Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Ain Sokhna – Matkat

Onko yksi sinua kiehtovista kohteista kenties Ain Sokhna? Loma sinne maksaa kyllä vaivan – kaupunki on kiehtova matkakohde, joten tartu toimeen ja aloita unelmareissun suunnittelu!

Ain Sokhna – Lennot ja hotelli

Onko Ain Sokhna haaveittesi lomakohde? Ystävällinen ebookers-tiimi toteuttaa unelmasi lennoista aina majoitukseen ja vuokra-autosta mitä erikoisimpiin retkiin.

Ilahdut varmasti jopa 9.6%^:n alennuksista, kun varaat sekä lennot että hotellihuoneen palvelumme kautta.

Tutustu yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituspaikan kansainväliseen valikoimaan. Matkusta tyylikkäästi ja nauti olostasi, valitsitpa sitten minkä kohteen tahansa.

Sinusta on varmasti mukava kuulla, että meillä on tarjolla myös hintatakuu! Tämä tarkoittaa sitä, että jos löydät jostakin tarjoustamme edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin kuluessa, vastaamme siihen maksamalla erotuksen takaisin.

On aika etsiä passi, pakata laukut ja toteuttaa unelmat. Halusitpa sitten nähdä suurkaupungin sykkeen tai paeta arjen kiireitä, meidän avullamme voit lähteä matkalle vaikka heti.

Varausehtoja sovelletaan.

Ain Sokhna – Matkat

Ain Sokhna sijaitsee noin 130 km kaakkoon valtion pääkaupungista, joka on Kairo, ja 40 km länteen lähikaupungista (Ras Sudr).

Silloin, kun takapenkillä ei käydä sotaa, lapset voivat olla loistavaa matkaseuraa. Teda Fun Valleyn huvipuisto on hyvä paikka pitää hauskaa yhdessä lasten kanssa.

Pyhän Antoniuksen luostari ja Pyhän Paavalin luostari ovat hyviä paikkoja, kun haluat paeta kaupungin hälinää.

Pelaatko golfia? Sokhna Golf Club on paikka, jonka upealla viheriöllä voit kokeilla viilata taitojasi.

Ain Sokhna – Hotellit

Myös kaikkein valveutuneimmat matkailijat joutuvat olemaan nopeita silloin, kun on varattava majoitus. ebookersin matkaoppaassa on tarjolla vain 3 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun vaihtoehtoja on vain vähän, on varmasti hyvä varata heti!

Porto Sokhna Beach Resort & Spa ja Movenpick Resort El Sokhna ovat myös esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista, jotka kannattaa ottaa huomioon. Jos pidät näkemästäsi, sinun on parempi toimia nopeasti! Nämä majoitusliikkeet ovat monien suosiossa mukavien sänkyjensä ja hyvän palvelunsa ansiosta.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ain Sokhna

Näytä kaikki 27 majoitusliikettä kohteessa Ain Sokhna
Stella Di Mare Grand Hotel

Stella Di Mare Grand Hotel

  5.0 kautta 5.0
   
   

  Stella Di Mare Grand Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ein el-Sokhnan satama. Majoitusliike ...

  Stella Di Mare Grand Hotel226 €

  Stella Di Mare Grand Hotel226 €
  Stella Di Mare Sea Club Hotel

  Stella Di Mare Sea Club Hotel

   4.0 kautta 5.0
    
    

   Stella Di Mare Sea Club Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ein el-Sokhnan satama. ...

   Stella Di Mare Sea Club Hotel137 €

   Stella Di Mare Sea Club Hotel137 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.