Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Mombasa – Matkat

Oletko sinäkin yksi niistä matkailijoista, joiden ensisijaisena päämääränä on irtautua tutuista kuvioista ja kerätä uusia kokemuksia? Kohteen Mombasa matkat odottavat sinua.

Mombasa – Matkat

Tällä alueella asuu noin 800 000 ihmistä.

Jotta pääset kohteeseen Mombasa koko maan pääkaupungista (Nairobi), sinun täytyy kulkea 440 km kaakkoon. Toinen hyvä maamerkki on kohteesta etelään sijaitseva lähikaupunki Tiwi, jonne on matkaa 20 km.

Jos pidät simpukoiden keräilystä ja suolaisesta meri-ilmasta hiuksissasi, suunnittele retki kohteisiin Bamburi Beach (ranta) ja Tiwin ranta. Tee myös rauhallisesta kävelyretkestä kohteessa Voyager Beach (ranta), joka on myös upea rannikkokaistale tällä alueella.

Tuntuuko sinusta siltä, että sinun pitää päästä luontoon hengittämään raikasta ilmaa? Virkisty kohteissa Mombasa Marine National Park (kansallispuisto) ja Diani Chale Marine National Park and Reserve.

Fort Jesus (historiallinen kaupunginosa) on valtava puolustuslinnake. Saat tietää lisää siellä käytetyistä, vaikuttavista puolustustekniikoista ja päästää mielikuvituksesi irti kuvitellessasi yhteenottoja, jotka käytiin juuri sillä paikalla.

Mombasa – Hotellit

Haluatko uusia seikkailuja? Valitse majoitus, niin voit alkaa kehittelemään itsellesi matkareittiä. ebookersin matkaopas tarjoaa yli 23 majoitusliikettä.

Kohteessa Mombasa sinun ei tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi päästäksesi yöpymään mukavaan huoneeseen. PrideInn Hotel Nyali osoitteessa Links Road, Nyali ja Chamiachi Luxury Apartments osoitteessa Links Road ovat kumpikin mukavia mutta pikkubudjetillekin sopivia majoitusliikkeitä. Jos toiveenasi kuitenkin on rentoutua ja nauttia laadukkaasta palvelusta lomasi aikana, Tijara Beach - All Inclusive ja Cowrie Shell Beach Apartments ovat sinulle paras valinta. Voit rentoutua rauhassa ja antaa näiden laatuhotellien ystävällisen henkilökunnan täyttää toiveesi.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Mombasa

Näytä kaikki 513 majoitusliikettä kohteessa Mombasa
Hotel EnglishPoint & Spa

Hotel EnglishPoint & Spa

Cement Road, Mombasa, Mkomani
  4.0 kautta 5.0
   
   

  Hotel EnglishPoint & Spa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Nyali Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen ...

  Hotel EnglishPoint & Spa106 €

  Hotel EnglishPoint & Spa106 €
  Voyager Beach Resort

  Voyager Beach Resort

  Mount Kenya Rd. Nyali Beach, Mombasa
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,7/5 (6 arvostelua)

   Voyager Beach Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nyali Beach. ...

   Voyager Beach Resort177 €

   Voyager Beach Resort177 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.