Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Kapkaupunki – Matkat

Onko seuraava kohteesi mahdollisesti Kapkaupunki? Loma on hyvä aloittaa tutustumalla kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin. Jos mietit, mitä ne ovat, ebookers auttaa mielellään.

Kapkaupunki – Lennot ja hotelli

Voisiko Kapkaupunki olla ihanteellinen rentoutumispaikka sinulle ja perheellesi? Ebookers-tiimi haluaa tehdä haaveistasi totta. Unelmiesi matka odottaa aivan nurkan takana.

Voit säästää jopa 7.7%^, kun päätät ostaa meiltä lentoliput ja hotellit samassa paketissa.

Pakene arjen rutiineja parilla napsautuksella. Valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituspaikkaa ympäri maailmaa, joten unohtumattomat elämykset odottavat aivan nurkan takana.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman tarjouksen jossakin muualla kahden vuorokauden kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme sinulle tarjousten välisen erotuksen. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin miettimään.

Vihdoinkin on koittanut aika toteuttaa matkahaaveet. Kaipasitpa sitten arkea pakoon vuorille tai paratiisisaarelle, me autamme sinua toteuttamaan villeimmätkin unelmasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Kapkaupunki – Matkat

Kun ottaa huomioon, että tämän alueen asukasluku on 3 400 000, uusiin ihmisiin tutustuminen ei voi olla vaikeaa!

Kapkaupunki sijaitsee 50 km:n etäisyydellä naapurikaupungista, joka on Grotto Bay, ja 1 300 km:n matkan päässä maan pääkaupungista (Pretoria).

Jos Kapkaupunki on sinulle tuttu paikannimi, niin varmasti ovat sen nähtävyydetkin Pöytävuori ja Victoria and Alfred Waterfront (satama-alue). Miksi et siis ottaisi tilaisuudesta vaarin nähdä ne omin silmin?

Ratanga Junction ja World of Birds (lintutarha) ovat paikkoja, joissa koko perheellä on taatusti kivaa. Redberry Farm ja Cape Town Film Studios ovat hyviä kohteita, jos kaipaat vähän lisää jännitystä.

Two Oceans Aquarium (akvaario) on paikka, joka on kuin sukeltaisi valtameren aaltoihin riisumatta vaatteita. Täällä voit kohdata kasvokkain monenlaisia mielenkiintoisia veden alla viihtyviä otuksia.

Monkey Town Primate Centre on täydellinen paikka kohdata monien eläinlajien edustajia ja saada tietää, miten niitä hoidetaan. Täällä vietetty päivä tulee avaamaan koko perheen silmät.

Newlands Brewery on paikka, jonne suunnata muutamalle lasilliselle koko kaveriporukan voimin. Sen hanaoluiden valikoima on niin mielenkiintoinen, että varatkaa sen tutkimiseen riittävästi aikaa!

Oletko ihminen, joka ei voi vastustaa moottorien pärinää ja renkaiden kirskunaa? Siinä tapauksessa Killarney Race Circuit on sinulle täydellinen paikka, jossa voit viettää kierroksia nostattavan iltapäivän.

Erotatko pinot noirin ja shirazin toisistaan? Olit sitten asiantuntija tai innokas noviisi, Spierin viinitarha ja Zevenwacht Wine Estate ovat paikkoja, joissa voit oppia uutta paikallisista sekoituksista. Vergelegen Wine Estate (viinitila) ja Steenberg Wine Estate (viinitila) ovat suosittuja pistäytymispaikkoja, joissa voit saada syvällisempää tietoa seudun viiniperinteestä.

Etsitkö korkeita panoksia ja ainutlaatuista ilmapiiriä? Me löydämme sen puolestasi. GrandWest Casino & Entertainment World on paras paikka aloittaa villi ilta koko matkaseurueen voimin.

Tällä alueella kasvien kerääminen otetaan tosissaan, joten täällä on laaja valikoima paikkoja, joihin voit mennä katselemaan sekä paikallisesta että kansainvälisestä ympäristöstä kotoisin olevia kasveja. Kirstenboschin kansallinen kasvitieteellinen puutarha ja Arderne Gardens värikkäine puutarhoineen ovat kävelypaikkoja, joissa ei kannata jättää käymättä. Jos tahdot nähdä lisää eksoottisia kasveja, University of Stellenbosch Botanical Garden ja Butterfly World Tropical Garden ovat myös ainutlaatuisia paikkoja.

Kun sinun täytyy paeta hetkeksi pois suurkaupungin sykkeestä, vetäydy johonkin urbaaneista keitaista, joita ovat muun muassa Company's Garden ja Constantiaberg. De Waal Park ja Green Point Park ovat kaksi paikkaa lisää, joissa pääset nauttimaan luonnon vihreydestä.

Kuljeskele pitkin järven rantaa ja katsele samalla vedessä asustelevien lintujen puuhia kohteessa Eskom Palmiet Visitor Centre.

Mikään loma ei ole täydellinen, jos siihen ei kuulu retkeä meren rannalle! Kokoa siis matkaseurueesi yhteen, nappaa mukaan joitain pelejä ja vietä virkistävä päivä kohteissa Boulders Beach (ranta) ja Sunset Beach. Voit halutessasi myös lähteä iltapäiväkävelylle rantaviivaa pitkin kohteissa Dolphinin ranta ja Camps Bay Beach

Laita jalkaasi vaelluskengät ja ota suunta kohti seikkailua. Täällä on useita luonnonsuojelualueita, jotka odottavat löytäjäänsä. Raikas ilma ja upea luonto kohteissa Hyväntoivonniemi ja Robben Island (historiallinen vankilasaari) saavat olon tuntumaan hetkessä virkeämmältä. Pari muuta vierailun arvoista luontokohdetta ovat Signal Hill (kukkula) ja Lions Head (vuori).

Jos haluat laajentaa maailmankuvaasi tai vaihtoehtoisesti löytää tekemistä sateisena päivänä, valitse vierailukohteeksi District Six Museum (museo) ja South African Jewish Museum (juutalaismuseo). Osallistu opastetulle kierrokselle tai tutustu mielenkiintoisiin näyttelyihin itseksesi. Gold of Africa Museum (museo) ja South African Missionary Meeting House Museum (museo) ovat myös kiinnostavia vierailukohteita museoita rakastaville.

Lähde tutustumisretkelle paikkaan Union Castle House, joka esittelee seudun merenkulun historiaa.

Alueen museoiden, kuten South African Astronomical Observatory ja Cape Town Science Centre, vaikuttavat tieteellisten esineiden kokoelmat tarjoavat uusia näkökulmia. Jos haluat oppia vielä lisää tieteen kiehtovasta maailmasta, valitse vierailukohteeksi Bishopsford Bonsai Nursery. Tarkista, järjestetäänkö parhaillaan mitään vaihtuvia näyttelyitä.

On ihmeellistä, miten suuren määrän kiehtovia esineitä eri puolilta maapalloa Cape Town Museum ja Slave Lodge (museo) ovat onnistuneet kokoamaan pariin rakennukseen. Käynti kummassa museossa tahansa antaa mielenkiintoista tutkittavaa koko päiväksi. Jos haluat tutkia lisää luonnon- ja kulttuurihistorian aarteita ja ihmeitä, myös South African Museum and Planetarium kuuluu tutustumisen arvoisiin kohteisiin.

Näin monen hienon taidenäyttelyn joukosta valitseminen voi olla haastavaa. Kannattaakin yrittää vierailla mahdollisimman monessa kohteessa ja suunnistaa ensimmäiseksi esimerkiksi kohteisiin South African National Gallery (museo) tai Vanha kaupungintalo. Jos tahdot nähdä lisää taidetta, What If The World ja Irma Stern Museum ovat myös taiteenystävän mieleen.

Bo Kaapin museo ja Rhodes Cottage Museum tarjoavat katsauksen siihen, mikä vaikutus tämän alueen menneillä tapahtumilla ja ihmisillä oli koko maalle tai jopa koko maailmalle. Hout Bay Museum ja Iziko Social History Resource Centre antavat mahdollisuuden tutustua myös todella kiinnostaviin näyttelyihin, joiden myötä menneisyys herää henkiin.

Saadaksesi selville ja tunteaksesi seudun historiaa todella hyvin, varaa päivä aikaa käydäksesi ihmettelemässä kohteissa Kellotorni ja Kapkaupungin yliopisto. Jos sinun on pakko tietää lisää, Rhodesin muistomerkki ja Etelä-Afrikan parlamentti maksavat myös vaivan.

Chavonnes Battery Museum on upea puolustuslinnake. Voit oppia enemmän siellä käytetyistä, varsin älykkäistä puolustusmenetelmistä ja päästää mielikuvituksesi irti kuvitellessasi piirityksiä ja muita konflikteja jotka käytiin aivan jalkojesi alla.

Hyvän toivon linna vahvoine muureineen ja korkeuteen kohoavine torneineen on vaikuttava kohde. Ihaile sen sisätiloja, sulje vähäksi aikaa silmäsi ja kuvittele, miltä se on näyttänyt menneinä aikoina.

Haluatko tutustua matkallasi myös hengellisiin asioihin? Pyhän Yrjön katedraali ja Groote Kerk (kirkko) ovat silloin hyviä tutustumiskohteita. Palm Tree Mosque ja Auwal Mosque ovat myös paikkoja, joilla on suuri merkitys kaupungin uskonnolliselle identiteetille.

Kun matkustat, muista, että joskus tuntemattomammat nähtävyydet ovat niitä, joita muistelet vielä kotonakin. Kaksi sellaista näkemisen arvoista paikkaa täällä ovat Hout Bay Beach ja Big Bay Beach. South Africa Library (kirjasto) ja Van Ryn Brandy Cellar ovat myös varteenotettavia vaihtoehtoja.

Kapkaupunki – Hotellit

Varmista paras majoitus vaivattomasti. Valittavanasi on yli 424 ebookersin matkaoppaan tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa riittää.

Kuka väittää, että ystävällisestä palvelusta pitää aina maksaa maltaita? Cape Town Palms ja The Backpack - Hostel mahdollistavat yöpymisen mukavassa ympäristössä kohtuulliseen hintaan. Haluaisitko ehkä kuitenkin hemmotella itseäsi oikein kunnolla? Ammattitaitoinen henkilökunta majoitusliikkeissä Ellerman House ja One&Only Cape Town tekee siitä mahdollista.

Mikään kohteeseen Kapkaupunki suuntautuva matka ei tunnu täydelliseltä ilman kunnollista tutustumista päänähtävyyksiin, joihin kuuluu Victoria and Alfred Waterfront (satama-alue). Sekä Cape Grace Hotel että The Table Bay Hotel sijaitsevat kumpikin niin lähellä, että voit kulkea sinne jalan.

Löydä halvat matkat kohteeseen Kapkaupunki

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Kapkaupunki. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Kapkaupunki lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Kapkaupunki?

Juuri nyt kohteeseen Kapkaupunki saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Kapkaupunki itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Kapkaupunki ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Kapkaupunki matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Kapkaupunki löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Kapkaupunki?

Kohteen Kapkaupunki suosituimmat kuukaudet ovat tammikuu, maaliskuu, helmikuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Kapkaupunki halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kapkaupunki

91 €
The Bay Hotel

The Bay Hotel

4.5 kautta 5.0 69 Victoria Road, Camps Bay, Kapkaupunki, Western Cape
The Bay Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Camps Bay Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 4 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 78 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.
Hae hinnat
The Table Bay Hotel

The Table Bay Hotel

5.0 kautta 5.0 Quay 6 Victoria & Alfred, Kapkaupunki, Western Cape
The Table Bay Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta V&A Waterfront. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 329 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Belmond Mount Nelson Hotel

Belmond Mount Nelson Hotel

5.0 kautta 5.0 76 Orange Street, Kapkaupunki, Western Cape
Belmond Mount Nelson Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kloof Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 1899 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 198 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
759 €
One&Only Cape Town

One&Only Cape Town

5.0 kautta 5.0 Dock Road, V & A Waterfront, Kapkaupunki, Western Cape
One&Only Cape Town on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Two Oceans Aquarium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 131 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
52 €
The Onyx Apartment Hotel

The Onyx Apartment Hotel

4.0 kautta 5.0 57 Heerengracht Street, Kapkaupunki, Western Cape
The Onyx Apartment Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Long Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 101 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
44 €
DoubleTree by Hilton Hotel Cape Town - Upper Eastside

DoubleTree by Hilton Hotel Cape Town - Upper Eastside

4.0 kautta 5.0 31 Brickfield Road, Woodstock, Kapkaupunki, Western Cape
DoubleTree by Hilton Hotel Cape Town - Upper Eastside on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta District 6. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 183 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja LCD-television.
64 €
Radisson Blu Hotel & Residence, Cape Town

Radisson Blu Hotel & Residence, Cape Town

4.0 kautta 5.0 22 Riebeek Street, Kapkaupunki, Western Cape
Radisson Blu Hotel & Residence, Cape Town on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Long Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 230 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
62 €
Protea Hotel by Marriott Cape Town Waterfront Breakwater Lodge

Protea Hotel by Marriott Cape Town Waterfront Breakwater Lodge

3.0 kautta 5.0 Portswood Road, V&A Waterfront, Kapkaupunki, Western Cape
Protea Hotel by Marriott Cape Town Waterfront Breakwater Lodge on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja V&A Waterfront on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 191 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Mandela Rhodes Place Hotel

Mandela Rhodes Place Hotel

4.0 kautta 5.0 Corner of Burg & Wale Street, Kapkaupunki, Western Cape
Mandela Rhodes Place Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Long Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 46 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
42 €
Hippo Boutique Hotel

Hippo Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 5-9 Park Road, Gardens, Kapkaupunki, Western Cape
Hippo Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kloof Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja 5 baaria. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 25 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja satelliittikanavat.

Halvat meno-paluu lennot Kapkaupunki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kapkaupunki

Katso kaikki kohteen Kapkaupunki vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Kapkaupunki

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Kapkaupunki

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.