Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Essaouira – Matkat

Jos kaipaat suosituksia kiinnostavista lomakohteista, valitse seuraavaksi Essaouira – matkat sinne tarjoavat mahdollisuuden kerätä uusia kokemuksia ja ihastella ainutlaatuisia nähtävyyksiä.

Essaouira – Lennot ja hotelli

Voisiko Essaouira olla ihanteellinen pakopaikka sinulle ja perheellesi? Ebookers-asiantuntijatiimi haluaa tehdä matkahaaveistasi totta. Unelmiesi matka odottaa.

Varaa lentoliput ja majoitukset samanaikaisesti avullamme, ja saat alennusta jopa 9.6%^.

Unelmaloman toteuttaminen on helpompaa kuin uskotkaan, koska kaikki tarvitsemasi on nyt yhdessä ja samassa paikassa. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituspaikan valikoiman ansiosta voit suunnata seikkailuihin nopeammin kuin uskotkaan.

Etkö ole vielä päättänyt? Tiimimme tarjoaa mahtavat lento- ja hotellipaketit, joten jos näet edullisemman tarjouksen varausta seuraavien 48 tunnin kuluessa, lupaamme vastata siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Miksi vielä jahkailisit?

Maailman joka kolkassa on kohteita, jotka odottavat sinua. Kaipaatko suurkaupungin kulttuuririentoja vai rentoa rantalomaa? Valitsitpa minkä tahansa, viimeinkin on tullut aika ottaa passi kouraan, matkalaukku käteen ja panna töpinäksi!

Varausehtoja sovelletaan.

Essaouira – Matkat

Tässä kaupunkikohteessa asuu suurin piirtein 71 000 henkilöä.

Tämä matkakohde sijaitsee 17 km pohjoiseen lähimmästä kaupungista (Sidi Kaouki) ja 390 km lounaaseen valtion pääkaupungista (Rabat).

Kaipaatko hieman omaa aikaa meren rannalla? Lähde rentouttavalle kävelyretkelle rannikkoa pitkin ja täydennä näkinkenkäkokoelmaasi kohteessa Essaouiran ranta.

Nauti ja tutki kohteen Mohammed Ben Abdallahin museo esineitä ja tietoa täynnä olevia kokoelmia, jotka kertovat upeaa tarinaansa tältä alueelta.

Skala de la Ville (monumentti) ja Bordj el Berod (historiallinen rakennus) mahdollistavat tilaisuuden kurkistaa tämän seudun menneisiin aikoihin. Kaikista pinttyneimmät historian ystävät varaavat aikaa vierailla molemmissa.

Place Moulay el Hassan (aukio) on paikka, jossa tapahtuu yleensä paljon. Se onkin siis erinomainen kohde paikallisten asukkaiden elämään tutustumiseen.

Oletko hitusen kilpailuhenkinen? Sujauta siis parhaat golfkäsineesi käsiin ja ota kavereiden kanssa suunnaksi Essaouira Mogadorin golfkenttä.

Essaouira – Hotellit

Valitse ihanteellinen majoitus ilman stressiä. Valittavanasi on yli 92 ebookersin sivuston tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa kyllä riittää.

Kuka väittää, että ystävällisestä palvelusta täytyy joka kerta maksaa maltaita? Dar Ness ja Emeraude mahdollistavat oleskelun mukavassa ympäristössä hyvään hintaan. Ehkäpä haluaisitkin viettää vapaa-aikasi hemmottelemalla itseäsi? Ihanat lomapäivät odottavat kulman takana, jos yövyt lomallasi majoitusliikkeessä Heure Bleue Palais tai Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Essaouira

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Essaouira

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Essaouira

Näytä kaikki 388 majoitusliikettä kohteessa Essaouira
Atlas Essaouira & SPA

Atlas Essaouira & SPA

Boulevard Mohamed V, Essaouira
  5.0 kautta 5.0
   
   
  2,2/5 (5 arvostelua)

  Atlas Essaouira & SPA on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Essaouiran ranta. Majoitusliike ...

  Atlas Essaouira & SPA62 €

  Atlas Essaouira & SPA62 €
  Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa

  Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa

  Domaine Mogador Diabat, Essaouira
   5.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (5 arvostelua)

   Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Essaouiran ...

   Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa108 €

   Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa108 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.