Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Johannesburg

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Johannesburg

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi JNB
Lennon hinta 415 €

Lennot Helsingistä Johannesburgiin

Johannesburg sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla, joten vuodenajat ovat siellä päinvastaiset kuin Suomessa. Lämpimintä on joulu-helmikuussa, jolloin myös lentojen hinnat halvimmillaan ja edestakaisen lennon saa napattua itselleen alta viidensadan euron. Mikä olisikaan sen parempaa piristystä keskelle pimeintä talvea kuin matka kesäiseen Etelä-Afrikkaan. Aloita siis seuraavan talvimatkasi suunnittelu jo tänään vertailemalla lentoja Helsingistä Johannesburgiin ebookersin sivuilla!

Suoria lentoja Helsingistä Johannesburgiin ei kulje, mutta yhden välilaskun lentoja operoivat muun muassa British Airways, KLM ja Iberia. BA lentää Lontoon kautta, jossa vaihtoaika saattaa lähennellä vuorokautta ja yöpyminen on tarpeen. Iberia puolestaan lentää Madridin kautta, missä vaihtoaika on mukavasti muutamia tunteja, jolloin edes pieni viivästyminen lähdössä ei haittaa, mutta jatkolentoa ei tarvitse myöskään odotella ikuisuuksia. Lennot kannattaa ostaa ajoissa, sillä parhaan hinnan saat varaamalla ne noin kaksi kuukautta ennen lähtöä. Viimeistään kannattaa olla liikkeellä paria viikkoa ennen haluttua lähtöpäivää, sillä sen jälkeen hinnat pompsahtavat äkkiä roimasti ylöspäin.

Vaikka matkaa Johannesburgiin kertyykin lähes 10 000 kilometriä, ei aikaeroväsymyksestä tarvitse kärsiä, sillä Johannesburgissa kello on vain tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Johannesburgin lentoasema

Johannesburgin kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös nimellä OR Tambon kansainvälinen lentoasema eteläafrikkalaisen kansalaisoikeusaktivistin Oliver Tambon mukaan. Matka kentältä Johannesburgiin taittuu parhaiten joko taksilla tai hotellin lentokenttäkuljetuksella. Sekä taksien että hotellikuljetusten lähtöpaikalle on kentällä selkeät opasteet, mutta ennen lähtöpaikalle suuntaamista kannattaa käydä kysymässä lisätietoja Airports Company South African infotiskiltä, joka löytyy lentoaseman terminaalista. Muista vaatia taksikuskia laittamaan mittari päälle, ettet joudu maksamaan liikaa. Älä myöskään luota ihmisiin, jotka tulevat oma-aloitteisesti tarjoamaan sinulle taksikyytiä, sillä kyseiset kuljetukset eivät ole virallisia takseja. Lentokentältä voi tietysti myös vuokrata itselleen auton, mikä saattaakin olla fiksu valinta: takseja ei nimittäin kaupungilta saa kättä heilauttamalla, vaan ne on tilattava etukäteen.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi terminaalia: T1 ja T2. Kummasta lentosi lähtee, riippuu lentoyhtiöstäsi. Tarkista siis lähtöterminaali lentoyhtiöltäsi tai lentoaseman verkkosivuilta ennen matkaa, jotta osaat suunnata heti oikeaan terminaaliin. Lentoasemalla on runsaasti pysäköintitilaa, joten oman auton saa varmasti parkkiin, mutta myös julkiset liikenneyhteydet toimivat erittäin hyvin. Helsingin keskustasta matka lentoasemalle taittuu bussilla 615 noin 45 minuutissa, lähijunalla I noin 30 minuutissa ja lähijunalla P 35 minuutissa. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuvat pääsevät lentoasemalle kätevästi suoraan monilla kaukoliikenteen busseilla ja uuden kehäradan ansiosta myös kaukoliikenteen junilla, joista voi vaihtaa paikallisjunaan. Hinnat oman auton pysäköinnille lähtevät hieman yli neljästäkymmenestä eurosta viikkoa kohden.

Etelä-Afrikassa sijaitsevassa Johannesburgissa on kesä, kun meillä on talvi. Lämpimintä siellä on siis joulu–helmikuussa, jolloin keskilämpötila on kahdenkymmenen asteen tuntumassa, ja kylmintä on vastaavasti meidän kesäkuukausinamme kesä–heinäkuussa, jolloin lämpötila saattaa painua lähelle nollaa tai jopa hieman sen alle.

Entisenä siirtomaana Etelä-Afrikan historia on monipuolinen ja alueen kiehtovaan menneisyyteen pääsee tutustumaan esimerkiksi Johannesburgin Apartheid-museossa sekä Nelson Mandelan entisessä kodissa Soweton kaupunginosassa. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen on myös parikymmentä kilometriä kaupungin ulkopuolella sijaitseva Unescon maailmanperintökohde Cradle of Humankind (suomeksi ”ihmiskunnan kehto”), josta on löydetty monia ihmissuvun historian kannalta tärkeitä nykyihmisten esi-isien fossiileita. Yli neljän miljoonan asukkaan kaupungista löytyy toki tehtävää, nähtävää ja shoppailtavaa niillekin, joita historia ei innosta. Johannesburg ei ole vielä joutunut massaturismin uhriksi, minkä ansiosta kaupungissa pääsee käsiksi paikalliseen elämänmenoon alusta alkaen.

Helsinki - Johannesburg Lennot FAQ

Lennot Helsinki – Johannesburg

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Johannesburg välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä luultavimmin lähtölentokenttäsi, jos olet lentämässä kohteiden Helsinki ja Johannesburg välillä. Kiinnostaako sinua tietää mille kentälle tulet laskeutumaan? Kenttä on mitä todennäköisemmin Johannesburg (JNB-O.R. Tambon kansainvälinen lentoasema).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Johannesburg välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatpa sitten hyvää asiakaspalvelua tai maistuvaa ruokaa, löydät monia lentoyhtiöitä, jotka lentävät kohteiden Helsinki ja Johannesburg välillä. American Airlines on usein matkustavien suosikki, joka liikennöi 61 lentoa joka kuukausi. Mutta mitä runsaammin vaihtoehtoja, sitä parempi. British Airways on toinen hyvämaineinen lentoyhtiö, joka liikennöi 30 lentoa kohteiden Helsinki ja Johannesburg välillä joka kuukausi. Minkä tahansa valinnan teetkin, lentosi tulee varmasti olemaan mukava.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Johannesburg välillä on?

5 jokapäiväistä lentoa välillä Helsinki – Johannesburg takaavat, että matkanteko kohteeseen Johannesburg ei jää vain haaveeksi.

Varatuimmat hotellit Johannesburg

Näytä kaikki 1 873 majoitusliikettä kohteessa Johannesburg
101 €
Southern Sun O.R. Tambo International Airport

Southern Sun O.R. Tambo International Airport

4.0 kautta 5.0
Southern Sun O.R. Tambo International Airport on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi International Terminal Duty Free Mall on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 366 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
105 €
City Lodge Hotel at OR Tambo International Airport

City Lodge Hotel at OR Tambo International Airport

3.0 kautta 5.0
City Lodge Hotel at OR Tambo International Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta International Terminal Duty Free Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 303 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
199 €
De Hoek Country Hotel

De Hoek Country Hotel

5.0 kautta 5.0
De Hoek Country Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 32 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.