Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Harare – Matkat

Huolimatta siitä, onko matka kohteeseen Harare nopea pyrähdys vai pitkä lomareissu, ebookers tekee kaiken organisoinnista vaivatonta. Näin pääset nauttimaan kaupunkitunnelmista ansaitsemallasi tavalla.

Harare – Lennot ja hotelli

Voisiko Harare olla paras mahdollinen rentoutumispaikka juuri sinulle? Asialleen omistautunut ebookers-tiimi haluaa tehdä haaveistasi totta ja viedä sinut seikkailuun.

Voit saada alennusta jopa 9%*, jos varaat lennot ja hotellihuoneet yhtä aikaa.

Jatkuvasti kasvavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja runsaat 500 000 majoitusliikettä, joiden joukossa riittää valinnanvaraa, olipa matkakohteesi mikä tahansa.

Haluatko olla varma paketin edullisuudesta? Varaa lento- ja hotellipaketti ebookers-palvelusta. Jos satut löytämään jostakin paremman tarjouksen seuraavan 48 tunnin aikana, me pistämme paremmaksi palauttamalla tarjousten välisen erotuksen tilillesi.

Maailman joka kolkassa on kohteita, joissa näkemistä riittää. Kaipaatko suurkaupungin sammumatonta sykettä vai vuoristomaisemia? Kaipasitpa mitä tahansa, on koittanut aika ottaa matkalaukku esiin ja lähteä liikkeelle! Varausehtoja sovelletaan.

Harare – Matkat

Usein tietyn kohteen mukava ilmapiiri on sen asukkaiden ansiota. Zimbabwe on miellyttävää aluetta, jonka väestöstä suunnilleen 1 500 000 asustelee vakituisesti tämän kaupungin alueella.

Jos haluat oppia alueen kasvillisuudesta ja tutkia samalla pieteetillä hoidettua puutarhaa, Kansallinen kasvitieteellinen puutarha on oikea osoite.

Tutkijoiden mukaan retki puiston vehreyteen on helppo tapa lisätä henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Tutkimustuloksia ei kannata kyseenalaistaa, joten varmista, että suuntanasi on Harare Gardens (puutarha).

Ota suunnaksi Kansallismuseo, ja saat varmasti paljon uutta tietoa. Kysy myös, järjestetäänkö tällä hetkellä mitään näyttelyitä. Kiinnostavaa nähtävää on varmasti vaikka kuinka paljon!

Sinun ei todellakaan tarvitse olla suuri asiantuntija saadaksesi irti näistä mielenkiintoisista, hämmästyttävistä ja joskus myös ajatuksia herättävistä töistä, jotka ovat ripustettuna esille kohteessa Kansallinen taidegalleria.

Queen Victoria Museum (museo) paljastaa monta salaisuutta, joita tämän kaupungin historia kätkee sisäänsä! Museo esittelee eri esineiden, tietojen, merkittävien ihmisten ja tapahtumien avulla sen, millaisena tunnemme alueen tänään.

Hyvin merkittävät henkilöt ovat kutsuneet kohdetta Presidentinlinna kodiksi menneinä vuosina. Aina ylellisistä huonekaluista suurenmoiseen fasadiin saakka, tämä arvokas rakennus ei lakkaa hämmästyttämästä.

African Unity Square (aukio) on paikka, joka kuhisee niin paikallisia asukkaita kuin matkailijoitakin. Vaikka käynnissä ei olisikaan mitään tapahtumia, se on viihtyisä paikka viettää aikaa ja seurata paikallista elämänmenoa.

Jos jostain löytyy shoppailijan taivas, Harare olisi hyvä ehdokas. Tarjolla olevien ostoskeskusten joukosta on hankala valita, joten ota suunnaksesi ensin Eastgate Centre (ostoskeskus) ja Avondale Shops (ostoskeskus). Seuraavana vuorossa ovat Sam Levy's Village ja Kamfinsa-ostoskeskus, joista löydät runsain mitoin lisää perustarvikkeita, matkamuistoja ja ruokatuotteita. Shoppailuterapiasta ei voi saada koskaan tarpeekseen!

Olet sitten innokas golffaaja, joka etsii uusia haasteita, tai vasta-alkaja, tämän kohteen viheriöt eivät petä. Ota suunnaksi siis Wingate Golf Club (golfkeskus) tai Chapman Golf Club (golfkeskus). Borrowdale Brooke Golf Club on myös paikka, jossa ehkä haluat viettää kokonaisen päivän lyöntejä harjoitellen.

Harare – Hotellit

Odotatko jo seikkailun alkamista? Ensimmäiseksi sinun on kuitenkin muistettava järjestää majoitus. Kun varaat yli 29 ebookersin sivustolla tarjolla olevan majoitusliikkeen joukosta, homma on hoidettu!

Sekä minibudjetilla reissaavat että muut matkakassastaan tarkat matkustajat löytävät takuulla itselleen sopivat hinnat majoitusliikkeistä Cresta Jameson ja The N1 Hotel Harare. Ne ovat esimerkki siitä, että hyvä palvelu ei välttämättä ole kallista lystiä. Meikles Hotel ja Bronte Hotel ovat kaksi muuta hyvää vaihtoehtoa. Nämä upeat hotellit sopivat nille, jotka haluavat nauttia luksuksesta lomansa aikana.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Harare

Näytä kaikki 170 majoitusliikettä kohteessa Harare
Rainbow Towers Hotel And Conference Centre

Rainbow Towers Hotel And Conference Centre

Pennefather Avenue, Harare
  4.5 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (1 arvostelua)

  Rainbow Towers Hotel And Conference Centre on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi ...

  Rainbow Towers Hotel And Conference Centre81 €

  Rainbow Towers Hotel And Conference Centre81 €
  The N1 Hotel Harare

  The N1 Hotel Harare

  126 Samora Machel Ave, Harare
   2.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (1 arvostelua)

   The N1 Hotel Harare on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen taidegalleria. ...

   The N1 Hotel Harare56 €

   The N1 Hotel Harare56 €
   Meikles Hotel

   Meikles Hotel

   Jason Moyo Ave, Harare
    5.0 kautta 5.0
     
     
    5,0/5 (1 arvostelua)

    Meikles Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eastgate Centre. Majoitusliikkeessä ...

    Meikles Hotel161 €

    Meikles Hotel161 €
    The Palace Guest House

    The Palace Guest House

    115 Bishop Gaul Ave, Harare, Harare Province
     3.5 kautta 5.0
      
      

     The Palace Guest House on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Avondale Shopping Centre. ...

     The Palace Guest House15 €

     The Palace Guest House15 €
     Cresta Oasis

     Cresta Oasis

     124 Nelson Mandela Ave, Harare
      3.0 kautta 5.0
       
       

      Cresta Oasis on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta African Unity Square. Majoitusliike ...

      Cresta Oasis82 €

      Cresta Oasis82 €
      Bronte Hotel

      Bronte Hotel

      132 Baines Avenue, Harare
       4.0 kautta 5.0
        
        
       5,0/5 (1 arvostelua)

       Bronte Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fife Avenue Shopping Centre. ...

       Bronte Hotel158 €

       Bronte Hotel158 €
       Cresta Lodge - Harare

       Cresta Lodge - Harare

       Samora Machell Str, Harare
        3.0 kautta 5.0
         
         

        Cresta Lodge - Harare on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Chapman Golf Club. Majoitusliike tarjoaa ...

        Cresta Lodge - Harare100 €

        Cresta Lodge - Harare100 €
        Cresta Jameson

        Cresta Jameson

        21 Samora Machel Avenue/Park Street, Harare
         3.0 kautta 5.0
          
          

         Cresta Jameson on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen taidegalleria. Majoitusliike ...

         Cresta Jameson72 €

         Cresta Jameson72 €
         New Ambassador Hotel

         New Ambassador Hotel

         88 Kwame Nkrumah Ave, Harare
          3.0 kautta 5.0
           
           

          New Ambassador Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta African Unity Square. ...

          New Ambassador Hotel52 €

          New Ambassador Hotel52 €
          Holiday Inn Harare

          Holiday Inn Harare

          Samora Machel Ave, Harare
           3.0 kautta 5.0
            
            
           4,0/5 (1 arvostelua)

           Holiday Inn Harare on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fife Avenue Shopping Centre. Majoitusliike ...

           Holiday Inn Harare91 €

           Holiday Inn Harare91 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.