Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Egypti ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Matkat Egyptiin

Turistit tulevat Egyptiin kokemaan sen muinaiset maamerkit ja tutustumaan Niilin joen suiston kulttuuriin. Egypti tarjoaa kiertueita pyramidien sekä alueen muinaisten kuninkaiden hautakammioiden luo. Egyptin entisille faaraoille pystytetyt muinaiset monumentit ja niitä ympäröivä alue tarjoavat maan suurimman nähtävyyden. Pyramidit ja hautakammiot sijaitsevat ympäri aavikkoaluetta, joka pysyy monien ulkomaalaisten vierailijoiden mielenkiinnon kohteena. Toiset tulevat katsomaan modernia Kairoa ja osallistumaan moniin alueen tarjoamiin tapahtumiin. Anna Ebookers.fi- sivuston auttaa sinua suunnittelemaan seuraava seikkailusi tähän maahan.

Paras aika matkustaa kohteeseen Egypti

Egyptin lämpötilat vaihtelevat öiden ja talvien muutaman asteen viileydestä kuumiin 42 asteen lämpötiloihin aavikkoalueilla. Rannikkoalueiden lämpötilat ovat matalammat merituulien ansiosta, mutta matkaajien tulee varautua kuumuuteen läpi vuoden. Monet turistit välttelevät kesän kuumuutta ja pyrkivät matkustamaan syksyllä tai alkukevään miedompina kuukausina. Ramadan houkuttelee maahan monia vierailijoita ja kristilliset kirkot tarjoavat matkaajille ylelliset juhlat Sinai-vuorella jouluna ja pääsiäisenä. Varaa matkasi näiden juhlien kohdalle varatessasi matkasi Egyptiin Ebookers.fi –sivuston kautta.

Muita vinkkejä kohteesta Egypti

Kushari Tahrir

Kushari on perinteinen annos, joka sisältää pastaa, linssejä ja kikherneitä. Monet paikalliset suosivat tätä ravintolaa sen perinteisten kushari-ruokien vuoksi.

Felfela

Felfela-ravintolat tarjoavat aitoja egyptiläisiä ruokia ympäri maata.

Al-Ghouri -mausoleumi

Al Tanoura Troupe tarjoaa ilmaisia tanssinäytöksiä perinteiseen Sufi-tyyliin tässä mausoleumissa.

Merryland

Merryland on Kairossa sijaitseva puisto, joka tarjoaa bistro-tyylisen ruokailupaikan upeassa, kuumuudelta suojatussa paikassa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Egypti matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Egypti?

Voit löytää kohteen Egypti matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Egypti?

Yleisesti ottaen ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Egypti.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Egypti?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, on paras aika vierailla kohteessa Egypti.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Egypti?

Datamme mukaan on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Egypti on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Egypti.

Lisää Egypti hotelleja

67 €
Baron Resort Sharm El Sheikh

Baron Resort Sharm El Sheikh

5.0 kautta 5.0 Ras Nosrani Bay, Sharm el Sheikh, Janub Sinan kuvernoraatti
Baron Resort Sharm El Sheikh on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Shark's Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 356 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja tallelokeron.
84 €
The Three Corners Ocean View Hotel Prestige - Adults Only +16

The Three Corners Ocean View Hotel Prestige - Adults Only +16

4.0 kautta 5.0 Abu Tig Marina, El Gouna
The Three Corners Ocean View Hotel Prestige - Adults Only +16 on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Gounan huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 3 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 157 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
215 €
Dusit Thani LakeView Cairo

Dusit Thani LakeView Cairo

5.0 kautta 5.0
Dusit Thani LakeView Cairo on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Petro Sport -stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 449 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
97 €
SUNRISE Arabian Beach Resort - Grand Select

SUNRISE Arabian Beach Resort - Grand Select

5.0 kautta 5.0 Sharks Bay, entrance of Convention Cntr, 86 - Pyramisa road, Sharm el Sheikh, Janub Sinan kuvernoraatti
SUNRISE Arabian Beach Resort - Grand Select on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Shark's Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 420 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
139 €
Marriott Mena House Cairo

Marriott Mena House Cairo

5.0 kautta 5.0 6 Pyramids Road, Giza
Marriott Mena House Cairo on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gizan pyramidit. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 331 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
145 €
Steigenberger Pure Lifestyle Adults Only - All Inclusive

Steigenberger Pure Lifestyle Adults Only - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Yousef Afifi Road, Al Mamsha El Seyahi, Hurghada, Al-Bahr al-Ahmarin kuvernoraatti
Steigenberger Pure Lifestyle Adults Only - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hurghada Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 132 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
81 €
Sofitel Cairo Nile El Gezirah

Sofitel Cairo Nile El Gezirah

5.0 kautta 5.0 3 El Thawra Council St Zamalek, Po Box 732 El Orman Giza, Kairo
Sofitel Cairo Nile El Gezirah on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kairon oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 433 huonetta 27 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
63 €
Aura Resort Sidi Abdel Rahman

Aura Resort Sidi Abdel Rahman

4.0 kautta 5.0 Km 138 Alexandria-Matrouh Costal Road, North Coast, El Alameinin museo, Marsa Matrouh Governorate
Aura Resort Sidi Abdel Rahman on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 151 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LED-television ja minibaarin.
Hae hinnat
Le Méridien Pyramids Hotel & Spa

Le Méridien Pyramids Hotel & Spa

5.0 kautta 5.0 El Remaya Square-Pyramids, PO Box 25, Giza
Le Méridien Pyramids Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gizan pyramidit. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 641 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
74 €
The Three Corners Rihana Resort

The Three Corners Rihana Resort

4.0 kautta 5.0 El Gouna Resort, El Gouna
The Three Corners Rihana Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Gounan huvivenesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 268 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

Halvat meno-paluu lennot Egypti

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Egypti

Katso kaikki kohteen Egypti vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.