Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Porto

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Porto

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi OPO
Lennon hinta 161 €

Kohteen Porto Parhaimmat Pakettimatkat

Porto lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Portoon

Pidätkö portviinistä? Tiesitkö, että viini sai nimensä 1600-luvun loppupuoliskolla Porto-satamakaupungista? Portugalin toiseksi suurin kaupunki Porto on viehättävä, tunnelmaltaan ainutlaatuinen kaupunki, jonka historiallinen keskusta on merkitty UNESCON maailmanperintökohteeksi. Kaupungissa on lähes 1,5 miljoonaa asukasta, ja se on kiehtova sekoitus ajatonta ja modernia eteläeurooppalaista kaupunkielämää perinteikkäässä ympäristössä. Portolla on tosiaan pitkä historia, ja alueella tiedetään olleen asutusta jo noin vuonna 300 eaa. Rakennuskulttuurinsa puolesta Porto on äärimmäisen monipuolinen: kaupungista on mahdollista löytää mitä tahansa romaanisesta katedraalista 1900-luvun jälkipuoliskolla rakennettuihin laajoihin vuokra-asuntoprojekteihin. Maalauksellisimmat näkymät löytyvät keskuskadun ja joenrannasta välistä Porton historiallisesta keskustasta. Kaupunki on äärimmäisen tunnelmallinen, ja siellä voi nauttia täysin siemauksin eteläeurooppalaisesta elämäntyylistä herkullisen ruoan äärellä portviiniä siemaillen! Portoa pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista ”kätketyistä aarteista”. Kuinka moni lisäksi tietää, että Porto on kaikkien tunteman fiktiivisen hahmon Harry Potterin synnyinkaupunki? J. K. Rowling toimi kaupungissa englanninopettajana alkaessaan kirjoittaa sarjan ensimmäistä kirjaa.

Halvat lennot Helsingistä Portoon

Helsingistä ei valitettavasti vielä pääse suoralla lennolla Portoon. Yhden välilaskun lentoja järjestävät monet eri lentoyhtiöt, kuten Finnair, Lufthansa, White Airways, TAP Portugal ja SAS. Välilasku voidaan suorittaa esimerkiksi Zürichissä, Amsterdamissa, Frankfurtissa, Lontoossa tai Lissabonissa. Lentojen kestot vaihtelevat varsin paljon: vähimmäiskesto on noin 6,5 tuntia, mutta jos vaihto on pitkä, matkaan voi kulua yli 10 tuntia. Jos haluat mahdollisimman kätevät lennot Helsingistä Portoon, vertaile eri vaihtoehtoja matkan keston ja hinnan kannalta. Lentojen hinnat vaihtelevat sekä vuodenajan että lentopäivän mukaan. Hinnat voivat olla hieman halvempia syyskaudella, minkä lisäksi hinnat yleensä kohoavat viikonloppua kohti, joten matkaan kannattaa mahdollisuuksien mukaan lähteä alkuviikosta. Lippujen ostoajankohta on sekin vaikuttava tekijä. Yleisesti ottaen voi sanoa, että mitä aikaisemmin lippuja pääsee varaamaan, sitä halvemmalla ne saa. Matkustusajankohtaa miettiessään voi huomioida myös ilmaston: Portolle tyypillisiä ovat kuiva, lämmin kesä ja leuto, sateinen talvi. Kesäkausi kestää vain noin kolmisen kuukautta, ja sateisinta on marras–joulukuussa. Lippujen hinnoissa on lisäksi pieni piikki joululoman ja uudenvuoden aikaan, joten silloin matkustamista ehkä kannattaa välttää.

Helsinki-Vantaan lentoasema

Kansainväliset lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta (IATA-koodi HEL), joka sijaitsee alle 20 kilometrin päässä pääkaupungin keskustasta pohjoiseen. Matkustajia kentällä on yli 16 miljoonaa vuodessa. Lentokentälle pääsee sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Junia kulkee Tikkurilan ja Myyrmäen kautta, ja matka-aika keskustasta kentälle on noin puoli tuntia. Elielinaukiolta lentokentälle kulkee myös Finnair City Bus ja Rautatientorilta seutulinja 615, joka saapuu kentälle noin 40 minuutissa. Jos kentälle haluaa tulla omalla autolla, sen voi parkkeerata matkan ajaksi jollekin lentokentän pysäköintialueista. Viikon pysäköinti maksaa halvimmillaan vähän päälle 40 euroa.

Porton lentoasema

Porton kansainvälinen lentoasema eli Francisco Sá Carneiro Airport (IATA-koodi OPO) sijaitsee vähän yli 10 kilometrin päässä Porton keskustasta. Porton lentoasema on maan toiseksi liikennöidyin kenttä, ja se toimii Ryanairin, easyJetin ja TAP Portugalin kotikenttänä Portugalissa. Kentälle lentävät myös esimerkiksi Lufthansa, British Airways, Ryanair, Air Europa ja Vueling. Taksien lisäksi keskustaan pääsee metrolla ja bussilla. Porto Metron E-linjalla matka pääteasemalle kestää noin puoli tuntia, ja junia kulkee 20 minuutin välein. STCP:n bussit kulkevat lentokentän ja kaupungin väliä, ja toiminnassa on myös yöbussi. Kaiken kaikkiaan Porton lentoasemalta pääsee helposti kaupunkiin, ja kaupungissa turisti voi hyödyntää kattavaa julkisen liikenteen verkostoa. Miksi et lähtisi tutustumaan yhteen Euroopan viimeisimmistä aarteista? Vieraile ebookersin sivuilla ja hae sopivat lennot Helsingistä Portoon!

Helsinki - Porto Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Porto?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Porto on 161 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Porto. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Porto on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Porto on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Porto on tarjolla 101 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Porto?

  reitillä Helsinki -- Porto liikennöi 6 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Porto -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Porto: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Dr. Francisco de Sa Carneiro (OPO), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Porto.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Porto?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Porto hintaan 161 €! Reitillä Helsinki -- Porto 6 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Porto (OPO)\n * Finnair\n * TAP Portugal\n * Lufthansa\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Porto useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Porto (OPO)\n * Finnair -- 47 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- OPO\n \n\n * TAP Portugal -- 25 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- OPO\n \n\n * Lufthansa -- 14 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- OPO\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Porto joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 47 lentoa reitillä Helsinki -- Porto. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 101 lentoa kohteeseen Porto (OPO).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Porto tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Porto ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 7 tuntia. Lennettävä etäisyys on 3 132,72 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 13 tuntia, 50 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 9 tuntia, 29 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Porto?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Porto (OPO)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 00.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.55\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Porto liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Porto liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A319 |\n| TAP Portugal | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| Iberia Airlines | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Porto?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Porto

Näytä kaikki 2 512 majoitusliikettä kohteessa Porto
Pestana Vintage Porto - Hotel & World Heritage Site

Pestana Vintage Porto - Hotel & World Heritage Site

Praca da Ribeira, 1, Porto
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,8/5 (36 arvostelua)

  Ribeira-aukio ja Dom Luis I -silta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Porton katedraali ja Porton kaupungintalo ovat myös ...

  Pestana Vintage Porto - Hotel & World Heritage Site154 €

  Pestana Vintage Porto - Hotel & World Heritage Site154 €
  Mercure Porto Centro Hotel

  Mercure Porto Centro Hotel

  Praca Da Batalha 116, Porto
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (39 arvostelua)

   Praça da Batalhan aukio, Porton katedraali ja Bolhãon markkinat sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Dom Luis I -silta ja Porton kaupungintalo ...

   Mercure Porto Centro Hotel70 €

   Mercure Porto Centro Hotel70 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.