Air Baltic lennot alkaen 79 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat Air Baltic lentotarjoukset – 2023

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 79 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 134 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentoyhtiön Air Baltic tarjoukset vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic

Air Baltic – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön Air Baltic lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentokenttäkoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
AMSNLDSchiphol3
OSLNORGardermoen2
LINITALinate1
LHRGBRHeathrow1
BHXGBRBirmingham1
GOAITACristoforo Colombo1
TRDNORVaernes1
TRNITATurin Intl.1
FCOITAFiumicino - Leonardo da Vinci Intl.1
TOSNORLangnes1
Haluatko edullisesti lomalle? Osta lentoyhtiö airBalticin halvat lennot!

Lentoyhtiö airBalticilla halvatkin lentoliput jaksavat yllättää. Voimakkaasti laajentuva latvialainen airBaltic on tarjonnut edullisia lentojaan vuodesta 1995 lähtien. Suhteellisen lyhyen olemassaolonsa aikana se on jo ehtinyt kasvaa aikuisten mittoihin: yhtiön kiintopisteinä olevista Baltian maiden pääkaupungeista Riikasta, Vilnasta ja Tallinnasta lentoyhtiö airBalticin lentoja liikennöidään tällä hetkellä jo yli 60 kohteeseen! Ulottuvillasi ovat siten pikkurahalla niin Eurooppa, Keski-Aasia, Etelä-Kaukasia kuin Lähi-Itäkin. Suurin osa airBalticin kohteista sijaitsee Euroopassa, mutta yhtiöllä on erinomaiset yhteydet kaikkiin maanosiin useiden kymmenien yhteistyökumppaneidensa ansiosta. Valinnanvaraa riittää, joten löydät taatusti sinulle sopivan halvan lennon unelmakohteeseesi. Jos kaipaat aurinkoa Pohjolan kylmän keskelle, pääset pimeydestä vaivatta pakomatkalle lennolla Ateenan historiallisiin maisemiin. Jos vähän eksoottisempaa etsit, hanki halpa lento Odessaan Ukrainaan ja lähde Mustanmeren rannalle lekottelemaan! Palaat takaisin kuin uudesti syntyneenä! airBalticin avulla heität arjen ympyrät hetkeksi nurkkaan ja livahdat halutessasi vaikka intensiiviselle viikonloppulomalle. Miltä kuulostaisi pikapyrähdys romantiikan kehtoon Pariisiin Eiffel-tornin kupeeseen? Halvan lennon sinne löydät tästä! Lentoyhtiö airBalticin lennot ovat luotettavia ja palvelu pelaa, vaikka kyseessä onkin halpalentoyhtiö. Tarjoamiemme edullisten lentojen avulla sinulle jää yksinkertaisesti isompi osa lomabudjetista paikan päällä mielen mukaan käytettäväksi. Lentoyhtiö airBalticin halpojen lentolippujen avulla sinulla jää myös enemmän vapautta varata hotelli, joka eniten silmääsi miellyttää ja jossa nukut unelmalomasi makoisat yöunet. Myös autonvuokraus on mahdollinen. airBalticin siivin lennät ikimuistoiselle lomalle!

Lentoyhtiö airBalticin halvoilla lennoilla unelmalomalle!

Loman vietto eksoottisesti ulkomailla on ihanaa, mutta ei kotimaahankaan tutustuminen ole yhtään hullumpaa! Jos haluat viettää lomasi Suomessa tai sinun tarvitsee päästä työmatkalle toiselle puolen maapalloa, myös se onnistuu lentoyhtiö airBalticin halvoilla lennoilla. airBalticin laivastoon kuuluu 34 konetta, joilla viime vuonna kuljetettiin jo yli kolme miljoonaa asiakasta. Oletko sinäkin yksi heistä? Kapasiteettia riittää ja palvelu pelaa: airBaltic tekee lentämisestä nautinnollista. Kauttamme löydät parhaat hinnat parhaisiin kohteisiin. Kun jo matkavalmistelut sujuvat kuin leikki, mitä voitkaan odottaa lomaltasi! Anna airBalticin kiidättää sinut unelmien äärelle!

Minne airBaltic lentää kotimaassa

airBaltic on erinomaisesti edustettuna Euroopan lisäksi Suomenkin maaperällä. Yhtiö lentää niin Kuusamoon, Kuopioon, Lappeenrantaan kuin Vaasaankin muiden vilkkaammin liikennöityjen kaupunkien lisäksi! Suomen joka kolkasta on siis äärimmäisen helppoa lennähtää minne päin maailmaa tahansa lentoyhtiö airBalticin lennoilla ja yhtiön lukuisilla yhteistyökumppaneilla!

Minne airBaltic lentää maailmanlaajuisesti?

Suosituimmat airBalticin reitit ovat: 

  • FRA - RIX (noin 550 lentoa kuukaudessa)
  • LHR - RIX (noin 500 lentoa kuukaudessa)
  • AMS - RIX (noin 490 lentoa kuukaudessa)
  • ZRH - RIX (noin 490 lentoa kuukaudessa)
  • SVO - RIX (noin 400 lentoa kuukaudessa)
airBaltic

airBaltic on Latvian kansallinen lehtoyhtiö. Yhtiön päätukikohta on Riian Lentoasema Latviassa, jonka lisäksi airBalticin käyttämiä lentojen solmukohtia ovat Liettuan Vilnan kansainvälinen lentoasema sekä Lennart Meri-lentoasema Viron Tallinnassa. Suomesta airBaltic lentää suoria lentoja Riikaan Turusta ja Helsingistä. Riiasta matkaa voi jatkaa yhtiön lennoilla on 52 muuhun kohteeseen. Osa kohteista on niin sanottuja kausikohteita, jonne lennetään vain tiettynä ajankohtana kuten talvella tai kesällä. Riian suorien lentojen lisäksi yhtiö lentää suoria lentoja Tallinnasta Pariisiin, Wieniin ja Berliiniin sekä Vilnasta Amsterdamiin.

airBaltic kuljettaa vuodessa noin kolme miljoonaa matkustajaa ja sen käytössä on 25 konetta. Yhtiön lennoista on mahdollisuus saada PINS- etukortilla Pins-pisteitä.

Hyvä tietää Air Balticista

Air Balticin lentotarjoukset kuljettavat suomalaisia Helsinki-Vantaan, Tampereen ja Turun lentokentiltä Riian kautta lukuisiin kohteisiin Euroopassa ja kauempanakin. Air Baltic on latvialainen yhtiö, joka kotilentokenttä on Riian kansainvälinen lentoasema. Palvelutasoiltaan erilaisia lippuja tarjoavan Air Balticin lennot liikennöidään lähinnä Airbus-koneilla.

Onko Air Balticilla kanta-asiakasohjelma?

Air Balticin kanta-asiakasohjelma on nimeltään airBaltic-klubi. Pins-ohjelman jäsenet nauttivat automaattisesti kanta-asiakasohjelman eduista. Klubin jäsenet keräävät pinssejä Air Balticin lennoista ja lisäpalveluista sekä yhteistyökumppaneilta. Pinsseillä voi ostaa lentoja ja lahjakortteja ja maksaa matkatavaramaksuja.

Kuinka paljon matkatavaroita Air Balticin lennolle voi ottaa?

Kaikki Air Balticin matkustajat voivat ottaa koneeseen käsimatkatavaran ja henkilökohtaisen tavaran, jotka saavat painaa yhteensä 8 kg. Kirjatun matkatavaran enimmäispaino Air Balticin lennoilla on 20 kg. Mikäli lippuun ei sisälly kirjattua matkatavaraa, voi sen edullisimmin hankkia etukäteen verkosta. Myös urheiluvälineiden ja muiden erikoismatkatavaroiden kuljetuksen voi maksaa ennakkoon verkossa. Tarkista varaukseesi sisältyvät matkatavarat.

Miten muutan Air Balticin lentolippuja?

Premium- ja businessluokan matkustajat tai lennonvaihtotakuun hankkineet basicluokan matkustajat voivat vaihtaa lennon lähtöpäivää tai -aikaa verkossa. Korkeampien matkustusluokkien matkustajat voivat vaihtaa myös matkustajan nimeä tai peruuttaa lennon.

Mitä matkustusluokkia Air Balticin lennoilla on?

Air Balticin lennoille myydään lippuja kolmessa eri luokassa: basic, premium ja business. Nimensä mukaisesti basic- eli peruslippu sisältää vain peruspalvelut. Premium- ja businessluokan lipuilla saa enemmän mukavuuksia, joustavuutta ja kanta-asiakaspisteitä.

Koneessa on kaksi luokkaa: economy ja business. Lennolla businessluokan erottaa economysta ruokatarjoilun ja vieressä olevan tyhjän istuimen ansiosta.

Minkä lentoyhtiöiden kanssa Air Baltic tekee yhteistyötä?

Air Baltic tekee yhteistyötä useiden eri lentoyhtiöiden kanssa voidakseen tarjota asiakkailleen laajemman reittiverkoston. AirBaltic voi esimerkiksi myydä ja markkinoida lentoja, joita toinen yhtiö operoi. Tällaisia kumppaneita ovat esimerkiksi Air France ja KLM.

Saako Air Balticin lennoilla syötävää ja juotavaa?

Air Balticin lennoilla välipaloja ja juomia voi hankkia myyntikärrystä. Lämpimät ruoat kannattaa varata ennakkoon. Businessluokassa ateria ja juomat kuuluvat lipun hintaan.

Onko Air Balticin koneissa Wi-Fi?

Air Balticin koneissa ei ole langatonta internetyhteyttä.

Voinko varata istuinpaikan Air Balticin lennolle?

Basic-lipulla matkustavat voivat varata istuinpaikan Air Balticin lennolle etukäteen verkosta maksua vastaan. Premium- ja businessluokan matkustajille istuinpaikan varaaminen on maksutonta.

Kuinka pitkän vaihtoajan Air Balticin lennoille tarvitsee Riiassa?

Kun vaihtaa Riian lentokentällä Air Balticin lennolta toiselle, riittää vaihtoajaksi Schengen-maissa matkustaessa 30 minuuttia. Jos jatkolento on esimerkiksi Lontooseen, joka ei kuuluu Schengeniin, suositellaan vaihtoajaksi vähintään 40 minuuttia. Siinä ajassa ehtii siirtyä passintarkastuksen läpi portilta toiselle.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.