Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.3. - 31.3.
Ensi viikonloppuna
5.4. - 7.4.

Aina edullinen majoitus – Tukholma

Radisson Blu Waterfront Hotel 113 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   
  4,6
  /5 (234 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Downtown Camper by Scandic 137 €
  Downtown Camper by Scandic

  Downtown Camper by Scandic

  Brunkebergstorg 9, Tukholma
    
   4,6
   /5 (56 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   At Six 153 €
   At Six

   At Six

   Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
     
    4,7
    /5 (9 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Sergelin tori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kungsträdgårdenin puisto ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Haymarket by Scandic 98 €
    Haymarket by Scandic

    Haymarket by Scandic

    Hötorget 13-15, Tukholma
      
     4,4
     /5 (32 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Drottninggatan, Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Hötorgetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit ja majoitukset – Tukholma

     Good Morning Arlanda 71 €
     Good Morning Arlanda

     Good Morning Arlanda

     Lindskrogsvägen 7, Arlanda
       
      3,7
      /5 (7 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      SkyCity on 3,5 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Märsta Centrumin ostoskeskus ja Eurostopin ostoskeskus sijaitsevat 10 kilometrin päässä. International Golf Club ja Arlandastadin golfkerho ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Motel L Hammarby Sjöstad 68 €
      Motel L Hammarby Sjöstad

      Motel L Hammarby Sjöstad

      Hammarby Alle 41, Tukholma
        
       4,4
       /5 (50 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Hammarbybackenin hiihtokeskus ja Globen sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tele2 Arena ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 5 kilometrin päässä. Mårtensdalin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Luman raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Birka Hostel 66 €
       Birka Hostel

       Birka Hostel

       Luntmakargatan 14-16, Tukholma
         
        3,8
        /5 (9 arvostelua)
        2.0 kautta 5.0

        Hostelli, jonka lähellä on Tukholman konserttitalo (Konserthuset), Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Lähistöllä sijaitsee myös Vasa-museo ja ABBA-museo.

        MS Birger Jarl - Hotel & Hostel 32 €
        MS Birger Jarl - Hotel & Hostel

        MS Birger Jarl - Hotel & Hostel

        Stadsgårdskajen 156, Tukholma
          
         3,2
         /5 (14 arvostelua)
         2.5 kautta 5.0

         Fotografiskan valokuvataiteen museo, Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Slussenin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Medborgarplatsenin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Tukholma

         Grand Hôtel Stockholm 258 €
         Grand Hôtel Stockholm

         Grand Hôtel Stockholm

         Södra Blasieholmshamnen 8, Tukholma
           
          4,4
          /5 (10 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Ruotsin kansallismuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vasa-museo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. Kungsträdgårdenin T-Bana-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

          Hotel Diplomat 191 €
          Hotel Diplomat

          Hotel Diplomat

          Strandvagen 7c, Tukholma
            
           4,5
           /5 (35 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Kuninkaallinen draamateatteri (Kungliga Dramatiska Teatern), Vasa-museo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Skansen (ulkoilmamuseo ja eläintarha) ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. Styrmansgatanin raitiovaunupysäkki ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

           Sheraton Stockholm Hotel 124 €
           Sheraton Stockholm Hotel

           Sheraton Stockholm Hotel

           Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
             
            4,0
            /5 (119 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

            Nobis Hotel Stockholm 163 €
            Nobis Hotel Stockholm

            Nobis Hotel Stockholm

            Norrmalmstorg 2-4, Tukholma
              
             4,5
             /5 (39 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Hallwylin museo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Norrmalmstorgin raitiovaunupysäkki ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Tukholma

             Parhaat hotellit kohteen Tukholma eri alueilla

             Vasastan

             Södermalm

             Kungsholmen

             Tukholman vanhakaupunki

             Norrmalm

             SoFo

             Östermalm

             Majoitus , valitse omasi runsaasta valikoimastamme. Hotelli on vain yksi kohde runsaassa hotellitarjonnassamme, Ebookersin valikoimassa on yli 100,000 hotellia ympäri maailman budjettihotelleista luksukseen. Kauttamme myös lento ja autonvuokraus .Halpa hotelli Tukholmasta – avain rentouttavaan lomaan! Pohjolan Venetsia, vesistöjen ympäröimä kaunis Tukholma on loistava valinta lomakohteeksi. Lähdetkö viikonloppulomalle vai pidemmäksi aikaa suomalaisten suosimaan ”kelluvaan kaupunkiin? Hotellit Tukholmassa sijaitsevat loistavilla paikoilla osittain historiallistenkin kohteiden läheisyydessä, joten tiedossa on rentouttava kaupunkiloma. Keskustan hotelleista pääset kätevästi niin Unescon maailmanperintökohteiden listalla olevaan vanhaankaupunkiin nähtävyyksiä katselemaan kuin modernimpaankin osaan Tukholmaa. Halvemmat hotellit Tukholmasta löytyvät vähän keskustan ulkopuolelta, mutta niiden hinta-laatu-suhde on yhtä loistava. Monivaiheisen ja tapahtumarikkaan turismipäivän jälkeen nukut yösi loistavasti! Sen lisäksi, että voit Ebookersin sivuilla selata läpi hotellit Tukholmassa, pystyt myös vuokraamaan auton. Mikäpä sen parempi idea kuin lähteä kauniilla kesäsäällä päiväreissulle Drottningholmin linnaan tutustumaan! Hyvässä lykyssä saatat törmätä Ruotsin kuninkaallisiin, joiden yksityisasuntoina osa linnasta toimii. Muista, että jos varaat koko paketin yhtä aikaa, saat mukavia alennuksia. Varaamalla hotellin Tukholmasta shoppailumahdollisuudet ovat ulottuvillasi. Suuntaa askeleesi kaupungin pääkadulle Drottninggatanille tsekkamaan liikkeiden tarjonta. Ruotsalaisethan ovat tunnettuja tyylitajustaan, joten jotain kaunista ehkä tarttuu mukaasi! Myös vintagen ystäville Tukholma on loistava löytöjen aarreaitta. Perheen pienempien kanssa liikkeellä ollessasi vietä ikimuistoinen päivä supersuositussa huvipuistossa Gröna Lundissa. Halpa hotelli Tukholmasta takaa mahdollisuudet mennä sinne minne mieli tekee! Varaa nyt sekä lento että hotelli Tukholmasta, Ruotsin kauniista pääkaupungista ja lähde viettämään ihana loma.Halvempi hotelli Tukholmasta juuri tarpeittesi mukaanLoistava loma alkaa loistavilla etukäteisvalmisteluilla. Ebookers on ehdoton ykkönen alalla! Tutustu sivustoomme täällä ja ylläty sekä sivuston helppoudesta että nopeudesta. Kaikki sujuu vaivattomasti kuin leikki! Varaa käden käänteessä lento, hotelli ja vuokraa auton Tukholmaan sinua odottamaan. Ebookers tekee yhteistyötä useiden satojen lentoyhtiöiden kanssa ympäri maailmaa, joten jokaiselle löytyy jotain. Parhaat lentopäivät löydät hintavertailijan avulla ja omalla vuokra-autolla on kiva lähteä hetkeksi maaseudun rauhaan ennen palaamista Ruotsin suurimman kaupungin hulinaan. Miellyttävät hotellit Tukholmassa kruunaavat lomasi ja palaat takaisin arkeen kuin uudelleen syntyneenä. Hotellivalikoima on niin laaja, että löydät sieltä vaivatta itsellesi mieluisen majapaikan. Ebookersilla on myös tarjouksia, jotka kannattaa tarkistaa. Kun suunnittelet matkasi etukäteen huolella, vietät taatusti nautinnollisen loman. Ebookers on tukenasi, ja tiimimme tekee jatkuvasti töitä parhaiden vaihtoehtojen eteesi tuomiseksi. Jo on matkapaketti Tukholmaan varattu? Jollei, mene sivuillemme tästä ja kiidä jo unelmissasi aurinkoisiin loma-ajatuksiin!

             Muista myös katsoa halvat hotellit Tukholmassa

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Tukholma

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.