Lappeenranta matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Mitkä ovat Lappeenrannan parhaat nähtävyydet?

Pakettimatka Lappeenrantaan voi olla todella hieno kokemus. Kaupungista ja sen lähialueelta löydät muun muassa seuraavat nähtävyydet:

Jos matkasi osuu lämpimään vuodenaikaan, tarkasta ainakin Lappeenrannan linnoitus, Saimaan kanava ja Lappeenrannan hiekkalinna. Linnoituksen rakentaminen alkoi jo 1600-luvulla, ja sen alueella on muun muassa Suomen vanhin ortodoksinen kirkko, taiteilijoiden työpajoja sekä kaksi museota. Saimaan kanava yhdistää Itämeren ja Saimaan. Sen pääset näkemään muun muassa Lappeenrannasta kanavalle suuntautuvilla päiväristeilyillä. Lappeenrannan hiekkalinna on puolestaan nimensä mukaisesti hiekkalinna, joskin huomattavasti niitä tavanomaisia suurempi. Kaupungin taiteilijat pystyttävät sen joka vuosi Saimaan rantaan. Malli vaihtelee, sillä kullekin vuodelle valitaan hieman eri teema. Hiekkalinnan eteläpuolella on kaunis Lappeenrannan satama, jossa palvelee myös ravintolaksi muutettu Lappeenrannan kasino.

Sään ollessa kylmä tai sateinen kannattaa suunnata kaupungin museoihin. Kiehtovimpia ovat Lappeenrannan linnoituksessa palvelevat Etelä-Karjalan museo, Lappeenrannan taidemuseo ja Ratsuväkimuseo sekä Kauppakadulla oleva Wolkoffin talomuseo. Museoiden jälkeen voit tarkastaa Lappeenrannan kirpputorit tai suunnata rentoutumaan Lappeenrannan kylpylään.

Lappeenrannan ravintolat sijaitsevat pääosin heti sataman eteläpuolelta alkavissa kortteleissa. Tarjolla on vaihtoehtoja joka makuun ja kaikille budjeteille. Yhden parhaista löydät edellä mainitun Wolkoffin talon yhteydestä.

Mistä löydän parhaat pakettitarjoukset Lappeenrantaan?

Sinun tarvitsee vain kirjoittaa sivustomme hakukoneeseen matkasi lähtöpaikka ja määränpää sekä haluamasi matkapäivät – siinä kaikki! Vain sekunneissa saat eteesi hienon valikoiman eri vaihtoehtoja, joista löydät helposti sinulle sopivan yhdistelmän. Pakettivaihtoehtoja on useita: lento ja hotelli Lappeenrantaan, lento, hotelli ja vuokra-auto Lappeenrantaan, ja niin edelleen. Jos saavut perille junalla, bussilla tai omalla autolla, voit toki varata myös pelkän hotellin Lappeenrannasta. Tarjoamme kaikki edellä mainitut palvelut markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan.

Miten löydän edullisimmat Lappeenrannan pakettimatkatarjoukset?

Kun varaat ebookersilta samalla kertaa kaikki tarvitsemasi palvelut, voit saada niiden yhteishinnasta huomattavan alennuksen. Lisäksi sinulle kertyy maksimimäärä ebookersin omaa BONUS+-etua, jota voit käyttää esimerkiksi seuraavien varauksiesi maksamiseen. Kaikkein eniten pakettimatkan hintaan vaikuttaa matkan ajankohta. Mitä suositumpi se on, sitä kalliimpia ovat myös hinnat. Ongelman voi osin välttää tekemällä varauksen niin ajoissa kuin mahdollista. Kovimman lomasesongin hintoihin sekään ei tosin välttämättä vaikuta. Hiljaisempiin ajankohtiin varauksen voi sen sijaan tehdä huoletta myös viime tingassa. Usein se jopa kannattaa, sillä tarjolla voi olla erityisiä viime hetken tarjouksia. Osuupa pakettimatka Lappeenrantaan sitten mihin vuodenaikaan tahansa, pakettitarjouksia kannattaa aina pyrkiä hakemaan mahdollisimman pitkältä aikaväliltä. Jo pieni muutos alku- ja loppupäiviin voi pudottaa paketin hintaa huomattavasti.

Voinko perua Lappeenrannan pakettimatkan tai muuttaa sitä?

Kyllä voit. Jotta se onnistuisi, sinun on kuitenkin huomioitava asia jo varausta tehdessä. ebookers hyvittää vain sellaiset lennot, majoituksen ja muut palvelut, joihin sisältyy peruutusoikeus. Jos olet esimerkiksi varannut ei-hyvitettävät lennot, niistä ei yleensä saa hyvitystä myöskään ebookersin kautta. Samaan pakettiin varattujen lentojen, hotellin ja muiden palveluiden peruutusehdot saattavat kuitenkin olla hieman tavanomaista paremmat. Tarkempia ohjeita ja lisätiedot voit lukea asiakaspalveluportaalistamme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Lappeenranta

Miten löytää kohteen Lappeenranta matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Lappeenranta. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Lappeenranta lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Lappeenranta pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Lappeenranta?

Juuri nyt kohteeseen Lappeenranta saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Lappeenranta itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Lappeenranta ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Lappeenranta?

Kohteen Lappeenranta suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Lappeenranta halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Lappeenranta

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Lappeenranta
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.