Halvat lennot Oulu

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Oulu

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Oulu olivat annetulla aikavälillä 87 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 174 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Oulu vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Halvat lennot Ouluun

Lähde kotimaanmatkalle Perämeren rantakaupunkiin, Ouluun. Nopein tapa päästä paikalle Etelä-Suomesta on etsiä halpa lento Ouluun ja käyttää siten auto- tai junamatkaan kuluva aika Oulun ihmeisiin tutustuen. Asukasluvultaan Suomen suurimpiin lukeutuva Oulu on vilkas kaupunki pohjoisen ja etelän välissä, ja se houkuttelee suojiinsa erityisesti teknologia-alan osaajia ja luovan alan edelläkävijöitä lähiseudulta. Oulu tunnetaan teknologiakaupunkina, minkä lisäksi siellä on aktiivinen taide- ja kulttuurielämä useine vuosittaisine tapahtumineen. Ei pidä unohtaa, että Oulu on valittu toiseksi vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupungeista. Lue tästä, mitä kaikkea voit tehdä lomalla Oulussa.

Oulun lentoasema

Oulun lentoasema sijaitsee Oulunsalon kaupunginosassa ja on Suomen toiseksi vilkkain. Sinne järjestetään useita suoria päivittäisiä lentoja Helsingistä ympäri vuoden. Kun lento Ouluun on laskeutunut, voit jatkaa matkaa eteenpäin taksilla, vuokra-autolla tai julkisen liikenteen kyydissä. Oulun lentoasemalta on hyvät bussiyhteydet Oulun keskustaan, ja matka sinne kestää noin puoli tuntia. Oulun lentoaseman muihin palveluihin kuuluvat kahvila-ravintola, matkamuistomyymälä, tavarasäilytys, käteisautomaatti ja työskentelypisteet, joissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys.

Oulun nähtävyydet

Oulun keskustan halki kulkee Rotuaari, joka on yksi Suomen ensimmäisistä ja tunnetuimmista kävelykaduista. Rotuaarilta löytyvät Oulun parhaimmat ostospaikat ja ravintolat, ja siellä järjestetään ympäri vuoden monenlaisia tapahtumia. Vain kivenheiton päässä Rotuaarilta sijaitsee Oulun tori, jota vartioi tunnettu pulleavatsaisen Toripoliisi-patsas. Torilta löytyy lisäksi Oulun kauppahalli, joka on erinomainen paikka päästä maistelemaan paikallisia herkkuja, kuten tuoretta pohjoispohjalaista rieskaa tai leipäjuustoa. Torilla ja kauppahallissa on myös helppo tehdä tuttavuutta leppoisien ja huumorintajuisten oululaisten kanssa.

Oulun tuomiokirkko on varmastikin yksi Suomen kauneimmista. Vuonna 1832 valmistunut keltaiseksi rapattu kirkko on Carl Ludvig Engelin suunnittelema, ja sen rungon kiviseinät ovat peräisin samalla paikalla aiemmin sijainneesta kirkosta, joka tuhoutui Oulun palossa vuonna 1822. Kirkon ainutlaatuisessa esineistössä ja taiteessa on esimerkkejä eri vuosisadoilta aina 1600-luvulta alkaen. Lyhyen kävelymatkan päässä tuomiokirkosta sijaitsee Oulun linna, tai tarkemmin sanottuna entisen linnan rauniokellari, jonka päälle rakennettiin vuonna 1875 Oulun merikoulun havaintotorni. Nykyisin tornissa toimii kesäisin kahvila, ja linnan kellariin pääsee tutustumaan kahvilan aukioloaikoina.

Aivan Oulun keskustasta löytyy Kulttuuritalo Valve, jonka tiloissa toimivat erilaiset kulttuurialan toimijat ja taiteen ammattilaiset. Valveesta löytyy muun muassa kolme galleriaa, kaksi erilaista esitystilaa ja elokuvateatteri. Lisäksi siellä toimii kahvila, jossa tarjoillaan päivittäin luomuaineksista valmistettuja kotiruokalounaita.

Tekemistä Oulussa

Oulu on merenrantakaupunki, ja siellä sijaitsee yksi Suomen upeimmista hiekkarannoista eli Nallikarin uimaranta. Nallikaria kutsutaan myös Pohjolan Rivieraksi, ja kesäisin siellä kahlatessa on helppo unohtaa olevansa Euroopan pohjoislaidalla. Talvisin meren jäällä viihtyvät pilkkijät ja hiihtäjät, minkä lisäksi Nallikarin alueella on retkeilyreittejä ja lintutorneja, jotka ovat ympärivuotisessa käytössä. Nallikarista löytyy myös lapsiperheille sopiva kylpylä Break Sokos Hotel Eden, jossa viihtyy koko perhe.

Oulu tunnetaan teknologiakaupunkina, ja Oulun Tiedekeskus Tietomaassa sekä lapset että vanhemmat pääsevät vapauttamaan sisäisen tutkijansa. Tietomaassa järjestetään erilaisia vaihtuvia teemanäyttelyitä ja tiedepajoja, minkä lisäksi siellä pääsee katsomaan tiedeaiheisia 3D-elokuvia. Tietomaan uusin vetonaula on aulan yllä kolmannen kerroksen korkeudella kulkeva vaijeripyörä, joita on Suomessa yhteensä vain kaksi kappaletta.

Luonnonystävä voi suunnata Oulussa vaikkapa Hailuodon saarelle, jonne kuljetaan joko lossilla tai talvisin meren jäälle aurattua autotietä pitkin. Hailuodossa on monia eritasoisille liikkujille soveltuvia ulkoilureittejä, joiden varrelta voi ihastella Perämeren alueen ainutlaatuista luontoa. Oulusta etelään puolestaan sijaitsee Limingan kunta, jonka matalille rannoille lintubongarit kokoontuvat keväisin ja syksyisin tarkkailemaan muuttolintuja.

Oulun ravintolat

Oulu on monipuolinen ravintolakaupunki, ja Oulun parhaat ravintolat sijaitsevat keskustan ja kävelykatu Rotuaarin tuntumassa. Ravintola Kauppuri 5 tunnetaan muhkeista hampurilaisistaan, joita saavutaan maistamaan pitkänkin matkan takaa. Taiteilijoiden suosimassa Pikisaaren kaupunginosassa puolestaan sijaitsee pohjoispohjalaisiin makuihin erikoistunut Sokeri-Jussin kievari. Nähtävyyksiä kierrellessä syntyneen pikkunälän kahvinhimon sammuttaminen onnistuu parhaiten Oulun torin kahviloissa. Jos oululainen yöelämä kiinnostaa, suuntaa illan tullen legendaariseen 45 Specialiin eli oululaisittain Nelivitoseen, joka on maankuulu, monien bändien suosima keikkapaikka Saaristonkadulla.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Oulu?

✔️ Lennot kohteeseen Oulu maksavat yleensä 174 €–214 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Oulu, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 87 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Oulu?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Oulu yhdensuuntaiselle matkalle on heinäkuussa ja menopaluulennolle toukokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Oulu?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Oulu helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Oulu saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Oulu?

✔️ Voit muuttaa kohteen Oulu lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Oulu?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Oulu helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Oulu lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Oulu sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Finnair. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Oulu (OUL) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Oulu (OUL), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Oulu Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
OUL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Finnair
Halvin lento
174 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Oulu
Menopaluumatkan hinta
174 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Oulu?

Finnair

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.