Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Kigali – Matkat

Ei ole väliä, minkälaisesta lomakokemuksesta tavallisesti haaveilet: matkat kohteeseen Kigali tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia, ja ebookers auttaa sinua tekemään lomasta juuri itsesi näköisen.

Kigali – Lennot ja hotelli

Pitkään ja hartaasti suunnitelluista unelmamatkoista viime hetken minilomiin – ebookers räätälöi lentoliput, yöpymiset ja elämykset juuri sinun yksilölliseen tyyliisi sopiviksi.

Varaa lentoliput ja majoitukset yhdessä palveluidemma kautta, ja alennuksesi voi olla jopa 9.6%^.

Mikään ei taida olla mukavampaa kuin hyvin järjestetty loma. Suuressa kansainvälisessä tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja 500 000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, joten seikkailujen täyttämä matka on vain muutaman napsautuksen päässä.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman tarjouksen jossakin muualla 48 tunnin kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme sinulle tarjousten välisen erotuksen. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin jahkailemaan.

Nyt on aika toteuttaa matkaunelmat. Kaipasitpa sitten lumisiin maisemiin tai trooppiseen paratiisiin, me autamme sinua näkemään ja kokemaan kaiken sen, mitä haluatkin.

Varausehtoja sovelletaan.

Kigali – Matkat

Tässä kaupunkikohteessa asuu vakituisesti noin 750 000 ihmistä.

Jos luontoyhteytesi on ollut viimeaikoina heikonlainen, ota suunnaksesi Akageran kansallispuisto.

Presidentin palatsin museo on paikka, jossa on tarjolla hienoja kokoelmia. Kulje itseksesi tai kysy, voitko osallistua opastetulle kierrokselle.

Muistathan poiketa yhdessä alueen tunnetuimmista historiallisista paikoista, kuten Kigali Genocide Memorial Centre (kansanmurhan muistokeskus).

Union Trade Center tarjoaa haastetta kaikkien himoshoppailijoiden itsehillinnälle. Tämän ostosalueen liikkeet ovat nimittäin täynnä aletuotteita, matkamuistoja ja muita houkuttelevia tuotteita.

Kigali – Hotellit

Varmista majoitus saman tien, niin sinulla on paremmin aikaa suunnitella tekemistä tässä upeassa pääkaupungissa. Kun varaat yli 41 ebookersin sivustolla tarjolla olevan majoitusliikkeen joukosta, sopivan paikan löytyminen hoituu käden käänteessä!

Kun tarjolla on useita erinomaisia vaihtoehtoja, kuten Galaxy Hotel ja Kigali Serena Hotel, pääset lentokenttäterminaalista puhtaiden lakanoiden väliin nopeammin kuin voit kuvitellakaan.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kigali

Näytä kaikki 285 majoitusliikettä kohteessa Kigali
Kigali Marriott Hotel

Kigali Marriott Hotel

KN 3 Avenue Nyarugenge District, Kigali
  5.0 kautta 5.0
   
   

  Kigali Marriott Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Union Trade Center. Majoitusliike ...

  Kigali Marriott Hotel165 €

  Kigali Marriott Hotel165 €
  Hôtel Des Mille Collines

  Hôtel Des Mille Collines

  2KN 6th Ave, Nyarugenge, Kigali
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,2/5 (2 arvostelua)

   Hôtel Des Mille Collines on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Union Trade ...

   Hôtel Des Mille Collines141 €

   Hôtel Des Mille Collines141 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.