Finnair lennot alkaen 90 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat Finnair lentotarjoukset – 2023

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 90 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 184 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentoyhtiön Finnair tarjoukset vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Finnair – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön Finnair lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentokenttäkoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
HELFINVantaa17
BGONORFlesland12
LHRGBRHeathrow10
CTSJPNNew Chitose4
OSLNORGardermoen4
FRONORFloro4
KEFISLKeflavik Intl.4
JFKUSAJohn F. Kennedy Intl.4
PVGCHNPudong Intl.4
TOSNORLangnes3

Finnair

Finnair on meille kaikille tuttu lentoyhtiö, jonka siivillä jo usea sukupolvi suomalaisia on lentänyt kotimaassa ja maailmalla. Finnair onkin yksi maailman vanhimpia lentoyhtiöitä, se perustettiin jo vuonna 1923. Finnairin lennoilla panostetaan viihtyvyyteen ja palvelujen toimimiseen, ja tavoitteena on tottakai aina tyytyväinen ja palaava asiakas.

Minne Finnair lentää kotimaassa?

Finnair lentää lukuisiin kohteisiin Suomessa. Halpoja kotimaan lentoja on tarjolla useampaan kuin tusinaan kaupunkiin, mukaan lukien Helsinkiin, Ivaloon, Jyväskylään, Tampereelle ja Varkauteen. 

Minne Finnair lentää maailmanlaajuisesti?

Suosituimmat Finnairin reitit ovat: 

  • FRA - HEL (noin 1190 lentoa kuukaudessa)
  • LAX - LHR (noin 1180 lentoa kuukaudessa)
  • LHR - HEL (noin 1160 lentoa kuukaudessa)
  • CDG - HEL (noin 1000 lentoa kuukaudessa)
  • SFO - LHR (noin 990 lentoa kuukaudessa)

Finnairille lentäminen tyylillä on tärkeää. Heidän tavoitteensa on saada jokainen matkustaja tuntemaan olonsa tervetulleeksi sekä tarjota erinomaista palvelua heti matkan varauksesta lähtien aina sisään kirjaukseen ja koko lennon ajan. 

 

Lentokohteita Finnairilla on yli 80 ympäri maailmaa, ja etenkin kaukolentoihin Aasiaan ja Pohjois-Amerikkaan panostetaan paljon. Nykyaikaisella kalustolla on miellyttävä matkustaa, vaikka lentoaika olisi useita tunteja, ja tämä on yksi Finnairin kilpailuvalteista. Syksyllä 2015 Finnair sai käyttöönsä ensimmäisen 19:stä tilaamastaan Airbus A350 -lentokoneestaan, ja kyseisissä koneissa kokonaisuus on pienintäkin osasta myöten tarkkaan harkittu. A350-lentokoneissa on muunmuassa huippulaadukas viihdejärjestelmä, vaihtuva LED-valaistus, hiljaisemmat moottorit ja paljon muuta. Finnairin itse käyttämä laivasto koostuu Airbusin laadukkaista koneista, ja kotimaan lentoja operoiva Norra on vuokrannut Finnairilta Embraer sekä ATR-koneet käyttöönsä.

 

Matkustaminen Finnairilla

Helsinki-Vantaa on Finnairin kotikenttä, joka toimii kaukolentojen solmukohtana Euroopan ja Aasian välissä. Helsingin pohjoinen sijainti on selkeä kilpailuetu Finnairille, koska sieltä pystyy lentämään nopeimmat yhteydet Aasian suurimpiin kaupunkeihin.

 

Finnairin matkustusluokat takaavat jokaiselle sopivan matkustuselämyksen laadukkaalla palvelulla.

Business-luokan matkustajat saavat nauttia eduista heti lähtöselvityksestä alkaen. Priority-lähtöselvitys sekä -turvatarkastus kuuluvat Business-asiakkaille kaikilla kentillä, missä se on saatavilla. Finnairin businesslounget ovat käytettävissä, ja matkatavaroita saa mukaan ottaa kaukolennoille kolme enintään 23kg:aa painavaa matkalaukkua, ja Euroopan lennoille kaksi enintään 23kg:aa painavaa laukkua. Ateriat sekä juomat ovat Business-luokassa astetta tasokkaampia kuin Economy-luokassa. Osalla kaukolennoista Business-luokassa on käytössä tilavat vuodeistuimet, jotka saa kallistettua 200cm pitkiksi sängyiksi, ja jotka antavat muutenkin enemmän yksityisyyttä. Euroopan lennoilla Business-luokassa jätetään keskipenkit tyhjiksi, joten matkustajat saavat enemmän yksityisyyttämyös ilman vuodeistuimia.

 

Economy-luokan matkustajat saavat ottaa lennolle mukaan yhden enintään 23kg:aa painavan matkalaukun. Kaukolennoilla lippuun kuuluu ateriat, juomat sekä välipalat, ja jokaista odottaa omalla paikallaan tyyny ja peitto miellyttävää matkustuskokemusta varten. Kaukolennoille on mahdollista varata lippu Economy Comfort -luokasta, jolloin istumapaikka on Economy-luokan etuosassa, jossa jalkatila on väljempi ja lennolle saa käyttöönsä vastamelukuulokkeet sekä virkistyspaketin, jossa on muunmuassa silmäsuojat, sukat sekä hampaidenpesuvälineet.

 

Euroopan lentojen Economy-luokan lippuun kuuluu kahvi, tee tai mehu. Syötävää voi ostaa Sky Bistro -valikoimasta tai tilaamalla aterian etukäteen lennolle. Kotimaan lennoissa Sky Bistron valikoima on saatavilla Pohjois-Suomen lennoilla.


 

 

Minne Finnair lentää?

Kaikkien tuntema Finnair vie sinut yli kymmeneen kotimaan kohteeseen, kaikkiin lähialueen maihin sekä lukuisiin kaukokohteisiin. Yhtiön kohdevalikoimaan kuuluu muun muassa kaikki Suomen suurimmat kaupungit, Lapin kohteita, Euroopan metropolit ja lomakohteet, sekä kattava määrä Aasian ja Amerikan kohteita. Suosituimpiin niistä yhtiö lentää useita kertoja päivässä.

Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikki Finnairin ulkomaille suuntautuvat reittilennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Yhtiön kotimaan lentoverkoston ansiosta tämä ei kuitenkaan ole ongelma. Lentojen ohella Helsinki-Vantaalle pääsee erittäin kätevästi bussilla tai junalla.

Miten löydän parhaat ebookers-tarjoukset Finnairille?

Lennätpä sitten lähelle tai kauas, ebookersilta saat Finnairin lennot aina huippuedulliseen hintaan. Tämä koskee sekä yhdensuuntaisia että meno-paluulentoja, joskin halvimman hinnan saat lähes aina varaamalla lennot yhdessä. Edullisin matka-aika riippuu kohteesta: esimerkiksi isoihin kaupunkeihin kannattaa usein lentää keskellä päivää, lomakohteisiin puolestaan tietysti kovimman sesongin ulkopuolella.

Samalla kun varaat Finnairin lennot, voit varata matkallesi myös majoituksen tai muita palveluja. Se kannattaa: mitä enemmän samaan pakettiin varaa, sitä enemmän siihen saa myös alennusta. Ratkaisu on myös vaivaton: kaikki hoituu kerralla, ja ongelmatilanteissa käytössäsi on ebookersin verkkosivut ja asiakaspalvelu.

Millaista on lentää Finnairilla?

Finnair panostaa mukavuuteen ja palveluihin, joita se pyrkii aina tarjoamaan myös suomeksi. Yleensä tarjolla on sekä perustason economy- että ykkös- eli businessluokka. Economyluokan ruoka- ja juomatarjoilu ja muut palvelut riippuvat kohteesta, mutta ainakin ilmainen vesi ja kahvi/tee tarjoillaan aina. Businessluokassa mukavuuksia, palveluita ja tilaa löytyy tietysti huomattavasti edellistä enemmän; kaukolennoilla businessluokan istuimen voi myös muuntaa sängyksi, jossa voi nukkua, tai rentoutua koneen oman viihdetarjonnan parissa.

Sekä economy- että businessluokan palveluita uudistetaan jatkuvasti, joten tarjolla on lähes aika jokin parannus. Mitä mukavuuteen tulee, Finnair on varma valinta!

Kuinka paljon matkatavaroita Finnairin lennoille voi ottaa?

Economyluokassa saat yleensä ottaa koneen matkustamoon yhden enintään 8 kg:n painoisen laukun, jonka ulkomitat saavat olla enintään 55 x 40 x 23 cm. Businessluokassa kokoraja on sama, mutta painoraja 10 kg; lisäksi businessluokkaan saa tuoda yhden henkilökohtaisen tavaran, jonka ulkomitat ovat enintään 40 x 30 x 15 cm.

Economyluokassa lennolle saa tuoda käsimatkatavaroiden lisäksi yhden ruumaan menevän, enintään 23 kiloa painavan matkalaukun; businessluokassa vastaavia laukkuja saa tuoda lennon määränpäästä riippuen 2 tai 3.

Joillekin reiteille myydään myös nk. Economy Light -luokan lippuja, joiden hintaan ei sisälly yhtään ruumaan menevää matkatavaraa. Rajoitukset ylittävistä matkatavaroista peritään aina lisämaksu. Osan lisämaksuista voi maksaa etukäteen verkossa, muut maksetaan lentokentällä.

  • Handgepäck: maximal 8 kg, Höchstmaße 55 x 40 x 23 cm; Economy und Premium Economy Class: 1 Handgepäckstück, Business und First Class: 2 Handgepäckstücke.
  • Aufgabegepäck: Economy und Premium Economy Class maximal 23 kg, Business und First Class maximal 32 kg; in Economy ist 1 Gepäckstück inbegriffen, in Premium Economy und Business sind es 2 und in der First Class 3 Gepäckstücke.

Miten teen lähtöselvityksen ja mistä löydän Finnair-lentojeni tiedot?

Varaamiesi Finnairin lentojen tiedot löydät helpoiten sivustomme käyttäjätililtä sekä ebookersin sovelluksesta. Lähtöselvitys kannattaa aina tehdä etukäteen Finnairin verkkosivuilla. Sen voi yleensä tehdä jo 36 tuntia ennen lennon lähtöaikaa. Jos et ole valinnut istumapaikkoja jo varausta tehdessä, paikkavalinta suoritetaan lähtöselvityksen yhteydessä. Kannattaa huomata, että mitä aiemmin lähtöselvityksen tekee, sitä enemmän vapaita paikkoja löytyy. Eli jos haluat ehdottomasti esimerkiksi ikkunapaikan, lähtöselvitys kannattaa tehdä niin aikaisin kuin mahdollista.

Voinko ansaita Finnairin lentopisteitä, jos varaan lentoni ebookersin kautta?

Kyllä. Finnairilla on oma maksuton Finnair Plus -kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenet keräävät pisteitä Oneworld-allianssin lennoista ja palveluista. Niitä voi käyttää lentoihin ja monenlaisiin lisäpalveluihin sekä kentällä että koneessa. Käyttökohteita on paljon: lennot, matkustusluokan korotus, loungen käyttöoikeus, hotellimajoitus, erilaiset hyväntekeväisyyskohteet ja niin edelleen. Kunhan olet Finnair Plus -ohjelman jäsen, saat kaikki ohjelman pisteet myös ebookersin kautta varaamistasi lennoista. Voit liittyä ohjelmaan milloin tahansa täyttämällä ja allekirjoittamalla Finnair Plus -liittymislomakkeen tai hyväksymällä ohjelman säännöt ja ehdot Finnairin verkkosivuilla.

Voinko perua ebookersin kautta varaamani Finnairin lennot?

Totta kai. Kaikki ebookersin kautta varatut Finnairin lennot voi perua lentoyhtiön omien sääntöjen ja ehtojen mukaisesti käyttäjätilin Matkani-osion kautta. Mahdollisten lentoyhtiön perimien maksujen lisäksi ebookers perii peruutetusta lennosta yleensä myös 60 euron lisämaksun. Jos olet varannut edullisen, ei-hyvitettävän lennon, mutta epäilet, että sitä ei tulla lentämään, oma varaus kannattaa perua vasta sitten, kun lento on virallisesti peruttu. Vaikka lento olisi ei-hyvitettävä, sen hinnasta voi saada lentoyhtiön hyvityskupongin. Tarkempia tietoja ja ajantasaiset peruutusehdot löydät asiakaspalveluportaalistamme.

FINNAIRIN VALUE-LIPULLA SAAT ENEMMÄN JOUSTOA!

Finnairin Value -lipulla saat ENEMMÄN joustoa matkustuspäiviin pikkurahalla. Value -lipun hintaan kuuluu aina matkatavara, matkustuspäivien sekä matkustajan nimen muutosoikeus . Valuen -lipun hintaero ei päätä huimaa, koska hintaero Light -lippuun Pohjois -maissa on vain 30 euroa ja muualle Eurooppaan 50 euroa. Kaukokohteissa hintaero Basic -lippuun on vain 50 euroa. Vertaile hintaeroja eri kohteisiin ja matkusta rennommin Value -lipulla!


Hyvä tietää Finnairista

Finnair on suuri suomalainen lentoyhtiö, joka lentää Helsinki-Vantaalta yli 130 kohteeseen lähinnä Suomessa, Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Finnairin lennot ovat olleet monen suomalaisen valinta jo 1920-luvulta lähtien, mikä tekee siitä yhden maailman vanhimmista lentoyhtiöistä. Finnairin lentotarjoukset houkuttelevat lisäksi etenkin Aasian ja Euroopan väliä matkustavia.

Millainen on Finnairin kanta-asiakasohjelma?

Finnairilla on oma maksuton Finnair Plus -kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenet keräävät pisteitä Oneworld-allianssin lennoista ja palveluista. Finnair Plus -pisteitä voi kerätä ja käyttää myös yhteistyökumppaneiden tuotteisiin tai palveluihin.

Kuinka paljon matkatavaroita Finnairin lennoille voi ottaa?

Finnairin lennoilla sallittujen matkatavaroiden määrä riippuu ostetusta lipusta. Suurimpaan osaan Finnairin lipuista sisältyy vähintään yksi ruumaan menevä matkatavara, joka saa painaa enintään 23 kg. Lyhyemmille lennoille myydään kuitenkin myös lippuja, joihin sisältyvät vain käsimatkatavarat. Koneeseen voi ottaa lisäksi yhden henkilökohtaisen tavaran. Lisämatkatavaroita tai erikoismatkatavaroiden kuljetuksen voi ostaa ennakkoon verkossa tai lähtiessä lentokentällä. Katso, miten näet varaukseesi kuuluvat matkatavarat.

Miten muutan Finnairin lentolippuja?

Finnairin lentolippujen muuttaminen ja siihen liittyvät kulut riippuvat lipputyypistä. Tyypillisesti muutoksesta peritään lippujen hintojen välinen erotus, ehtojen mukainen muutosmaksu ja palvelumaksu. Palvelumaksua ei peritä, jos lipun muuttaa Finnairin verkkosivustolla. Lue lisää lentolippujen muuttamisesta ja peruuttamisesta.

Mitä matkustusluokkia Finnairin lennoilla on?

Finnairin matkustusluokat ovat economy ja business. Economyluokka on luokista edullisempi, kun taas Finnairin businessluokassa pääsee nauttimaan esimerkiksi ensisijaisesta koneeseennoususta, laadukkaammista aterioista ja monipuolisista juomista sekä kaukolennoilla tilavista vuodeistuimista.

Minkä lentoyhtiöiden kanssa Finnair tekee yhteistyötä?

Finnair kuuluu Oneworld-allianssiin yhdessä 12 muun lentoyhtiön kanssa. Samaan allianssiin kuuluvat esimerkiksi British Airways, Qatar ja Cathay Pacific. Yhtiöt lentävät yhteensä yli 1 000 kohteeseen ympäri maailmaa. Finnair Plus -jäsen voi kerätä pisteitä kaikkien Oneworld-allianssiin kuuluvien yhtiöiden lennoilta sekä korkeammilla jäsentasoilla nauttia yli 650 lentokenttäloungen tarjonnasta.

Saako Finnairin lennoilla syötävää ja juotavaa?

Lähes kaikilla Finnairin lennoilla tarjoillaan maksutta vähintään kahvia, teetä, vettä ja mehua. Lyhyemmillä lennoilla välipalat ja muut juomat ovat economyluokassa maksullisia. Aasian ja Pohjois-Amerikan lennoilla tarjoillaan lisäksi maksuton lämmin ateria ja usein myös välipala. Alkoholijuomien maksuttomuus riippuu kohteesta. Finnairin businessluokassa tarjoilut ovat kattavammat.

Onko Finnairin koneissa Wi-Fi?

Useimmissa Finnairin koneissa on saatavilla maksullinen langaton internet.

Voinko varata istuinpaikan Finnairin lennolle?

Istuinpaikan Finnairin lennolle voi tyypillisesti valita lähtöselvityksen yhteydessä. Istuinpaikan voi varata myös ennakkoon joko lippua ostaessa tai sen jälkeen, mutta economyluokassa palvelusta peritään lisämaksu. Lue lisää istuinpaikan valitsemisesta tai vaihtamisesta.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.