Vueling Airlines lennot

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa


Vueling Airlines – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön Vueling Airlines lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentokenttäkoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
BCNESPBarcelona Intl.12
LPAESPGran Canaria3
SVQESPSan Pablo3
BIOESPBilbao2
TFNESPTenerife North2
AGPESPMalaga1
ALCESPAlicante Intl.1
IBZESPIbiza1
MAHESPMinorca1
CDGFRARoissy-Charles de Gaulle1

Vueling

Vueling Airlines on espanjalainen halpalentoyhtiö. Yhtiö lentää lentoja Espanjasta muualle Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan, unohtamatta maan sisäisiä lentoja. Vueling Airlinesin päälentokenttä on Barcelonassa ja muita tärkeitä lentokenttiä yhtiölle ovat Leonardo da Vincin kenttä Roomassa sekä Valencian ja Madridin lentoasemat.

Yhtiö on melko nuori. Se aloitti toimintansa vuonna 2002 ja lennot aloitettiin 2004 heinäkuussa. Yhtiön tähänastisen historian varrella siihen on yhdistetty toinen espanjalainen halpalentoyhtiö nimeltään Clickair. Lisäksi kolmas espanjalainen lentoyhtiö Iberia on hankkinut noin 46 % sen osakkeista.

Vuelingin laivasto koostui vuonna 2012 kahdesta suuresta Airbus A 319 koneesta sekä 53:stä pienemmästä Airbus A320:stä.

Vueling tuli paremmin suomalaisten tietoisuuteen vuonna 2013, jolloin se aloitti lennot Barcelonan ja Helsingin välillä. Samaisena vuotena yhtiö lensi yhteensä 103 eri kohteeseen kuljettaen yli 15 miljoonaa matkustajaa.

Vuelingillä on mahdollisuus matkustaa neljässä eri luokassa. Yhtiö on antanut luokkiensa nimiksi Basic, Optima ja Excellence.

Minne Vueling lentää?

Vueling Airlines on espanjalainen halpalentoyhtiö, jonka kyydissä pääset Barcelonan tai Rooman kautta yli sataan Euroopan ja kaukomaiden kohteeseen. Niihin lukeutuvat lähes kaikki Euroopan suurkaupungit, suuri määrä Välimeren lomakohteita sekä hieman eksoottisempia paikkoja, kuten Gambia, Senegal ja Libanon. Kohdevalikoima muuttuu jatkuvasti, ja varsinkin lomakohteita lisätään ja poistetaan joka vuosi. Suomesta Vuelingilla pääsee kätevimmin Välimeren alueelle. Pohjoisemmas sillä kannattaa matkata vain, jos tarjolla on todellinen pohjahinta. Vuelingilla pääset nopeasti myös kymmeniin Espanjassa sijaitseviin kohteisiin, kuten Vigoon ja Zaragozaan, sekä Ibizalle.

Miten löydän parhaat ebookers-tarjoukset Vuelingille?

Vuelingin hinnat vaihtelevat huomattavasti kysynnän mukaan, joten yhtiön lentoja kannattaa aina selata vähintään muutaman päivän ajalta. Hinnat ovat yleensä halpoja keskellä viikkoa ja hankalina kellonaikoina, kuten aikaisin aamulla. Viikonloput ja lomasesonki ovat puolestaan kalliimpia. Myös niihin osuvat Vueling-lennot voi tosin saada halvalla, jos tekee varauksensa todella hyvissä ajoin. Yleisesti ottaen ebookers tarjoaa kaikkien lentoyhtiöiden lennot aina markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan.

ebookers on täyden palvelun verkkomatkatoimisto, josta löydät lentojen ohella myös kaikki muut matkalle tarvitsemasi palvelut, kuten majoituksen, vuokra-auton ja aktiviteetteja. Jos haluat saada koko matkan mahdollisimman halvalla, sinun kannattaa sisällyttää kaikki matkasi osat samaan ebookers-varaukseen. Tällaiseen matkapakettiin saat meiltä usein tuntuvan alennuksen ja lisäksi sinulle kertyy maksimimäärä ebookersin BONUS+-etua. Voit käyttää etua esimerkiksi tulevien hotellivarausten maksamiseen. Lisäksi voit saada alennuksia lentojen matkatavaramaksuista ja lukuisia muita etuja.

Millaista on lentää Vuelingilla?

Vuelingin lennoilta löydät kaikki perustason palvelut ja mukavuudet, joilla matkasi sujuu nopeasti ja vaivatta. Koneissa on yksi matkustusluokka, johon voi ostaa neljän eri hintaluokan lippuja. Luokat ovat huippuedullinen Basic, joustavat Optima ja Timeflex sekä perheille suunnattu Family. Näistä ensin mainitun hintaan sisältyy vain pieni käsimatkatavara; muihin sisältyy myös vaihteleva määrä muita etuja ja oikeuksia. Itse lentokokemukseen lipputyypillä on kuitenkin hyvin vähän vaikutusta, sillä koneissa ei ole esimerkiksi muita parempia istuimia, ja juoma- ja ateriatarjoilukin on aina maksullinen. Jos lentosi on lyhyt, voit istua yksin eikä sinulla ole runsaasti matkatavaroita, voit huoletta varata halvimman Basic-lipun. Muussa tapauksessa kannattaa perehtyä myös muihin lipputyyppeihin.

Kuinka paljon matkatavaroita Vuelingin lennoille voi ottaa?

Kaikkiin Vueling-lentolippuihin sisältyy yksi pieni käsimatkatavara, jonka enimmäismitat ovat 40 x 30 x 20 cm. Sen on mahduttava edessä olevan istuimen alle. Muihin lippuihin sisältyy lisäksi yksi enintään 10 kg painava käsimatkalaukku, jonka enimmäismitat ovat 40 x 20 x 55 cm. Huomaa, että käsimatkalaukku on aina käytävä kirjaamassa sisään koneeseen Vuelingin tiskillä. Jos niin ei tee, koneen portilla laukusta peritään ylimääräinen lisämaksu. Basic-lippuun ei sisälly käsimatkalaukkua, vaan siitä on aina maksettava erikseen.

Optima- ja Family-lippuihin sisältyy aina myös yksi enintään 25 kg painava ruumaan kirjattava matkatavara. Basic- ja Timeflex-lippuihin sitä ei sisälly, ja kaikista kirjattavista matkatavaroista on maksettava erillinen lisämaksu. Huomaa, että kaikki matkatavarat kannattaa aina maksaa etukäteen verkossa. Siellä kirjattava matkatavara maksaa enintään muutaman kympin, kun taas lentokentällä sen hinta voi olla kaksin- tai jopa kolminkertainen. On myös erittäin tärkeä varmistaa, että matkalaukku ei ylitä sitä koskevaa painorajaa. Kentällä matkalaukut punnitaan, ja jokaisesta liikakilosta joutuu maksamaan tuntuvan lisämaksun.

Miten teen lähtöselvityksen ja mistä löydän Vueling-lentojeni tiedot?

Vueling-lentojen lähtöselvitys kannattaa aina tehdä etukäteen verkossa. Se onnistuu joko yhtiön verkkosivuilla tai älypuhelimeen ladattavan Vueling-sovelluksen kautta. Molemmissa voit samalla hoitaa mahdolliset matkatavaramaksut. Sekä käsimatkalaukut että ruumaan menevät matkatavarat on aina kirjattava lentokentällä Vuelingin matkatavaratiskeillä. Varsinainen lähtöselvitys kannattaa kuitenkin aina tehdä verkossa, sillä kentällä siitä saatetaan periä tuntuva lisämaksu.

Vuelingin lentojesi tiedot löydät helposti käyttäjätilisi asianmukaisesta matkasuunnitelmasta sekä ebookersin sovelluksesta. Lennon lähtöpäivänä voit tarkistaa sen tarkan lähtöajan myös asianmukaisen lentoaseman verkkosivuilta.

Voinko ansaita Vuelingin lentopisteitä, jos varaan lentoni ebookersin kautta?

Kyllä voit. Vuelingin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Vueling Club. Siinä kerätään usean muun lentoyhtiön kanssa yhteisiä Avios-pisteitä, joita voi käyttää tulevien lentojen maksamiseen. Kunhan olet Vueling Clubin jäsen, saat kaikki sinulle kuuluvat Avios-pisteet myös ebookersin kautta varaamistasi lennoista. Lisätietoja ja liittymiskaavakkeen löydät Vuelingin omilta verkkosivuilta.

Voinko perua ebookersin kautta varaamani Vueling-lennot?

Kyllä. ebookers ei rajoita lentojen perumista millään tavalla, eli voit perua kauttamme varatut Vueling-liput tavalliseen tapaan. Huomaa kuitenkin, että Vueling ei korvaa lippujen hintaa rahana, vaan ainoastaan uusiin lentoihin kelpaavana hyvityksenä. Lisätietoja ja tarkemmat ebookersin peruutusehdot saat sivustomme asiakaspalveluportaalista.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.