Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat meno-paluu lennot Budapest

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Ferenc Liszt Intl.
Kohdekaupunki Budapest
Lennon hinta 67 €

Lennot Budapestiin

Budapest ei ole pelkkä makea suklaakonvehti vaan myös Unkarin makea pääkaupunki. Viettäisikö lomaa Budan korkeiden kukkuloiden vai Pestin alavien tasankojen puolella? Varaa halvat lennot Budapestiin ja ota Tonavan kahtia jakaman kaupungin molemmat puolet haltuun. Henkeäsalpaavan hienot historialliset nähtävyydet ja kaupunkilomailun rentouttava joutilaisuus yhdistyvät ihanasti Budapestissä. Hae lennot Budapestiin ebookersin sivuilta ja suuntaa Budassa kohoavalle linnavuorelle tai Pestin parhaille shoppailukaduille. Laiskan viikonlopun Budapestissä voi viettää myös rennolla risteilyllä Tonavan aalloilla tai esterházy-kakkua maistellen. Ei ole mikään ihme, että huippusuositussa Budapestissä käy vuosittain miljoonia matkailijoita, sillä kaupungin lumovoima säilyy vuoden ympäri. Ota Budapest haltuun ja huumaannu miljoonakaupungin vilskeestä.

Suorat lennot Budapestiin ja muut reitit kaupunkiin

Suomesta pääsee Budapestiin ilman sen kummempia kevätjuhlaliikkeitä, sillä kaupunkiin pääsee ympärivuotisesti suorilla lennoilla. Kaupunkilomailu Budapestissä on suhteellisen suosittua puuhaa mihin tahansa vuodenaikaan, mutta kaikkein eniten matkailijoita kaupunkiin tupsahtaa heinä-elokuussa. Tällöin myös palveluiden hinnat pompsahtavat ylöspäin, joten halvat lennot Budapestiin löytää helpommin johonkin toiseen vuodenaikaan. Ilmojen puolesta Budapest on silkkaa säihkettä ja säteilyä kesäaikaan, mutta auringon porotus voi kuumimpina kesäkuukasina käydä jopa tukalaksi. Kevät ja syksy ovat lämpötilaltaan sopivimpia lomailuun, ja silloin suosituimmissa kohteissa on myös aivan eri tavalla tilaa liikkua. Vertaile suoria lentoja Budapestiin ja nappaa itsellesi paras yhteys Unkarin ykköskohteeseen. Helsinkiläisiä hemmotellaan kaikkein näppärimmillä lentoyhteyksillä Budapestiin, sillä kaupunkien välillä kulkee lentoja päivittäin. Finnairilla on tarjolla kaksi vuoroa Budapestiin, joista ensimmäinen lähtee aamulla ja toinen iltapäivällä. Norwegian täydentää lentovaihtoehtoja Budapestiin alkuillasta lähtevällä suoralla lennolla. Helsingin kautta myös muut Suomen kaupungit ovat yhden välilaskun päässä Budapestistä, joten ebookersin sivuilla kannattaa vertailla muitakin kuin suoria yhteyksiä. Lento Budapestiin kestää Helsingistä käsin noin 2 tuntia 20 minuuttia, eikä matka-aika muista kotimaan kohteista välttämättä ole kuin muutaman tunnin enemmän. Lisäksi tamperelaisilla on kissanpäivät, sillä halpalentoyhtiö Ryanair kuljettaa väkeä Mansesterista Budapestiin kahdesti viikossa. Lentoaika on vain hieman pidempi kuin Helsingistä, noin 3 tuntia 35 minuuttia. Helsingistä ja Tampereelta lähtevät suorat lennot eivät ole ainoa vaihtoehto Budapestiin suuntaaville lomailijoille, mutta näistä kaupungeista pääsee kieltämättä nopeimmin ja kätevimmin Unkarin metropoliin. Muista yhteyskaupungeista paras on varmastikin Turku, jonka kautta on valittavana yhden välilaskun sisältävä lento Budapestiin Riian lentoaseman kautta. Muiden kotimaan kaupunkien kohdalla lentojen varaaminen Budapestiin menee helposti vähän kikkailun puolelle, joten vaivattominta on käydä kääntymässä Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja jatkaa sieltä Unkariin.

Tietoa Budapestin lentoasemasta

Budapestin Ferenc Lisztin kansainvälinen lentoasema (IATA: BUD) on aikamoinen nimihirviö, mutta muutoin oikein mukava läpikulkupaikka. Kentän nimi on yhdistelmä tunnetun unkarilaisen liikemiehen ja huomattavasti tunnetumman unkarilaisen säveltäjän nimistä, mutta kavereiden kesken pelkkä Budapestin lentoasema riittää mainiosti. Budapestin lentoasemalla on kolme pääterminaalia, joista terminaali 1 on ollut suljettuna vuodesta 2012 alkaen. Terminaalien 2A ja 2B välissä on kauppoja ja kahviloita sisältävä odottelualue, jolla voi myös käyttää lentoaseman ilmaista wifi-verkkoa. Muista myös, että vaikka Unkari kuuluukin EU:hun, sen rahayksikkö ei ole euro. Forintteja taskunpohjalle kannattaa hankkia viimeistään lentoasemalta. Budapestin lentoasema on parinkymmenen kilometrin päässä kaupungista. Vikkelimmin keskustaan pääsee taksilla, jolla matkan loppusumman pitäisi pyöriä 25 euron hujakoilla. Bussien kohdalla voi valita joko miniBUD-lentokenttäkuljetuksen tai julkisen liikenteen linjan 200E. Jälkimmäinen ei tosin vie suoraan kaupunkiin, vaan matka Budapestiin jatkuu metrolinjalla M3. Hyvä vaihtoehto on myös juna Ferihegyn asemalta, jonne myös pääsee bussilla 200E. Suuntaa Budapestiin lomalle kuuntelemaan Tonavan laineiden liplatusta.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Budapest?

Norwegian Air International Ltd, KLM, Air Baltic, Finnair

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.