Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Matkapaketit kohteeseen Sal

Parhaat lomapaketit kohteeseen Sal

Lomapaketit kohteeseen Sal 6-7:ksi Yöksi

Eri majoitusmuodot kohteessa Sal

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Sal

Loma-asunnot + lennot kohteessa Sal

Huoneistot + lennot kohteessa Sal

B&B + lennot kohteessa Sal

Sal – Matkat

Salli itsellesi tauko jokapäiväisestä puurtamisesta ja suunnittele omiin tarpeisiisi räätälöity matka kohteeseen Sal – apuna sinulla on ebookers.

Sal – Lennot ja hotelli

Matkustaminen tarkoittaa ennen kaikkea elämyksistä nauttimista. Jos Sal ja sen kiehtovat nähtävyydet ovat unelmiesi täyttymys, ebookers on valmiina avustamaan upeiden matkojen saalistamisessa. ebookers auttaa tekemään matkastasi hämmästyttävän.

Varaamalla lennot ja hotellihuoneen yhdessä saat alennusta enimmillään jopa 9%*.

Laajassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä runsaat 500 000 majoitusliikettä, joiden joukossa valinnanvaraa riittää, halusitpa sitten mitä tahansa.

Uskotko, että voisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa lento- ja hotellipaketti nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi näkemään muualla edullisemman tarjouksen 48 tunnin kuluessa, me vastaamme siihen hyvittämällä sinulle erotuksen.

Carpe diem! Tartu tilaisuuteen ja aloita pakkaaminen. Upeat elämykset odottavat joka maailmankolkassa, ja me voimme auttaa sinua nauttimaan niistä. Varausehtoja sovelletaan.

Sal – Matkat

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 70 km pohjoiseen lähimmästä kaupungista (Boa Vista) ja 210 km pohjoiseen valtion pääkaupungista (Praia).

Viveiron kasvitieteellinen puutarha ja eläintarha on paikka, jossa näet, mitä syntyy luonnon ja ihmisen kohdatessa taianomaisesti. Jos et vielä ole innokas puutarhuri, kuljeskelu sen värikkäiden kukkaketojen keskellä vie sinut lähemmäksi sellaista.

Voi, kuinka rakastankaan merta! Jos huomaat ajattelevasi jotain tämänsuuntaista usein, niin pidä huoli siitä, että mahdutat lomaasi vierailun kohteeseen Praia de Santa Maria (ranta).

Santa Marian kaupunginaukio on mitä parhain paikka ihmisten tarkkailuun ja kaupunkiin tutustumiseen. Jos haluat, voit käynnistää juttuhetken paikallisten kanssa. Voit saada hyviä neuvoja kaupungin parhaista tutustumiskohteista.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Sal

Näytä kaikki 238 majoitusliikettä kohteessa Sal
Hilton Cabo Verde Sal Resort

Hilton Cabo Verde Sal Resort

Avenida dos Hoteis CP230, Santa Maria, Sal
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,8/5 (4 arvostelua)

  Hilton Cabo Verde Sal Resort on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Santa Marían ranta. Majoitusliike ...

  Hilton Cabo Verde Sal Resort180 €

  Hilton Cabo Verde Sal Resort180 €
  Sol Dunas - All Inclusive

  Sol Dunas - All Inclusive

  ZDTI Algodoeiro, Santa Maria, Sal, Barlavento
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (4 arvostelua)

   Sol Dunas - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Viveiron kasvitieteellinen ...

   Sol Dunas - All Inclusive139 €

   Sol Dunas - All Inclusive139 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.