Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lappeenranta – Matkat

Oletko sinäkin yksi niistä matkailijoista, jotka tahtovat ennen muuta irtautua arjesta ja nauttia täysillä uuden kohteen tunnelmista? Kohteen Lappeenranta matkat ovat sopiva valinta sinulle.

Lappeenranta – Lennot ja hotelli

Voisiko Lappeenranta olla ihanteellinen pakopaikka sinulle ja perheellesi? ebookers-tiimi tekee unelmistasi totta ja viedä sinut uskomattomiin seikkailuihin.

Kukapa ei tykkäisi tarjouksista? Jos varaat kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, saat alennusta jopa 9%*.

Kuvittele ihanteellinen loma valitsemalla haluamasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta eri puolilta maailmaa.

Hintatakuu on seuraavanlainen: kun olet ensin varannut matkapaketin ebookers-palvelusta ja löydät sattumalta edullisemman tarjouksen muualta kahden vuorokauden kuluessa, laitamme paremmaksi palauttamalla sinulle hintojen välisen erotuksen. Enää ei kannata miettiä.

Älä enää mieti, vaan lähde liikkeelle ja vastaa kaukaisten kohteiden kutsuun. Suurkaupungin sykettä ja seikkailulomia – rajana on vain mielikuvituksesi. Varausehtoja sovelletaan.

Lappeenranta – Matkat

Uusiin ihmisiin tutustuminen on yksi matkailun hienoimmista puolista. Tämän kaupungin alueella on noin 59 000 asukasta, joten tilaisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa löytyy kyllä runsaasti.

Valtion pääkaupunki Helsinki sijaitsee 200 km lounaaseen kohteesta Lappeenranta. Nuppola sitä vastoin löytyy lähempää: sinne pääsee matkaamalla 11 km länteen päin.

Saavatko lapset sinut hulluksi? Angry Birds Activity Park on paikka, jossa lapset viihtyvät muutaman tunnin ajan.

Yksi parhaimmista tavoista ymmärtää nykypäivää on tutustua menneisyyteen. Wolkoff Home Museum (museo) ja Etelä-Karjalan museo kertovat miten kaupungista tuli se, mikä se on tänään.

Voit kuljeskella kohteen Lappeenrannan linnoitus muurien reunustoja pitkin ja ihmetellä samalla tämän koko alueen puolustuksessa olennaisen tärkeässä asemassa olleen linnakkeen sekasortoista historiaa.

Jos olet kiinnostunut hengellisistä asioista tai vain kiinnostunut historiasta, käynti kohteessa Ylämaan kirkko tuo varmasti lisää sisältöä lomaasi.

Kun sinusta tuntuu siltä, että kaipaat vähän shoppailuterapiaa, ota suunnaksesi Kauppakeskus Capri. Kiinnostivatpa sinua sitten päivän trendit tai vain välttämättömyystarvikkeiden haaliminen, löydät takuulla täältä jotain itsellesi sopivaa.

Holiday Club Golf Saimaa on oikea paikka opetella putterin ja draiverin ero ja viettää samalla rentoa päivää raittiissa ilmassa.

Lappeenranta – Hotellit

Jos tarjolla on vain 7 majoitusliikettä, fiksu lomailija varmistaa majoituksensa niin nopeasti kuin mahdollista. Ota ebookersin matkaopas esille heti, kun matkapäiväsi on lyöty lukkoon. Sieltä löydät pienimmätkin yksityiskohdat.

Kohteessa Lappeenranta et joudu maksamaan itseäsi kipeäksi päästäksesi majoittumaan mukavaan huoneeseen. Finnhostel Lappeenranta osoitteessa Kuusimäenkatu 18 ja Huhtiniemi Camping osoitteessa Kuusimäenkatu 18 ovat kumpikin hyviä mutta pikkubudjetillekin sopivia majoitusliikkeitä. Haluaisitko ehkä kuitenkin hemmotella itseäsi? Asiantunteva henkilökunta hotelleissa Scandic Patria ja Original Sokos Hotel Lappee tekee siitä mahdollista.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Lappeenranta

Näytä kaikki 62 majoitusliikettä kohteessa Lappeenranta
Hotelli Rakuuna

Hotelli Rakuuna

8 Mannerheiminkatu, Lappeenranta
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (38 arvostelua)

  Hotelli Rakuuna sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wolkoff Home Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ...

  Hotelli Rakuuna 109 €

  Hotelli Rakuuna 109 €
  Holiday Club Saimaa Hotel

  Holiday Club Saimaa Hotel

  Tiuruniementie 131, Lappeenranta
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (44 arvostelua)

   Holiday Club Saimaa Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kauppakeskus ...

   Holiday Club Saimaa Hotel93 €

   Holiday Club Saimaa Hotel93 €
   Lappeenranta Spa

   Lappeenranta Spa

   Ainonkatu 17, Lappeenranta
    3.5 kautta 5.0
     
     
    4,3/5 (45 arvostelua)

    Lappeenranta Spa on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wolkoff Home Museum ...

    Lappeenranta Spa91 €

    Lappeenranta Spa91 €
    Original Sokos Hotel Lappee

    Original Sokos Hotel Lappee

    Brahenkatu 1, Lappeenranta
     4.0 kautta 5.0
      
      
     3,8/5 (39 arvostelua)

     Original Sokos Hotel Lappee on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wolkoff Home Museum (museo). ...

     Original Sokos Hotel LappeeHae hinnat

     Scandic Lappeenranta City

     Scandic Lappeenranta City

     Valtakatu 31, Lappeenranta
      3.0 kautta 5.0
       
       
      3,2/5 (34 arvostelua)

      Scandic Lappeenranta City on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wolkoff Home ...

      Scandic Lappeenranta City Hae hinnat

      Boutique Hotel Old Spa

      Boutique Hotel Old Spa

      12 Ainonkatu, Lappeenranta
       3.5 kautta 5.0
        
        
       4,6/5 (5 arvostelua)

       Boutique Hotel Old Spa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wolkoff Home Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen ...

       Boutique Hotel Old Spa83 €

       Boutique Hotel Old Spa83 €
       Summer Hotel Karelia-Park

       Summer Hotel Karelia-Park

       Korpraalinkuja 1, Lappeenranta
        2.5 kautta 5.0
         
         
        3,7/5 (19 arvostelua)

        Summer Hotel Karelia-Park sijaitsee lähellä kohdetta Wolkoff Home Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen ...

        Summer Hotel Karelia-ParkHae hinnat

        Scandic Patria

        Scandic Patria

        Kauppakatu 21, Lappeenranta
         4.0 kautta 5.0
          
          
         4,1/5 (42 arvostelua)

         Scandic Patria on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wolkoff Home Museum (museo). Majoitusliikkeessä ...

         Scandic PatriaHae hinnat

         Gasthaus Patruuna

         Gasthaus Patruuna

         Saimaantie 3, Joutseno, Lappeenranta
          3.0 kautta 5.0
           
           
          4,0/5 (1 arvostelua)

          Gasthaus Patruuna tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. ...

          Gasthaus Patruuna75 €

          Gasthaus Patruuna75 €
          Salpalinjan Hovi

          Salpalinjan Hovi

           3.0 kautta 5.0
            
            
           4,5/5 (6 arvostelua)

           Salpalinjan Hovi tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). ...

           Salpalinjan Hovi100 €

           Salpalinjan Hovi100 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.