Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Addis Ababa – Matkat

Seuraava kohteesi voisi hyvin olla Addis Ababa – lomat tässä kaupungissa ovat aina täynnä hauskoja yllätyksiä ja mielenkiintoista tekemistä.

Addis Ababa – Matkat

Tällä alueella asuu noin 2 800 000 henkeä.

Hyödynnä mahdollisuus ihailla rauhoittavaa järvimaisemaa kohteessa Hora Laken virkistysalue.

Jos haluat rauhoittua tai suojaa sateelta, Qey Shibir -marttyyrimuistomuseo on juuri oikea paikka tähän. Kulje omaan tahtiisi tai tarkista, onko paikan päällä parhaillaan sinua kiinnostavia tapahtumia.

Etiopian kansallismuseo paljastaa monta salaisuutta, joita tämän kaupungin historia kätkee sisäänsä! Kokoelmat tuovat esiin eri esineiden, tietojen, olennaisten tapahtumien ja henkilöiden avulla sen, mistä seutu on kasvanut nykyiseen mittaansa.

World Bank Ethiopia on hyvä tarkistaa ensimmäiseksi, jos palat halusta tietää lisää alueen menneisyydestä.

Jos olet remontoinut ja sisustanut yhdenkin huoneen, olet luultavasti shokissa tarkastellessasi niitä työtunteja, mitkä on vaadittu luomaan kohteen Menelik II:n palatsi ylenpalttinen sisustus.

Oletko kiinnostunut uskonnollisista asioista? Tällöin sopivia tutustumiskohteita matkakohteessasi ovat Holy Trinity Cathedral (kirkko) ja Pyhän Yrjön katedraali. Debre Zeyitin moskeija ja Kansainvälinen evankelinen kirkko IEC ja evankelinen teologinen keskus ovat myös paikkoja, joilla on suuri merkitys seudun uskonnolliselle identiteetille.

Vaikka päiväsi olisi kuinka täyteen ahdettu, yritä löytää aikaa myös aukioilla kuljeskeluun. Meskelin aukio on hyvä paikka kaupungin tunnelmasta nauttimiseen.

Merkittävien ihmisten ja tapahtumien kunniaksi luotu Medhane Alemin kirkko on muistomerkki, jolla on tärkeä sija paikallisväestön sydämessä.

Mitä tahansa sitten ikinä haluat ostaakaan, löydät etsimäsi takuuvarmasti jostain tämän paikkakunnan monista ostoskeskuksista. Addis Merkato (ostospaikka) ja Debre Zeyit -tori ovat paikkoja, joista sinun kannattaa aloittaa. Jos selvisit näistä ostoskeitaista ilman, että kukkarosi sisältö olisi huvennut kokonaan, ota seuraavaksi suunnaksesi Zefmesh Grand Mall ja Shola-tori .

Addis Ababa – Hotellit

Koska matkasi määränpää on pääkaupunki, ei majoituksen varmistamisen pitäisi olla ongelma. ebookersin sivustolla onkin yli 72 majoitusliikettä.

Onneksi kohteessa Addis Ababa on tarjolla paljon huoneita, joiden hintataso sopii kaikille kukkaroille. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei kuluta koko matkakassaa mutta jossa voit silti yöpyä mukavasti, kiinnostavia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Hamonah Guest House (CMC Road Yeka Subcity Wareda 11) ja Keba Guest House (Yeka Sub-city near to British Embassy). Vai haluaisitko sittenkin nauttia ruhtinaallisesta palvelusta ja antaa asiantuntevan henkilökunnan majoitusliikkeessä Sheraton Addis, a Luxury Collection Hotel, Addis Ababa hemmotella sinua laadukkaalla palvelulla? Sheraton Addis, a Luxury Collection Hotel, Addis Ababa on sekin hyvä vaihtoehto niille, jotka pitävät hienostuneesta ilmapiiristä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Addis Ababa

Näytä kaikki 232 majoitusliikettä kohteessa Addis Ababa
Hilton Addis Ababa

Hilton Addis Ababa

Corner Of Menelik II Avenue, Addis Abeba
  4.5 kautta 5.0
   
   
  2,6/5 (5 arvostelua)

  Hilton Addis Ababa on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ECA Conference Center (kokouskeskus). ...

  Hilton Addis Ababa129 €

  Hilton Addis Ababa129 €
  Best Western Plus Addis Ababa

  Best Western Plus Addis Ababa

  Bole Medhanealem Road, Addis Abeba, Addis Ababa
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Best Western Plus Addis Ababa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Edna Mall -ostoskeskus on vain ...

   Best Western Plus Addis Ababa100 €

   Best Western Plus Addis Ababa100 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.