Qatar Airways lennot alkaen 551 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat Qatar Airways lentotarjoukset – 2023

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 551 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 678 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentoyhtiön Qatar Airways tarjoukset vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways

Qatar Airways – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön Qatar Airways lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentokenttäkoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
DOHQATHamad Intl.110
DMERUSDomodedovo Intl.36
HNDJPNHaneda10
BCNESPBarcelona Intl.8
LHRGBRHeathrow6
LUXLUXFindel5
HKGHKGHong Kong Intl.5
LEDRUSPulkovo4
CTSJPNNew Chitose4
LGGBELLiege4

Qatar Airways

Nauti Qatar Airwaysin 5 tähden viihtyisyydestä ja palvelusta. Maineikas Skytrax Awards 2012 valitsi hiljattain lentoyhtiön maailman parhaaksi lentoyhtiöksi. Valitse hyvistä lentohinnoista Lähi-idän, Aasian ja Australian kohteisiin. Tunne hiekka varpaiden välissä Balilla, nauti paikallisesta ruuasta Bangkokissa tai tutustu Dubain kuuluisiin kultamarkkinoihin – päätät omasta unelmamatkastasi itse.

Minne Qatar Airways lentää?

Maailman parhaaksi lentoyhtiöksi valittu Qatar Airways liikennöi Dohassa sijaitsevalta Hamadin lentoasemalta yli sataan kohteeseen Euroopassa, Aasiassa ja muualla. Suomesta pääset yhtiön koneilla Dohan kautta kätevästi esimerkiksi Bangkokiin, Singaporeen, Melbourneen ja Afrikan itäosiin. Käytännössä yhtiö liikennöi Dohasta aivan kaikkialle, mutta Suomesta sen kyydissä kannattaa yleensä suunnata vain itään. Kaukokohteiden lisäksi Qatar Airways lentää myös lähes kaikkiin Lähi-Idän maihin, kuten Saudi-Arabiaan, Irakiin, Egyptiin ja Libanoniin. Uusia reittejä avataan jatkuvasti, joten ajantasainen kohdetilanne kannattaa tarkastaa yhtiön omilta verkkosivuilta. Jos sopiva määränpää löytyy, yhtiötä ei kannata sivuuttaa – sekä palveluissa että mukavuudessa Qatar Airways on maailmanluokkaa!

Miten löydän parhaat ebookers-tarjoukset Qatar Airwaysille?

Qatar Airways liikennöi usein ja paljon. Tästä seuraa, että osa lentolipuista myydään huomattavan halvalla. Kaikkein huokeimpia ovat keskellä viikkoa ja hankalaan kellonaikaan lähtevät lennot. Jos omissa matkapäivissä on edes vähän joustoa, lentoja kannattaakin aina selata vähintään muutaman päivän ajalta. Kaikkein parhaassa asemassa ovat ne, jotka eivät pelkää pitkiä vaihtoaikoja. Hurjan hauskoja sellaiset eivät toki ole, mutta heti perään on todettava, että Dohan lentoasemalla ajan saa kyllä kulumaan.

Kaikkein suurimmat säästöt saat, kun varaat ebookersilta lentojen lisäksi myös majoituksen, vuokra-auton ja/tai aktiviteetteja. Samaan pakettiin varattuna niistä saa usein tuntuvan alennuksen, jota ei sovelleta, jos varaat samat palvelut erikseen. Kerralla varaaminen poistaa myös stressiä, kun kaikki löytyy yhdestä osoitteesta. Ongelmatkin ratkeavat helpommin, kun niitä ei tarvitse ratkoa useiden eri tahojen kanssa. Lisäksi kannattaa huomioida ebookersin BONUS+-ohjelmaa. Sen asiakkaana saat helposti monenlaisia etuja, kuten alennuksia matkatavaramaksuista.

Millaista on lentää Qatar Airwaysillä?

Qatar Airways haluaa olla paras, ja sen todellakin huomaa. Yhtiön koneet ovat huippuluokkaa, ja kaikkiin matkustusluokkiin tarjotaan paras mahdollinen teknologia, mukavuudet ja palvelut. Yleensä tarjolla on economy-, business- ja ykkösluokka. Ensin mainittu tarjoaa muun muassa hieman tavallista leveämmät istuimet, ilmaisen juoma- ja ruokatarjoilun sekä monipuolisen viihdejärjestelmän. Business-luokassa tarjolla on puolestaan huippuluokan palvelut ja hurjasti tilaa – pitkillä lennoilla jopa täysin oma hytti. Ykkösluokka on vielä pykälän parempi: todellinen luksustaso, jolla palvelu on hulppeaa ja täysin yksilöllistä. Erityiseen arvoon Qatar Airwaysin mukavuudet nousevat pitkillä kaukolennoilla. Parhaissa luokissa pitkä lento muistuttaa vierailua luksushotellissa. Perusluokassa pääset puolestaan nauttimaan muun muassa huippunopeasta Wi-Fi-yhteydestä, jonka avulla voit pitää yhteyttä ystäviin, pelata tai striimata leffoja. Onpa luokkasi mikä tahansa, Qatar Airways ei petä!

Kuinka paljon matkatavaroita Qatar Airwaysin lennoille voi ottaa?

Qatar Airwaysin matkatavararajoitukset ovat verrattain joustavat, sillä matkustajaluokasta riippumatta koneeseen saa aina tuoda sekä käsi- että kirjattavan matkatavaran. Economy-luokassa käsimatkatavaran painoraja on 7 kg, ja sen mitat saavat olla enintään 50 x 37 x 25 cm. Kirjattava matkatavara saa puolestaan painaa enintään 23 kg, ja sen ulkomittojen summa saa olla enintään 158 cm. Business-luokassa matkatavaroiden mittarajat ovat muuten samat, mutta käsimatkatavaroita saa tuoda kaksi (yhteispaino enintään 15 kg) ja kirjattavien matkatavaroiden painoraja on 40 kg (enintään kaksi matkatavaraa). Jälkimmäiset rajat pätevät myös ykkösluokkaan, paitsi että siellä kirjattavien matkatavaroiden painoraja on 50 kg.

Jos mukanasi on rajoitukset ylittäviä matkatavaroita, niistä peritään aina lisämaksu. Asian kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä jo muutaman kilon lisäpaino voi tulla huomattavan kalliiksi.

Miten teen lähtöselvityksen ja mistä löydän Qatar Airways -lentojeni tiedot?

Qatar Airwaysin lähtöselvitys kannattaa aina pyrkiä tekemään verkossa. Sen voi tehdä joko yhtiön verkkosivuilla tai sovelluskaupoista ladattavan Qatar Airwaysin sovelluksen kautta. Lähtöselvitystä varten tarvitset passisi sekä mahdollisen kohdemaan viisumin. Lähtöselvitysaika alkaa yleensä 48 tuntia ennen lennon lähtöaikaa. Lähtöselvityksen voi periaatteessa tehdä myös lentokentällä, mutta ruuhkien välttämiseksi sitä ei suositella. Jos se on kuitenkin välttämätöntä, muista suunnata kentälle viimeistään kaksi tuntia ennen lentosi virallista lähtöaikaa. Jos olet suorittanut lähtöselvityksen verkossa, ruumaan kirjattavat matkatavarat voit jättää lähtöselvitystiskien sijaan erilliselle Bag Drop -tiskille.

Qatar Airwaysin lentojesi tiedot löydät milloin tahansa käyttäjätilisi asianmukaisesta matkasuunnitelmasta sekä ebookersin sovelluksesta. Lentosi lähtöpäivänä voit tarkistaa sen virallisen lähtöajan myös asianmukaisen lentokentän verkkosivuilta.

Voinko ansaita Qatar Airwaysin lentopisteitä, jos varaan lentoni ebookersin kautta?

Kyllä, saat kaikki lentoyhtiön pisteet ja edut myös ebookersin kautta varaamistasi lennoista. Ainoa ehto on, että olet liittynyt kanta-asiakasohjelman jäseneksi jo ennen lentovarauksen tekemistä. Huomaa myös, että kanta-asiakasohjelmia hallinnoidaan aina niiden omien verkkosivustojen kautta.

Qatar Airwaysin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Privilege Club. Sen jäsenet keräävät lennoistaan Qmiles-lentomaileja ja Qpoint-pisteitä. Ensin mainittuja voit käyttää esimerkiksi lentojen ja ostosten maksamiseen, jälkimmäiset puolestaan määrittävät asiakkuustasosi. Tasoja on neljä: Burgundy, Silver, Gold ja Platinum. Kuhunkin liittyy omat etunsa: alimmalla tasolla saat esimerkiksi tiettyjä alennuksia; ylemmillä pääset puolestaan muilta suljettuihin loungetiloihin, saat tuoda lennolle muita enemmän käsimatkatavaroita ja niin edelleen.

Voinko perua ebookersin kautta varaamani Qatar Airwaysin lennot?

Kyllä voit. Vaikka varauksesi on tehty ebookersin kautta, voit peruuttaa lippusi tavalliseen tapaan. Niiden hinta tosin palautetaan vain, jos liput ovat hyvitettävät. Ikävien yllätysten välttämiseksi asia kannattaa huomioida jo varausta tehdessä. Usein lippujen hyvitettävyys näkyy niiden hinnassa: mitä halvempi lippu on, sitä varmemmin sitä ei hyvitetä. Tämä on ymmärrettävää, sillä etenkin viime tingassa peruutetut paikat jäävät hyvin usein tyhjiksi. Ainoa poikkeus edelliseen hyvityssääntöön on tilanne, jossa itse lento perutaan. Mikäli niin käy, kaikki lennolle varatut liput hyvitetään. Tarkempia tietoja sekä ajantasaiset peruutusehtomme löydät ebookersin asiakaspalveluportaalista.

Hyvä tietää Qatar Airwaysistä

Qatarin kansallisen lentoyhtiön Qatar Airwaysin lentojen solmukohta Dohan lentoasema. Suomesta Qatar Airwaysin lennot kuljettavat matkustajia Helsinki-Vantaalta Qatarin pääkaupunkiin jopa kahdesti päivässä. Qatar Airwaysin lentotarjoukset houkuttelevat myös Finnairin matkustajia, sillä yhtiöt kuuluvat samaan OneWorld-allianssiin ja siten lennoista saa myös Finnairin kanta-asiakaspisteitä. Qatar Airways on yksi maailman turvallisimmista lentoyhtiöistä.

Onko Qatar Airwaysillä kanta-asiakasohjelmaa?

Qatar Airwaysin kanta-asiakasohjelma, Privilege Club, tarjoaa jäsenille mahdollisuuden kerätä Qmaileja ja nauttia jäsenyyden muista eduista etenkin korkeammilla jäsentasoilla. Privilege Clubiin liittyminen on ilmaista. OneWorld-allianssin ansiosta Qatar Airwaysin lennoista voi ansaita myös Finnairin kanta-asiakaspisteitä.

Kuinka paljon matkatavaroita Qatar Airwaysin lennoille voi ottaa?

Qatar Airwaysin matkatavarapolitiikka on melko salliva. Kohteesta ja lähtöpaikasta riippuen kirjattu matkatavara saa painaa economyluokassakin joko 30 tai 45 kg tai lippuun sisältyy kaksi 23 kg painavaa matkatavaraa. Käsimatkatavaroiden enimmäispaino economyluokassa on 7 kg. Lippuun sisältyvän matkatavaramäärän ylittävistä urheiluvälineistä peritään Qatar Airwaysin lennoilla lisämaksu, jonka voi maksaa etukäteen verkossa. Tarkista varaukseesi sisältyvät matkatavarat.

Miten muutan Qatar Airwaysin lentolippuja?

Lippujen muuttaminen varauksen tekemisen jälkeen riippuu lipputyypistä. Myös Qatar Airwaysin lippujen muuttamisesta tai perumisesta perimät maksut vaihtelevat.

Mitä matkustusluokkia Qatar Airwaysin lennoilla on?

Qatar Airwaysin lennoilla on economy-, business- ja ykkösluokka. Qatar Airwaysin on useasti valittu maailman parhaaksi lentoyhtiöksi, ja monen mukaan se näkyy etenkin lennon palveluissa. Economyluokassakin jokaisella on oikeus ateriaan ja juomiin sekä oma näyttö täynnä viihdetarjontaa. Qatar Airwaysin businessluokassa voi nauttia mukautuvasta omasta tilasta, tuotepussukasta ja laadukkaammista ruoka- ja juomavaihtoehdoista.

Joillakin lennoilla käytössä on myös Qsuite-matkustusluokka, jossa on vastakkaisia istuinpaikkoja ja jonka paneeleja siirtelemällä tilasta voi muokata sopivan niin työpalavereihin, ruokailuun kuin lepäämiseenkin.

Minkä lentoyhtiöiden kanssa Qatar Airways tekee yhteistyötä?

Qatar Airways kuuluu lentoyhtiöallianssi OneWorldiin, jonka muita jäseniä ovat esimerkiksi Finnair, British Airways ja Cathay Pacific. Lisäksi Qatar Airways tekee niin sanottua code sharing -yhteistyötä muiden lentoyhtiöiden ja rautatieyhtiöiden kanssa mahdollistaen yhä laajemman reittivalikoiman. Allianssin ansiosta kunkin lentoyhtiön kanta-asiakkaat voivat kerätä pisteitä toistensa lennoista.

Saako Qatar Airwaysin lennoilla syötävää ja juotavaa?

Qatar Airwaysin lennoilla tarjoillaan aina vähintään yksi ateria ja juomia. Lyhyimmillä lennoilla ateria korvataan välipalalla. Business- ja ykkösluokan matkustajat voivat tietyillä reiteillä valita haluamansa pääruuan ennakkoon.

Onko Qatar Airwaysin koneissa Wi-Fi?

Langaton internetyhteys on saatavilla tietyillä Qatar Airwaysin lennoilla, esimerkiksi kaikissa tyyppien A380, A350, B787 ja A319 koneissa.

Voinko varata istuinpaikan Qatar Airwaysin lennolle?

Istuinpaikan Qatar Airwaysin liikennöimille lennolle voi varata ilmaiseksi varauksen teon yhteydessä tai sen jälkeen. Tietyt paikat ovat kuitenkin saatavilla vain lähtöselvityksessä tai Qatar Airwaysin Privilege Clubin tai OneWorldin kanta-asiakasohjelman jäsenille.

Lue lisää istuinpaikan valinnasta ja vaihtamisesta.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.