Halvat lennot Seychelleille

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Seychellit suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Seychellit

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Seychellit olivat annetulla aikavälillä 534 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 681 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Lufthansa
Turkish Airlines
Etihad Airways
Qatar Airways
Finnair

Eksotiikkaa paratiisisaarilla – Seychellien-matkat kutsuvat rentoutumaan!

Yhteensä 115 saarta Afrikan mantereen itäisellä puolella muodostavat Seychellien saariryhmän. Näistä vain noin reilu 30 ovat asuttuja, ja saariryhmän pääsaaria ovat Mahé, Praslin sekä La Digue. Jos unelmoit lomasta trooppisessa paratiisissa, Seychellit ovat juuri oikea kohde rantalomalle tai kahdenkeskiselle romanttiselle matkalle. Seychellien-matkat koostuvat upeista hiekkarannoista, huojuvista palmupuista, uimisesta Intian valtameressä, kauniista auringonnousuista ja -laskuista, yhdessäolosta ja unohtumattomista maisemista. Hiekkarantoja riittää monilla eri saarilla, pelkästään Mahélla niitä on kymmenittäin. Omaa rauhaa kaipaava voi hyvällä tuurilla löytää jopa autiorannan. Matkan tärkein elementti on kuitenkin meri, joka näyttelee suurta roolia Seychellien matkailussa. Seychellit tarjoavat loistavat mahdollisuudet harrastaa ja kokeilla erilaisia vesiaktiviteetteja aina sukelluksesta surffaukseen, kalastukseen ja purjehtimiseen. Tutustu kattavaan lentotarjontaan ebookersin hakukoneen avulla ja varaa halvat lennot Seychelleille jo tänään!

Paras aika matkustaa Seychelleille

Seychellit sijaitsevat trooppisella ilmastovyöhykkeellä, joten lämpimästä säästä ei saarilla ole koskaan pulaa. Eniten sadetta saarilla saadaan joulukuun ja helmikuun välisenä aikana, tosin silloinkin auringonpalvojille riittää myös aurinkoisia päiviä. Seychelleillä voi rentoutumisen ohella harrastaa hyvin monenlaisia aktiviteetteja, joista esimerkiksi purjehtimiselle ja snorklaukselle olosuhteet ovat mitä parhaimmat ympäri vuoden. Erityisesti maalis–huhtikuussa sekä syys–lokakuussa saariryhmän vedenalaiseen maailmaan kannattaa tutustua sukeltaen, sillä tällöin näkyvyys vedessä on erittäin hyvä. Valloittavaa vedenalaista elämää juhlistetaan joulukuussa järjestettävillä Seychelles Ocean -festivaaleilla. Kalastuksen ystävät saavat runsaimmat saaliinsa lokakuun ja huhtikuun välisenä aikana, ja kautta vuoden järjestetään myös erinäisiä kalastuskilpailuja, kuten vuosittainen kansainvälinen kalastuskilpailu marraskuussa. Toukokuun ja syyskuun välisenä aikana sää on hieman viileämpää ja tuulisempaa, mikä tarjoaa mainiot puitteet surffaukseen sekä Seychellien eksoottiseen luontoon ja kansallispuistoihin suuntautuville patikointi- ja vaellusretkille.

Halvimmat lennot Seychelleille löytyvät tammikuussa ja marraskuussa, mutta myös maaliskuussa ja syyskuussa lentojen hinnat ovat kohtuullisia. Kalleimmillaan lentoliput ovat suosituimpaan loma-aikaan eli heinä- ja elokuussa. Mutta koska Seychellit sopivat lomailuun vuoden ympäri, voi edullisia lentotarjouksia hyödyntää varaamalla matkat muuhun kuin ruuhkaisimpaan loma-ajankohtaan. Ebookersin verkkosivujen hakutoiminnolla lentojen etsintä sujuu kuin tanssi. Voit kätevästi vertailla lentotarjontaa ja valita mieleisesi vaihtoehdon vain muutamalla klikkauksella. Kannattaa silti olla ajoissa asialla, sillä Seychellien lennot kallistuvat mitä lähempänä matkustusajankohtaa lentoliput varataan. Parhaat hinnat voit löytää noin 2–3 kuukautta ennen matkaa.

Halvat lennot Seychelleille

Seychellien ainoa kansainvälinen lentoasema sijaitsee saarivaltion suurimmalla saarella Mahélla, jossa sijaitsee lisäksi Seychellien pääkaupunki Victoria. Seychellien lentoasemalle liikennöidään kaikkialta maailmasta, ja Suomestakin pääsee perille, joskaan ei suorinta tietä. Suomesta lähtevä lento Seychelleille pitää sisällään vähintään yhden välilaskun, mutta kahden tai useamman välilaskun sisältäviä lentoja on runsaammin tarjolla. Yhden välilaskun lentoja Seychelleille lentävät muun muassa Qatar Airways ja Finnair Dohan kautta, Turkish Airlines Istanbulin kautta sekä lentoyhtiö Condor Frankfurtin kautta. Yhden välilaskun lennot kestävät minimissään noin 14 tuntia, ja kahdella välilaskulla matka-aika voi kasvaa vähintään reiluun 20 tuntiin. Suurta hinnaneroa yhden ja kahden välilaskun lennoilla ei kuitenkaan ole, joten päätitpä valita lentoliput millä tahansa kriteerillä, eivät edulliset lennot Seychelleille jää kiinni ainakaan valinnanvaran puutteesta.

Mahén lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä pääkaupungista, ja lentoasemalta pääsee liikkeelle muun muassa bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Mahélta on mahdollista matkustaa muille saarille joko lautoilla tai sisäisillä lennoilla. Lennot eivät kestä kuin noin vartista reiluun puoleen tuntiin, ja niitä on tarjolla useita päivän aikana. Näin pääset tutustumaan helposti koko Seychellien kiehtovaan valtioon sekä sen ainutlaatuisiin ja eksoottisiin saariin!

Autonvuokraustarjoukset Seychellit

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.