Thaimaa matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset kohteeseen Thaimaa

Matkat Thaimaahan

Matkat Thaimaahan ovat erittäin suosittuja. Aurinkoinen ja vieraanvarainen Thaimaa on suosikkikohde kaukomailla, ja monet palaavat sinne kerta toisensa jälkeen. Thaimaan matkat kannattaa suunnitella etukäteen omien kiinnostusten mukaan. Loma Thaimaassa sopiikin kaikenlaisille ja kaikenikäisille matkailijoille, sillä monipuolinen Thaimaa taipuu kaupunkiloman viettoon, rantalomailuun ja reppureissaamiseen – jos et osaa päättää, voit yhdistää kaikki kolme! Moneen muuhun kaukokohteeseen verrattuna Thaimaa on varsin turvallinen ja siisti, joten myös pikkulasten kanssa Thaimaan matka onnistuu helposti. Yksin matkustavat naiset saavat yleisesti ottaen olla Thaimaassa rauhassa ilman seuraan tuppautuvia paikallisia kosijoita. Kauttamme saat Thaimaan matkat 2022 vuodelle. Katso ajantasaiset tiedot Thaimaahan matkustamisesta Thaimaan valtion matkailusivustolta.

Matka Thaimaahan

Matka Thaimaahan sujuu helposti. Voit valita joko pakettimatkat Thaimaaseen, jolloin pakettimatkaan kuuluvat lento ja hotelli takaavat, että voit vain ruveta odottamaan lomaa. Useat eurooppalaiset lentoyhtiöt lentävät Thaimaahan säännöllisesti. Suurimmat lentokentät ovat Bangkokin Suvarnabhurin lentokenttä ja Phuketin lentokenttä, josta lennetään usein jatkolentoja lähistön muihin turistikohteisiin. On hyvä pitää mielessä, että suora lento Thaimaahan kestää vähintään 10 tuntia ja vaihtoja sisältävä lentomatka luonnollisesti sitäkin kauemmin. Aikaero Suomeen on kesällä +4 ja talvella +5 tuntia, joten Thaimaan lomamatkalle kannattaa varata aikaa aikaerosta toipumiseen. Moni Thaimaan-kävijä huomaakin, että mitä pitempään Thaimaassa saa viettää, sen parempi.

Liikkuminen Thaimaan lomamatkalla

Thaimaan lomamatka on usein rentoa oleskelua, mutta pakettimatkojen rinnalle voi valita myös seikkailullisemman tyylin ja matkustaa muihin osiin. Thaimaassa on myös kattava rautatieverkko, mutta junat voivat olla hitaita, mikä saattaa tosin vain lisätä matkanteon tunnelmaa. Myös bussit kulkevat vilkkaasti, mutta matka-ajat ovat pitkiä: esimerkiksi matka Bangkokista Phuketiin kestää 12 tuntia. Hieman seikkalua Thaimaan lomamatkaan saa vuokraamalla auton Autonvuokraus Thaimaassa on edullista, ja sitä kannattaa kokeilla, jos vasemmanpuoleinen ja suomalaisille jossain määrin hektinen liikenne eivät hirvitä. Thaimaan matkailukuvastosta tutut kolmipyöräiset tuk-tuk-taksit ovat käteviä lyhyillä matkoilla.

Paras aika matkustaa Thaimaahan

Thaimaan matkat kannattaa suunnitella myös sään mukaan. Thaimaa sijaitsee tropiikissa, ja sen ilmasto on lämmin ja kostea. Lämmöstä nauttivalle matkailijalle Thaimaan sää ei ole milloinkaan pettymys. Etelä-Thaimaan rantakohteissa lämpötila on talvikaudellakin 25 celsiusasteen tietämissä, mutta pohjoisen vuorilla saattaa olla viileämpää. Lämpimin kausi Thaimaassa on maaliskuun ja kesäkuun välillä, jolloin mittari voi näyttää jopa 40 astetta. Sen jälkeen saapuvat monsuunisateet, jotka kestävät yleensä lokakuun loppuun.

Tekemistä Thaimaassa

Thaimaan hintataso on suomalaiseen verrattuna edullinen, ja hyviä tuliaisia ovat esimerkiksi käsityöt, vaatteet ja silkkikankaat. Jos ostoskierroksesta haluaa tehdä elämyksen, kannattaa suunnata viikonloppu- tai yömarkkinoille, joilla tinkiminen on normaali käytäntö. Thaimaasta löytyy toki myös länsimaisia ostoskeskuksia ja supermarketteja.

Kulinaristi ei Thaimaahan pety. Thaimaalainen ruoka on monelle tuttua jo kotimaasta, ja paikan päällä se on varmasti valmistettu tuoreista raaka-aineista. Erityisesti paikallisten katukeittiöiden ruoka on herkullista ja ehdottomasti kokeilemisen arvoista. Myös kasvissyöjä saa Thaimaassa vatsansa täyteen. Jälkiruoaksi Thaimaan lomalla nautitaan tietenkin tuoreita eksoottisia hedelmiä.

Thaimaa tunnetaan kirkkaista vesistään ja se onkin suosittu sukellusmatkojen kohde. Thaimaassa toimii useita suomalaisten omistamia sukelluskouluja, joten sukeltamisen saloihin vihkiytyminen on matkalla helppoa. Jos laitesukellus ei houkuttele, myös snorklaaminen Thaimaan hiekkarantojen tuntumassa on palkitsevaa. Monissa rantalomakohteissa järjestetään myös melontaretkiä niille, jotka pysyttelevät mieluiten veden pinnalla.

Thaimaassa voi harrastaa lähes mitä tahansa kesäurheilulajia. Golfin ystäville Thaimaa on paratiisi, ja parhaat golf-kentät löytyvät Hua Hinin ja Pattayan ympäriltä. Trenditietoinen aktiivilomailija suuntaa rantaloman sijaan Keski-Thaimaahan vaellukselle, jotka ovat kasvattaneet suosiotaan vuodesta toiseen.

Ensisilmäyksellä länsimaiselta vaikuttavan pinnan alla Thaimaassa lepää vuosisatoja vanha kulttuuri, josta muistuttavat esimerkiksi isompien talojen edessä olevat henkien talot, joissa suojelushenget asustavat. 1930-luvulle asti Siamina tunnetun Thaimaan kulttuuriin pääsee sukeltamaan rantakohteita paremmin maan pohjoisosissa, jossa sijaitseva Chiang Mai temppeleineen on Thaimaan epävirallinen kulttuuripääkaupunki.

Marraskuisin täydenkuun aikaan Thaimaassa vietetään Loi Krathong -juhlaa, eli veden jumalatattarelle omistettua valon juhlaa, jolloin jokiin ja kanaviin lasketaan kelluvia tuikkuja. Juhla on kuin thaimaalainen vastine Lucia-neidolle, ja parhaiten sen tunnelmaan pääsee Chiang Maissa. Siellä siihen yhdistyy Mai Yi Peng -juhla, jossa taivaalle lähetetään tuhansia paperilyhtyjä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Thaimaa

Kuinka paljon lomamatkat kohteeseen Thaimaa maksavat?

Hakukoneellamme näet kohteen Thaimaa vain muutamalla klikkauksella. Löydät usein todella hyviä hintoja pakettimatkoille. Voit koota matkapaketin kohteeseen Thaimaa itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut sinulle sopivaan hintaan. Edullisimmillaan matkat kohteeseen Thaimaa maksavat tällä hetkellä .

Miten saada halvat matkat kohteeseen Thaimaa vuonna 2023?

Vertailemalla eri hotelleja, lentoja ja palveluita ebookersin hakukoneella löydät halvat matkat. Eri lennoista, hotelleista ja vaikka autonvuokrauspalvelusta voit koota hetkessä oman matkasi kohteeseen Thaimaa. Varaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos sinulla on kysyttävää, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Thaimaa?

Yleisesti niinä kuukausina kun kohde on suosittu ovat hinnat korkeimmat. Kohteen Thaimaa suosituimmat kuukaudet ovat . Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että todennäköisemmin silloin löydät kohteen Thaimaa halvat matkat, joskin täysin varmaa se ei ole. Joskus tietyt lomat tai tapahtumat, voivat aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös kuukausittaisten sesonkiaikojen ulkopuolella. Jos haluat saada varmimmin kohteen  Thaimaa, on hyvä olla joustava myös päivien suhteen.

Onko kannattavampaa ostaa kohteen Thaimaa pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Kun ostat kohteen pakettimatkan, voit säästää jopa % tai . Kun varaat pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! Saat lisäksi lukittua nyt olevat hinnat, eikä budjetin kanssa tule yllätyksiä, jos vaikkapa hotellien hinnat ovat myöhemmin nousseet.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä usein näin on. Kohteen Thaimaa pakettimatkat ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen. Kannattaa siis varata kaikki  kerralla autoa myöten. Alennusta voit saada kaikkiin yhdistelmiin. Yleisesti mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta.

Viihtyisiä hotelleita kohteessa Thaimaa

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Thaimaa
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Thaimaa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.