Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lentotarjoukset – Qatar Airways

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 330 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 303 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


Qatar Airways

Nauti Qatar Airwaysin 5 tähden viihtyisyydestä ja palvelusta. Maineikas Skytrax Awards 2012 valitsi hiljattain lentoyhtiön maailman parhaaksi lentoyhtiöksi. Valitse hyvistä lentohinnoista Lähi-idän, Aasian ja Australian kohteisiin. Tunne hiekka varpaiden välissä Balilla, nauti paikallisesta ruuasta Bangkokissa tai tutustu Dubain kuuluisiin kultamarkkinoihin – päätät omasta unelmamatkastasi itse.

Hyvä tietää Qatar Airwaysistä

Qatarin kansallisen lentoyhtiön Qatar Airwaysin lentojen solmukohta Dohan lentoasema. Suomesta Qatar Airwaysin lennot kuljettavat matkustajia Helsinki-Vantaalta Qatarin pääkaupunkiin jopa kahdesti päivässä. Qatar Airwaysin lentotarjoukset houkuttelevat myös Finnairin matkustajia, sillä yhtiöt kuuluvat samaan OneWorld-allianssiin ja siten lennoista saa myös Finnairin kanta-asiakaspisteitä. Qatar Airways on yksi maailman turvallisimmista lentoyhtiöistä.

Onko Qatar Airwaysillä kanta-asiakasohjelmaa?

Qatar Airwaysin kanta-asiakasohjelma, Privilege Club, tarjoaa jäsenille mahdollisuuden kerätä Qmaileja ja nauttia jäsenyyden muista eduista etenkin korkeammilla jäsentasoilla. Privilege Clubiin liittyminen on ilmaista. OneWorld-allianssin ansiosta Qatar Airwaysin lennoista voi ansaita myös Finnairin kanta-asiakaspisteitä.

Kuinka paljon matkatavaroita Qatar Airwaysin lennoille voi ottaa?

Qatar Airwaysin matkatavarapolitiikka on melko salliva. Kohteesta ja lähtöpaikasta riippuen kirjattu matkatavara saa painaa economyluokassakin joko 30 tai 45 kg tai lippuun sisältyy kaksi 23 kg painavaa matkatavaraa. Käsimatkatavaroiden enimmäispaino economyluokassa on 7 kg. Lippuun sisältyvän matkatavaramäärän ylittävistä urheiluvälineistä peritään Qatar Airwaysin lennoilla lisämaksu, jonka voi maksaa etukäteen verkossa. Tarkista varaukseesi sisältyvät matkatavarat.

Miten muutan Qatar Airwaysin lentolippuja?

Lippujen muuttaminen varauksen tekemisen jälkeen riippuu lipputyypistä. Myös Qatar Airwaysin lippujen muuttamisesta tai perumisesta perimät maksut vaihtelevat.

Mitä matkustusluokkia Qatar Airwaysin lennoilla on?

Qatar Airwaysin lennoilla on economy-, business- ja ykkösluokka. Qatar Airwaysin on useasti valittu maailman parhaaksi lentoyhtiöksi, ja monen mukaan se näkyy etenkin lennon palveluissa. Economyluokassakin jokaisella on oikeus ateriaan ja juomiin sekä oma näyttö täynnä viihdetarjontaa. Qatar Airwaysin businessluokassa voi nauttia mukautuvasta omasta tilasta, tuotepussukasta ja laadukkaammista ruoka- ja juomavaihtoehdoista.

Joillakin lennoilla käytössä on myös Qsuite-matkustusluokka, jossa on vastakkaisia istuinpaikkoja ja jonka paneeleja siirtelemällä tilasta voi muokata sopivan niin työpalavereihin, ruokailuun kuin lepäämiseenkin.

Minkä lentoyhtiöiden kanssa Qatar Airways tekee yhteistyötä?

Qatar Airways kuuluu lentoyhtiöallianssi OneWorldiin, jonka muita jäseniä ovat esimerkiksi Finnair, British Airways ja Cathay Pacific. Lisäksi Qatar Airways tekee niin sanottua code sharing -yhteistyötä muiden lentoyhtiöiden ja rautatieyhtiöiden kanssa mahdollistaen yhä laajemman reittivalikoiman. Allianssin ansiosta kunkin lentoyhtiön kanta-asiakkaat voivat kerätä pisteitä toistensa lennoista.

Saako Qatar Airwaysin lennoilla syötävää ja juotavaa?

Qatar Airwaysin lennoilla tarjoillaan aina vähintään yksi ateria ja juomia. Lyhyimmillä lennoilla ateria korvataan välipalalla. Business- ja ykkösluokan matkustajat voivat tietyillä reiteillä valita haluamansa pääruuan ennakkoon.

Onko Qatar Airwaysin koneissa Wi-Fi?

Langaton internetyhteys on saatavilla tietyillä Qatar Airwaysin lennoilla, esimerkiksi kaikissa tyyppien A380, A350, B787 ja A319 koneissa.

Voinko varata istuinpaikan Qatar Airwaysin lennolle?

Istuinpaikan Qatar Airwaysin liikennöimille lennolle voi varata ilmaiseksi varauksen teon yhteydessä tai sen jälkeen. Tietyt paikat ovat kuitenkin saatavilla vain lähtöselvityksessä tai Qatar Airwaysin Privilege Clubin tai OneWorldin kanta-asiakasohjelman jäsenille.

Lue lisää istuinpaikan valinnasta ja vaihtamisesta.