Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Marokko

Suunnitelmissa matka kohteeseen Marokko? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Marokko matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Marokko? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Marokko

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Marokko

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Marokko. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Marokko matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Marokko?

Voit löytää kohteen Marokko matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Marokko?

Yleisesti ottaen huhtikuu, heinäkuu, toukokuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Marokko.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Marokko?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, tammikuu on paras aika vierailla kohteessa Marokko.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Marokko?

Datamme mukaan huhtikuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Marokko on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan joulukuu, lokakuu, marraskuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Marokko.

Lisää Marokko hotelleja

110 €
Royal Atlas

Royal Atlas

5.0 kautta 5.0 BD 20 Aout, BP 20012, Agadir
Royal Atlas on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Agadirin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 338 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
White Beach Resort Taghazout - All Inclusive - Adults Only

White Beach Resort Taghazout - All Inclusive - Adults Only

5.0 kautta 5.0 80750 Taghazout, Taghazout
White Beach Resort Taghazout - All Inclusive - Adults Only sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taghazout Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2020 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 262 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
155 €
Hyatt Regency Casablanca

Hyatt Regency Casablanca

5.0 kautta 5.0 Place Des Nations Unies, Casablanca
Hyatt Regency Casablanca on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yhdistyneiden kansakuntien aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 255 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja syvän kylpyammeen.
190 €
Mazagan Beach & Golf Resort

Mazagan Beach & Golf Resort

5.0 kautta 5.0 Route de Houzia, Haouzia, Casablanca-Settat
Mazagan Beach & Golf Resort on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Haouzian ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 492 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
129 €
Iberostar Founty Beach

Iberostar Founty Beach

4.0 kautta 5.0 B.P. no. 1039 Cite Founty, Agadir
Iberostar Founty Beach on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaallinen palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 470 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
54 €
ONOMO Hotel Casablanca Airport

ONOMO Hotel Casablanca Airport

3.0 kautta 5.0 H6 Nouaceur ZF6, Lotissment Du Parc Indust, Nouaceur, Casablanca
ONOMO Hotel Casablanca Airport on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 135 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
118 €
Hyatt Place Taghazout Bay

Hyatt Place Taghazout Bay

5.0 kautta 5.0 Station Touristique de Taghazout, Km 17, Route d'Essaouira, Taghazout
Hyatt Place Taghazout Bay on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golf Tazegzout. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 172 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
393 €
Banyan Tree Tamouda Bay

Banyan Tree Tamouda Bay

5.0 kautta 5.0 Route Nationale 13, Allyene, Tanger-Tetouan-Al Hoceima
Banyan Tree Tamouda Bay on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Fnideq Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen valet-pysäköinti. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 92 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
139 €
Hilton Tangier Al Houara Resort & Spa

Hilton Tangier Al Houara Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 KM 19.8 Route Nationale, Hjar Ennhal, Tangier-Assilah
Hilton Tangier Al Houara Resort & Spa on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Tangier Free Zonen yritysalue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 304 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
132 €
Iberostar Club Palmeraie Marrakech

Iberostar Club Palmeraie Marrakech

4.0 kautta 5.0 Commune Rurale Ouidane Sidi Youssef Ben, Ali. BP.: 3759, Amerchich, Marrakech
Iberostar Club Palmeraie Marrakech on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta High Atlas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 318 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Halvat meno-paluu lennot Marokko

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Marokko

Katso kaikki kohteen Marokko vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.