Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Mombasa – Matkat

Oletko sinäkin yksi niistä matkailijoista, joiden ensisijaisena päämääränä on irtautua tutuista kuvioista ja kerätä uusia kokemuksia? Kohteen Mombasa matkat odottavat sinua.

Mombasa – Lennot ja hotelli

Mombasa odottaa sinua. Kun olet valmis vastaamaan sen kutsuun, ammattitaitoinen ebookers-tiimi on valmiina viemään sinut ja matkaseurueesi edullisilla lennoilla tasokkaaseen majoituspaikkaan.

Varaa lentoliput ja huoneet yhtä aikaa palveluidemma kautta, ja alennuksesi voi olla jopa 9.6%^.

Unelmaloman suunnittelu ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä ja samasta paikasta. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituskohteen valikoiman ansiosta voit jättää kaiken taaksesi vaikka heti.

Jos haluat varmistaa, että saat varmasti edulliset hinnat, älä murehdi! Ebookers-hintatakuu tarkoittaa, että jos matkapaketin varattuasi löydät muualta edullisemman tarjouksen seuraavan kahden vuorokauden kuluessa, me vastaamme siihen ja palautamme sinulle hintojen välisen erotuksen.

Maailman joka kolkassa on kohteita, jotka odottavat juuri sinua. Kaipaatko suurkaupungin loputonta sykettä vai suojaisia rantoja? Oli miten oli, on tullut aika ottaa passi kouraan, matkalaukku käteen ja lähteä liikkeelle!

Varausehtoja sovelletaan.

Mombasa – Matkat

Tällä alueella asuu noin 800 000 ihmistä.

Jotta pääset kohteeseen Mombasa koko maan pääkaupungista (Nairobi), sinun täytyy kulkea 440 km kaakkoon. Toinen hyvä maamerkki on kohteesta etelään sijaitseva lähikaupunki Tiwi, jonne on matkaa 20 km.

Jos pidät simpukoiden keräilystä ja suolaisesta meri-ilmasta hiuksissasi, suunnittele retki kohteisiin Bamburi Beach (ranta) ja Tiwin ranta. Tee myös rauhallisesta kävelyretkestä kohteessa Voyager Beach (ranta), joka on myös upea rannikkokaistale tällä alueella.

Tuntuuko sinusta siltä, että sinun pitää päästä luontoon hengittämään raikasta ilmaa? Virkisty kohteissa Mombasa Marine National Park (kansallispuisto) ja Diani Chale Marine National Park and Reserve.

Fort Jesus (historiallinen kaupunginosa) on valtava puolustuslinnake. Saat tietää lisää siellä käytetyistä, vaikuttavista puolustustekniikoista ja päästää mielikuvituksesi irti kuvitellessasi yhteenottoja, jotka käytiin juuri sillä paikalla.

Mombasa – Hotellit

Haluatko uusia seikkailuja? Valitse majoitus, niin voit alkaa kehittelemään itsellesi matkareittiä. ebookersin matkaopas tarjoaa yli 23 majoitusliikettä.

Kohteessa Mombasa sinun ei tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi päästäksesi yöpymään mukavaan huoneeseen. PrideInn Hotel Nyali osoitteessa Links Road, Nyali ja Chamiachi Luxury Apartments osoitteessa Links Road ovat kumpikin mukavia mutta pikkubudjetillekin sopivia majoitusliikkeitä. Jos toiveenasi kuitenkin on rentoutua ja nauttia laadukkaasta palvelusta lomasi aikana, Tijara Beach - All Inclusive ja Cowrie Shell Beach Apartments ovat sinulle paras valinta. Voit rentoutua rauhassa ja antaa näiden laatuhotellien ystävällisen henkilökunnan täyttää toiveesi.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Mombasa

Näytä kaikki 589 majoitusliikettä kohteessa Mombasa
249 €
Baobab Beach Resort & Spa - All Inclusive

Baobab Beach Resort & Spa - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Diani Beach Road, Diani Beach
Baobab Beach Resort & Spa - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Diani Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 323 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
112 €
Hotel EnglishPoint & Spa

Hotel EnglishPoint & Spa

4.0 kautta 5.0 Cement Road, Mombasa, Mkomani
Hotel EnglishPoint & Spa on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Nyali Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 93 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
170 €
Swahili Beach Resort

Swahili Beach Resort

5.0 kautta 5.0 Diani Beach, Diani Beach, Coast Province
Swahili Beach Resort on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Diani Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 125 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.