Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen Kapkaupunki

Kapkaupunki – Matkat

Onko seuraava kohteesi mahdollisesti Kapkaupunki? Loma on hyvä aloittaa tutustumalla kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin. Jos mietit, mitä ne ovat, ebookers auttaa mielellään.

Kapkaupunki – Lennot ja hotelli

Tarkkaan suunnitelluista unelmalomista nopeisiin pikapyrähdyksiin – ebookers räätälöi kaikki lennot, hotellihuoneet ja retket sinun yksilöllisiin tarpeisiisi.

Kaikkihan me tykkäämme tarjouksista, vai mitä? Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, voit säästää jopa 9%*.

Jätä arkinen aherrus taaksesi yhdellä klikkauksella. Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja 500 000 majoituspaikkaa ympäri maailmaa, joten unohtumattomat elämykset odottavat aivan nurkan takana.

Hintatakuu on seuraavanlainen: kun olet ensin varannut matkapaketin ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden sisällä, pistämme paremmaksi maksamalla erotuksen takaisin. Miksi enää jahkailisit?

Nyt on koittanut oikea hetki! Anna sisäisen seikkailijasi tulla esiin. Joka maailmankolkassa on jännittäviä elämyksiä ja uutta nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua lomasuunnitelmissasi. Varausehtoja sovelletaan.

Kapkaupunki – Matkat

Kun ottaa huomioon, että tämän alueen asukasluku on 3 400 000, uusiin ihmisiin tutustuminen ei voi olla vaikeaa!

Kapkaupunki sijaitsee 50 km:n etäisyydellä naapurikaupungista, joka on Grotto Bay, ja 1 300 km:n matkan päässä maan pääkaupungista (Pretoria).

Jos Kapkaupunki on sinulle tuttu paikannimi, niin varmasti ovat sen nähtävyydetkin Pöytävuori ja Victoria and Alfred Waterfront (satama-alue). Miksi et siis ottaisi tilaisuudesta vaarin nähdä ne omin silmin?

Ratanga Junction ja World of Birds (lintutarha) ovat paikkoja, joissa koko perheellä on taatusti kivaa. Redberry Farm ja Cape Town Film Studios ovat hyviä kohteita, jos kaipaat vähän lisää jännitystä.

Two Oceans Aquarium (akvaario) on paikka, joka on kuin sukeltaisi valtameren aaltoihin riisumatta vaatteita. Täällä voit kohdata kasvokkain monenlaisia mielenkiintoisia veden alla viihtyviä otuksia.

Monkey Town Primate Centre on täydellinen paikka kohdata monien eläinlajien edustajia ja saada tietää, miten niitä hoidetaan. Täällä vietetty päivä tulee avaamaan koko perheen silmät.

Newlands Brewery on paikka, jonne suunnata muutamalle lasilliselle koko kaveriporukan voimin. Sen hanaoluiden valikoima on niin mielenkiintoinen, että varatkaa sen tutkimiseen riittävästi aikaa!

Oletko ihminen, joka ei voi vastustaa moottorien pärinää ja renkaiden kirskunaa? Siinä tapauksessa Killarney Race Circuit on sinulle täydellinen paikka, jossa voit viettää kierroksia nostattavan iltapäivän.

Erotatko pinot noirin ja shirazin toisistaan? Olit sitten asiantuntija tai innokas noviisi, Spierin viinitarha ja Zevenwacht Wine Estate ovat paikkoja, joissa voit oppia uutta paikallisista sekoituksista. Vergelegen Wine Estate (viinitila) ja Steenberg Wine Estate (viinitila) ovat suosittuja pistäytymispaikkoja, joissa voit saada syvällisempää tietoa seudun viiniperinteestä.

Etsitkö korkeita panoksia ja ainutlaatuista ilmapiiriä? Me löydämme sen puolestasi. GrandWest Casino & Entertainment World on paras paikka aloittaa villi ilta koko matkaseurueen voimin.

Tällä alueella kasvien kerääminen otetaan tosissaan, joten täällä on laaja valikoima paikkoja, joihin voit mennä katselemaan sekä paikallisesta että kansainvälisestä ympäristöstä kotoisin olevia kasveja. Kirstenboschin kansallinen kasvitieteellinen puutarha ja Arderne Gardens värikkäine puutarhoineen ovat kävelypaikkoja, joissa ei kannata jättää käymättä. Jos tahdot nähdä lisää eksoottisia kasveja, University of Stellenbosch Botanical Garden ja Butterfly World Tropical Garden ovat myös ainutlaatuisia paikkoja.

Kun sinun täytyy paeta hetkeksi pois suurkaupungin sykkeestä, vetäydy johonkin urbaaneista keitaista, joita ovat muun muassa Company's Garden ja Constantiaberg. De Waal Park ja Green Point Park ovat kaksi paikkaa lisää, joissa pääset nauttimaan luonnon vihreydestä.

Kuljeskele pitkin järven rantaa ja katsele samalla vedessä asustelevien lintujen puuhia kohteessa Eskom Palmiet Visitor Centre.

Mikään loma ei ole täydellinen, jos siihen ei kuulu retkeä meren rannalle! Kokoa siis matkaseurueesi yhteen, nappaa mukaan joitain pelejä ja vietä virkistävä päivä kohteissa Boulders Beach (ranta) ja Sunset Beach. Voit halutessasi myös lähteä iltapäiväkävelylle rantaviivaa pitkin kohteissa Dolphinin ranta ja Camps Bay Beach

Laita jalkaasi vaelluskengät ja ota suunta kohti seikkailua. Täällä on useita luonnonsuojelualueita, jotka odottavat löytäjäänsä. Raikas ilma ja upea luonto kohteissa Hyväntoivonniemi ja Robben Island (historiallinen vankilasaari) saavat olon tuntumaan hetkessä virkeämmältä. Pari muuta vierailun arvoista luontokohdetta ovat Signal Hill (kukkula) ja Lions Head (vuori).

Jos haluat laajentaa maailmankuvaasi tai vaihtoehtoisesti löytää tekemistä sateisena päivänä, valitse vierailukohteeksi District Six Museum (museo) ja South African Jewish Museum (juutalaismuseo). Osallistu opastetulle kierrokselle tai tutustu mielenkiintoisiin näyttelyihin itseksesi. Gold of Africa Museum (museo) ja South African Missionary Meeting House Museum (museo) ovat myös kiinnostavia vierailukohteita museoita rakastaville.

Lähde tutustumisretkelle paikkaan Union Castle House, joka esittelee seudun merenkulun historiaa.

Alueen museoiden, kuten South African Astronomical Observatory ja Cape Town Science Centre, vaikuttavat tieteellisten esineiden kokoelmat tarjoavat uusia näkökulmia. Jos haluat oppia vielä lisää tieteen kiehtovasta maailmasta, valitse vierailukohteeksi Bishopsford Bonsai Nursery. Tarkista, järjestetäänkö parhaillaan mitään vaihtuvia näyttelyitä.

On ihmeellistä, miten suuren määrän kiehtovia esineitä eri puolilta maapalloa Cape Town Museum ja Slave Lodge (museo) ovat onnistuneet kokoamaan pariin rakennukseen. Käynti kummassa museossa tahansa antaa mielenkiintoista tutkittavaa koko päiväksi. Jos haluat tutkia lisää luonnon- ja kulttuurihistorian aarteita ja ihmeitä, myös South African Museum and Planetarium kuuluu tutustumisen arvoisiin kohteisiin.

Näin monen hienon taidenäyttelyn joukosta valitseminen voi olla haastavaa. Kannattaakin yrittää vierailla mahdollisimman monessa kohteessa ja suunnistaa ensimmäiseksi esimerkiksi kohteisiin South African National Gallery (museo) tai Vanha kaupungintalo. Jos tahdot nähdä lisää taidetta, What If The World ja Irma Stern Museum ovat myös taiteenystävän mieleen.

Bo Kaapin museo ja Rhodes Cottage Museum tarjoavat katsauksen siihen, mikä vaikutus tämän alueen menneillä tapahtumilla ja ihmisillä oli koko maalle tai jopa koko maailmalle. Hout Bay Museum ja Iziko Social History Resource Centre antavat mahdollisuuden tutustua myös todella kiinnostaviin näyttelyihin, joiden myötä menneisyys herää henkiin.

Saadaksesi selville ja tunteaksesi seudun historiaa todella hyvin, varaa päivä aikaa käydäksesi ihmettelemässä kohteissa Kellotorni ja Kapkaupungin yliopisto. Jos sinun on pakko tietää lisää, Rhodesin muistomerkki ja Etelä-Afrikan parlamentti maksavat myös vaivan.

Chavonnes Battery Museum on upea puolustuslinnake. Voit oppia enemmän siellä käytetyistä, varsin älykkäistä puolustusmenetelmistä ja päästää mielikuvituksesi irti kuvitellessasi piirityksiä ja muita konflikteja jotka käytiin aivan jalkojesi alla.

Hyvän toivon linna vahvoine muureineen ja korkeuteen kohoavine torneineen on vaikuttava kohde. Ihaile sen sisätiloja, sulje vähäksi aikaa silmäsi ja kuvittele, miltä se on näyttänyt menneinä aikoina.

Haluatko tutustua matkallasi myös hengellisiin asioihin? Pyhän Yrjön katedraali ja Groote Kerk (kirkko) ovat silloin hyviä tutustumiskohteita. Palm Tree Mosque ja Auwal Mosque ovat myös paikkoja, joilla on suuri merkitys kaupungin uskonnolliselle identiteetille.

Kun matkustat, muista, että joskus tuntemattomammat nähtävyydet ovat niitä, joita muistelet vielä kotonakin. Kaksi sellaista näkemisen arvoista paikkaa täällä ovat Hout Bay Beach ja Big Bay Beach. South Africa Library (kirjasto) ja Van Ryn Brandy Cellar ovat myös varteenotettavia vaihtoehtoja.

Kapkaupunki – Hotellit

Varmista paras majoitus vaivattomasti. Valittavanasi on yli 424 ebookersin matkaoppaan tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa riittää.

Kuka väittää, että ystävällisestä palvelusta pitää aina maksaa maltaita? Cape Town Palms ja The Backpack - Hostel mahdollistavat yöpymisen mukavassa ympäristössä kohtuulliseen hintaan. Haluaisitko ehkä kuitenkin hemmotella itseäsi oikein kunnolla? Ammattitaitoinen henkilökunta majoitusliikkeissä Ellerman House ja One&Only Cape Town tekee siitä mahdollista.

Mikään kohteeseen Kapkaupunki suuntautuva matka ei tunnu täydelliseltä ilman kunnollista tutustumista päänähtävyyksiin, joihin kuuluu Victoria and Alfred Waterfront (satama-alue). Sekä Cape Grace Hotel että The Table Bay Hotel sijaitsevat kumpikin niin lähellä, että voit kulkea sinne jalan.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Kapkaupunki

Katso kaikki 6 aktiviteettia kohteessa Kapkaupunki

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kapkaupunki

Näytä kaikki 3 580 majoitusliikettä kohteessa Kapkaupunki
The Table Bay Hotel

The Table Bay Hotel

Quay 6 Victoria & Alfred, Kapkaupunki, Western Cape
  5.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  The Table Bay Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victoria and Alfred ...

  The Table Bay Hotel245 €

  The Table Bay Hotel245 €
  Road Lodge Cape Town International Airport

  Road Lodge Cape Town International Airport

  Adjoining BP Service & Filling Station, at Cape Town International Airport, Kapkaupunki, Western Cape
   2.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (24 arvostelua)

   Road Lodge Cape Town International Airport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta University of the Western Cape. ...

   Road Lodge Cape Town International Airport45 €

   Road Lodge Cape Town International Airport45 €
   AC Hotel by Marriott Cape Town Waterfront

   AC Hotel by Marriott Cape Town Waterfront

   Dockrail Road, Foreshore, Kapkaupunki, Western Cape
    3.5 kautta 5.0
     
     
    3,5/5 (2 arvostelua)

    AC Hotel by Marriott Cape Town Waterfront on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

    AC Hotel by Marriott Cape Town Waterfront100 €

    AC Hotel by Marriott Cape Town Waterfront100 €
    The Onyx Apartment Hotel

    The Onyx Apartment Hotel

    57 Heerengracht Street, Kapkaupunki, Western Cape
     4.0 kautta 5.0
      
      
     4,0/5 (1 arvostelua)

     The Onyx Apartment Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cape Town International ...

     The Onyx Apartment Hotel94 €

     The Onyx Apartment Hotel94 €
     The Commodore Hotel

     The Commodore Hotel

     Portswood Road, Portswood Square, V and A Waterfront, Kapkaupunki, Western Cape
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,2/5 (4 arvostelua)

      The Commodore Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Victoria and Alfred Waterfront on vain ...

      The Commodore Hotel158 €

      The Commodore Hotel158 €
      The Westin Cape Town

      The Westin Cape Town

      Convention Square, Lower Long Street, Kapkaupunki, Western Cape
       5.0 kautta 5.0
        
        
       4,7/5 (6 arvostelua)

       The Westin Cape Town on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Cape Town International Convention ...

       The Westin Cape Town148 €

       The Westin Cape Town148 €
       Hotel Verde

       Hotel Verde

       15 Michigan Street, Airport Industria, Kapkaupunki, Western Cape
        4.0 kautta 5.0
         
         
        4,4/5 (10 arvostelua)

        Hotel Verde on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta University of the Western Cape. Majoitusliike tarjoaa ...

        Hotel Verde93 €

        Hotel Verde93 €
        Taj Cape Town

        Taj Cape Town

        1 Wale Street, corner St Georges Mall, Kapkaupunki, Western Cape
         5.0 kautta 5.0
          
          
         4,7/5 (7 arvostelua)

         Taj Cape Town on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Greenmarket Square (tori). ...

         Taj Cape Town131 €

         Taj Cape Town131 €
         One&Only Cape Town

         One&Only Cape Town

         Dock Road, V & A Waterfront, Kapkaupunki, Western Cape
          5.0 kautta 5.0
           
           
          5,0/5 (5 arvostelua)

          One&Only Cape Town on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victoria and Alfred ...

          One&Only Cape Town614 €

          One&Only Cape Town614 €
          Belmond Mount Nelson Hotel

          Belmond Mount Nelson Hotel

          76 Orange Street, Kapkaupunki, Western Cape
           5.0 kautta 5.0
            
            
           5,0/5 (1 arvostelua)

           Belmond Mount Nelson Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kloof Street. ...

           Belmond Mount Nelson Hotel178 €

           Belmond Mount Nelson Hotel178 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.