Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Marsa Alam – Matkat

Yritätkö parhaillaan valita seuraavaa lomakohdetta? Matkat kohteeseen Marsa Alam yllättävät monipuolisuudellaan – tähän kaupunkiin kannattaa tutustua!

Marsa Alam – Lennot ja hotelli

Onko Marsa Alam haaveidesi lomakohde? Ebookers toteuttaa unelmasi lennoista aina hotellihuoneisiin ja erikoisretkistä autonvuokraukseen.

Varaamalla lentoliput ja hotellihuoneen yhdessä voit säästää enimmillään 9.6%^.

Unelmaloman järjestäminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi on aivan kättesi ulottuvilla. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituskohteen valikoiman avulla pääset kiitoradalle nousua odottamaan heti, kun haluat.

Ajatteletko, että voisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa matkapaketti nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi huomaamaan muualla paremman diilin 48 tunnin sisällä, me vastaamme siihen maksamalla erotuksen takaisin.

Matkustushaaveet ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi loma, haaveilitpa sitten meren aalloista tai huimasta jännityksestä.

Varausehtoja sovelletaan.

Marsa Alam – Matkat

Kaupungissa asuu 10 000 henkeä.

Marsa Alam sijaitsee 45 km:n etäisyydellä lähimmästä kaupungista, joka on Abū Ghuşūn, ja 690 km:n matkan päässä valtion pääkaupungista (Kairo).

Oletko valmis jännittävään seikkailuun keskellä kauneinta luontoa? Nauti rauhallisesta ympäristöstä, raikkaasta ilmasta ja upeista maisemista kohteissa Wadi Gimalin kansallispuisto ja Suojeltu mangrovealue.

Vaikka et olisikaan kiinnostunut hengellisistä asioista, pyhissä paikoissa on monesti jotakin rauhoittavaa. Marsa Alamin moskeija on paikka, jossa kannattaa vierailla, jos etsit rauhallista ympäristöä.

Marsa Alam – Hotellit

On hyvä varmistaa majoitus ajoissa. Juuri nyt saatavilla on ainoastaan 3 majoitusliikettä. ebookersin matkaoppaasta saat selville kaikki tiedot.

Ovatko tähtäimessäsi kaikkein pidetyimmät majoitusliikkeemme? Niihin lukeutuvat muun muassa Gemma Resort - All Inclusive ja Laguna Beach Resort Marsa Alam, joiden pehmeät peitot ja tyynyt, hienot suihkutilat ja ammattitaitoinen palvelu odottavat vieraita.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Marsa Alam

Näytä kaikki 64 majoitusliikettä kohteessa Marsa Alam
Marina Lodge At Port Ghalib

Marina Lodge At Port Ghalib

Port Ghalib, Marsa Alam
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (1 arvostelua)

  Marina Lodge At Port Ghalib on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Turtle Bayn ranta. Majoitusliike tarjoaa ...

  Marina Lodge At Port Ghalib35 €

  Marina Lodge At Port Ghalib35 €
  Hilton Marsa Alam Nubian Resort

  Hilton Marsa Alam Nubian Resort

  KM 97 Quseir Marsa Alam Road, Marsa Alam, Red Sea
   4.5 kautta 5.0
    
    

   Hilton Marsa Alam Nubian Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ...

   Hilton Marsa Alam Nubian Resort122 €

   Hilton Marsa Alam Nubian Resort122 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.