Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Boa Vista – Hotellit

Boa Vista – Hotellit

Jopa konkarimatkailijat joutuvat toimimaan ripeästi silloin, kun on varmistettava majoitus. ebookersin sivustolla on ainoastaan 12 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun tarjonta on näin rajallinen, on parasta olla nopea!

Kiinnostavatko sinua suosituimmat majoitusvaihtoehtomme? Niihin lukeutuvat muun muassa Iberostar Club Boavista - All Inclusive ja Royal Decameron Boa Vista, joiden ylelliset lakanat, hienot suihkutilat ja ammattitaitoinen palvelu odottavat vieraita.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Boa Vista

Näytä kaikki 81 majoitusliikettä kohteessa Boa Vista
Iberostar Club Boavista - All Inclusive

Iberostar Club Boavista - All Inclusive

Areia de Chaves, Boa Vista
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (3 arvostelua)

  Iberostar Club Boavista - All Inclusive on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praia ...

  Iberostar Club Boavista - All Inclusive166 €

  Iberostar Club Boavista - All Inclusive166 €
  Hotel Riu Karamboa

  Hotel Riu Karamboa

  Lote HO-01, Urb. Morrinho De Baguincho, Boa Vista
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Hotel Riu Karamboa tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä 4 ...

   Hotel Riu KaramboaHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.