Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Riika

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Riika

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi RIX
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 100 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 6 minuuttia

Helsinki - Riika -lennot

Jos haluat löytää parhaat lennot Helsinki – Riika välille, olet oikeassa paikassa! Kauttamme saat sekä lennot, hotellit että vuokra-autot helposti, edullisesti ja luotettavasti. Aloita siis matkasi suunnittelu syöttämällä matkustuspäivämääräsi hakukoneeseemme!

Lähtö Helsingistä

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee 18 kilometrin päässä Helsingistä pohjoiseen, ja on Suomen suurin ja vilkasliikenteisin kenttä.

Kentälle pääset hyvin helposti Helsingin keskustasta joko lentokenttäbussilla tai paikallisliikenteen linjalla 615. Matka kestää noin 40 minuuttia, ja varsinkin suosittuina matkustusaikoina bussia kannattaa olla ajoissa odottamassa, koska kyytiin on varmasti haluamassa paljon muitakin matkustajia. Taksilla matka taittuu tottakai nopeammin, noin puolessa tunnissa, mutta maksaa luonnollisesti huomattavasti enemmän. Omalla autolla kulkijoille löytyy Lomaparkki, jossa pysäköinti verottaa kukkaroa 39€/vko ulkoparkissa ja 57€-65€/vko parkkihalleissa.

Mitä tehdä saavuttuasi Riikaan?

Lentäessäsi Helsingistä Riikaan laskeutuu lentosi Riian kansainväliselle lentokentälle. Lentokenttä sijaitsee vain 8 kilometrin päässä Riian keskustasta, joten liikkuminen keskustan ja kentän välillä on varsin nopeaa. Edullisin keino matkustaa keskustaan on ottaa kentältä paikallisbussilinja 22, joka liikennöi vanhaankaupunkiin n. 40 minuutissa. Matka maksaa 0,5 Latvian latia eli noin 0,7 euroa. Mikäli haluat vanhaankaupunkiin nopeammin, voit ottaa Airbaltic Airport Express-minibussin, joka vie sinut perille 20 minuutissa, mutta maksaa 3 latia. Vieläkin nopeampi keino on taksi, jolla matka vanhaan kaupunkiin kestää 15 minuuttia. Baltic takseilla on kiinteä 9 latin hinta tälle välille, mutta muiden taksien kanssa hinta saattaa nousta huomattavasti korkeammaksi. Riika on sopivan kokoinen kaupunki kokea kävellen. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että kadut ovat mukulakivillä päällystettyjä, joten mukaan on hyvä varata mukavat kengät! Vanhankaupungin ulkopuolella kannattaa liikkua raitiovaunulla.

Riika on erinomainen viikonloppureissukohde, jonne voi matkustaa puolison, perheen tai kaveriporukan kanssa. Varaa matkasi heti, ja jatka lomasi suunnittelua tutustumalla Travel Guide-matkaoppaaseemme!

Lennot Helsinki – Riika

Onko kohteiden Helsinki ja Riika välillä suoria lentoja?

Stressitön lentomatka takaa unohtumattoman loman. Varaa lippusi tunnetulta yhtiöltä, esimerkkeinä Air Baltic tai Finnair, jotka operoivat suoria lentoja välillä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Riika (RIX-Riian kansainvälinen lentokenttä).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Riika välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Riika välinen matka on 380 km ja lentoaika on suurin piirtein 1 tunti ja 4 minuuttia. Mutta hyvällä säällä lentoon voi mennä korkeintaan 1 tunti. Jos etsit suoria lentoja, Air Baltic ja Norwegian Air Shuttle tarjoavat usein loistavia vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Riika välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä luultavimmin lähtölentokenttäsi, jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Riika välillä. Haluatko tietää mille kentälle olet lentämässä? Kenttä tulee mitä luultavimmin olemaan Riika (RIX-Riian kansainvälinen lentokenttä).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Riika välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kohteiden Riika ja Helsinki välillä liikennöi useita yhtiöitä, mutta jos haluat lentää yhden parhaimpiin kuuluvan kyydissä, tarkista näiden neljän suositun lentoyhtiön tarjonta:

  • Air Baltic, 55 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 40 lentoa kuussa
  • Finnair, 40 lentoa kuussa
  • Aegean Airlines, 8 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Riika välillä on?

Riika kutsuu tutustumaan. Aloita seikkailu nyt varaamalla liput yhdelle 7 jokapäiväisestä lennosta reitillä Helsinki – Riika.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: RIX pe
25.9
la
26.9
su
27.9
ma
28.9
ti
29.9
ke
30.9
to
1.10
Välilaskut
BT 326 05:30 am 06:30 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1071 08:05 am 09:15 am Tarkista hinta - - Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
BT 302 09:45 am 10:45 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1075 08:25 pm 09:35 pm - Tarkista hinta - - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1077 08:30 pm 09:40 pm - - Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Riika

Näytä kaikki 347 majoitusliikettä kohteessa Riika
40 €
Wellton Centrum Hotel & Spa

Wellton Centrum Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 33 Kaleju Street, Riika
Wellton Centrum Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riian keskustori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
45 €
Wellton Riverside SPA Hotel

Wellton Riverside SPA Hotel

4.0 kautta 5.0 11. Novembra Krastmala, 33, Riika
Wellton Riverside SPA Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riian keskustori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 222 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja minibaarin.
34 €
Hotel Valdemars

Hotel Valdemars

3.0 kautta 5.0 K. Valdemara iela 23, Riika
Hotel Valdemars Riga managed by Accor on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Latvian taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 1901 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 83 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.