Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Pattaya alkaen 249 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Pattaya

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Pattaya olivat annetulla aikavälillä 249 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 449 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

to 1.7.
HEL
Helsinki
BKK
Bangkok
249 €
Aeroflot-Russian Airlines
la 3.7.
HEL
Helsinki
BKK
Bangkok
277 €
Aeroflot-Russian Airlines
pe 28.1.
HEL
Helsinki
BKK
Bangkok
298 €
Aeroflot-Russian Airlines
to 4.11.
HEL
Helsinki
BKK
Bangkok
316 €
Turkish Airlines
ke 24.11.
HEL
Helsinki
BKK
Bangkok
364 €
Etihad Airways
ma 6.9.
HEL
Helsinki
BKK
Bangkok
388 €
KLM
ma 28.6.
HEL
Helsinki
BKK
Bangkok
394 €
Lufthansa
to 2.9. - ti 28.9.
HEL
Helsinki
BKK
Bangkok
449 €
Turkish Airlines
to 2.9. - pe 1.10.
HEL
Helsinki
BKK
Bangkok
454 €
Turkish Airlines
la 10.7. - la 17.7.
HEL
Helsinki
BKK
Bangkok
469 €
Aeroflot-Russian Airlines
to 23.9. - su 10.10.
HEL
Helsinki
BKK
Bangkok
477 €
Air France
ti 2.11. - ke 2.2.
HEL
Helsinki
BKK
Bangkok
477 €
KLM
su 7.11. - ma 22.11.
HEL
Helsinki
BKK
Bangkok
482 €
Qatar Airways
pe 27.8. - la 25.9.
HEL
Helsinki
BKK
Bangkok
492 €
Lufthansa

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Pattaya?

✔️ Lennot kohteeseen Pattaya maksavat yleensä 449 €–492 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Pattaya, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 249 €. Halpaa lentoa kohteeseen Pattaya etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että syyskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Pattaya?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Pattaya on heinäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Pattaya?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Pattaya helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Pattaya saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Pattaya?

✔️ Voit muuttaa kohteen Pattaya lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Pattaya?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Pattaya helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Pattaya lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Pattaya, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Aeroflot-Russian Airlines, Turkish Airlines, Etihad Airways, KLM, Lufthansa, Air France, Qatar Airways. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Pattaya (BKK) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Pattaya (BKK), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Pattaya Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi BKK
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Aeroflot-Russian Airlines, Turkish Airlines, Etihad Airways, KLM, Lufthansa, Air France, Qatar Airways
Halvin lento 449 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Pattaya?

Aeroflot-Russian Airlines, Turkish Airlines, Etihad Airways, KLM, Lufthansa, Air France, Qatar Airways

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.