Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Essaouira

94 €
Le Medina Essaouira Hotel Thalassa sea & spa-MGallery by Sofitel

Le Medina Essaouira Hotel Thalassa sea & spa-MGallery by Sofitel

5.0 kautta 5.0 Avenue Mohamed V, Essaouira
Le Medina Essaouira Hotel Thalassa sea & spa-MGallery by Sofitel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Essaouiran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 5 tähden hotellissa on 117 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Atlas Essaouira & SPA

Atlas Essaouira & SPA

5.0 kautta 5.0 Boulevard Mohamed V, Essaouira
Atlas Essaouira & SPA on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Essaouiran ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 156 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
70 €
Tangaro auberge & SPA

Tangaro auberge & SPA

3.0 kautta 5.0 Colline de Tangaro, Diabat, Domaine de Mogador, Essaouira
Tangaro auberge & SPA on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Essaouiran ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
117 €
Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa

Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa

5.0 kautta 5.0 Domaine Mogador Diabat, Essaouira
Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Essaouiran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 175 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
106 €
Villa Quieta

Villa Quieta

4.0 kautta 5.0 89, Rue Moulay Ali Chrif, Essaouira
Villa Quieta on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Skala du Port (satama-alue). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 14 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
95 €
Riad Perle D'eau

Riad Perle D'eau

4.0 kautta 5.0 64, rue du Koweït, Essaouira
Riad Perle D'eau on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mellah. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä 4 tähden riadissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
120 €
Madada Mogador

Madada Mogador

3.5 kautta 5.0 5 rue Youssef Elfassi, Essaouira
Madada Mogador on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Essaouiran ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
45 €
La Maison du Cinema

La Maison du Cinema

3.0 kautta 5.0 14, Rue Laalouj, Essaouira
La Maison du Cinema on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Essaouiran ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
125 €
Salut Maroc Boutique Hotel

Salut Maroc Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 32 Rue Ibn Rochd, Essaouira
Salut Maroc Boutique Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Essaouiran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden riadissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
61 €
Hotel Miramar

Hotel Miramar

3.0 kautta 5.0 20, Boulevard Mohamed V, Essaouira
Hotel Miramar on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Essaouiran ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden hotellissa on 45 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

Halvat meno-paluu lennot Essaouira

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Essaouira

Katso kaikki kohteen Essaouira vuokra-autot

Essaouira – Matkat

Jos kaipaat suosituksia kiinnostavista lomakohteista, valitse seuraavaksi Essaouira – matkat sinne tarjoavat mahdollisuuden kerätä uusia kokemuksia ja ihastella ainutlaatuisia nähtävyyksiä.

Essaouira – Lennot ja hotelli

Voisiko Essaouira olla ihanteellinen pakopaikka sinulle ja perheellesi? Ebookers-asiantuntijatiimi haluaa tehdä matkahaaveistasi totta. Unelmiesi matka odottaa.

Varaa lentoliput ja majoitukset samanaikaisesti avullamme, ja saat alennusta jopa 7.7%^.

Unelmaloman toteuttaminen on helpompaa kuin uskotkaan, koska kaikki tarvitsemasi on nyt yhdessä ja samassa paikassa. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituspaikan valikoiman ansiosta voit suunnata seikkailuihin nopeammin kuin uskotkaan.

Etkö ole vielä päättänyt? Tiimimme tarjoaa mahtavat lento- ja hotellipaketit, joten jos näet edullisemman tarjouksen varausta seuraavien 48 tunnin kuluessa, lupaamme vastata siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Miksi vielä jahkailisit?

Maailman joka kolkassa on kohteita, jotka odottavat sinua. Kaipaatko suurkaupungin kulttuuririentoja vai rentoa rantalomaa? Valitsitpa minkä tahansa, viimeinkin on tullut aika ottaa passi kouraan, matkalaukku käteen ja panna töpinäksi!

Varausehtoja sovelletaan.

Essaouira – Matkat

Tässä kaupunkikohteessa asuu suurin piirtein 71 000 henkilöä.

Tämä matkakohde sijaitsee 17 km pohjoiseen lähimmästä kaupungista (Sidi Kaouki) ja 390 km lounaaseen valtion pääkaupungista (Rabat).

Kaipaatko hieman omaa aikaa meren rannalla? Lähde rentouttavalle kävelyretkelle rannikkoa pitkin ja täydennä näkinkenkäkokoelmaasi kohteessa Essaouiran ranta.

Nauti ja tutki kohteen Mohammed Ben Abdallahin museo esineitä ja tietoa täynnä olevia kokoelmia, jotka kertovat upeaa tarinaansa tältä alueelta.

Skala de la Ville (monumentti) ja Bordj el Berod (historiallinen rakennus) mahdollistavat tilaisuuden kurkistaa tämän seudun menneisiin aikoihin. Kaikista pinttyneimmät historian ystävät varaavat aikaa vierailla molemmissa.

Place Moulay el Hassan (aukio) on paikka, jossa tapahtuu yleensä paljon. Se onkin siis erinomainen kohde paikallisten asukkaiden elämään tutustumiseen.

Oletko hitusen kilpailuhenkinen? Sujauta siis parhaat golfkäsineesi käsiin ja ota kavereiden kanssa suunnaksi Essaouira Mogadorin golfkenttä.

Essaouira – Hotellit

Valitse ihanteellinen majoitus ilman stressiä. Valittavanasi on yli 92 ebookersin sivuston tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa kyllä riittää.

Kuka väittää, että ystävällisestä palvelusta täytyy joka kerta maksaa maltaita? Dar Ness ja Emeraude mahdollistavat oleskelun mukavassa ympäristössä hyvään hintaan. Ehkäpä haluaisitkin viettää vapaa-aikasi hemmottelemalla itseäsi? Ihanat lomapäivät odottavat kulman takana, jos yövyt lomallasi majoitusliikkeessä Heure Bleue Palais tai Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa.

Löydä halvat matkat kohteeseen Essaouira

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Essaouira. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Essaouira lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Essaouira?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Essaouira maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Essaouira itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Essaouira ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Essaouira matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Essaouira löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Essaouira?

Kohteen Essaouira suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Essaouira halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Essaouira

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Essaouira

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.