Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.11. - 25.11.
Ensi viikonloppuna
30.11. - 2.12.

Aina edulliset hotellit – Tukholma

Radisson Blu Waterfront Hotel 104 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
   
  4,6
  /5 (222 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Motel L 60 €
  Motel L

  Motel L

  Hammarby Alle 41, Stockholm
    
   4,3
   /5 (46 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Eriksdalsbadetin uintikeskus on 1,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 5 kilometrin päässä. Mårtensdalin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Luman raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 92 €
   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Vasagatan 1, Stockholm
     
    4,1
    /5 (88 arvostelua)
    4.5 kautta 5.0

    Drottninggatan, Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Downtown Camper by Scandic 106 €
    Downtown Camper by Scandic

    Downtown Camper by Scandic

    Brunkebergstorg 9, Stockholm
      
     4,6
     /5 (46 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Tukholma

     Good Morning Arlanda 86 €
     Good Morning Arlanda

     Good Morning Arlanda

     Lindskrogsvägen 7, Arlanda
       
      3,7
      /5 (7 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      SkyCity on 3,5 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Märsta Centrumin ostoskeskus ja Eurostopin ostoskeskus sijaitsevat 10 kilometrin päässä. International Golf Club ja Arlandastadin golfkerho ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Motel L 60 €
      Motel L

      Motel L

      Hammarby Alle 41, Stockholm
        
       4,3
       /5 (46 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Eriksdalsbadetin uintikeskus on 1,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 5 kilometrin päässä. Mårtensdalin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Luman raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Birka Hostel 52 €
       Birka Hostel

       Birka Hostel

       Luntmakargatan 14-16, Stockholm
         
        3,8
        /5 (8 arvostelua)
        2.0 kautta 5.0

        Tukholman konserttitalo (Konserthuset), Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hötorgetin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Rådmansgatanin T-Bana-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        MS Birger Jarl - Hotel & Hostel 38 €
        MS Birger Jarl - Hotel & Hostel

        MS Birger Jarl - Hotel & Hostel

        Stadsgårdskajen 156, Stockholm
          
         3,2
         /5 (14 arvostelua)
         2.0 kautta 5.0

         Tukholman kaupunginmuseo (Stockholms stadsmuseum), Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 2 kilometrin päässä. Slussenin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gamla stanin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Tukholma

         Grand Hôtel Stockholm 273 €
         Grand Hôtel Stockholm

         Grand Hôtel Stockholm

         Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm
           
          4,4
          /5 (8 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Ruotsin kansallismuseo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kungsträdgårdenin T-Bana-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

          Hotel Diplomat 164 €
          Hotel Diplomat

          Hotel Diplomat

          Strandvagen 7c, Stockholm
            
           4,5
           /5 (34 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Tukholman musiikkimuseo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Ruotsin kansallismuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vasa-museo ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Styrmansgatanin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Norrmalmstorgin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

           Berns Hotel 132 €
           Berns Hotel

           Berns Hotel

           Berzelii Park, Näckstroemsgatan 8, Stockholm
             
            4,0
            /5 (14 arvostelua)
            4.5 kautta 5.0

            Berzeliin puisto ja Norrmalmstorg sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. NK-tavaratalo (Nordiska Kompaniet) ja Kungsträdgårdenin puisto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Norrmalmstorgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

            Sheraton Stockholm Hotel 127 €
            Sheraton Stockholm Hotel

            Sheraton Stockholm Hotel

            Tegelbacken 6, BOX 195, Stockholm
              
             4,0
             /5 (116 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Tukholma

             Parhaat hotellit kohteen Tukholma eri alueilla

             Stadshagen

             SoFo

             Kungsholmen

             Tukholman vanhakaupunki

             Vasastan

             Östermalm

             Södermalm

             Majoitus , valitse omasi runsaasta valikoimastamme. Hotelli on vain yksi kohde runsaassa hotellitarjonnassamme, Ebookersin valikoimassa on yli 100,000 hotellia ympäri maailman budjettihotelleista luksukseen. Kauttamme myös lento ja autonvuokraus .Halpa hotelli Tukholmasta – avain rentouttavaan lomaan! Pohjolan Venetsia, vesistöjen ympäröimä kaunis Tukholma on loistava valinta lomakohteeksi. Lähdetkö viikonloppulomalle vai pidemmäksi aikaa suomalaisten suosimaan ”kelluvaan kaupunkiin? Hotellit Tukholmassa sijaitsevat loistavilla paikoilla osittain historiallistenkin kohteiden läheisyydessä, joten tiedossa on rentouttava kaupunkiloma. Keskustan hotelleista pääset kätevästi niin Unescon maailmanperintökohteiden listalla olevaan vanhaankaupunkiin nähtävyyksiä katselemaan kuin modernimpaankin osaan Tukholmaa. Halvemmat hotellit Tukholmasta löytyvät vähän keskustan ulkopuolelta, mutta niiden hinta-laatu-suhde on yhtä loistava. Monivaiheisen ja tapahtumarikkaan turismipäivän jälkeen nukut yösi loistavasti! Sen lisäksi, että voit Ebookersin sivuilla selata läpi hotellit Tukholmassa, pystyt myös vuokraamaan auton. Mikäpä sen parempi idea kuin lähteä kauniilla kesäsäällä päiväreissulle Drottningholmin linnaan tutustumaan! Hyvässä lykyssä saatat törmätä Ruotsin kuninkaallisiin, joiden yksityisasuntoina osa linnasta toimii. Muista, että jos varaat koko paketin yhtä aikaa, saat mukavia alennuksia. Varaamalla hotellin Tukholmasta shoppailumahdollisuudet ovat ulottuvillasi. Suuntaa askeleesi kaupungin pääkadulle Drottninggatanille tsekkamaan liikkeiden tarjonta. Ruotsalaisethan ovat tunnettuja tyylitajustaan, joten jotain kaunista ehkä tarttuu mukaasi! Myös vintagen ystäville Tukholma on loistava löytöjen aarreaitta. Perheen pienempien kanssa liikkeellä ollessasi vietä ikimuistoinen päivä supersuositussa huvipuistossa Gröna Lundissa. Halpa hotelli Tukholmasta takaa mahdollisuudet mennä sinne minne mieli tekee! Varaa nyt sekä lento että hotelli Tukholmasta, Ruotsin kauniista pääkaupungista ja lähde viettämään ihana loma.Halvempi hotelli Tukholmasta juuri tarpeittesi mukaanLoistava loma alkaa loistavilla etukäteisvalmisteluilla. Ebookers on ehdoton ykkönen alalla! Tutustu sivustoomme täällä ja ylläty sekä sivuston helppoudesta että nopeudesta. Kaikki sujuu vaivattomasti kuin leikki! Varaa käden käänteessä lento, hotelli ja vuokraa auton Tukholmaan sinua odottamaan. Ebookers tekee yhteistyötä useiden satojen lentoyhtiöiden kanssa ympäri maailmaa, joten jokaiselle löytyy jotain. Parhaat lentopäivät löydät hintavertailijan avulla ja omalla vuokra-autolla on kiva lähteä hetkeksi maaseudun rauhaan ennen palaamista Ruotsin suurimman kaupungin hulinaan. Miellyttävät hotellit Tukholmassa kruunaavat lomasi ja palaat takaisin arkeen kuin uudelleen syntyneenä. Hotellivalikoima on niin laaja, että löydät sieltä vaivatta itsellesi mieluisen majapaikan. Ebookersilla on myös tarjouksia, jotka kannattaa tarkistaa. Kun suunnittelet matkasi etukäteen huolella, vietät taatusti nautinnollisen loman. Ebookers on tukenasi, ja tiimimme tekee jatkuvasti töitä parhaiden vaihtoehtojen eteesi tuomiseksi. Jo on matkapaketti Tukholmaan varattu? Jollei, mene sivuillemme tästä ja kiidä jo unelmissasi aurinkoisiin loma-ajatuksiin!

             Muista myös katsoa halvat hotellit Tukholmassa

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Tukholma

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.