Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Masai Mara – Matkat

Onko seuraava matkakohteesi kenties Masai Mara? Loma kannattaa aloittaa kiertämällä kaupungin kiinnostavimpia nähtävyyksiä. Jos et ole varma, mitä ne ovat, ebookers auttaa mielellään.

Maasai Mara – Lennot ja hotelli

Pitkään suunnitteilla olleista seikkailumatkoista viime hetken minilomiin – ebookers muokkaa mittatilaustyönä lentoliput, hotellihuoneet ja retket sinun toiveidesi mukaisesti.

Varaa lentoliput ja hotellihuoneet yhdessä palveluidemma kautta, ja alennuksesi voi olla jopa 9.6%^.

Jos varaat lomasi meidän kauttamme, edessäsi on valtavat määrät upeita elämyksiä. Kansainvälinen verkostomme kattaa yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä runsaat 500 000 majoitusliikettä. Jos haaveidesi lomakohde on olemassa, meidän avullamme pääset sinne varmasti.

Etkö vielä tiedä, mitä tekisit? Me tarjoamme sinulle mahtavat lento- ja hotellipaketit, joten jos löydät edullisemman hinnan 48 tunnin sisällä varauksesta, lupaamme vastata siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Ei siis kannata epäröidä.

Meidän tehtävänämme on auttaa sammuttamaan seikkailunjanosi. Halusitpa sitten tutkia tuntemattomia maita, siemailla drinkkejä tai toteuttaa muut matkaunelmasi, me voimme auttaa.

Varausehtoja sovelletaan.

Masai Mara – Matkat

Valtion pääkaupunki Nairobi sijaitsee kohteesta Masai Mara 170 km itään ja lähikaupunki Maji Moto 50 km itään päin.

Olet sitten etsimässä paikkaa eväsretkelle ruoholämpärettä rentoutumiseen, Sekenani-suojelualueen pääkonttori on paikka, joka kannattaa merkitä karttaan.

Haluatko löytää paikan, jossa voisit rauhoittaa mielesi? Täältä löytyy runsaasti luonnonpuistoja, jotka sopivat juuri tätä tarkoitusta varten. Nauti raikkaasta ilmasta ja upeasta luonnosta kohteissa Masai Maran kansallinen suojelualue ja Olare Orokin suojelualue. Pari muuta vierailun arvoista kohdetta ovat Naboishon suojelualue ja Enonkishu Conservancy.

Masai Mara tarjoaa ehdottoman tärkeitä historiallisia paikkoja. Voit aloittaa tutkia kaupungin menneisyyttä esimerkiksi kohteissa Oloololo-sisäänkäynti ja Musiara-portti. Jos historian nälkäsi vain yltyy, älä unohda käydä kohteissa Sekenani-pääportti ja Ololaimutiek-portti.

Masai Mara – Hotellit

Älä jätä majapaikan varaamista viime minuuteille. ebookersin matkaoppaassa on tarjolla vain 8 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä, joten on parempi pelata varman päälle ja varata jo!

Jos olet sitä mieltä, että kulutat lomakassasi mieluummin ainutlaatuisiin elämyksiin kuin yöpymisestä maksamiseen, Elengata Olerai Luxury Camp ja Little Olerai Luxury Camp ovat varteenotettavia majoitusvaihtoehtoja. Toisaalta lomalla pitäisi päästä rentoutumaan kunnolla. Jos siis mieluummin nautit vain levosta ja luksuksesta, se on täysin ymmärrettävää! Kokenut henkilökunta majoitusliikkeissä Naboisho Camp - All Inclusive ja Mahali Mzuri - All-Inclusive osaa asiansa ja pystyy tuomaan lomaasi luksusta.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Maasai Mara

Näytä kaikki 112 majoitusliikettä kohteessa Maasai Mara
Fairmont Mara Safari Club

Fairmont Mara Safari Club

  4.0 kautta 5.0
   
   

  Fairmont Mara Safari Club on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Enonkishu ...

  Fairmont Mara Safari Club469 €

  Fairmont Mara Safari Club469 €
  Keekorok Lodge

  Keekorok Lodge

   5.0 kautta 5.0
    
    

   Keekorok Lodge on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Masai Maran kansallinen suojelualue. ...

   Keekorok Lodge188 €

   Keekorok Lodge188 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.