaa kohteeseen Egypti

Egyptin lämpötilat vaihtelevat öiden ja talvien muutaman asteen viileydestä kuumiin 42 asteen lämpötiloihin aavikkoalueilla. Rannikkoalueiden lämpötilat ovat matalammat merituulien ansiosta, mutta matkaajien tulee varautua kuumuuteen läpi vuoden. Monet turistit välttelevät kesän kuumuutta ja pyrkivät matkustamaan syksyllä tai alkukevään miedompina kuukausina. Ramadan houkuttelee maahan monia vierailijoita ja kristilliset kirkot tarjoavat matkaajille ylelliset juhlat Sinai-vuorella jouluna ja pääsiäisenä. Varaa matkasi näiden juhlien kohdalle varatessasi matkasi Egyptiin Ebookers.fi –sivuston kautta.

Muita vinkkejä kohteesta Egypti

Kushari Tahrir

Kushari on perinteinen annos, joka sisältää pastaa, linssejä ja kikherneitä. Monet paikalliset suosivat tätä ravintolaa sen perinteisten kushari-ruokien vuoksi.

Felfela

Felfela-ravintolat tarjoavat aitoja egyptiläisiä ruokia ympäri maata.

Al-Ghouri -mausoleumi

Al Tanoura Troupe tarjoaa ilmaisia tanssinäytöksiä perinteiseen Sufi-tyyliin tässä mausoleumissa.

Merryland

Merryland on Kairossa sijaitseva puisto, joka tarjoaa bistro-tyylisen ruokailupaikan upeassa, kuumuudelta suojatussa paikassa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Egypti matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Egypti?

Voit löytää kohteen Egypti matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Egypti?

Yleisesti ottaen heinäkuu, huhtikuu, elokuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Egypti.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Egypti?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, helmikuu on paras aika vierailla kohteessa Egypti.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Egypti?

Datamme mukaan elokuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Egypti on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan joulukuu, lokakuu, marraskuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Egypti.

Lisää Egypti hotelleja

103 €
Conrad Cairo

Conrad Cairo

5.0 kautta 5.0 1191 Corniche El Nil, Kairo
Conrad Cairo on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sports Center Gezirah Sporting Club (urheilukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 7 ravintolaa. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 614 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
410 €
Al Alamein Hotel

Al Alamein Hotel

5.0 kautta 5.0 Kilo 129, Matrouh Road, Sidi Abd El Rahman, El Alameinin museo, Matrouh
Al Alamein Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Marassin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 189 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
85 €
Stella Di Mare Grand Hotel

Stella Di Mare Grand Hotel

5.0 kautta 5.0
Stella Di Mare Grand Hotel on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ein el-Sokhnan satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 293 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja LCD-television.
149 €
Movenpick Resort & Spa El Gouna

Movenpick Resort & Spa El Gouna

5.0 kautta 5.0 El Gouna, El Gouna
Movenpick Resort & Spa El Gouna on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Gounan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 420 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
92 €
SUNRISE Aqua Joy Resort

SUNRISE Aqua Joy Resort

4.0 kautta 5.0 Elmamsha, Hurghada, Hurghada
SUNRISE Aqua Joy Resort sijaitsee lähellä kohdetta Jungle Aqua Park -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 6 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 476 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
82 €
Movenpick Resort El Sokhna

Movenpick Resort El Sokhna

5.0 kautta 5.0
Movenpick Resort El Sokhna on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 154 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
79 €
The Three Corners Rihana Resort

The Three Corners Rihana Resort

4.0 kautta 5.0 El Gouna Resort, El Gouna
The Three Corners Rihana Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Gounan huvivenesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 268 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
117 €
Sofitel Cairo Nile El Gezirah

Sofitel Cairo Nile El Gezirah

5.0 kautta 5.0 3 El Thawra Council St Zamalek, Po Box 732 El Orman Giza, Kairo
Sofitel Cairo Nile El Gezirah on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kairon oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 433 huonetta 27 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Pavillon Winter Luxor

Pavillon Winter Luxor

5.0 kautta 5.0 Cornish El Nile Street, Luxor
Pavillon Winter Luxor on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luxorin temppeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 102 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
158 €
Dusit Thani LakeView Cairo

Dusit Thani LakeView Cairo

5.0 kautta 5.0
Dusit Thani LakeView Cairo on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Petro Sport -stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 449 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Egypti

Katso kaikki kohteen Egypti vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.