Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Tunis

67 €
El Mouradi Gammarth

El Mouradi Gammarth

5.0 kautta 5.0 Les Côtes De Carthage, La Marsa, Tunisin kuvernoraatti
El Mouradi Gammarth on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta North Africa American Cemetery and Memorial (amerikkalainen hautausmaa). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 507 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Hotel Africa

Hotel Africa

5.0 kautta 5.0 N 50 Av. Habib Bourguiba bp73, Tunis
Hotel Africa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Avenue Habib Bourguiba. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 212 huonetta 22 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
80 €
Hotel Carlton

Hotel Carlton

3.0 kautta 5.0 31 Av Habib Bourguiba, Tunis
Hotel Carlton on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Avenue Habib Bourguiba on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 80 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
205 €
Four Seasons Hotel Tunis

Four Seasons Hotel Tunis

5.0 kautta 5.0 Zone Touristique Cap Gammarth, La Marsa, Tunisin kuvernoraatti
Four Seasons Hotel Tunis on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Marsan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 203 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
82 €
Ramada Plaza by Wyndham Tunis

Ramada Plaza by Wyndham Tunis

5.0 kautta 5.0 Les Cotes De Cathage, La Marsa, Tunisin kuvernoraatti
Ramada Plaza by Wyndham Tunis on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Marsan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 309 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
74 €
Golden Tulip El Mechtel

Golden Tulip El Mechtel

4.0 kautta 5.0 B.P No.3 Avenue Ouled Haffouz-El Omrane, Tunis
Golden Tulip El Mechtel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carrefour-kauppa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 344 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
144 €
The Residence Tunis

The Residence Tunis

5.0 kautta 5.0 Boite Postale 697, La Marsa, Tunisin kuvernoraatti
The Residence Tunis on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Marsan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 170 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
69 €
ibis Tunis

ibis Tunis

3.0 kautta 5.0 Rue De Syrie, Tunis
Ibis Tunis on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carrefour-kauppa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 152 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
145 €
Corail Suites Hotel

Corail Suites Hotel

4.0 kautta 5.0 Rue de la Feuille D Erable Cite les pins, Les Berges du Lac, Tunis
Corail Suites Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Gouletten ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 131 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Acqua Viva Hôtel

Acqua Viva Hôtel

3.0 kautta 5.0 Zone Touristique les Côtes de Carthage, La Marsa, Tunis
Acqua Viva Hôtel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä 3 tähden hotellissa on 186 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Halvat meno-paluu lennot Tunis

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Tunis

Katso kaikki kohteen Tunis vuokra-autot

Tunis – Matkat

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin ja varaa matka kohteeseen Tunis: kaupungissa on paljon ainutlaatuisia käyntikohteita ja nähtävyyksiä, jotka odottavat löytäjäänsä.

Tunis – Lennot ja hotelli

Kun on aika sulkea toimiston ovi ja kokea Tunis ja sen kiinnostavat nähtävyydet, ebookers tarjoaa sinulle viimeisimmät tarjoukset lennoista, majoituksista, retkistä, autonvuokrauksista ja kaikesta muusta, mitä onnistunut matka edellyttää!

Olet varmasti innoissasi jopa 7.7%^:n eduista, jos varaat sekä lennot majoitukset kätevästi samassa paketissa.

Uppoudu yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoitusliikkeen kattavaan kansainväliseen valikoimaan. Matkusta tyylikkäästi ja nauti olostasi, olipa määränpääsi mikä tahansa.

Miltä hintatakuu kuulostaa? Jos saat jostakin edullisemman matkatarjouksen kahden vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla tarjousten välisen erotuksen.

Nyt on koittanut oikea hetki! Anna sisäisen tutkimusmatkailijasi ottaa valta. Maailma on täynnä yllätyksiä ja upeita nähtävyyksiä, joten anna meidän auttaa sinua toteuttamaan hurjimmatkin haaveesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Tunis – Matkat

Tällä alueella asuu suurin piirtein 700 000 ihmistä.

Dah Dah Happy Land Entertainment Park on paikka koko perheen rakastamien elämänmittaisten muistojen luomiseen.

Haluatko lisätä lastesi tietoa villieläimistä? Tunisin eläintarha on heille sopiva retkikohde, josta löytyvät vastaukset kysymyksiin siitä, mitä eläimet syövät ja mitä ääntä ne pitävät sekä hurjan paljon muita asioita!

Voi, kuinka rakastankaan merta! Jos huomaat ajattelevasi jotain tämänsuuntaista usein, niin pidä huoli siitä, että vierailet lomallasi myös kohteessa La Gouletten ranta.

Jos ulkona on kamala ilma, valitse vierailukohteeksi Dar el-Annabin museo. Ota esille vihko ja piirrä joitakin näytteillä olevista kiinnostavista esineistä. Näin saat hienon muiston käynnistäsi.

Voi olla hämmästyttävää ja ajatuksia herättävää tajuta, miten suuri määrä erilaisia luonnonihmeitä ja ihmisen luomia aarteita planeetaltamme löytyy. Dar El Houtin merentutkimuksen museo mahdollistaa tutustumisen moniin kätevästi samassa paikassa.

Paras tapa ymmärtää nykypäivää on tutkiskella menneisyyttä. Bardon museo ja Karthagon museo paljastavat mikä teki tästä kaupungista sen, mikä se on tänään.

Tunnetko kiinnostusta käsittää paremmin alueen historiaa? Bab el Bahr (monumentti) ja Tammikuun 14. päivän 2011 aukio ovat tähän tarkoitukseen parhaimmat kohteet. Antonin Baths (historiallinen alue) ja North Africa American Cemetery and Memorial (amerikkalainen hautausmaa) kannattaa myös tarkistaa.

Rikkaiden ja kuuluisien elämäntavasta kiinnostuneiden on aivan ehdottomasti vierailtava kohteessa Palais Kheïreddine tai Dar Lasramin museo. Kohteissa Dar Ben Abdallahin museo ja Dar Othman näet lisää luksusta ihmetellesäsi niiden huomiotaherättävää arkkitehtuuria.

St. Louisin katedraali ja Zitounan moskeija ovat sopivia kohteita alueen historiaan tutustumiseen. Cathedral of St. Vincent de Paul (kirkko) ja Carthage Acropolium ovat paikkoja, joissa voit tutustua paikalliseen uskonnolliseen elämään.

Vaikka useimmat kaupungeissa olevat rakennukset on suunniteltu palvelemaan käytännön tarkoitusta, on myös niitä, joilla on runollisempi merkitys. Tämän alueen muovautumiseen vaikuttaneet tärkeät tapahtumat on tallennettu erilaisiin muistomerkkeihin, joita ovat esimerkiksi Souk el-Trouk ja Tourbet El Bey.

Tämä kaupunki on himoshoppailijoiden paratiisi. Carrefour-kauppa ja Souk El Attarine (ostoskatu) ovat paikkoja, joista voit löytää kaiken tarvitsemasi lisäksi paljon muuta ostettavaa. Jos selvisit näistä ostoskeitaista tyhjentämättä matkakassaasi kokonaan, jatka shoppailukierrosta ja ota seuraavaksi suunnaksesi Markkinat ja Souk el-Berka.

Kiinnostaako ajatus säihkyvästä show'sta tai muusta esityksestä? Tarkasta, mitä ohjelmaa L'Etoile du Nord -teatteri ja Tunisian kansallisteatteri järjestävät – ne ovat kumpikin suosittuja vaihtoehtoja, joten paikat kannattaa varata etukäteen.

Jos olet jo käynyt kaikilla nähtävyyksillä etkä ole vielä väsynyt kiertelyyn, jatka toki ja ota suunnaksi Tunisian kansalliskirjasto.

Tunis – Hotellit

Majoituksen varmistaminen ei ole hankalaa yli 66 ebookersin matkaoppaasta löytyvän majoitusliikkeen ansiosta. Koska olet menossa pääkaupunkiin, on ehkä hyvä idea aloittaa etsinnät mahdollisimman ajoissa saadaksesi parhaan diilin.

Majoitusvaihtoehdot tällä alueella vaihtelevat tavallisista perushuoneista hienoihin luksusvaihtoehtoihin, jotka tarjoavat kaikki mahdolliset palvelut ja ekstrat. Jos etsit majapaikkaa, joka ei tee suurta reikää kukkaroon, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat St Georges Tunis osoitteessa 16 Rue de Colognes ja Dar Ya - Hostel osoitteessa 6 Impasse de la carriere. Vai olisiko haaveissasi nauttia ruhtinaallisesta palvelusta ja antaa ystävällisen henkilökunnan majoitusliikkeessä Concorde Les Berges du Lac hemmotella sinua laadukkaalla palvelulla? Concorde Les Berges du Lac on sekin suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka nauttivat tyylikkäästä ympäristöstä ja ylellisistä palveluista.

Löydä halvat matkat kohteeseen Tunis

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Tunis. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Tunis lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Tunis?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Tunis maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Tunis itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Tunis ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Tunis matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Tunis löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Tunis?

Kohteen Tunis suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Tunis halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.