Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Sal – Matkat

Salli itsellesi tauko jokapäiväisestä puurtamisesta ja suunnittele omiin tarpeisiisi räätälöity matka kohteeseen Sal – apuna sinulla on ebookers.

Sal – Lennot ja hotelli

Matkustaminen tarkoittaa ennen kaikkea elämyksistä nauttimista. Jos Sal ja sen kiehtovat nähtävyydet ovat unelmiesi täyttymys, ebookers on valmiina avustamaan upeiden matkojen saalistamisessa. ebookers auttaa tekemään matkastasi hämmästyttävän.

Varaamalla lennot ja hotellihuoneen yhdessä saat alennusta enimmillään jopa 9%*.

Laajassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä runsaat 500 000 majoitusliikettä, joiden joukossa valinnanvaraa riittää, halusitpa sitten mitä tahansa.

Uskotko, että voisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa lento- ja hotellipaketti nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi näkemään muualla edullisemman tarjouksen 48 tunnin kuluessa, me vastaamme siihen hyvittämällä sinulle erotuksen.

Carpe diem! Tartu tilaisuuteen ja aloita pakkaaminen. Upeat elämykset odottavat joka maailmankolkassa, ja me voimme auttaa sinua nauttimaan niistä. Varausehtoja sovelletaan.

Sal – Matkat

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 70 km pohjoiseen lähimmästä kaupungista (Boa Vista) ja 210 km pohjoiseen valtion pääkaupungista (Praia).

Viveiron kasvitieteellinen puutarha ja eläintarha on paikka, jossa näet, mitä syntyy luonnon ja ihmisen kohdatessa taianomaisesti. Jos et vielä ole innokas puutarhuri, kuljeskelu sen värikkäiden kukkaketojen keskellä vie sinut lähemmäksi sellaista.

Voi, kuinka rakastankaan merta! Jos huomaat ajattelevasi jotain tämänsuuntaista usein, niin pidä huoli siitä, että mahdutat lomaasi vierailun kohteeseen Praia de Santa Maria (ranta).

Santa Marian kaupunginaukio on mitä parhain paikka ihmisten tarkkailuun ja kaupunkiin tutustumiseen. Jos haluat, voit käynnistää juttuhetken paikallisten kanssa. Voit saada hyviä neuvoja kaupungin parhaista tutustumiskohteista.

Löydä halvat matkat kohteeseen Sal

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Sal. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Sal lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Sal?

Juuri nyt kohteeseen Sal saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Sal itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Sal ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Sal matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Sal löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Sal?

Kohteen Sal suosituimmat kuukaudet ovat tammikuu, huhtikuu, maaliskuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Sal halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Sal

Hae hinnat
Melia Dunas Beach Resort & Spa - All Inclusive

Melia Dunas Beach Resort & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Rua Andrade Corvo, Santa Maria, Sal
Melia Dunas Beach Resort & Spa - All Inclusive sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Viveiron kasvitieteellinen puutarha ja eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 313 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
265 €
Hilton Cabo Verde Sal Resort

Hilton Cabo Verde Sal Resort

5.0 kautta 5.0 Avenida dos Hoteis CP230, Santa Maria, Sal
Hilton Cabo Verde Sal Resort on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Santa Marian laituri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 241 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Melia Llana Beach Resort & Spa - All Inclusive Adults Only

Melia Llana Beach Resort & Spa - All Inclusive Adults Only

5.0 kautta 5.0 Urbanização da Cabocan, ZDTI de Ponta Preta, Sal
Melia Llana Beach Resort & Spa - All Inclusive Adults Only sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ponta Pretan niemi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 303 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
The Budha Beach Hotel

The Budha Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 Praia Antonio Sousa, Sal
The Budha Beach Hotel on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Santa Marían ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 23 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
241 €
Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea

5.0 kautta 5.0 Santa Maria, Sal
Hotel Oasis Salinas Sea on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Marian laituri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 337 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Robinson Club Cabo Verde Adults Only - All Inclusive

Robinson Club Cabo Verde Adults Only - All Inclusive

3.5 kautta 5.0 Avda. Dos Hoteis C.P 62, CV Santa Maria, Sal
Robinson Club Cabo Verde Adults Only - All Inclusive sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Santa Marian laituri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3,5 tähden lomakeskuksessa on 307 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Melia Tortuga Beach - All Inclusive

Melia Tortuga Beach - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Urbanizacao da Cabocan ZDTI Ponta Preta, Santa Maria, Sal
Melia Tortuga Beach - All Inclusive on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ponta Pretan niemi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 271 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kalustetut parvekkeet/patiot ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Sol Dunas - All Inclusive

Sol Dunas - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 ZDTI Algodoeiro, Santa Maria, Sal, Barlavento
Sol Dunas - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Viveiron kasvitieteellinen puutarha ja eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 843 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
ClubHotel Riu Funana - All Inclusive

ClubHotel Riu Funana - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Cabocan Lote A2, A3, Sal
ClubHotel Riu Funana - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Santa Marian laituri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 572 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja satelliittikanavat.
190 €
Hotel Oasis Belorizonte

Hotel Oasis Belorizonte

4.0 kautta 5.0 Santa Maria, Sal
Hotel Oasis Belorizonte on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Marian laituri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 3 ulkouima-allasta, 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 355 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja minibaarit.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Sal

Katso kaikki kohteen Sal vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.