Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Fès – Matkat

Ainutlaatuinen loma kohteessa Fès kannattaa kokea monestakin syystä – miksi et kaivaisi matkalaukkuja kaapista ja lähtisi nauttimaan uusista maisemista? Lue lisää, niin pääset tutustumaan kaupunkiin paremmin.

Fès – Lennot ja hotelli

Kaikki matkailijat ovat erilaisia, ja siksi ebookers räätälöi juuri sinun unelmiesi mukaisen matkan. Lennoista majoitukseen ja vuokra-autosta erikoisretkiin – Fès odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Kuka ei huolisi alennusta? Jos varaat kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, hinnanalennus on jopa 10 %.

Toteuta unelmiesi matka valitsemalla haluamasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituspaikan joukosta.

Jos haluat olla varma, että saat hyvän tarjouksen, älä ota turhaa stressiä. ebookers-hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos lento- ja hotellipaketin varattuasi huomaat jossakin muualla edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä, me vastaamme siihen ja palautamme hintojen välisen erotuksen tilillesi.

Etsitpä sitten vilkasta suurkaupunkia tai rentouttavaa rantakohdetta, me autamme matkailuhalusi tyydyttämisessä. Varausehtoja sovelletaan.

Fès – Matkat

Uusien ihmisten tapaaminen on yksi matkailun hienoimmista puolista. Tällä alueella on noin 950 000 asukasta, joten mahdollisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa löytyy yllin kyllin.

Pääkaupunki Rabat sijaitsee 170 km länteen kohteesta Fès. Bhalil sitä vastoin löytyy lähempää: sinne pääsee matkaamalla 19 km kaakkoon päin.

Haluatko tuntea viileän nurmen jalkojesi alla ja ihastella pilvien muodostelmia taivaalla? Suuntaa retkelle johonkin kaupungin urbaaneista keitaista, joita ovat muiden muassa Parc Jnane Sbile (puisto) ja Atlaspuisto.

Der Bathan museo tarjoaa paljon kiinnostavaa tutkittavaa.

On yhdentekevää pidätkö taidetta koskevien kirjojen tutkimisesta vai pelkästään teosten näkemisestä, sillä vietät varmasti ikimuistoisia hetkiä ihmetellessäsi hämmästyttäviä maalauksia kohteessa Dar Jamain museo.

Voit luoda kunnon silmäyksen menneisyyteen käydessäsi joissakin seudun historiallisesti merkittävistä paikoista. Voit valita todella monien vaihtoehtojen joukosta, mutta esimerkiksi Bou Inania Medersa (historiallinen rakennus) ja Al-Karaouinen yliopisto ovat pari varminta kohdetta. Jos palat halusta tietää lisää, Medersa Bou-Inania (historiallinen rakennus) ja Mereniidien haudat kannattaa myös kirjata ylös.

Bab Ftouh on upea puolustustukikohta. Saat tietää lisää siellä käytetyistä puolustusmenetelmistä ja antaa mielikuvituksesi lentää kuvitellessasi yhteenottoja, jotka käytiin juuri sillä paikalla.

Monet kuuluisat ihmiset ovat kutsuneet kohdetta Kuninkaanlinna kodiksi. Aina näyttävästä sisustuksesta suurenmoiseen fasadiin saakka, tämä arvokas rakennus on näkemisen arvoinen.

Suuri moskeija ja Kairaouinen moskeija ovat sopivia paikkoja, jos haluat nähdä kaupungista syvällisemmän puolen.

Vaikka useimmat kaupungeissa olevat rakennelmat palvelevat käytännön tarkoitusta, on myös niitä, joilla on runollisempi merkitys. Tämän paikkakunnan muovautumiseen vaikuttaneet ihmiset ja tapahtumat on tallennettu erilaisiin muistomerkkeihin, joihin kuuluvat muun muassa Bab Semmarine ja Abou Bakr Ibn Arabi Mausoleum.

Mikäli haluat ostaa välttämättömiä perustarvikkeita, matkamuistoja tai vain haukata jotain suuhunpantavaa, Kobt Souk ja Borj Fez -ostoskeskus ovat juuri oikeita paikkoja näihin tarpeisiin.

Haluatko haastaa kaverin peliin? Sujauta siis parhaat golfkäsineesi käsiin ja ota ystäviesi kanssa suunnaksi Royal Golf de Fès.

Täältä löytyy aina tekemistä ja näkemistä. Yksi tutustumisen arvoinen paikka on Fes Country Club (urheilukerho).

Fès – Hotellit

Varaat itsellesi pienessä hetkessä parhaan majoituksen, sillä ebookersin sivusto tarjoaa tälläkin hetkellä 150 majoitusliikettä.

Onneksi kohteessa Fès on paljon majoitusvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat reissaamisen kaikilla budjeteilla. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei rasita luottokorttia liikaa mutta jossa voit silti yöpyä mukavasti, kiinnostavia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Riad Youssef (Talaa Sghira Derb Ben Aich 42 Bis) ja Dar Melody (18 Rue Laalouj Lakbira). Vaihtoehtoisesti voit antaa kokeneen henkilökunnan majoitusliikkeessä Riad Fes tai Palais Faraj Suites & Spa palvella sinua kuin kuningasta. Olet vihdoinkin lomalla, joten anna itsellesi lupa elää ruhtinaallisesti!

Kartta

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Fès:

Näytä kaikki 398 majoitusliikettä kohteessa Fès
Fes Marriott Hotel Jnan Palace

Fes Marriott Hotel Jnan Palace

8, Avenue Ahmed Chouki, Fes
  4.5 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (2 arvostelua)

  Atlaspuisto on 1,4 kilometrin ja Medersa Bou-Inania (historiallinen rakennus) on 4,5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Borj Fez -ostoskeskus ja ...

  Fes Marriott Hotel Jnan Palace76 €

  Fes Marriott Hotel Jnan Palace76 €
  Riad Fes Maya

  Riad Fes Maya

  Avenue Ben Mohamed El Alaoui No. 12, Fes
   4.5 kautta 5.0
    
    

   Kairaouinen moskeija ja Medersa Bou-Inania (historiallinen rakennus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan riadista. Mereniidien haudat sijaitsee ...

   Riad Fes Maya120 €

   Riad Fes Maya120 €
   Hotel Sahrai

   Hotel Sahrai

   Bab Lghoul, Dhar El Mehraz, Fes
    5.0 kautta 5.0
     
     
    2,0/5 (1 arvostelua)

    Juutalainen hautausmaa, Borj Fez -ostoskeskus ja Atlaspuisto ovat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista.Medersa ...

    Hotel Sahrai151 €

    Hotel Sahrai151 €
    Hotel ibis Fes

    Hotel ibis Fes

    Avenue Des Almohades Place de la gare, Fes
     3.0 kautta 5.0
      
      
     3,0/5 (1 arvostelua)

     Royal Golf de Fès on 1,3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Medersa Bou-Inania (historiallinen rakennus) ja Mereniidien ...

     Hotel ibis Fes31 €

     Hotel ibis Fes31 €
     Dar Al Andalous - Riad

     Dar Al Andalous - Riad

     14, Derb Bennani, Rue Douh, Fes
      4.0 kautta 5.0
       
       
      3,6/5 (8 arvostelua)

      Der Bathan museo ja Medersa Bou-Inania (historiallinen rakennus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Mereniidien ...

      Dar Al Andalous - Riad73 €

      Dar Al Andalous - Riad73 €
      Palais Faraj Suites & Spa

      Palais Faraj Suites & Spa

      Bab Ziat, Quartier Ziat, Fès Médina, Fes
       5.0 kautta 5.0
        
        

       Der Bathan museo ja Medersa Bou-Inania (historiallinen rakennus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Mereniidien haudat sijaitsee ...

       Palais Faraj Suites & Spa159 €

       Palais Faraj Suites & Spa159 €
       Farah Inn Ifrane

       Farah Inn Ifrane

       Quartier La Belle Vue, Ifrane
        3.0 kautta 5.0
         
         

        Annour-suurmoskeija, Jardin Ennour ja Berberimuseo ovat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta huoneistohotellista.

        Farah Inn Ifrane40 €

        Farah Inn Ifrane40 €
        Hotel Splendid

        Hotel Splendid

        9 Rue Abdelkrim El Khattabi, Fes
         3.0 kautta 5.0
          
          
         4,5/5 (2 arvostelua)

         Atlaspuisto on 0,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Medersa Bou-Inania (historiallinen rakennus) ja Mereniidien haudat sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Borj ...

         Hotel Splendid27 €

         Hotel Splendid27 €
         Riad Mazar Fes

         Riad Mazar Fes

         Rue 2 N°12 Arset Bennis Douh Medina, Fes
          4.5 kautta 5.0
           
           

          Der Bathan museo ja Medersa Bou-Inania (historiallinen rakennus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan majatalosta. Mereniidien haudat ...

          Riad Mazar Fes58 €

          Riad Mazar Fes58 €
          ibis Meknes Hotel

          ibis Meknes Hotel

          Avenue des Forces Armees Royales, Meknes
           3.0 kautta 5.0
            
            
           3,0/5 (1 arvostelua)

           Kobt Souk ja Bou Inania Medersa (historiallinen rakennus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Moulay ...

           ibis Meknes Hotel32 €

           ibis Meknes Hotel32 €