Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa


Vueling

Vueling Airlines on espanjalainen halpalentoyhtiö. Yhtiö lentää lentoja Espanjasta muualle Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan, unohtamatta maan sisäisiä lentoja. Vueling Airlinesin päälentokenttä on Barcelonassa ja muita tärkeitä lentokenttiä yhtiölle ovat Leonardo da Vincin kenttä Roomassa sekä Valencian ja Madridin lentoasemat.

Yhtiö on melko nuori. Se aloitti toimintansa vuonna 2002 ja lennot aloitettiin 2004 heinäkuussa. Yhtiön tähänastisen historian varrella siihen on yhdistetty toinen espanjalainen halpalentoyhtiö nimeltään Clickair. Lisäksi kolmas espanjalainen lentoyhtiö Iberia on hankkinut noin 46 % sen osakkeista.

Vuelingin laivasto koostui vuonna 2012 kahdesta suuresta Airbus A 319 koneesta sekä 53:stä pienemmästä Airbus A320:stä.

Vueling tuli paremmin suomalaisten tietoisuuteen vuonna 2013, jolloin se aloitti lennot Barcelonan ja Helsingin välillä. Samaisena vuotena yhtiö lensi yhteensä 103 eri kohteeseen kuljettaen yli 15 miljoonaa matkustajaa.

Vuelingillä on mahdollisuus matkustaa neljässä eri luokassa. Yhtiö on antanut luokkiensa nimiksi Basic, Optima ja Excellence.