Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Harare – Matkat

Huolimatta siitä, onko matka kohteeseen Harare nopea pyrähdys vai pitkä lomareissu, ebookers tekee kaiken organisoinnista vaivatonta. Näin pääset nauttimaan kaupunkitunnelmista ansaitsemallasi tavalla.

Harare – Lennot ja hotelli

Harare odottaa sinua. Kun olet valmis lähtemään lomalle, ebookers-tiimi on valmiina viemään sinut ja seurueesi edullisilla lennoilla laadukkaaseen majapaikkaan.

Pääset nauttimaan jopa 9.6%^:n eduista, kun tilaat sekä lennot että hotellihuoneet palveluidemme kautta.

Suunnittele elämäsi loma valitsemalla yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituskohteen joukosta.

Jos haluat olla varma siitä, että saat varmasti hyvän tarjouksen, älä ota turhaa stressiä. Ebookers-hintatakuu tarkoittaa, että jos lomapaketin varattuasi löydätkin sattumalta muualta edullisemman tarjouksen seuraavan kahden vuorokauden kuluessa, me pistämme paremmaksi ja palautamme hintojen välisen erotuksen tilillesi.

Viimeinkin on koittanut aika toteuttaa unelmasi. Suuntaatpa sitten vuoristoon arkea pakoon tai tropiikin kuumuuteen, me voimme auttaa sinua parantamaan matkakuumeesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Harare – Matkat

Usein tietyn kohteen mukava ilmapiiri on sen asukkaiden ansiota. Zimbabwe on miellyttävää aluetta, jonka väestöstä suunnilleen 1 500 000 asustelee vakituisesti tämän kaupungin alueella.

Jos haluat oppia alueen kasvillisuudesta ja tutkia samalla pieteetillä hoidettua puutarhaa, Kansallinen kasvitieteellinen puutarha on oikea osoite.

Tutkijoiden mukaan retki puiston vehreyteen on helppo tapa lisätä henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Tutkimustuloksia ei kannata kyseenalaistaa, joten varmista, että suuntanasi on Harare Gardens (puutarha).

Ota suunnaksi Kansallismuseo, ja saat varmasti paljon uutta tietoa. Kysy myös, järjestetäänkö tällä hetkellä mitään näyttelyitä. Kiinnostavaa nähtävää on varmasti vaikka kuinka paljon!

Sinun ei todellakaan tarvitse olla suuri asiantuntija saadaksesi irti näistä mielenkiintoisista, hämmästyttävistä ja joskus myös ajatuksia herättävistä töistä, jotka ovat ripustettuna esille kohteessa Kansallinen taidegalleria.

Queen Victoria Museum (museo) paljastaa monta salaisuutta, joita tämän kaupungin historia kätkee sisäänsä! Museo esittelee eri esineiden, tietojen, merkittävien ihmisten ja tapahtumien avulla sen, millaisena tunnemme alueen tänään.

Hyvin merkittävät henkilöt ovat kutsuneet kohdetta Presidentinlinna kodiksi menneinä vuosina. Aina ylellisistä huonekaluista suurenmoiseen fasadiin saakka, tämä arvokas rakennus ei lakkaa hämmästyttämästä.

African Unity Square (aukio) on paikka, joka kuhisee niin paikallisia asukkaita kuin matkailijoitakin. Vaikka käynnissä ei olisikaan mitään tapahtumia, se on viihtyisä paikka viettää aikaa ja seurata paikallista elämänmenoa.

Jos jostain löytyy shoppailijan taivas, Harare olisi hyvä ehdokas. Tarjolla olevien ostoskeskusten joukosta on hankala valita, joten ota suunnaksesi ensin Eastgate Centre (ostoskeskus) ja Avondale Shops (ostoskeskus). Seuraavana vuorossa ovat Sam Levy's Village ja Kamfinsa-ostoskeskus, joista löydät runsain mitoin lisää perustarvikkeita, matkamuistoja ja ruokatuotteita. Shoppailuterapiasta ei voi saada koskaan tarpeekseen!

Olet sitten innokas golffaaja, joka etsii uusia haasteita, tai vasta-alkaja, tämän kohteen viheriöt eivät petä. Ota suunnaksi siis Wingate Golf Club (golfkeskus) tai Chapman Golf Club (golfkeskus). Borrowdale Brooke Golf Club on myös paikka, jossa ehkä haluat viettää kokonaisen päivän lyöntejä harjoitellen.

Harare – Hotellit

Odotatko jo seikkailun alkamista? Ensimmäiseksi sinun on kuitenkin muistettava järjestää majoitus. Kun varaat yli 29 ebookersin sivustolla tarjolla olevan majoitusliikkeen joukosta, homma on hoidettu!

Sekä minibudjetilla reissaavat että muut matkakassastaan tarkat matkustajat löytävät takuulla itselleen sopivat hinnat majoitusliikkeistä Cresta Jameson ja The N1 Hotel Harare. Ne ovat esimerkki siitä, että hyvä palvelu ei välttämättä ole kallista lystiä. Meikles Hotel ja Bronte Hotel ovat kaksi muuta hyvää vaihtoehtoa. Nämä upeat hotellit sopivat nille, jotka haluavat nauttia luksuksesta lomansa aikana.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Harare

Näytä kaikki 164 majoitusliikettä kohteessa Harare
Meikles Hotel

Meikles Hotel

Jason Moyo Ave, Harare
  5.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Meikles Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eastgate Centre. Majoitusliikkeessä ...

  Meikles Hotel167 €

  Meikles Hotel167 €
  Holiday Inn Harare

  Holiday Inn Harare

  Samora Machel Ave, Harare
   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (1 arvostelua)

   Holiday Inn Harare on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fife Avenue ...

   Holiday Inn Harare93 €

   Holiday Inn Harare93 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.