COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Kapkaupunki matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Lomamatkat Kapkaupunki ebookersilta

  • Selaa vuoden 2021 lomapakettitarjouksia nyt! Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen kohteen Kapkaupunki matka yhdestä ja samasta paikasta!
  • Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Kapkaupunki – Lennot ja hotelli

Voisiko Kapkaupunki olla ihanteellinen rentoutumispaikka sinulle ja perheellesi? Ebookers-tiimi haluaa tehdä haaveistasi totta. Unelmiesi matka odottaa aivan nurkan takana.

Voit säästää jopa 7.7%^, kun päätät ostaa meiltä lentoliput ja hotellit samassa paketissa.

Pakene arjen rutiineja parilla napsautuksella. Valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituspaikkaa ympäri maailmaa, joten unohtumattomat elämykset odottavat aivan nurkan takana.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman tarjouksen jossakin muualla kahden vuorokauden kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme sinulle tarjousten välisen erotuksen. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin miettimään.

Vihdoinkin on koittanut aika toteuttaa matkahaaveet. Kaipasitpa sitten arkea pakoon vuorille tai paratiisisaarelle, me autamme sinua toteuttamaan villeimmätkin unelmasi. Varausehtoja sovelletaan.

Kapkaupunki – Matkat

Onko seuraava kohteesi mahdollisesti Kapkaupunki? Loma on hyvä aloittaa tutustumalla kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin. Jos mietit, mitä ne ovat, ebookers auttaa mielellään.

Kun ottaa huomioon, että tämän alueen asukasluku on 3 400 000, uusiin ihmisiin tutustuminen ei voi olla vaikeaa!

Kapkaupunki sijaitsee 50 km:n etäisyydellä naapurikaupungista, joka on Grotto Bay, ja 1 300 km:n matkan päässä maan pääkaupungista (Pretoria).

Jos Kapkaupunki on sinulle tuttu paikannimi, niin varmasti ovat sen nähtävyydetkin Pöytävuori ja Victoria and Alfred Waterfront (satama-alue). Miksi et siis ottaisi tilaisuudesta vaarin nähdä ne omin silmin?

Ratanga Junction ja World of Birds (lintutarha) ovat paikkoja, joissa koko perheellä on taatusti kivaa. Redberry Farm ja Cape Town Film Studios ovat hyviä kohteita, jos kaipaat vähän lisää jännitystä.

Two Oceans Aquarium (akvaario) on paikka, joka on kuin sukeltaisi valtameren aaltoihin riisumatta vaatteita. Täällä voit kohdata kasvokkain monenlaisia mielenkiintoisia veden alla viihtyviä otuksia.

Monkey Town Primate Centre on täydellinen paikka kohdata monien eläinlajien edustajia ja saada tietää, miten niitä hoidetaan. Täällä vietetty päivä tulee avaamaan koko perheen silmät.

Newlands Brewery on paikka, jonne suunnata muutamalle lasilliselle koko kaveriporukan voimin. Sen hanaoluiden valikoima on niin mielenkiintoinen, että varatkaa sen tutkimiseen riittävästi aikaa!

Oletko ihminen, joka ei voi vastustaa moottorien pärinää ja renkaiden kirskunaa? Siinä tapauksessa Killarney Race Circuit on sinulle täydellinen paikka, jossa voit viettää kierroksia nostattavan iltapäivän.

Erotatko pinot noirin ja shirazin toisistaan? Olit sitten asiantuntija tai innokas noviisi, Spierin viinitarha ja Zevenwacht Wine Estate ovat paikkoja, joissa voit oppia uutta paikallisista sekoituksista. Vergelegen Wine Estate (viinitila) ja Steenberg Wine Estate (viinitila) ovat suosittuja pistäytymispaikkoja, joissa voit saada syvällisempää tietoa seudun viiniperinteestä.

Etsitkö korkeita panoksia ja ainutlaatuista ilmapiiriä? Me löydämme sen puolestasi. GrandWest Casino & Entertainment World on paras paikka aloittaa villi ilta koko matkaseurueen voimin.

Tällä alueella kasvien kerääminen otetaan tosissaan, joten täällä on laaja valikoima paikkoja, joihin voit mennä katselemaan sekä paikallisesta että kansainvälisestä ympäristöstä kotoisin olevia kasveja. Kirstenboschin kansallinen kasvitieteellinen puutarha ja Arderne Gardens värikkäine puutarhoineen ovat kävelypaikkoja, joissa ei kannata jättää käymättä. Jos tahdot nähdä lisää eksoottisia kasveja, University of Stellenbosch Botanical Garden ja Butterfly World Tropical Garden ovat myös ainutlaatuisia paikkoja.

Kun sinun täytyy paeta hetkeksi pois suurkaupungin sykkeestä, vetäydy johonkin urbaaneista keitaista, joita ovat muun muassa Company's Garden ja Constantiaberg. De Waal Park ja Green Point Park ovat kaksi paikkaa lisää, joissa pääset nauttimaan luonnon vihreydestä.

Kuljeskele pitkin järven rantaa ja katsele samalla vedessä asustelevien lintujen puuhia kohteessa Eskom Palmiet Visitor Centre.

Mikään loma ei ole täydellinen, jos siihen ei kuulu retkeä meren rannalle! Kokoa siis matkaseurueesi yhteen, nappaa mukaan joitain pelejä ja vietä virkistävä päivä kohteissa Boulders Beach (ranta) ja Sunset Beach. Voit halutessasi myös lähteä iltapäiväkävelylle rantaviivaa pitkin kohteissa Dolphinin ranta ja Camps Bay Beach

Laita jalkaasi vaelluskengät ja ota suunta kohti seikkailua. Täällä on useita luonnonsuojelualueita, jotka odottavat löytäjäänsä. Raikas ilma ja upea luonto kohteissa Hyväntoivonniemi ja Robben Island (historiallinen vankilasaari) saavat olon tuntumaan hetkessä virkeämmältä. Pari muuta vierailun arvoista luontokohdetta ovat Signal Hill (kukkula) ja Lions Head (vuori).

Jos haluat laajentaa maailmankuvaasi tai vaihtoehtoisesti löytää tekemistä sateisena päivänä, valitse vierailukohteeksi District Six Museum (museo) ja South African Jewish Museum (juutalaismuseo). Osallistu opastetulle kierrokselle tai tutustu mielenkiintoisiin näyttelyihin itseksesi. Gold of Africa Museum (museo) ja South African Missionary Meeting House Museum (museo) ovat myös kiinnostavia vierailukohteita museoita rakastaville.

Lähde tutustumisretkelle paikkaan Union Castle House, joka esittelee seudun merenkulun historiaa.

Alueen museoiden, kuten South African Astronomical Observatory ja Cape Town Science Centre, vaikuttavat tieteellisten esineiden kokoelmat tarjoavat uusia näkökulmia. Jos haluat oppia vielä lisää tieteen kiehtovasta maailmasta, valitse vierailukohteeksi Bishopsford Bonsai Nursery. Tarkista, järjestetäänkö parhaillaan mitään vaihtuvia näyttelyitä.

On ihmeellistä, miten suuren määrän kiehtovia esineitä eri puolilta maapalloa Cape Town Museum ja Slave Lodge (museo) ovat onnistuneet kokoamaan pariin rakennukseen. Käynti kummassa museossa tahansa antaa mielenkiintoista tutkittavaa koko päiväksi. Jos haluat tutkia lisää luonnon- ja kulttuurihistorian aarteita ja ihmeitä, myös South African Museum and Planetarium kuuluu tutustumisen arvoisiin kohteisiin.

Näin monen hienon taidenäyttelyn joukosta valitseminen voi olla haastavaa. Kannattaakin yrittää vierailla mahdollisimman monessa kohteessa ja suunnistaa ensimmäiseksi esimerkiksi kohteisiin South African National Gallery (museo) tai Vanha kaupungintalo. Jos tahdot nähdä lisää taidetta, What If The World ja Irma Stern Museum ovat myös taiteenystävän mieleen.

Bo Kaapin museo ja Rhodes Cottage Museum tarjoavat katsauksen siihen, mikä vaikutus tämän alueen menneillä tapahtumilla ja ihmisillä oli koko maalle tai jopa koko maailmalle. Hout Bay Museum ja Iziko Social History Resource Centre antavat mahdollisuuden tutustua myös todella kiinnostaviin näyttelyihin, joiden myötä menneisyys herää henkiin.

Saadaksesi selville ja tunteaksesi seudun historiaa todella hyvin, varaa päivä aikaa käydäksesi ihmettelemässä kohteissa Kellotorni ja Kapkaupungin yliopisto. Jos sinun on pakko tietää lisää, Rhodesin muistomerkki ja Etelä-Afrikan parlamentti maksavat myös vaivan.

Chavonnes Battery Museum on upea puolustuslinnake. Voit oppia enemmän siellä käytetyistä, varsin älykkäistä puolustusmenetelmistä ja päästää mielikuvituksesi irti kuvitellessasi piirityksiä ja muita konflikteja jotka käytiin aivan jalkojesi alla.

Hyvän toivon linna vahvoine muureineen ja korkeuteen kohoavine torneineen on vaikuttava kohde. Ihaile sen sisätiloja, sulje vähäksi aikaa silmäsi ja kuvittele, miltä se on näyttänyt menneinä aikoina.

Haluatko tutustua matkallasi myös hengellisiin asioihin? Pyhän Yrjön katedraali ja Groote Kerk (kirkko) ovat silloin hyviä tutustumiskohteita. Palm Tree Mosque ja Auwal Mosque ovat myös paikkoja, joilla on suuri merkitys kaupungin uskonnolliselle identiteetille.

Kun matkustat, muista, että joskus tuntemattomammat nähtävyydet ovat niitä, joita muistelet vielä kotonakin. Kaksi sellaista näkemisen arvoista paikkaa täällä ovat Hout Bay Beach ja Big Bay Beach. South Africa Library (kirjasto) ja Van Ryn Brandy Cellar ovat myös varteenotettavia vaihtoehtoja.

Kapkaupunki – Hotellit

Varmista paras majoitus vaivattomasti. Valittavanasi on yli 424 ebookersin matkaoppaan tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa riittää.

Kuka väittää, että ystävällisestä palvelusta pitää aina maksaa maltaita? Cape Town Palms ja The Backpack - Hostel mahdollistavat yöpymisen mukavassa ympäristössä kohtuulliseen hintaan. Haluaisitko ehkä kuitenkin hemmotella itseäsi oikein kunnolla? Ammattitaitoinen henkilökunta majoitusliikkeissä Ellerman House ja One&Only Cape Town tekee siitä mahdollista.

Mikään kohteeseen Kapkaupunki suuntautuva matka ei tunnu täydelliseltä ilman kunnollista tutustumista päänähtävyyksiin, joihin kuuluu Victoria and Alfred Waterfront (satama-alue). Sekä Cape Grace Hotel että The Table Bay Hotel sijaitsevat kumpikin niin lähellä, että voit kulkea sinne jalan.

Löydä halvat kohteen Kapkaupunki matkat 2021 

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Kapkaupunki. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Kapkaupunki lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! 

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Kapkaupunki?

Juuri nyt kohteeseen Kapkaupunki saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Kapkaupunki itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Kapkaupunki ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Kapkaupunki matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Kapkaupunki löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen. Tutustu matkatarjouksiin ja varaa matkasi jo tänään! 

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Kapkaupunki?

Kohteen Kapkaupunki suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Kapkaupunki halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Kapkaupunki

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Kapkaupunki
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suosituimmat aktiviteetit – Kapkaupunki

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.