Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Boa Vista – Hotellit

Boa Vista – Hotellit

Jopa konkarimatkailijat joutuvat toimimaan ripeästi silloin, kun on varmistettava majoitus. ebookersin sivustolla on ainoastaan 12 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun tarjonta on näin rajallinen, on parasta olla nopea!

Kiinnostavatko sinua suosituimmat majoitusvaihtoehtomme? Niihin lukeutuvat muun muassa Iberostar Club Boavista - All Inclusive ja Royal Decameron Boa Vista, joiden ylelliset lakanat, hienot suihkutilat ja ammattitaitoinen palvelu odottavat vieraita.

Löydä halvat matkat kohteeseen Boa Vista

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Boa Vista. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Boa Vista lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Boa Vista?

Juuri nyt kohteeseen Boa Vista saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Boa Vista itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Boa Vista ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Boa Vista matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Boa Vista löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Boa Vista?

Kohteen Boa Vista suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, tammikuu, huhtikuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Boa Vista halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Boa Vista

Hae hinnat
Iberostar Club Boavista - All Inclusive

Iberostar Club Boavista - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Areia de Chaves, Boa Vista
Iberostar Club Boavista - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praia da Chave (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 276 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille minibaarit ja sadesuihkupäät.
Hae hinnat
RIU Palace Boavista - All Inclusive

RIU Palace Boavista - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Urb. Morrinho De Baguincho, Praia de Boca Salina, Boa Vista
RIU Palace Boavista - All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Praia da Chave (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 505 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Riu Touareg

Hotel Riu Touareg

4.0 kautta 5.0 Urb. Lacacão - Lote 13 - Praia Lacacão, Boa Vista
Hotel Riu Touareg on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 6 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 1151 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Royal Horizons Boa Vista

Royal Horizons Boa Vista

4.0 kautta 5.0 Praia de Chaves, Boa Vista
Royal Horizons Boa Vista on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praia da Chave (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 300 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Riu Karamboa

Hotel Riu Karamboa

4.0 kautta 5.0 Lote HO-01, Urb. Morrinho De Baguincho, Boa Vista
Hotel Riu Karamboa tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 750 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja satelliittikanavat.
50 €
Casa Tud Dret - luxurious apartments

Casa Tud Dret - luxurious apartments

3.5 kautta 5.0 Boa Vista, Boa Vista, Boa Vista
Casa Tud Dret - luxurious apartments tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Cala Da Lua

Cala Da Lua

3.5 kautta 5.0 Joao Cristao, Sal Rei, Boa Vista
Cala Da Lua on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Estorilin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja lieden.
Hae hinnat
Aparthotel Por do Sol

Aparthotel Por do Sol

3.5 kautta 5.0 Cabral Beach, Sal Rei, Boa Vista
Aparthotel Por do Sol on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praia de Cruz. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
AHG Marine Club Beach Resort

AHG Marine Club Beach Resort

4.0 kautta 5.0 Praia da Cruz, Boa Vista
AHG Marine Club Beach Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praia de Cruz. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 110 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Talo Rannalla # 23b, Praia de Chaves, Boa Vista, Kap Verde

Talo Rannalla # 23b, Praia de Chaves, Boa Vista, Kap Verde

Praia de Chaves, #23b, Boa Vista, Boa Vista
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praia da Chave (ranta).

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Boa Vista

Katso kaikki kohteen Boa Vista vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.