Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Porto

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Porto

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi OPO
Lennon hinta 156 €

Halvat lennot Helsingistä Portoon

Pidätkö portviinistä? Tiesitkö, että viini sai nimensä 1600-luvun loppupuoliskolla Porto-satamakaupungista? Portugalin toiseksi suurin kaupunki Porto on viehättävä, tunnelmaltaan ainutlaatuinen kaupunki, jonka historiallinen keskusta on merkitty UNESCON maailmanperintökohteeksi. Kaupungissa on lähes 1,5 miljoonaa asukasta, ja se on kiehtova sekoitus ajatonta ja modernia eteläeurooppalaista kaupunkielämää perinteikkäässä ympäristössä. Portolla on tosiaan pitkä historia, ja alueella tiedetään olleen asutusta jo noin vuonna 300 eaa. Rakennuskulttuurinsa puolesta Porto on äärimmäisen monipuolinen: kaupungista on mahdollista löytää mitä tahansa romaanisesta katedraalista 1900-luvun jälkipuoliskolla rakennettuihin laajoihin vuokra-asuntoprojekteihin. Maalauksellisimmat näkymät löytyvät keskuskadun ja joenrannasta välistä Porton historiallisesta keskustasta. Kaupunki on äärimmäisen tunnelmallinen, ja siellä voi nauttia täysin siemauksin eteläeurooppalaisesta elämäntyylistä herkullisen ruoan äärellä portviiniä siemaillen! Portoa pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista ”kätketyistä aarteista”. Kuinka moni lisäksi tietää, että Porto on kaikkien tunteman fiktiivisen hahmon Harry Potterin synnyinkaupunki? J. K. Rowling toimi kaupungissa englanninopettajana alkaessaan kirjoittaa sarjan ensimmäistä kirjaa.

Halvat lennot Helsingistä Portoon

Helsingistä ei valitettavasti vielä pääse suoralla lennolla Portoon. Yhden välilaskun lentoja järjestävät monet eri lentoyhtiöt, kuten Finnair, Lufthansa, White Airways, TAP Portugal ja SAS. Välilasku voidaan suorittaa esimerkiksi Zürichissä, Amsterdamissa, Frankfurtissa, Lontoossa tai Lissabonissa. Lentojen kestot vaihtelevat varsin paljon: vähimmäiskesto on noin 6,5 tuntia, mutta jos vaihto on pitkä, matkaan voi kulua yli 10 tuntia. Jos haluat mahdollisimman kätevät lennot Helsingistä Portoon, vertaile eri vaihtoehtoja matkan keston ja hinnan kannalta. Lentojen hinnat vaihtelevat sekä vuodenajan että lentopäivän mukaan. Hinnat voivat olla hieman halvempia syyskaudella, minkä lisäksi hinnat yleensä kohoavat viikonloppua kohti, joten matkaan kannattaa mahdollisuuksien mukaan lähteä alkuviikosta. Lippujen ostoajankohta on sekin vaikuttava tekijä. Yleisesti ottaen voi sanoa, että mitä aikaisemmin lippuja pääsee varaamaan, sitä halvemmalla ne saa. Matkustusajankohtaa miettiessään voi huomioida myös ilmaston: Portolle tyypillisiä ovat kuiva, lämmin kesä ja leuto, sateinen talvi. Kesäkausi kestää vain noin kolmisen kuukautta, ja sateisinta on marras–joulukuussa. Lippujen hinnoissa on lisäksi pieni piikki joululoman ja uudenvuoden aikaan, joten silloin matkustamista ehkä kannattaa välttää.

Helsinki-Vantaan lentoasema

Kansainväliset lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta (IATA-koodi HEL), joka sijaitsee alle 20 kilometrin päässä pääkaupungin keskustasta pohjoiseen. Matkustajia kentällä on yli 16 miljoonaa vuodessa. Lentokentälle pääsee sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Junia kulkee Tikkurilan ja Myyrmäen kautta, ja matka-aika keskustasta kentälle on noin puoli tuntia. Elielinaukiolta lentokentälle kulkee myös Finnair City Bus ja Rautatientorilta seutulinja 615, joka saapuu kentälle noin 40 minuutissa. Jos kentälle haluaa tulla omalla autolla, sen voi parkkeerata matkan ajaksi jollekin lentokentän pysäköintialueista. Viikon pysäköinti maksaa halvimmillaan vähän päälle 40 euroa.

Porton lentoasema

Porton kansainvälinen lentoasema eli Francisco Sá Carneiro Airport (IATA-koodi OPO) sijaitsee vähän yli 10 kilometrin päässä Porton keskustasta. Porton lentoasema on maan toiseksi liikennöidyin kenttä, ja se toimii Ryanairin, easyJetin ja TAP Portugalin kotikenttänä Portugalissa. Kentälle lentävät myös esimerkiksi Lufthansa, British Airways, Ryanair, Air Europa ja Vueling. Taksien lisäksi keskustaan pääsee metrolla ja bussilla. Porto Metron E-linjalla matka pääteasemalle kestää noin puoli tuntia, ja junia kulkee 20 minuutin välein. STCP:n bussit kulkevat lentokentän ja kaupungin väliä, ja toiminnassa on myös yöbussi. Kaiken kaikkiaan Porton lentoasemalta pääsee helposti kaupunkiin, ja kaupungissa turisti voi hyödyntää kattavaa julkisen liikenteen verkostoa. Miksi et lähtisi tutustumaan yhteen Euroopan viimeisimmistä aarteista? Vieraile ebookersin sivuilla ja hae sopivat lennot Helsingistä Portoon!

Helsinki - Porto Lennot FAQ

Lennot Helsinki – Porto

Onko kohteiden Helsinki ja Porto välillä suoria lentoja?

Jos varaat suoran lennon kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Porto (OPO-Dr. Francisco de Sa Carneiro) välillä, säästät aikaa matkakohteeseesi tutustumiseen. 1 yhtiötä lentää suoria lentoja tällä reitillä. Finnair on yksi parhaimmista.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Porto välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Porto välinen matka on 3 100 km, ja suora lento kestää suurin piirtein 4 tuntia 30 minuuttia. Mutta joskus lentoaika voi olla vain 4 tuntia 30 minuuttia. Pidä silmällä tunnettujen lentoyhtiöiden, kuten TAP Portugal ja Air Baltic, tarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Porto välisille lennoille?

Oletko matkalla kohteiden Helsinki ja Porto välillä etkä tiedä miltä kentältä lentosi lähtee tai mille se laskeutuu? Lähtölentokenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Porto (OPO-Dr. Francisco de Sa Carneiro).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Porto välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Voit lopettaa parhaiten sopivan lentoyhtiön etsimistä. Olemme tehneet työn puolestasi ja löytäneet monia yhtiöitä, jotka liikennöivät kohteiden Helsinki ja Porto välillä. Yksi niistä on TAP Portugal, joka liikennöi 28 lentoa joka kuukausi. Mutta mitä enemmän vaihtoehtoja, sitä parempi. Air Baltic on toinen hyvämaineinen lentoyhtiö, joka lentää 16 lentoa kohteiden Helsinki ja Porto välillä joka kuukausi. Minkä tahansa valinnan teetkin, lentosi tulee varmasti olemaan mukava.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Porto välillä on?

Reitillä Helsinki – Porto operoidaan noin 4 lentoa päivässä. Seuraavan loman varaaminen ei siis ole iso ongelma.

Varatuimmat hotellit Porto

Näytä kaikki 2 938 majoitusliikettä kohteessa Porto
Hae hinnat
Eurostars Porto Douro

Eurostars Porto Douro

4.0 kautta 5.0 Avenida Gustavo Eiffel 22, Porto
Eurostars Porto Douro on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ribeira-aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 105 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Pestana Vintage Porto - Hotel & World Heritage Site

Pestana Vintage Porto - Hotel & World Heritage Site

5.0 kautta 5.0 Praca da Ribeira, 1, Porto
Pestana Vintage Porto - Hotel & World Heritage Site on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ribeira-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 5 tähden hotellissa on 109 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
149 €
Mercure Porto Centro Hotel

Mercure Porto Centro Hotel

4.0 kautta 5.0 Praca Da Batalha 116, Porto
Mercure Porto Centro Hotel on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porton katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 147 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.