Turkish Airlines lennot alkaen 152 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat Turkish Airlines lentotarjoukset – 2023

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 152 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 264 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentoyhtiön Turkish Airlines tarjoukset vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines

Turkish Airlines – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön Turkish Airlines lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentokenttäkoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
FRUKGZManas Intl.5
MCTOMNMuscat Intl.3
AKLNZLAuckland Intl.3
ALAKAZAlmaty Intl.3
FLLUSAFort Lauderdale - Hollywood Intl.3
JFKUSAJohn F. Kennedy Intl.3
CGKIDNSoekarno-Hatta Intl.2
MAAINDChennai Intl.2
DELINDIndira Gandhi Intl.2
SLLOMNSalalah2

Turkish Airlinesin siivin maailmalle!

Turkish Airlines on vuonna 1933 perustettu Turkin kansallinen lentoyhtiö. Yhtiön kotikenttänä toimii Atatürkin kansainvälinen lentoasema Istanbulissa. Turkish Airlinesin siivin lennät yli 200 kohteeseen maailmanlaajuisesti.
Saat lennoilla maksuttoman lämpimän aterian ja sallittu matkatavaramäärä on 30kg.

Muistathan, että Turkkiin matkustettaessa passin tulee olla voimassa 150 päivää Turkkiin saapumisen jälkeen.

Turkish Airlines on Skytrax Awardseissa palkittu vuoden 2012 parhaana Eurooppalaisena lentoyhtiönä.

Minne Turkish Airlines lentää?

Vuonna 1933 perustettu Turkish Airlines on todella monipuolinen lentoyhtiö, sillä sen siivillä pääset reilusti yli sataan maahan ja jopa 300 eri kohteeseen. Yhtiön keskuskenttä on Turkissa sijaitseva Istanbulin lentoasema, jolta se lentää myös Suomeen. Kyseessä on todellinen lentoliikenteen solmukohta, sillä yhteyksiä on kaikille mantereille (pois lukien Antarktis). Suomesta pääset Turkish Airlinesilla Istanbulin kautta kätevästi esimerkiksi Afrikkaan ja Keski- ja Kaakkois-Aasiaan sekä tietysti lukuisiin Turkissa ja sen lähialueella sijaitseviin maihin ja kohteisiin. Erityisen hyvin yhtiö sopii reppureissaajille ja kaukomatkailijoille – niille, joita kiinnostavat esimerkiksi Nepal, Sri Lanka ja Sansibar. Yhtiön etuihin lukeutuu myös se, että valtaosaa reiteistä operoidaan vuoden ympäri. Tämä tarkoittaa sitä, että voit lähteä matkaan aivan milloin haluat.

Miten löydän parhaat ebookers-tarjoukset Turkish Airlinesille?

ebookersilta saat Turkish Airlinesin lennot aina kilpailukykyisimpään hintaan. Kyseessä ei ole halpalentoyhtiö, mutta sen lennot eivät ole kalliimmasta päästä. Hinnoissa on tosin huomattavaa vaihtelua – esimerkiksi eri viikonpäivinä sama lento voi maksaa täysin eri hinnan. Edullisimpia ovat yleensä arkipäivät. Myös kellonajalla on vaikutusta: mitä hankalampi aika, sitä vähemmän lennolle on yleensä tulijoita. Varsinkin lyhyillä reiteillä matkustaa usein myös liikematkustajia. Heidän matkansa ajoittuvat usein aamuun ja iltaan, minkä seurauksena keski- ja iltapäivän lennoilla on usein väljempää. Parhaan käsityksen hinnoista saat selaamalla niitä vähintään muutaman päivän ajalta. Mitä enemmän matkapäivissä on joustoa, sitä halvemmalla lennot usein saa.

Jos tarvitset matkallesi myös majoituksen tai vuokra-auton, ne kannattaa ehdottomasti varata samaan pakettiin ebookersin lentojen kanssa. Tällaisen matkapaketin hinnasta saa usein tuntuvan alennuksen, minkä lisäksi sinulle kertyy ebookersin BONUS+-etua. Jälkimmäisen avulla voit esimerkiksi säästää matkatavara- ja Wi-Fi-maksuissa.

Millaista on lentää Turkish Airlinesilla?

Turkish Airlines on niin sanottu perinteinen lentoyhtiö, jossa matkustajille pyritään tarjoamaan ei ainoastaan halpa, vaan myös laadukas lentokokemus. Koneissa on aina economy- ja business-luokka. Näistä ensin mainitussa on kallistettavat penkit, tyypillisesti 79 cm jalkatilaa, oma viihdekeskus ja virtapistoke. Business-luokassa pääsee puolestaan nauttimaan makuuasentoon muutettavista istuimista, à la carte -ruoasta ja omasta rauhasta. Ennen lentoa business-luokan matkustajille on lisäksi muilta suljettu lentokenttälounge ja oma lähtöselvitys.

Matkustusluokasta riippumatta kaikille matkustajille tarjoillaan yleensä ilmaiset juomat ja välipala tai ateria. Mitä pidempi lento on, sitä enemmän on myös tarjoilua. Yleisesti ottaen yhtiön tarjoama lentokokemus on maailmanluokkaa. Tätä todistaa esimerkiksi se, että muista lentoyhtiöistä poiketen monilla Turkish Airlinesin lennoilla kaikille matkustajille jaetaan edelleen klassinen varustepakkaus.

Kuinka paljon matkatavaroita Turkish Airlinesin lennoille voi ottaa?

Matkustusluokasta riippumatta saat aina tuoda Turkish Airlinesin lennolle yhden enintään 8 kg painavan käsimatkalaukun, jonka koko on enintään 23 x 40 x 55 cm. Lisäksi mukana saa olla yksi kädessä pidettävä esine, kuten puhelin tai kamera. Muita matkatavaroita koskevat rajoitukset riippuvat matkustusluokasta ja reitistä.

Economy-luokan lippuun sisältyy yleensä yksi enintään 30 kg painava ruumaan kirjattava matkatavara, jonka ulkomittojen summa saa olla enintään 158 cm. Yhtiön Miles & Smiles -kanta-asiakasohjelman Classic Plus-, Elite- ja Elite Plus -jäsenille painoraja on korkeampi. Business-luokassa rajoitukset ovat muuten samat, mutta käsimatkatavaroita saa tuoda yhden sijaan kaksi ja ruumaan kirjattavan matkatavaran painoraja on 40 kg. Huomaathan, että paino- tai mittarajojen ylityksestä joutuu aina maksamaan tuntuvan lisämaksun.

Miten teen lähtöselvityksen ja mistä löydän Turkish Airlines -lentojeni tiedot?

Turkish Airlinesin lentojen lähtöselvitys onnistuu kolmella eri tavalla: verkossa, lentokentän lähtöselvitysautomaatissa tai lähtöselvitystiskillä. Verkossa sen voi tehdä joko yhtiön verkkosivuilla tai älylaitteeseen ladattavan sovelluksen kautta. Verkon lähtöselvitysaika alkaa yleensä 24 tuntia ennen lennon lähtöä ja päättyy, kun siihen on 90 minuuttia aikaa. Kentällä lähtöselvitysaika on yleensä huomattavasti lyhyempi. Jos sinulla on älylaite, lennon koneeseennousukortti kannattaa ladata suoraan siihen. Tällöin et joudu tulostamaan sitä, vaan voit näyttää kortin suoraan laitteesi näytöltä. Jos suoritat lähtöselvityksen mieluummin kentällä, muista varata sinne riittävästi aikaa. Varsinkin, jos haluat asioida Turkish Airlinesin lähtöselvitystiskillä. Koska monet asiakkaat kirjaavat niiden kautta runsaasti matkatavaroita, tiskeille voi muodostua jonoja.

Turkish Airlinesin lentojen tiedot löydät helpoiten ebookersin käyttäjätililtäsi tai ebookersin sovelluksesta. Niistä löytyviin matkasuunnitelmiin päivitetään aina kaikki ajantasaiset tiedot, kuten lentojen viivästyminen, varmistuneet hotellivaraukset ja niin edelleen. Tämä on erityisen kätevää, jos olet lisännyt samaan varaukseen lentojen lisäksi myös esimerkiksi majoituksen ja/tai vuokra-auton.

Voinko ansaita Turkish Airlinesin lentopisteitä, jos varaan lentoni ebookersin kautta?

Kyllä, ehdottomasti. Lentopisteitä ja etuja metsästävälle ebookers on täydellinen valinta, sillä sen kautta saat sekä kaikki lentoyhtiöiden tarjoamat edut että tukun vain ebookersin asiakkaille tarjottavia lisäetuja. Turkish Airlinesin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Miles & Smiles. Se on klassinen lentopisteohjelma, jossa asiakkaille kertyy lentomaileja, joita voi myöhemmin käyttää muun muassa ilmaisiin lentoihin, matkustusluokan korottamiseen ja ostoksiin. Jos mailien määrä ei aivan riitä esimerkiksi tiettyyn palkintoon, niitä voi myös ostaa. Miles & Smiles -ohjelman erikoisuuksia ovat muun muassa syntymäpäivänsankarien kakkutarjoilu sekä lääkäreille tarjottavat lisäpisteet. Ohjelmaan voi liittyä Turkish Airlinesin verkkosivujen kautta. Liittymistä ei kannata lykätä, sillä lentopisteet eivät kerry takautuvasti. Tämä koskee myös ebookersin varauksia: saat Miles & Smiles -mailit ja -edut vain, jos olet ohjelman jäsen jo ennen ebookersin varauksen tekemistä.

Voinko perua ebookersin kautta varaamani Turkish Airlinesin lennot?

Kyllä voit. Edellytyksenä tosin on, että lentolippusi ovat hyvitettävät. Muiden lentoyhtiöiden tapaan Turkish Airlines tarjoaa sekä huippuedullisia ei-hyvitettäviä lippuja että sellaisia, joihin sisältyy myös muutos- ja peruutusoikeudet. Jos lippusi on hyvitettävä, voit perua sen tavalliseen tapaan. Yleensä peruutus kannattaa kuitenkin tehdä Turkish Airlinesin verkkosivuston tai asiakaspalvelun kautta. Huomaa myös, että ebookers vähentää hyvitettävästä summasta aina pienen peruutusmaksun. Tarkempia tietoja sekä ajantasaiset peruutusehtomme löydät asiakaspalveluportaalistamme.

Hyvä tietää Turkish Airlinesistä

Turkish Airlines on turkkilainen lentoyhtiö, joka liikennöi useampaan kohteeseen kuin yksikään muu lentoyhtiö. Turkish Airlinesin lennot kuljettavat matkustajia yli 120 maahan. Suomessa Turkish Airlines liikennöi Helsinki-Vantaan ja Istanbulin väliä. Kattavat jatkolennot Istanbulista, Turkish Airlinesin lentotarjoukset ja yhtiön hyvä maine houkuttelevat etenkin Etelä-Aasiaan matkustavia suomalaisia.

Onko Turkish Airlinesillä kanta-asiakasohjelmaa?

Turkish Airlinesin Miles&Smiles-ohjelman maileja voi kerätä Turkish Airlinesin ja muiden Star Alliancen jäsenten lennoista sekä ostoksista ja yhteistyökumppaneiden palveluista. Ohjelmaan liittyminen on ilmaista. Maileilla voi ostaa esimerkiksi pistelentoja tai korottaa matkustusluokkaa. Ylempien kanta-asiakasluokkien jäsenet nauttivat myös eduista, kuten pääsystä lentokenttäloungeen, lisämatkatavaroista ja ilmaisesta rajattomasta Wi-Fistä tietyillä lennoilla.

Kuinka paljon matkatavaroita Turkish Airlinesin lennolle voi ottaa?

Turkish Airlinesin operoimilla lennoilla lippuun sisältyy aina ilmainen ruumaan menevä matkatavara. Matkatavaroiden määrä ja painorajoitukset riippuvat lennosta, mutta kansainvälisille lennoille saa tyypillisesti ottaa vähintään yhden 20 kg painavan matkatavaran. Käsimatkatavaran painorajoitus economyluokassa on 8 kg. Suurten soitinten ja urheiluvälineiden kuljettamisesta saatetaan periä lisämaksu. Lue myös lemmikkieläinten kuljettamisesta lennolla.

Miten muutan Turkish Airlinesin lentolippuja?

Turkish Airlinesin varausten peruuttaminen tai muuttaminen riippuu valitusta lipputyypistä. Tyypillisesti edullisempia lentoja ei voi muuttaa, kun taas muissa luokissa muuttaminen on joko ilmaista tai siitä peritään maksu.

Mitä matkustusluokkia Turkish Airlinesin lennoilla on?

Turkish Airlinesin lennoilla on economy- ja businessluokka. Edullisemmassa economyluokassa on kallistettavat penkit, tyypillisesti 78 cm jalkatilaa, oma viihdekeskus ja virtapistoke. Businessluokassa voi nauttia yleensä makuuasentoon muutettavista istuimista, hierovista penkeistä ja yksityisyydestä. Ennen lentoa businessluokan matkustajat hyötyvät lentokenttäloungesta, omasta lähtöselvityksestä ja lisämatkatavaroista.

Minkä lentoyhtiöiden kanssa Turkish Airlines tekee yhteistyötä?

Turkish Airlines kuuluu maailman suurimpaan lentoyhtiöallianssiin Star Allianceen. Allianssin yhtiöt lentävät yhteensä yli 190 maahan. Star Alliancen jäseniä ovat esimerkiksi Lufthansa, SAS, Air China ja Air Canada. Allianssin ansiosta Turkish Airlines voi myydä lentoja useampiin kohteisiin ja sen kanta-asiakkaat voivat kerätä pisteitä muiden allianssiin kuuluvien yhtiöiden lennoista.

Saako Turkish Airlinesin lennoilla syötävää ja juotavaa?

Turkish Airlinesin lennoilla lipun hintaan kuuluvat ateriat tai välipalat sekä juomat kaikissa matkustusluokissa. Valikoima riippuu lennon lähtöajasta ja kestosta.

Onko Turkish Airlinesin koneissa Wi-Fi?

Joissakin Turkish Airlinesin koneissa on langaton internetyhteys. Yhteys on economyluokassa maksullinen muille paitsi Miles&Smiles-jäsenille, businessluokassa yhteys on ilmainen. Lisäksi tietyissä koneissa on käytössä roamingiin perustuva eXPhone-yhteys, jonka hinta riippuu matkustajan käyttämästä operaattorista.

Voinko varata istuinpaikan Turkish Airlinesin lennolle?

Istuinpaikan Turkish Airlinesin lennolle voi varata maksutta viimeistään lähtöselvityksen yhteydessä. Lipputyypistä riippuen paikkavaraus saattaa olla tarjolla jo ennen lähtöselvityksen avautumista.

Haluatko vaihtaa tai varata istuinpaikan?

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.