Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Kampala – Matkat

Etkö malta odottaa seuraavaa lomareissua? Ota tällä kertaa kohteeksesi Kampala – matka sinne ei petä odotuksia!

Kampala – Lennot ja hotelli

Kaikki matkailijat ovat erilaisia, ja siksi ebookers räätälöi juuri sinun tarpeisiisi sopivan matkan. Lennoista yöpymisiin ja autonvuokrauksesta opastettuihin kierroksiin – Kampala odottaa jo sinua.

Jopa 9.6%^:n alennus on sinun, jos tilaat lennot ja majoituksen kerralla palveluidemme kautta.

Jos varaat lomasi meiltä, edessäsi on runsain mitoin unohtumattomia elämyksiä. Kansainvälisessä verkostossamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä runsaat 500 000 majoituskohdetta. Jos haaveittesi lomakohde on olemassa, me viemme sinut sinne.

Ehkä tämä auttaa päättämisessä: mikäli löydät edullisemman lento- ja hotellipaketin kahden vuorokauden kuluessa paketin varaamisesta, pistämme paremmaksi palauttamalla sinulle erotuksen.

Älä enää mietiskele, vaan anna periksi kiusaukselle ja vastaa kaukokohteiden kutsuun. Houkuttelevia kaupunkikohteita ja huimia seikkailuja – rajana on vain mielikuvituksesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Kampala – Matkat

Tässä kaupunkikohteessa asuu suunnilleen 1 400 000 ihmistä.

Ugandan kansallismuseo esittelee hyvin avartavien näyttelyjen ja historiallisten esineiden kokoelmien välityksellä tämän kaupungin upean perinteen.

Makereren yliopisto ja Bugandan kuninkaallinen mausoleumi maksavat vaivan, jos haluat käydä historiallisesti tärkeissä paikoissa. Jos olet lähes fanaattisesti kiinnostunut historiasta, Bugandan parlamentti kiinnostaa sinua varmasti myös.

Hyvin huomattavat henkilöt ovat asuneet kohteessa Kabakan palatsi. Aina ylellisestä sisustuksesta häikäisevään fasadiin saakka, tämä arvokas asumus suunniteltiin hämmästyttämään.

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, Baha'i House of Worship (kirkko) ja Rubagan katedraali tarjoavat paikan, jossa voit hengähtää. Namiremben katedraali ja Kibulin moskeija ovat paikkoja, joissa voit tutustua paikalliseen uskonnolliseen elämään.

Etsitkö täydellistä tuliaista? Ota suunnaksi The Acacia Mall, jonka lukuisat kaupat ja niiden hyllyt tarjoavat runsaasti valinnanvaraa.

Nderen kulttuurikeskus on paikka, johon tutustuessa saa samalla mahtavia otoksia loma-albumiin.

Kampala – Hotellit

Olet siis valmis varmistamaan majoituksen? ebookersin hotellioppaassa on saatavilla 68 majoitusliikettä. Pääkaupunki odottaa jo sinua!

Jos varaat majoituksen jostakin parhaiksi arvioiduista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Kampala Serena Hotel ja Protea Hotel by Marriott Kampala, tulet nousemaan sängystä joka aamu tarpeeksi levänneenä ja iloisin mielin.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kampala

Näytä kaikki 578 majoitusliikettä kohteessa Kampala
Kampala Serena Hotel

Kampala Serena Hotel

Kintu Road, Kampala
  5.0 kautta 5.0
   
   

  Kampala Serena Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uganda Golf Course. ...

  Kampala Serena Hotel180 €

  Kampala Serena Hotel180 €
  Speke Hotel

  Speke Hotel

  Plot 7 9 Nile Avenue, Kampala
   4.0 kautta 5.0
    
    
   2,0/5 (1 arvostelua)

   Speke Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ugandan tasavallan parlamentti. ...

   Speke Hotel63 €

   Speke Hotel63 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.