Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lentotarjoukset – Turkish Airlines

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 129 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 219 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


Turkish Airlinesin siivin maailmalle!

Turkish Airlines on vuonna 1933 perustettu Turkin kansallinen lentoyhtiö. Yhtiön kotikenttänä toimii Atatürkin kansainvälinen lentoasema Istanbulissa. Turkish Airlinesin siivin lennät yli 200 kohteeseen maailmanlaajuisesti.
Saat lennoilla maksuttoman lämpimän aterian ja sallittu matkatavaramäärä on 30kg.

Muistathan, että Turkkiin matkustettaessa passin tulee olla voimassa 150 päivää Turkkiin saapumisen jälkeen.

Turkish Airlines on Skytrax Awardseissa palkittu vuoden 2012 parhaana Eurooppalaisena lentoyhtiönä.

Hyvä tietää Turkish Airlinesistä

Turkish Airlines on turkkilainen lentoyhtiö, joka liikennöi useampaan kohteeseen kuin yksikään muu lentoyhtiö. Turkish Airlinesin lennot kuljettavat matkustajia yli 120 maahan. Suomessa Turkish Airlines liikennöi Helsinki-Vantaan ja Istanbulin väliä. Kattavat jatkolennot Istanbulista, Turkish Airlinesin lentotarjoukset ja yhtiön hyvä maine houkuttelevat etenkin Etelä-Aasiaan matkustavia suomalaisia.

Onko Turkish Airlinesillä kanta-asiakasohjelmaa?

Turkish Airlinesin Miles&Smiles-ohjelman maileja voi kerätä Turkish Airlinesin ja muiden Star Alliancen jäsenten lennoista sekä ostoksista ja yhteistyökumppaneiden palveluista. Ohjelmaan liittyminen on ilmaista. Maileilla voi ostaa esimerkiksi pistelentoja tai korottaa matkustusluokkaa. Ylempien kanta-asiakasluokkien jäsenet nauttivat myös eduista, kuten pääsystä lentokenttäloungeen, lisämatkatavaroista ja ilmaisesta rajattomasta Wi-Fistä tietyillä lennoilla.

Kuinka paljon matkatavaroita Turkish Airlinesin lennolle voi ottaa?

Turkish Airlinesin operoimilla lennoilla lippuun sisältyy aina ilmainen ruumaan menevä matkatavara. Matkatavaroiden määrä ja painorajoitukset riippuvat lennosta, mutta kansainvälisille lennoille saa tyypillisesti ottaa vähintään yhden 20 kg painavan matkatavaran. Käsimatkatavaran painorajoitus economyluokassa on 8 kg. Suurten soitinten ja urheiluvälineiden kuljettamisesta saatetaan periä lisämaksu. Lue myös lemmikkieläinten kuljettamisesta lennolla.

Miten muutan Turkish Airlinesin lentolippuja?

Turkish Airlinesin varausten peruuttaminen tai muuttaminen riippuu valitusta lipputyypistä. Tyypillisesti edullisempia lentoja ei voi muuttaa, kun taas muissa luokissa muuttaminen on joko ilmaista tai siitä peritään maksu.

Mitä matkustusluokkia Turkish Airlinesin lennoilla on?

Turkish Airlinesin lennoilla on economy- ja businessluokka. Edullisemmassa economyluokassa on kallistettavat penkit, tyypillisesti 78 cm jalkatilaa, oma viihdekeskus ja virtapistoke. Businessluokassa voi nauttia yleensä makuuasentoon muutettavista istuimista, hierovista penkeistä ja yksityisyydestä. Ennen lentoa businessluokan matkustajat hyötyvät lentokenttäloungesta, omasta lähtöselvityksestä ja lisämatkatavaroista.

Minkä lentoyhtiöiden kanssa Turkish Airlines tekee yhteistyötä?

Turkish Airlines kuuluu maailman suurimpaan lentoyhtiöallianssiin Star Allianceen. Allianssin yhtiöt lentävät yhteensä yli 190 maahan. Star Alliancen jäseniä ovat esimerkiksi Lufthansa, SAS, Air China ja Air Canada. Allianssin ansiosta Turkish Airlines voi myydä lentoja useampiin kohteisiin ja sen kanta-asiakkaat voivat kerätä pisteitä muiden allianssiin kuuluvien yhtiöiden lennoista.

Saako Turkish Airlinesin lennoilla syötävää ja juotavaa?

Turkish Airlinesin lennoilla lipun hintaan kuuluvat ateriat tai välipalat sekä juomat kaikissa matkustusluokissa. Valikoima riippuu lennon lähtöajasta ja kestosta.

Onko Turkish Airlinesin koneissa Wi-Fi?

Joissakin Turkish Airlinesin koneissa on langaton internetyhteys. Yhteys on economyluokassa maksullinen muille paitsi Miles&Smiles-jäsenille, businessluokassa yhteys on ilmainen. Lisäksi tietyissä koneissa on käytössä roamingiin perustuva eXPhone-yhteys, jonka hinta riippuu matkustajan käyttämästä operaattorista.

Voinko varata istuinpaikan Turkish Airlinesin lennolle?

Istuinpaikan Turkish Airlinesin lennolle voi varata maksutta viimeistään lähtöselvityksen yhteydessä. Lipputyypistä riippuen paikkavaraus saattaa olla tarjolla jo ennen lähtöselvityksen avautumista.

Haluatko vaihtaa tai varata istuinpaikan?