Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Rabat – Matkat

Lomalla kannattaa tutustua nähtävyyksiin ja nauttia uusista kokemuksista. Tähän tarjoutuu mahdollisuus kohteessa Rabat, joka houkuttelee palaamaan takaisin.

Rabat – Lennot ja hotelli

Houkutteleeko Rabat? Loputtomalta tuntuvista seikkailuista aina lyhyisiin rentoutumisretkiin – ebookers on räätälöityjen matkojen aito asiantuntija.

Tykkäät takuulla jopa 9.6%^:n alennuksista, kun ostat sekä lennot että hotellin kätevästi samassa paketissa.

Ihanteellisen matkan järjestäminen ei ole milloinkaan ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi on nyt yhdessä ja samassa paikassa. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoitusliikeen kattavan kansainvälisen valikoiman avulla pääset kokemaan unohtumattomia elämyksiä nopeammin kuin uskotkaan.

Miltä hintatakuu kuulostaa? Jos saat jostakin edullisemman lento- ja hotellitarjouksen kahden vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen.

Nyt on koittanut oikea aika! Anna sisäisen seikkailijasi tulla esiin. Maailma on täynnä jännittäviä kokemuksia ja tutkimattomia paikkoja, joten anna meidän auttaa sinua toteuttamaan hurjimmatkin suunnitelmasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Rabat – Matkat

Uusien ihmisten tapaaminen kuuluu erottamattomasti matkailuun. Tämän kaupungin alueella on noin 1 700 000 asukasta, joten tilaisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa tarjoutuu varmasti runsaasti.

Paikat kuten Jardin d'Essais Botaniques ovat merkittäviä sekä paikallisten että eksoottisten kasvien suojelun kannalta. Esillä oleva monimuotoinen kasvien valikoima on sekä kiehtova että huomiota herättävän kauniisti aseteltu.

Ota kaikki irti hyvästä säästä lähtemällä eväsretkelle johonkin kaupungin puistoista, joihin kuuluvat esimerkiksi Andaluusialainen puutarha ja Mountazah 3 Marsin puisto.

Voi, kunpa saisin olla meren rannalla! Jos tällainen ajatus on mielessäsi usein, niin pidä huoli, että mahdutat lomaasi vierailun kohteeseen Plage de Témaran ranta.

Jos yhteytesi luontoon on ollut viimeaikoina heikonlainen, ota suunnaksesi Foret Hilton.

Kun olet paikassa Oudayan museo, kiertele näyttelytiloissa kaikessa rauhassa ja tutustu näytteillä oleviin mielenkiintoisiin asioihin. Esillä olevat esineet ja mielenkiintoiset näyttelyt tarjoavat paljon uutta tietoa.

Onneksi sinunkaan ei enää tarvitse lähteä vaivalloiselle tutkimusretkelle päästäksesi tutustumaan moniin luonnon aarteisiin ja ihmiskunnan historiaa valottaviin esineisiin. Siitä pitää huolen Rabatin arkeologinen museo, joka on täynnä uniikkeja näyttelyesineitä ja merkittäviä löydöksiä.

Jotkut meistä suorastaan rakastavat taidetta, kun taas toiset eivät välitä nähdä yhtään taideteosta pakollisten koulutuntien jälkeen. Kuuluitpa yhteen tai toiseen näistä vaihtoehtoista, voit olla takuuvarma että Musée Mohammed VI d’art moderne et contemporain ja Villa des Arts asettavat esille aina jotain omaperäistä, valaisevaa ja mahdollisesti myös ajatuksia herättävää.

Rabat tarjoaa kävijälleen upeita historiallisia paikkoja. Voit aloittaa tutkia alueen menneisyyttä vaikkapa kohteissa Hassanin torni ja British Council Rabat. Oudaian portti ja Parlement du Maroc kannattaa myös tarkistaa.

Chellah (historiallinen alue) on jykevä puolustusrakennus. Voit oppia enemmän siellä käytetyistä, varsin älykkäistä puolustusmenetelmistä ja voit päästää mielikuvituksesi valloilleen nähden silmissäsi yhteenottoja, jotka käytiin aivan jalkojesi alla.

Jos sinun ei ole helppo pysyä naapuriesi elintasossa, mietipä hetki naapuriparkoja kohteessa Kuninkaanlinna. Tämän palatsin hämmästyttävää ympäristöä ja ylellistä interiööriä on lähes mahdotonta selättää.

Haluatko yhdistää matkaasi myös syvällisemmän ulottuvuuden? Silloin kannattaa vierailla joissakin kaupungin tärkeimmistä hengellisistä kohteista, joihin kuuluvat esimerkiksi Suuri moskeija ja Mohammed V:n moskeija ja mausoleumi. Jos sinulle jää vapaa-aikaa, ota suunnaksi Al Atik -moskeija.

Symbolisesti merkittävä Al Borj (historiallinen rakennus) tarjoaa paikallisille tyynen paikan osoittaa kunnioitusta paikkakunnan historiallisesti merkittäville tapahtumille ja ihmisille.

Jos haluat viettää ikimuistoisen illan, käy tarkastamassa, mitä ohjelmaa Théâtre National Mohammed V järjestää lomasi aikana. Laita parhaat päälle, rentoudu ja suuntaa nauttimaan hyvästä esityksestä!

Ota tukeva asento, aseta jalat ja hartiat samaan suuntaan ja mieti vain lyöntiä. Royal Golf Dar Es Salam kutsuu sinut nauttimaan pelistä.

Vaikka onkin helppoa keskittyä ainoastaan tunnetuimpiin nähtävyyksiin, alueella on myös hienoja vähemmän tunnettuja nähtävyyksiä. Royal Moroccan Federation for Equestrian Sports Dar Essalam on niistä yksi. Bibliothèque Nationale du Royaume du Maroc on myös paikka, joka on käymisen arvoinen.

Rabat – Hotellit

Koska matkasi määränpää on pääkaupunki, ei majoituksen löytymisen pitäisi olla hankalaa. ebookersin hotellioppaassa onkin tarjolla yli 53 majoitusliikettä.

Jokainen loma-aamusi alkaa iloisin mielin, jos olet saanut varattua huoneen yhdestä pidetyimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi La Tour Hassan ja Villa Mandarine.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Rabat

Näytä kaikki 267 majoitusliikettä kohteessa Rabat
ONOMO Hotel Rabat Medina

ONOMO Hotel Rabat Medina

2 Rue Ghandi, Hassan, Rabat
  3.5 kautta 5.0
   
   
  3,4/5 (7 arvostelua)

  ONOMO Hotel Rabat Medina on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Théâtre National ...

  ONOMO Hotel Rabat Medina63 €

  ONOMO Hotel Rabat Medina63 €
  Sofitel Rabat Jardin des Roses

  Sofitel Rabat Jardin des Roses

  BP 450 Souissi, Rabat
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (4 arvostelua)

   Sofitel Rabat Jardin des Roses on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaanlinna. Majoitusliike ...

   Sofitel Rabat Jardin des Roses175 €

   Sofitel Rabat Jardin des Roses175 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.