Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Sharm El Sheikh

76 €
Hyatt Regency Sharm El Sheikh

Hyatt Regency Sharm El Sheikh

5.0 kautta 5.0 The Gardens Bay, Sharm el Sheikh, Janub Sinan kuvernoraatti
Hyatt Regency Sharm El Sheikh on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Naamanlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 432 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
77 €
Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh

Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh

5.0 kautta 5.0 Nabq Bay, Sharm el Sheikh, Janub Sinan kuvernoraatti
Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Nabq Bay on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 324 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja parvekkeen/pation.
159 €
Stella Di Mare Beach Hotel & Spa

Stella Di Mare Beach Hotel & Spa

5.0 kautta 5.0 Neama Bay, Sharm el Sheikh, Janub Sinan kuvernoraatti
Stella Di Mare Beach Hotel & Spa on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Naamanlahden ranta on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 290 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
95 €
Hilton Sharks Bay Resort

Hilton Sharks Bay Resort

4.0 kautta 5.0 Ras Nusrani Sharks Bay, Sharm el Sheikh, Janub Sinan kuvernoraatti
Hilton Sharks Bay Resort on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shark's Bay. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 629 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi lähdevesialtaan ja parvekkeen/pation.
43 €
Jolie Ville Royal Peninsula Hotel & Resort Sharm El Sheikh

Jolie Ville Royal Peninsula Hotel & Resort Sharm El Sheikh

5.0 kautta 5.0 Peace Road at Um Marikha Bay, Sharm el Sheikh, Janub Sinan kuvernoraatti
Jolie Ville Royal Peninsula Hotel & Resort Sharm El Sheikh on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Shark's Bay on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 319 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Naama Blue hotel

Naama Blue hotel

3.0 kautta 5.0 King Abdullah Street, Naama Bay, Sharm el Sheikh, Janub Sinan kuvernoraatti
Naama Blue hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Naamanlahti on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 baaria ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 114 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja jääkaapit.
82 €
Baron Palms Resort Sharm El Sheikh ( Adults Only)

Baron Palms Resort Sharm El Sheikh ( Adults Only)

5.0 kautta 5.0 Ras Nasrani, South Sinai, Sharm el Sheikh, Janub Sinan kuvernoraatti
Baron Palms Resort Sharm El Sheikh ( Adults Only) on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Shark's Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 230 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Rixos Premium Seagate Sharm El Sheikh - All Inclusive

Rixos Premium Seagate Sharm El Sheikh - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Nabq bay, Sharm el Sheikh, Janub Sinan kuvernoraatti
Rixos Premium Seagate Sharm El Sheikh - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nabq Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 783 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
71 €
Baron Resort Sharm El Sheikh

Baron Resort Sharm El Sheikh

5.0 kautta 5.0 Ras Nosrani Bay, Sharm el Sheikh, Janub Sinan kuvernoraatti
Baron Resort Sharm El Sheikh on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Shark's Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 356 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja tallelokeron.
Hae hinnat
Reef Oasis Beach Resort - All-Inclusive

Reef Oasis Beach Resort - All-Inclusive

4.0 kautta 5.0 Marine Sports Club Street, Sharm el Sheikh, Janub Sinan kuvernoraatti
Reef Oasis Beach Resort - All-Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hadaban ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 670 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LED-televisiot ja minibaarit.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Sharm El Sheikh

Katso kaikki kohteen Sharm El Sheikh vuokra-autot

Sharm el Sheikh – Matkat

On vaikea päättää, mihin nähtävyyteen tutustua ensin, jos kohteena on Sharm el Sheikh – lomat siellä tarjoavat ylen määrin nähtävää ja koettavaa. Vaikeinta onkin valikoida kaikki eri käyntikohteet reissuohjelmaa suunnitellessa.

Sharm El Sheikh – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki turistit ovat yksilöitä, ja siksi ebookers loihtii juuri sinulle ihanteellisen matkan. Lennoista yöpymisiin ja autonvuokrauksesta kiehtoviin retkiin – Sharm El Sheikh odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Jopa 7.7%^:n säästöt odottavat sinua, kun tilaat lennot ja majoitukset yhdessä.

Perehdy yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituspaikan kattavaan kansainväliseen valikoimaan. Matkusta tyylillä ja lepää, valitsitpa sitten minkä tahansa kohteen.

Haluatko olla varma, ennen kuin päätät? Varaa ensin pakettimatka ebookers-palvelusta. Jos satut löytämään jostakin edullisemman tarjouksen seuraavan 48 tunnin kuluessa, vastaamme siihen palauttamalla tarjousten välisen erotuksen tilillesi.

Kaiva matkalaukut kaapista, sillä on aika lähteä liikkeelle! Me autamme matkakuumeen parantamisessa – halusitpa sitten erämaan kuumuuteen tai vuoriston korkeuksiin, tai vaikkapa niiden väliin jääville uimarannoille.

Varausehtoja sovelletaan.

Sharm el Sheikh – Matkat

Koko maan pääkaupunki Kairo sijaitsee 380 km luoteeseen kohteesta Sharm el Sheikh. Dahab sitä vastoin löytyy paljon lähempää: sinne pääsee suuntaamalla 60 km pohjoiseen päin.

Tekeekö pikkuväki vanhemmat hulluiksi? Aqua Blue -vesipuisto on paikka, joka pitää lapset tyytyväisinä joksikin aikaa.

Ota suunnaksi Naama Bayn ranta tai Shark's Bayn ranta ja anna suolaisen meri-ilman sekä lintujen äänten rauhoittaa mielesi. Voit myös tehdä verkkaisen kävelyretken rantaviivaa pitkin kohteissa Montazahin ranta ja Hadaban ranta

Oletko valmis ikimuistoiseen seikkailuun luonnon helmassa? Nauti hiljaisesta ympäristöstä, puhtaasta ilmasta ja kauniista maisemista kohteissa Tiranin saari ja Nabqin suojelualue.

Tärkeänä merensuojelualueena tunnettu Ras Mohammedin kansallispuisto on loistava vierailukohde, sillä siellä voi tutustua mitä kummallisimpiin veden pinnan alla asusteleviin otuksiin.

Sharm el Sheikh tarjoaa turistille monenlaisia illanviettopaikkoja. Katso, mitä tapahtumia tunnettu SOHO Square järjestää paikalla ollessasi.

Sharm El Sheikhin golfkeskus on paikka, jonka väylillä voit päästä eroon stressistä, liikkua ja samalla nauttia elämästäsi vaikka koko iltapäivän.

Sharm el Sheikh – Hotellit

ebookers tarjoaa yli 129 hotellitietokantaan päivitettyä majoitusliikettä. Näin laajasta tarjonnasta sopivimman vaihtoehdon löytäminen on äärimmäisen helppoa.

Olipa haaveissasi yksinkertainen huone tai sviitti kaikkine palveluineen, tästä kaupungista löydät sinulla sopivan majoitusvaihtoehdon. Sharks Bay Umbi Diving Village (Sharks Bay) ja Aida 2 Hotel Naama Bay (Al Amir Abdallah St) mahdollistavat yöpymisen mukavassa ympäristössä edulliseen hintaan. Jos kuitenkin olet matkailija, joka tahtoo hemmotella itseään luksuksella maailmalla matkustaessaan, Four Seasons Resort Sharm EL Sheikh tai Royal Savoy Sharm El Sheikh voi sopia sinulle parhaiten.

Löydä halvat matkat kohteeseen Sharm El Sheikh

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Sharm El Sheikh. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Sharm El Sheikh lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Sharm El Sheikh?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Sharm El Sheikh maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Sharm El Sheikh itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Sharm El Sheikh ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Sharm El Sheikh matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Sharm El Sheikh löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Sharm El Sheikh?

Kohteen Sharm El Sheikh suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Sharm El Sheikh halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.